Foro- Ciudad.com

Cabrera d'Anoia - Barcelona

Poblacion:
España > Barcelona > Cabrera d'Anoia
29-07-09 08:13 #2815567
Por:axelman

ADAPA denuncia l'Ajuntament de Cabrera d'Anoia...
El passat dimecres 22 de juliol ADAPA va presentar un escrit de denúncia davant l'Agència Catalana de l'Aigua (ACA) contra l'Ajuntament de Cabrera d'Anoia per inclompliment dels compromisos i obligacions d'aquest Ajuntament lligats a l'autorització que l'ACA va atorgar-li per poder executar el projecte que ens aquests moments està duent a terme a la Font del Llorer i al "mur de la vergonya" (expedient UDPH2009000220).

A l'autorització de l'ACA, es condiciona "a que l’interessat presenti en un termini màxim de tres mesos un projecte que reculli les següents actuacions:

a.- restauració de l’entorn natural malmès: recuperant el projecte elaborat per Naturalea l’any 2007 que significa un augment de la plantació prevista al projecte actual (eliminació d’arbres i enfiladisses, elements de senyalització, etc.)
b.- inclusió d’elements de retolació i senyalització de l’espai i la font.
c.- reconstrucció i prolongació del col·lector d’aigües residuals."

Com que ADAPA en aqueslls moments no tenia cap constància que s’estés elaborant el projecte requerit per l’ACA (i el termini per persentar-lo s'havia acabat la primera setmana de juliol), va denunciar a l'Ajuntament per l’incompliment d’aquesta condició, sol·licitant l’aturada immediata de les obres per part de l’ACA fins que no es resolgui l’incompliment, i a més a més que l’ACA procedeixi a incoar el corresponent expedient sancionador per infracció administrativa.

Un mes i mig abans (el 18 de juny), ADAPA havia recordat per escrit a l'Ajuntament de Cabrera d'Anoia l'obligació de presentar el projecte complementari pendent a l'ACA, i el que termini acabava la primera setmana de juliol. D'aquest escrit també s'en va fer arribar una còpia a l'ACA.

Exhaurit el termini, i no havent rebut cap resposta ni de l'Ajuntament ni de l'ACA, ADAPA va procedir a presentar l'escrit de denuncia el 22 de juliol.

El divendres 24 de juliol, ADAPA va rebre de l'Ajuntament de Cabrera d'Anoia una comunicació en la que textualment s'informa que "les obres del mur de conteció de modificació dels revolts de l'avinguda Can Formiga van bastant enrederides i que de moment no és necessari el projecte complementari, tot i això aquest ja està encarregat a l'Arquitecte Tècnic municipal". Resposta que per ADAPA no justifica l'incompliment dels requeriments de l'ACA, i que no hagués fet canviar el contingut de la denuncia en cas que s'hagués rebut abans d'enviar-la.

Des de que s'han iniciat les obres d'aquest darrer projecte del mur y de rehabilitació de la Font del Llorer, ADAPA ha mantingut una reunió amb l'Arquitecte municipal a peu d'obra, per valorar el què s'havia fet, i per anar concretant aspectes inclosos en les al·legacions que vàrem presentar en el seu moment i que varen ser totes acceptades per l'Ajuntament.

La primera impressió de dita única visita va ser dantesca, essent molt difícil fer-se una idea de que allò tindrà "cara i ulls" quan acabin les obres, però l'Arquitecte ens va semblar tenir molt bona predisposició a acceptar qualsevol proposta de millora que ADAPA li pogués fer.

Segons s'ens va comentar, es construirà un dipòsit per la Font del Llorer molt més gran que l'existent i es recuperaràn diferents punts per on ara brolla l'aigua. També s'ha previst donar un aspecte més natural a la zona utilitzant un paviment que permeti el creixement de vegetació, pedra natural al voltant de la font i reconstruint la bancada al costat de la font. També es varen comentar alguns aspectes per millorar el llit de la riera, de protecció de la vegetació actual, etc...

Per tot plegat, ADAPA ha fet i anirà fent un seguiment de tot el projecte, per exigir l'aplicació de totes i cadascuna de les al·legacions que es van presentar i que l'Ajuntament va acceptar i assumir, i com no, per anar consensuant les propostes de millora que es vulguin anar introduint, per acabar d'una vegada amb la restauració de la Font del Llorer i del torrent de Canaletes.
Puntos:
29-07-09 16:02 #2819197 -> 2815567
Por:Teresa70

RE: ADAPA denuncia l
¿A QUE EL RESPONSABLE DEL INFORME SOLICITADO POR ADAPA ESTABA DE VACACIONES?

¿A QUE SI NO ESTABA DE VACIONES VA A RESULTAR QUE ADAPA DIO "POCO TIEMPO PARA ELABORAR EL INFORME"?

¿A QUE SE PARA LA OBRA, LLEGA SEPTIEMBRE, COLEGIOS, PROBLEMAS, QUEJAS VECINALES Y NUEVA MANIFESTACIÓN PARA QUEJARSE ANTE CUALQUIERA MENOS ANTE EL AYUNTAMIENTO?

ES LA LESHE ESTO!!!!!!!!!
Puntos:
30-07-09 01:15 #2824422 -> 2819197
Por:No Registrado
RE: ADAPA denuncia l
a qué l'ayuntament no té un euro, a que l'ayuntament passa de tot perqué considera que el "cortijo es suyo" y fà el que vol saltansen totes les normes. Ja va dir el Senyor qué "maneja los hilos del qué maneja los hilos" que aquesta obra havia d'anar a poc a por, var ser el dilluns 27 en el plé extraodinari, en el que a mes es va fer fix com arquitecte del municipi a un senyor que 99,99% de la gent d'aquest municipi no vol, tot i que l'altre arquitecte que s'havia presentat tenía millor puntuació técnica.
Puntos:
30-07-09 01:24 #2824459 -> 2819197
Por:No Registrado
RE: ADAPA denuncia l
aque la teresa se aburre mucho y para bariar ya tiene tema para criticar
Puntos:
30-07-09 02:08 #2824642 -> 2824459
Por:Teresa70

RE: ADAPA denuncia l
¿Tu no lo vas a criticar?
¿No tienes nada que opinar sobre ese tema?
¿te parece bién que el Ayuntamiento no cumpla con lo acordado con ese orgnismo?
¿Todo lo que se te ocurre es "teresa ya tiene tema"?
Puntos:
30-07-09 22:59 #2832333 -> 2824642
Por:No Registrado
RE: ADAPA denuncia l
Variar se escribe con vvvvvvvvvvvvvvvvvvvvvvvvvvvvvv
Puntos:
11-01-10 20:30 #4362778 -> 2815567
Por:laveu

RE: ADAPA denuncia l
Passen els mesos, els anys i els alcaldes i el mur continua sent de vergonya. Cap restauració del dany fet, la Font del Llorer perduda, el Torrent de Canaletes destrosat. Això si, ara el carrer és més ample i ben asfaltat. Podem passar més bé amb el cotxe o el bus escolar, ara millor tancar els ulls i el nas.

Malament anem si ningú no es queixa i ens dóna igual viure a un poble que poc a poc té més asfalt, més jardinets, mes llums però menys respecte per la natura i la història. Haurem d'esperar que aquests d'ADAPA tornin a denunciar-ho i algú els faci cas.
Puntos:
18-01-10 18:19 #4410750 -> 4362778
Por:andeandaran

RE: ADAPA denuncia l
El otro dia me di una vuelta para ver como estaba la fuente y el entorno. La fuente, un desastre y el resto sin acabar. Casualmente, durante la inauguracion de la ampliacion del casal del castell, comentaron que esta semana comenzaban las obras de ajardinado de la font del llorer y su acondicionamiento. Esta obra, según me han informado, le corresponde al consell comarcal ejecutarla, ya que el ayuntamiento ya ha cumplido su parte.
Si en algo estoy mal informado, que me lo rectifique.
Puntos:
19-01-10 22:28 #4421755 -> 4410750
Por:Teresa70

RE: ADAPA denuncia l
Yo tengo la misma información, respecto al "muro de la vergüenza" y siempre según el Ayuntamiento, "ellos ya han cumplido y ahora la pelota está sobre el tejado del Consejo Comarcal".
En fin, cada cual que saque sus conclusiones. Admito que si entrara a opinar, este Ayuntamiento no saldría bien parado, pero puestos a admitir, no tengo la suficiente información como para juzgar sin arriesgarme a equivocarme.
Puntos:

Tema (Autor) Ultimo Mensaje Resp
SOBRE LES PINTADES A L'AJUNTAMENT Por: JAUMET 30-07-07 01:14
JAUMET
0
Simulador Plusvalia Municipal - Impuesto de Circulacion (IVTM) - Calculo Valor Venal
Foro-Ciudad.com - Ultima actualizacion:07/08/2020
Clausulas de responsabilidad y condiciones de uso de Foro-Ciudad.com