Foro- Ciudad.com

Barcelona - Barcelona

Poblacion:
España > Barcelona > Barcelona
20-08-10 21:02 #5946710
Por:faraonagitana

alguns actes a Bar -Cel -Ona
» El Barça lluitarà pel primer títol de la temporada

El campió de Lliga s'estrena aquesta temporada al Camp Nou amb la tornada de la Supercopa d'Espanya, en què els de Guardiola hauran de remuntar el 3-1 del partit d'anada contra el Sevilla per aconseguir el títol.

Serà el primer partit dels blaugrana davant la seva afició, que podrà conèixer, abans de la presentació oficial al Trofeu Joan Gamper, les noves incorporacions de la temporada, com ara David Villa o Adriano Correia.

En cas de proclamar-se campió de la Supercopa, el Barça es convertiria en l'equip que més vegades ha guanyat aquest títol, ja que sumaria nou trofeus (un més que el Reial Madrid, amb qui actualment està empatat en número de victòries).

» On: Futbol Club Barcelona
C Aristides Maillol, 12 - Les Corts
» Data: 21/08/2010

» 'Camarada K', al Tantarantana

L'autor avantguardista rus Daniil Kharms va ser testimoni de l'època stalinista, que va plasmar en la seva poesia i relats breus. Això sí, ho va fer creant un món surrealista, poblat de monstres i fantasia tragicòmica.

La figura d'aquest autor, que va morir en un sanatori com a enemic del poble, als 37 anys, serveix d'inspiració per a Camarada K, una obra de Joan Carles Bellviure que estrena el primer cicle Complicitats en Xarxa al Tantarantana.




» On: Nou Tantarantana Teatre
C Flors, 22 - Ciutat Vella
» Dates: Del 19/08/2010 al 22/08/2010

» El pop electrònic de Flavio Rodríguez

La sala Luz de Gas acull el concert del reconegut cantant de pop electrònic Flavio Rodríguez, que retorna a les prestatgeries de les cases de discos amb el treball Eléctrico, dos anys després d'haver publicat el lloat Flaviolous.

Rodríguez ha comptat amb la col·laboració de J.C. Moreno (productor de Madonna, Alejandro Sanz i Fangoria, entre d'altres) i de Dj Yoda. Tots plegats han posat el seu art al servei d'un conjunt de melodies sensuals amb reminiscències de funk, soul i hip-hop. El seu ritme és un pop elegant, fi i introspectiu.




» On: Luz de Gas
C Muntaner, 246 - Sarrià-Sant Gervasi
» Data: 21/08/2010


» Música a la Barceloneta

Dins el cicle Hola estiu Barceloneta se celebren els concerts "Música al carrer amb AMUCBCN: amb la música a una altra banda".

Si us acosteu dijous dia 12 d'agost al Parc de la Barceloneta podreu sentir les actuacions del compositor i productor musical Alejandro Salas, la cantant veneçolana Jane Marie Jaume i el mestre barceloní de l'acordió Anatol. Dijous dia 26 serà el torn de Gustavo Rocha, Kevin López i Enric Armengol. Aquesta activitat forma part del pla d'actuació d'estiu pel civisme i la convivència a Ciutat Vella.




» On: Parc de la Barceloneta
Pg Marítim Barceloneta, 15 - Ciutat Vella
» Dates: Del 12/08/2010 al 26/08/2010


» Papawa, al Palau

Peret Reyes, fillol del famós Peret i llegenda viva de la rumba catalana, acosta el seu estil al Palau de la Música al costat de la seva formació, Papawa, nascuda a Barcelona fa quatre anys. Actuarà, concretament, els dies 5, 12, 19 i 26 d'agost a les 21 hores.

En aquests quatre anys ha passat per molts escenaris de l'Estat espanyol, acompanyat del percussionista Ricardo Tarragona Jr. i els guitarristes Sam i Mosketón. El seu darrer treball és Papawa tiene la llave, un disc amb rumba en estat pur, tal com va néixer el gènere fa cinquanta anys a la nostra ciutat.




» On: *Plaça del Palau de la Música
C Palau de la Música, 2 - Ciutat Vella
» Dates: Del 05/08/2010 al 26/08/2010


'Salvem les balenes.... i el meu matrimoni què?'

El Lluís i l'Anna es van conèixer i es van casar, però no van tenir mai fills. Anys després, quan el seu matrimoni trontolla, es plantegen si tenir un fill seria la solució a tots els seus problemes.

L'Anna necessita reparar el seu matrimoni trencat, però es troba amb un dilema: el remei es troba dintre la parella tenint un fill o fora la parella tenint un amant?




» On: Versus Teatre
Castillejos, 179 - Eixample
» Dates: Del 05/08/2010 al 22/08/2010



» Apropa't al MACBA per conèixer a Benet Rossell

Aquesta exposició ofereix una visió fragmentada i no linial de la trajectòria del lleidatà Benet Rossell, instal·lat a París durant els anys 60 i 70. Les seves característiques icones, grafismes i cal·ligrames, també anomenats benigrames, poblen les parets del museu i remeten als micromons que són la base del seu treball.

Mitjançant activitats tan diverses com la performance, la música, la poesia, l’escriptura, el gravat, el cine o l’escultura, Rossell s’aproxima a un món de coses petites, recollint tot allò que passa desapercebut als ulls de la gent. Especialment enfocada a la seva trajectòria cal·ligràfica i cinematogràfica, la mostra recull finalment un projecte sobre la transformació del Poble Sec.

Es tracta del treball "Paral·lel, paral·lel", que dóna títol a l’exposició, i que documenta aquest procés de canvi a través de les imatges de destrucció i reconstrucció de l’antic cabaret El Molino.




» On: Museu d'Art Contemporani de Barcelona
Pl Àngels, 1 - Ciutat Vella
» Dates: De l'11/06/2010 al 23/01/2011









» Perdre's en un laberint

Des de la tradició grecoromana, amb el mite del minotaure, fins a l'art contemporani o la literatura. El laberint forma part del nostre imaginari des de temps immemorables. El CCCB ens convida a resseguir, amb o sense fil d'Ariadna, la història d'aquest símbol de la condició humana.

Res expressa millor que el laberint les situacions en què un no és capaç de trobar una sortida. La vigència d'aquest element, en temps de crisi, és indiscutible. L'exposició "Per laberints", a més, ens apropa als diversos tipus de laberints i ens ofereix la possibilitat de perdre'ns-hi.




» On: Centre de Cultura Contemporània de Barcelona
C Montalegre, 5 - Ciutat Vella
» Dates: Del 28/07/2010 al 09/01/2011



» Una crítica sistemàtica als clixés del fotoperiodisme i un recull de contrapropostes

En un context en què qualsevol persona que tingui a mà un mòbil amb càmera de fotos i connexió a Internet pot convertir-se en divulgador immediat de qualsevol esdeveniment o notícia amb la que es topi, es fa necessari reflexionar i qüestionar el paper i la pràctica documental en l’actualitat.

Això és el que es proposa aquesta mostra co-comissariada per Carles Guerra i Thomas Keenan.

I ho fa mitjançant un recull de testimonis de fotoperiodistes que han adoptat una actitud autocrítica amb la seva professió, però que també qüestionen el valor d’unes imatges que, donada la gran circulació que tenen, acaben perdent els vincles amb el context immediat on varen ser copsades.

Per altra banda, treballs d’artistes com Allan Sekula, Gilles Saussier, Miguel Gil o Harun Farocki també són posats en relació amb aquest discurs crític.




» On: Palau de la Virreina
la Rambla, 99 - Ciutat Vella
» Dates: Del 06/07/2010 al 10/10/2010



» Experimentació sonora, en acústic

Totes les bandes i artistes que participen al cicle "Contracústicos" tenen en comú el fet de voler anar més enllà dels gèneres en els quals se'ls acostuma a etiquetar. És el cas de Maika Makovski amb el rock o de Cuchillo amb el folk.

A més, aquest cicle, a l'Espai Cultural Caja Madrid, ens proposa descobrir la versió acústica d'aquests grups. Tarántula, Mujeres, Árbol, La JR, Dorian i Pony Bravo passaran per l'auditori d'aquest centre des del juliol al novembre.




» On: Espai Cultural de l'Obra Social Caja Madrid
Pl Catalunya, 9 - Eixample
» Dates: De l'01/07/2010 al 18/11/2010

» "La meva Barcelona"

L'any 2009 el fotògraf Eugeni Forcano va donar 650 fotografies de gran format a l'Arxiu Fotogràfic de Barcelona. Són imatges que el fotògraf va captar de la Barcelona dels anys seixanta i que, amb aquesta donació, passen a formar part del patrimoni fotogràfic de la ciutat.

L'Arxiu Fotogràfic de Barcelona, amb la col·laboració de la Direcció del Sistema Municipal d'Arxius, presenta una selecció d'aquestes imatges a l'exposició Eugeni Forcano: la meva Barcelona. La mostra, amb més de 130 fotografies en blanc i negre de gran format (50 x 60 cm) es distribueix en dos espais, a la Sala Ciutat i a l'Arxiu Fotogràfic de Barcelona.





» L'estiu arriba als museus

Un any més, els museus de Barcelona us ofereixen un munt d'activitats per a tots els gustos i públics a través de l'Estiu als Museus, una iniciativa que, fins al setembre, ofereix tallers, espectacles, cinema, visites guiades, recorreguts, contes...

El Museu d'Història de Barcelona, La Pedrera, el CaixaForum, el Museu de la Xocolata, L'Aquàrium, el Museu Picasso, el Museu Marítim o el Poble Espanyol són només alguns dels espais que se sumen a aquesta iniciativa, que vol acostar els museus a tots els ciutadans i les ciutadanes. Ja sabeu, si passeu l'estiu a la ciutat, no tindreu temps d'avorrir-vos!





» Laboratori de fabricació, al Hub Disseny

Les noves tecnologies han revolucionat el món de la producció tridimensional i han obert perspectives noves als professionals del disseny del segle XXI.

L'impacte d’aquest nou paradigma tecnològic afecta totes les fases del procés de producció: des de la concepció fins a la materialització, de la distribució al consum; i obre la porta a la utopia de la participació, la personalització i la peça única.

Laboratori de fabricació pretén fer-se ressó d’aquestes transformacions a través de quatre grans àmbits: una exposició per introduir els sistemes de fabricació per adició; tallers de format curt i orientats a professionals i no professionals; un espai per debats i conferències i un per mostrar els treballs innovadors sobre processos i pràctiques emergents i la seva aplicació dins el camp de la fabricació digital.




» On: Museu Disseny Hub Barcelona
C Montcada, 12 - Ciutat Vella
» Dates: Del 16/06/2010 al 29/05/2011


» 'Signes i escriptures' a la Fundació Suñol

La nova exposició aplega quaranta-dues obres realitzades entre el 1972 i el 2008 d'artistes com ara Chillida, Llimós, Tàpies, Rabascall, Aballí, Zush, Menegon, Alexanco, Viladecans, Aguilar, Salinas, Millares, Socías, Villalba, Tolosa, Sabaté, Parramon, Broto, Teixidor, Boetti, Miralda, Weiner i Guzmán i Pazos, totes de la col·lecció Josep Suñol.

La mostra recull diversos estils que van des del cubisme, el dadaisme, el surrealisme, el lletrisme i el constructivisme fins al Pop Art. Es divideix en quatre seccions que incorporen tant signes iconogràfics com referències textuals amb l'objectiu de seguir l'evolució del signe en el terreny de l'art.




» On: Fundació Suñol
Pg Gràcia, 98 - Eixample
» Dates: De l'11/06/2010 al 25/09/2010









» "Gabinet de músics" al Museu de la Música

"Gabinet de músics" és el títol de la nova exposició temporal que s'estrena al Museu de la Música, situat a L'Auditori de Barcelona. La mostra és un recull de donacions i adquisicions d'obres d'art que es remunten als inicis del segle XX.

Entre les obres més conegudes, destaquen alguns retrats de músics catalans, en dibuix i fotografia, com els d'en Ramon Casas, Ismael Smith, Luis Masriera i Luis Bagaria.

Coincidint amb la inauguració es presenta el llibre Un sol món, músiques diverses, la nova guia del Museu de la Música de Barcelona. L'exposició romandrà oberta al públic des del dia 17 de juny fins al 9 de gener de 2011.

» On: Museu de la Música - L'Auditori
C Lepant, 150 - Eixample
Puntos:

Tema (Autor) Ultimo Mensaje Resp
VODA Y DORSO Por: queteden taurino 10-08-10 23:12
queteden taurino
1
Sin Asunto Por: 27-05-10 20:44
el tio chindribu
11
Foto: Carnavales Por: m.a.g. 09-02-10 19:27
Carmen bcn
1
Foto: Barcelona día nublado en Barcelona Por: m.a.g. 18-11-09 22:04
m.a.g.
0
Simulador Plusvalia Municipal - Impuesto de Circulacion (IVTM) - Calculo Valor Venal
Foro-Ciudad.com - Ultima actualizacion:08/08/2020
Clausulas de responsabilidad y condiciones de uso de Foro-Ciudad.com