Foro- Ciudad.com

Badalona - Barcelona

Poblacion:
España > Barcelona > Badalona
17-02-11 21:15 #7100518
Por:Carles007

La Plataforma per Catalunya busca votos en la Izquierda sociologica.
Plataforma per Catalunya "orientarà la seva estratègia a la defensa dels sectors del país que pertanyen a l'esquerra sociològica i que han vist com els partits parlamentaris de l'esquerra política, fan el joc al neoliberalisme i a la globalització en nom d'un pretès progressisme, amb la seva política de portes obertes cap a la immigració".

"Aquesta falsa esquerra promou el benefici del gran capital i la caiguda del valor de la mà d'obra, mitjançant l’admissió d'immigrants que realitzen determinats treballs a meitat de preu que nosaltres els autòctons, posant així en greu perill els drets socials adquirits pels treballadors catalans", denuncien.

La PxC entiende que la izquierda política hace el juego al neoliberalismo i a la globalización

El president de PxC, Josep Anglada, ha insistit en “la necessitat de denunciar els efectes desastrosos que la immigració té sobre la nostra societat i els efectes destructius de la deslocalització industrial i l’ultraliberalisme sobre la nostra economia productiva, en aquest sentit es denunciarà obertament a la casta de polítics professionals que ens explota en benefici del gran capitalisme financer internacional".

"Tots dos fenòmens tenen el seu origen en el que avui es diu la Globalització. Com la resta de formacions identitàries europees, PxC incorporarà cada vegada més una crítica al procés deslocalitzador i advocarà per una defensa contundent dels drets socials dels sectors més desfavorits de la societat catalana: les principals víctimes de la immigració, la deslocalització i de l’ultraliberalisme mundialista, conclou.
Puntos:

Tema (Autor) Ultimo Mensaje Resp
No es racismo Plataforma per Catalunya Por: No Registrado 19-11-10 23:43
No Registrado
2
Plataforma per Catalunya se solidariza con Garcia Albiol Por: No Registrado 30-04-10 23:08
No Registrado
2
En TV3 reconocen que Platafroma per Catalunya entrará en el parlament Por: No Registrado 25-01-10 14:43
No Registrado
0
Los falangistas en Arenys de Munt: «Visca Catalunya espanyola!». Por: No Registrado 13-09-09 23:07
No Registrado
1
Simulador Plusvalia Municipal - Impuesto de Circulacion (IVTM) - Calculo Valor Venal
Foro-Ciudad.com - Ultima actualizacion:08/08/2020
Clausulas de responsabilidad y condiciones de uso de Foro-Ciudad.com