Foro- Ciudad.com

Badalona - Barcelona

Poblacion:
España > Barcelona > Badalona
31-08-10 10:12 #6002756
Por:Carles007

Plataforma per Catalunya de Badalona se moviliza contra la nueva mezquita de la Avenida Marquès de Montroig
La PxC de Badalona ha iniciado una campaña para que el antiguo parque de bomberos de la Avenida Marquès de Montroig no se convierta en mezquita. En este local, y contra la opinión de los vecinos ya hay un colectivo de musulmanes que lo estan utilizando como mezquita.
Frente a ello la Plataforma per Catalunya de Badalona ya ha empezado a repartir propaganda y a recoger firmas y no descarta realizar una concentración de lante de ella el sábado día 18 en donde también acudiria su presidente Josep Anglada i Rius.

Comunidado de PxC entregado a los medios de comunicación:

La Plataforma per Catalunya rebutja que l’Ajuntament de Badalona proporcioni més locals als immigrants pakistanesos i marroquins destinats a convertir-se en mesquites a la nostre ciutat, ja que el poble de Badalona no te cap culpa de la invasió que ha patit i no te que sufragar les despeses d’una religió que ens provoca i provocarà problemes.
L’ultima jugada de les autoritats de Badalona ha estat l’entrega de l’antiga caserna de Bombers (Avinguda Marquéz de Montroig, 188-190, a la zona del barris de Sant Roc i Congres) al col•lectiu immigrant per que el puguin utilitzar-la com mesquita.
Si des de l’Ajuntament volen proporcionar i ajudar més al col•lectiu immigrant, proposem que es faci amb els diners que cobren els polítics i els seus partits presents al consistori (PP, CiU, PSC, ERC. ICV-EUA) ja que ells són els responsables d’aquesta situació.
Plataforma per Catalunya dona suport als veïns de la zona que ja han començat a partir problemes amb el col•lectiu islàmic intal•lat en la nova ubicació, (sorrolls, manca de seguretat ciutatdana, problemes de convivencia pudors, brutícia, baralles, presencia de marroquins traficant amb drogues, etc.)
A més això provocarà una baixada dels preus dels pisos de la gent d’aquesta zona, ja que ningú vol comprar-se un pis situat en un barri ple de mesquites i musulmans pels carrers.
Plataforma per Catalunya de Badalona començarà a treballar per recollir signatures contra la instal•lació dels musulmans en la caserna de Bombers aviu en desus i es compromet a intensificar les seves campanyes informatives en aquesta zona per a conscienciar als veïns que els seus drets i els de les seves famílies no poden ser trepitjats sistemàticament.
Puntos:

Tema (Autor) Ultimo Mensaje Resp
Visca Catalunya lliure! Espanyols fora de Catalunya! Por: No Registrado 04-10-12 17:16
No Registrado
3
La Audiencia reabre la causa contra García Albiol por los folletos xenófobos Por: No Registrado 13-09-12 20:25
No Registrado
0
El PP y el PSOE subvencionan la contratacion de inmigrantes Por: No Registrado 06-08-10 18:16
No Registrado
6
Carta de un "exiliado" El pintor Ferrer Dalmau se marcha de Catalunya a Valladolid "asqueado por el clima bélico-político" Por: No Registrado 03-02-10 21:30
No Registrado
3
Simulador Plusvalia Municipal - Impuesto de Circulacion (IVTM) - Calculo Valor Venal
Foro-Ciudad.com - Ultima actualizacion:08/08/2020
Clausulas de responsabilidad y condiciones de uso de Foro-Ciudad.com