27-02-08 12:02 | #714414 -> 714008 |
Por:zalu ![]() ![]() | ![]() ![]() |
RE: HOLA Bueno, esto parez que vuelve a funcionar, esperemos que fuese un lapsus, a mi, también manda´ronme un mensaje los del foro diciendo lo mismo, esperemos que non vuelva a ocurrir. Estu parez quer ta animandose: fartures, picadillo, canciones. Rodri de cocineru, xente nueva, en fin, que todo siga igual. Parez que tímidamente la lluvia quier llegar, pero por lo menos en uvieu, non pasa de orbayu, y la verdad estu non val pa ná. Tendría que tar lluviendo varies selmanes, esu si, menos el finde. Falando de fartures, voi decivos un platu que a mi préstame(me gusta)munchu, sobre toldo pa cenar: patates al montón. Cortes les patates en rodaxes, non muy gordas(tampocu finines, cortes la cebocha en lonches, sáleslu y fríes en aceite. Cuandu tan pochaes, sin dorar, fries el güevu y un choricín caseru. Estu pa mi, ye una delicatese.Cuandu viaxaba per media España, al llegar a casa, llera lo que más me prestaba. Saludos pa toos. Zalu | |
Puntos: |
27-02-08 13:20 | #714566 -> 714414 |
Por:rosy llanoperal ![]() ![]() | ![]() ![]() |
RE: HOLA hola a todos ayer fue el dia de los mensajes del administrador tbn ami me yego,algo pasaba x k yo escribi y no hubo manera de poder mandalo,rodrigo ya nos diras ke preparaste pa cenar ayer,seguro no saliste de les patates frites y guevos,ya ye algo el mi paisano con el chorizu y jamon ya se defiende,arrimase ala cocina ni en broma. zalu tienes razon tan buenisimes le patates asi,y si el aceite ye de pura virgen de oliva pa chupase los deos y el guevu de casa claro pero yo hoy nun kiero ni oir hablar de comida ,con la reboltura ke traigo anoche cene y de tras comi una naranja y cortome la digestion menuda noche ke pase crei ke tenia ke marchar al hospital,dicen ke por la mñn la naranja es oro, al medio dia plata, y `por la noche mata, joder ami casi y nunca me habia pasao,asi ke hoy toy rendia de tanto echar por la boca, asi ke hoy tare a manzanilla tol dia. besos pa todos (rosa mari llanoperal ) | |
Puntos: |
27-02-08 14:59 | #714749 -> 714566 |
Por:RODRI & EL DOCHAL ![]() ![]() | ![]() ![]() |
RE: HOLA buenos dias a todos , aunke orbaya un poko pero na de na ,ademas ta hasta caliente el dia!!! ROSA la cena fue un poko ligera cenemos un poko de pure de patata con carne guisa, la verda que el pure de patata me encanta uhmmmm!!!! y 2 vasinos de lambrusco pa bajar la cena y pa la camina a ver los hombres de paco.gracies a todos por acordabos de la muyer , sigue un poko revueltina pero na eso ya ye lo de menos!!! ZALU la ecografia pa mi que vayas pensando en nena"" a lo mejor equivocome pero ....... saludos pa les madrileñes que nun faltais a la cita del foro , como tien que ser jeje!! a ver si apaez la gente que tan un poko apagaos , manuel, roberto,aroa, elena, arancha y migue y mas que me falten por ahi. venga un saludo pa todos. /// rodri)))* PD: "PREJUBILAU" ALONSO VA TENELO COMPLICAO ESTI AÑU , ESTI COCHE NO ANDA !!! YA PUE PONESE EN PLAN SI NO!!! HABRA QUE ESPERAR QUE VAYA PA FERRARI. SALUDOS PA LOS GIJONES" | |
Puntos: |
27-02-08 19:31 | #715329 -> 714749 |
Por:zalu ![]() ![]() | ![]() ![]() |
RE: HOLA Buenu Rodri, esu de la cena un pocu lixera, vamos drxalu, menos mal que non pusiste carne de xabalí. Por ciertu, el pure ficístelu como ye, o tiraste de sobre de magi. Por ciertu, non teu preferencies si de ñeñu o neña. A mis años, si teu que esperar al neñu pa que venga de sidres, tendrá que llevame en burru. Per otra parte, les neñes quieren más a los padres, y esu figurome que será igual pa los güelus Ye verda lo del tiempu, aqui n´Uvieu solu orbaya y fai calor. Saludos pa toldos los forer@s dr la gueria. Zalu | |
Puntos: |
27-02-08 19:52 | #715377 -> 714008 |
Por:Margo ![]() ![]() | ![]() ![]() |
RE: HOLA ![]() al parecer ayer habia "poblemas" con internet, pero hoy ya furrula bien. así que saludos para todos. Tanto que hablais de comer, ta dandome una fame, que voy a tener que adelantar la cena, y no se si lo conoceis pero voy a tomar sémola, que hace años que no lo como, detrás caerá un bocadillin de chorizu, pa compensar, que yo no toy a regimen....Jajajajavi. veo un mensaje nuevo de alguien que me dice conocer ![]() besitos para todos | |
Puntos: |
27-02-08 20:05 | #715405 -> 715377 |
Por:zalu ![]() ![]() | ![]() ![]() |
RE: HOLA Por ciertu, ya que falamos de comides, voi drcivos un platu típicu de cudillero: el curadillo. e un peix(pez) de la familia de los escualos(tiburones pequeños), cuando se pesca, abrese en canal, espetase en unas varas (pareciu al corderu a la estaca), dexase curar unos cinco meses y luegu prepárase apaeciu al bacalau. Una vez fechu, picase un güevu cocíu y unes patates frutes y ¡a xintar!(a cmer)Digo estu, ya que ye en semana santa cuando se suel comer en casi toldos los chigres de cudillero, o seya que si dais una gueltina, ya sabeis, ami, me las prepara la madre de un amigo, y comerela en la güeria. La verdad ye que pa esos díes ye buenu, además ye una comida menos que hay que facer, ya quer desde el miercoles cuando salga la muyer del trabayu, hasta el domingo, taremos en el pueblín. ¡Ya veréis como mos nieva esos días. Saludos. Zalu | |
Puntos: |
Tema (Autor) | Ultimo Mensaje | Resp | |
Hola! Por: Comision Urbies | 27-11-11 21:43 nideschamuca | 9 | |
HOLAAAA: Por: koke07 | 12-05-09 17:15 koke07 | 0 | |
hola hola hola Por: RODRI & EL DOCHAL | 08-03-08 22:18 RODRI & EL DOCHAL | 0 | |
hola otra vez Por: No Registrado | 11-11-07 21:04 No Registrado | 2 |
![]() | ![]() | ![]() |