06-11-08 20:36 | #1378876 -> 1378468 |
Por:javiii ![]() ![]() | ![]() ![]() |
RE: GRACIAS POR LA RECETA ana yo opino como buen cocieneru ,k la mejor enpanaa ye la k lleva mucho chorizuuuu,lo d buewn cocineru ye broma ehhhh k mas kisiera yo k saber cocinar menos mal k tan hay los productos conjelaos k solo ye metelos en el micro y ala a comerrrrr | |
Puntos: |
06-11-08 20:56 | #1378973 -> 1378876 |
Por:rosy llanoperal ![]() ![]() | ![]() ![]() |
RE: GRACIAS POR LA RECETA ola ana.... espero te salga bien , seguro ke si, ya veo yo ke pa les prosimes fiestes ganesmos otra vez el concurso,pues haremos algo pa ke cambien la tortilla por la empanada, ke vos aprobeche esti finde semana. javi mira tu con lo buena cocinera ke ye mi tia(tu madre) y tu ke nun sepas freir un guevu, tas guapu pa casate, tienes ke comelo to congelao, en vez de chatear tanto a puntate a un cursillo de cocina por internet!ha! y nun me digas ke si te cases ye pa ke te cocine la muyer eso ahora nun se lleva, ahora tien ke cocinar el paisano asi ke tu nun tas actu pa ello. yo desde luego ke si salgo de esta nun me meto en otra, pero de meteme tien ke ser cocineru y informaticu, y sobre to amigu de tar en casa, por ke el ke tengo ahora nun y veo el pelo. ana el lunes ya te digo buenos dias ala misma hora ke tu, ke me toca madrugeo, to la semana. zalu esperamos el informe del menu. me imajino ke sera sobre el lunes. besos pa tos rosy | |
Puntos: |
06-11-08 23:56 | #1379916 -> 1378973 |
Por:zalu ![]() ![]() | ![]() ![]() |
RE: GRACIAS POR LA RECETA Ya me cuntarás rosy lo que faemos con este triperu de javi, lo suyu nun tien perdón. Por supuesto que tienes razón, claru que a esti pasu se i va pasar la fabada, ¿cocinar el pa la muyer? Pues mira, nun se si poldrá ser lo del informe del menú, de momentu tengu a carmen con un trancazu pistonudu, yo si i fago el desayunu, la comida y la cena(estu ye pa javi). Mañana non poldré dir pa la gueria, si la neña ta meyor diremos el sabado, pero esu depende. Niko, xan, javi, koke, pueden facelu, o cvualquiera de vosotras si va per ellí. Un saludo Zalu | |
Puntos: |
06-11-08 20:56 | #1378974 -> 1378876 |
Por:xanpara ![]() ![]() | ![]() ![]() |
RE: GRACIAS POR LA RECETA Ana, el gustu ye enteru míu, torno pa la tierrina que llamamos Asturies, pal rinconín del mi pueblín y encantau de tar ente xente tan prestosa... mira Javi, que rápidu pa tirátela... pa que si te da por facer empaná, cuando tes pela Güeria, que tomes nota de que a él y gusta con churizu.... ![]() ![]() ![]() | |
Puntos: |
06-11-08 23:58 | #1379924 -> 1378974 |
Por:zalu ![]() ![]() | ![]() ![]() |
RE: GRACIAS POR LA RECETA Bueno collanciu, nun te metas munchu col mi javi, prestaríame vete cocinando, que de xintar ya se que sabes munchu, que yes un picu de altus vuelus. Sube este finde per el cruce y fala con luis angel. Saludos Zalu | |
Puntos: |
06-11-08 23:49 | #1379883 -> 1378468 |
Por:zalu ![]() ![]() | ![]() ![]() |
RE: GRACIAS POR LA RECETA Ana, la empanada de verdad, la que se como por Asturias, es como te hemos indicado, pero yo recuerdo con gran añoranza aquellas empanadas de carne guisada que hacía mi abuela, pero la masa era de hojaldre y estaba de morir Un saludo y hasta muy pronto Zalu | |
Puntos: |
Tema (Autor) | Ultimo Mensaje | Resp | |
gracias todos Por: No Registrado | 27-03-09 23:42 rosy llanoperal | 5 | |
gracias javi Por: No Registrado | 27-03-09 17:59 No Registrado | 0 | |
gracias Por: javicubo | 07-10-08 15:19 javicubo | 0 | |
ok ,gracias ,sinallina Por: javiii | 12-01-08 22:08 xanpara | 1 |
![]() | ![]() | ![]() |