14-02-12 00:37 | #9618675 |
Por:No Registrado | |
Foto: Mayau Caniecha Buen tiempu pa la espicha y asar castañes, que agora estan musties y les que nun montalgoren estan muy bones pal tambor y les que sobren pal serdu y guisales en estes envernaes, en la pota de fierro bien sazonaes con tocin, chorizo y morciel.la, que con una escudiel.la de l.leche y un zoquete de borona de postre, nun ei un manxar meyor y pa la nieve y xelaes superior, quien dixo que lo antiguo nun val, seria alguien que nun lo probó, el fornicar bien antiguo ye y hasta la fecha ningún renuncio, de una manera u otra depende del aguisado que se faiga pa entendemos, en la fornica bonas tortas se facian en el l.lar con una berza per cima y otra per baxo, con la tapa de la pota de fierro faciendo de forno paque nun quemaran las brasas la torta, pero los ingredientes son los mismos para el mismu guisu, felices nieves. | |
Puntos: |
Tema (Autor) | Ultimo Mensaje | Resp | |
Foto: esto era un equipo de futbol Por: No Registrado | 02-02-10 21:31 No Registrado | 0 | |
Foto: l.lábanas Por: jarchas | 22-06-09 16:22 jarchas | 0 | |
Foto: Caleya Por: m.a.g. | 18-12-07 16:02 m.a.g. | 2 | |
Foto: Campo de la Iglesia de Pola del Pino Por: No Registrado | 14-08-07 19:01 No Registrado | 0 |
![]() | ![]() | ![]() |