Foro- Ciudad.com

Orba - Alicante

Poblacion:
España > Alicante > Orba
21-02-12 12:11 #9654325
Por:POBLEORBA

Per què passa açò a València? Reflexionem
Entreu en aquest link:

Puntos:
21-02-12 12:13 #9654335 -> 9654325
Por:POBLEORBA

RE: Per què passa açò a València? Reflexionem
O aquest:

https://ww.vilaweb.cat/editorial/3985480/tanta-violencia-valencia.html
Puntos:
21-02-12 12:59 #9654526 -> 9654335
Por:valenciaidepoble

RE: Per què passa açò a València? Reflexionem
https://ww.abc.es/20120218/sociedad/abcp-investigan-promesa-aprobados-cambio-20120218.html

Investigan la promesa de aprobados a cambio de ir a protestas estudiantiles
Padres de alumnos de Valencia alertan de profesores que alientan las manifestaciones. Uno de los detenidos en las concentraciones, en las que participan políticos, tiene 46 años
La espiral de protestas estudiantiles iniciada el pasado lunes en el Instituto Luis Vives de Valencia ha ido elevando el tono con el paso de las jornadas, espoleada por la detención, ayer, de otras seis personas —una de 46 años de edad— que se suman a los diez arrestos practicados el jueves, así como el registro de varios heridos, entre ellos cinco policías y dos jóvenes.
Las manifestaciones, originadas en apariencia de forma espontánea contra los recortes decretados por el Gobierno valenciano, han ido también cayendo en las redes de la instrumentalización política, visualizada en la nutrida presencia en las marchas de diputados y representantes del PSOE y de la coalición de izquierdas Compromís, lo que ha llevado a la delegada del Gobierno, Paula Sánchez de León, a convocar por separado a los partidos para pedirles «responsabilidad» ante la proliferación de protestas no comunicadas previamente a las autoridades.
A este ambiente de crispación se suman ahora las denuncias formuladas por varios padres de alumnos que, investigadas por la Policía y por la propia Inspección de Educación de la Generalitat, apuntan a la «comprensión» mostrada por los docentes con los manifestantes, así como a la disposición de algunos profesores a facilitar a los jóvenes la «conciliación» de sus «ocupaciones» callejeras con su actividad académica.
La dirección se desmarca
La Policía ha recibido información basada en testimonios de los propios estudiantes en la línea de que los profesores habrían garantizado el aprobado a quienes tomaran parte en las manifestaciones sin tener en cuenta tampoco las faltas de asistencia que están obligados a computar.
De hecho, y pese a que la dirección del centro se desmarcó ayer de cualquier relación con las protestas, el claustro de profesores del Luis Vives redactó el pasado miércoles una nota oficial «de repulsa» ante «la violentísima y desproporcionada actuación policial» que enmarca «en los intentos reiterados de nuestras autoridades de desprestigiar la enseñanza pública y criminalizarnos a todos los que estamos comprometidos con ella, como profesores, personal no docente, estudiantes, padres y madres». La nota incluye enlaces a los «vídeos de las agresiones» con los que quieren acreditar lo desmedido de la actuación de los agentes.
De los detenidos, dos quedaron ayer en libertad con cargos y ocho pasaron a disposición judicial, tras lo cual fueron puestos también en libertad provisional con comparecencias periódicas. Los seis de ayer lo fueron por desórdenes públicos (volcaron algunos contenedores). Durante la jornada, la Policía estableció un cerco preventivo a los manifestantes e identificó a cada uno de ellos.
Puntos:
21-02-12 16:15 #9655522 -> 9654526
Por:M_F_A

RE: Per què passa açò a València? Reflexionem
Senyor Valenciaidepoble, fins ara he estat mirant els teus missatges i les animalades que posaves, però com que era un tema (el teu valencianisme) que no em preocupava tant no havia entrat en el teu joc manipulador, però açò se'n passa de castany a obscur. El senyor pobleorba parla de les agressions que han fet a uns menors d'edat, i tu ixes dient que si els mestres donen aprovats a canvi de que els alumnes protesten. Estas poc bo!!!
Ja sé que no eres tu el que ho has escrit, que ho has tret del periòdic "ABC", però de segur que ho penses. Doncs bé, en eixe mateix ABC també hi havia un altre article que parla de la brutalitat policial, i no veig que l'hages citat. Si, ho has sentit bé, l'ABC també parla de la brutalitat policial, i ensenya un vídeo i tot. Ho pots vore ací:

https://ww.abc.es/20120220/local-comunidad-valenciana/abci-primavera-valenciana-protestas-201202201740.html

També dir-te que lo de que els professors donen aprovats és una gran invenció, i menys en les escoles públiques i per anar de manifestacions. Jo sóc mestre, i ho dic en orgull, i estic en contra de les retallades en l'educació, així com també en contra de que es responga d'aquesta manera a les manifestacions d'aquests joves menors d'edat.
Puntos:
21-02-12 17:30 #9655981 -> 9655522
Por:valenciaidepoble

RE: Per què passa açò a València? Reflexionem
Tu insulta, yo nomes veent com escrius, ya se qui eres y per a on vas. Y com forme diu l'enunciat del tema :

Per què passa açò a València? Reflexionem

Ací, per reflexionar fan falta opinions y lo que he expost es per tindre en conte.

Mirant estos vídeos ya mos fem una idea de que esta passant en València; Ací ningú esta safanoria y tots sabem el adoctrinament que tenen els chiquets en les escoles, això no es ninguna novetat.





https://ww.abc.es/20120220/local-comunidad-valenciana/abci-cargas-policia-instituto-201202201637.html

https://ww.levante-emv.com/comunitat-valenciana/2012/02/20/primaveravalenciana-trendig-topic-mundial/883034.html

https://ideos.levante-emv.com/nacional/20120220/brutales-cargas-policiales-valencia-30848.shtml




Puntos:
21-02-12 17:35 #9656003 -> 9655981
Por:valenciaidepoble

RE: Per què passa açò a València? Reflexionem
Puntos:
21-02-12 18:42 #9656365 -> 9656003
Por:valenciaidepoble

RE: Per què passa açò a València? Reflexionem
Y Este mensaje te lo pongo en castellano.

De ninguna de las maneras se puede justificar la brutalidad policial que vemos en estas imágenes, pero al mismo tiempo es para recapacitar en otras cuestiones que acompañan estas revueltas estudiantiles.
Es vergonzoso que se este utilizando a los adolescentes como carne de cañón por parte de politicuchas como la Móniaca Ultra en su campaña de payasadas camisetitas y demás gilipolleces catalanistas y antivalencianas. Es de facil comprensión que si la fantasma esa se quedara en casa, estas manifestaciones podrían tener un aire con menor pudor y connotación de aprovechadísmo político en el que se utilizan los jóvenes para su fin catalanista destructor de nuestra identidad.

Después el tema de los profesores también lleva cola, es posible que se podría haber evitado en gran medida esa violencia haciendo las cosas como manda la ley y no realizando manifestaciones legales que desembocan en ilegales saliendose de la hoja de ruta marcada, si es que había alguna, cosa que es el deber de los profesores el tener a sus alumnos bien informados. De todas maneras la actuación, repito, es desproporcionada. Dejo aquí algo para leer que podria ser de utilidad.


Ley Orgánica 9/1983, de 15 de julio, reguladora del Derecho de Reunión.

Artículo 5.

La autoridad gubernativa suspenderá y, en su caso, procederá a disolver las reuniones y manifestaciones en los siguientes supuestos:

a. Cuando se consideren ilícitas de conformidad con las Leyes Penales.

b. Cuando se produzcan alteraciones del orden público, con peligro para personas o bienes.

c. Cuando se hiciere uso de uniformes paramilitares por los asistentes.

Tales resoluciones se comunicarán previamente a los concurrentes en la forma legalmente prevista.

(En estas manifestaciones se han incumplido los apartados a y b. Por lo que la Autoridad se ha visto obligada a disolver.)

Artículo 8.

La celebración de reuniones en lugares de tránsito público y de manifestaciones deberán ser comunicadas por escrito a la autoridad gubernativa correspondiente por los organizadores o promotores de aquéllas, con una antelación de diez días naturales, como mínimo y treinta como máximo. Si se tratare de personas jurídicas la comunicación deberá hacerse por su representante.

Cuando existan causas extraordinarias y graves que justifiquen la urgencia de convocatoria y celebración de reuniones en lugares de tránsito público o manifestaciones, la comunicación, a que hace referencia el párrafo anterior, podrá hacerse con una antelación mínima de veinticuatro horas.

Artículo 9.

1. En el escrito de comunicación se hará constar:

Nombre, apellidos, domicilio y documento oficial de identificación del organizador u organizadores o de su representante, caso de personas jurídicas, consignando también la denominación, naturaleza y domicilio de éstas.

Lugar, fecha, hora y duración prevista.

Objeto de la misma.

Itinerario proyectado, cuando se prevea la circulación por las vías públicas.

Medidas de seguridad previstas por los organizadores o que se soliciten de la autoridad gubernativa.

2. La autoridad gubernativa notificará al Ayuntamiento afectado los datos contenidos en el escrito de comunicación, excepto cuando se trate de una convocatoria urgente de las previstas en el párrafo segundo del artículo anterior, a fin de que éste informe en un plazo de veinticuatro horas sobre las circunstancias del recorrido propuesto. En caso de no recibirse el informe en dicho plazo, el mismo se entenderá favorable. El informe se referirá a causas objetivas tales como el estado de los lugares donde pretenda realizarse, la concurrencia con otros actos, las condiciones de seguridad de los lugares con arreglo a la normativa vigente y otras análogas de índole técnico. En todo caso, el informe no tendrá carácter vinculante y deberá ser motivado.
Puntos:
21-02-12 18:51 #9656426 -> 9656003
Por:M_F_A

RE: Per què passa açò a València? Reflexionem
En alguns dels vídeos que ens has exposat hi podem vore la brutalitat policial: les xiquetes que són espentades contra el cotxe, o el xic que s'emporten a colps. També hi podem vore com alguns dels polícies actuaren d'una manera més correcta: avisaren que anaren a detindre'ls, i també alguns es tiraven cap enrere una vegada havien fet fugir als estudiants. Encara hi ha vídeos amb una brutalitat policial major, però crec que amb el que ens has mostrat ho podem vore.
No obstant això, no vec cap de vídeo en els quals es puga vore la manipulació que dius que tenen els estudiants. Jo trobe que aquests estudiants no actuen per estar manipulats, ni per obtindre un aprovat... Pense que més bé aquestos estudiants estan començant a despertar ja que veuen perillar el futur de l'escola pública en la qual estudien i estudiaran. L'únic que han fet ha sigut protestar per les retallades que estan sofrint, i aquest institut concretament protestava perquè (a banda de les retallades globals) ja no tenien ni calefacció.
La resposta del govern front a això ha sigut la d'enviar als polícies (crec que els polícies no actuaven per ells mateixa sinó per ordres de dalt) a dissoldre les manifestacions estudiantils.
Puntos:
21-02-12 18:58 #9656472 -> 9656426
Por:M_F_A

RE: Per què passa açò a València? Reflexionem
Respecte al missatge que has posat ara en castellà, pues que dir-te: pot ser que els alumnes no hagueren avisat de la manifestació, si el dic la veritat no ho sé. Però és que els alumnes del Lluís Vives abans que anara la polícia estaven protestant dalt la cera. Tampoc és que aquestos alumnes anaren a trencar cap bé públic o privat: s'estaven manifestant tranquilament i sense ninguna maldat. Millor dit més que una manifestació, el que estaven fent era un moment de protesta, d'assentada (en aquest cas de peu). No sé si ho sabràs, però hi ha moltes escoles i instituts que també estan fent aquest tipus de protestes davant les escoles, les quals no s'han de convocar ja que realment no es tracta d'una manifestació com a tal, ja que no hi ha una verdadera alteració de l'ordre públic (del trànsit principalment).
Puntos:
21-02-12 19:12 #9656550 -> 9655981
Por:Miguel Rumbo

RE: Per què passa açò a València? Reflexionem
Ja tenia jo ganes de que mostrares la teva cara, et llevares la careta i et mostrares tal com eres.

Despres de pedre temps i temps amb lo del valencià buscant coses amb el google ara vens amb aquestes? Pena es lo que em dones valenciaidepoble.

Tampoc he vist que ningú t'insultara, no se d'on as tret que hi han insults, pero que et prengues critiques com a insults demostra el teu nivell intelectual.

I per finalitzar crec que t'has equivocat amb lo de reflexionar, perque tu ben be dius que fan falta opinions, i aixo es cert, pero tu has demostrat massa vegades que no tens opinions, perque si no existiren els buscadors no tindries paraula en aquest foro.
Puntos:
22-02-12 09:18 #9659388 -> 9656550
Por:valenciaidepoble

RE: Per què passa açò a València? Reflexionem
Senyor Rumbo no vaig a faltar a la teua ignorància puix això seria danyar la meua consciencia.
Me vaig a dirigir a tu en respecte y en l'esperança de que pugues entendre d'una volta per totes lo que se desprén del ser un valencianiste.
En la teua ment existix una malalta formació de concepte polític, encaixat a un sistema jeràrquic que la societat en general mos coloca a tots per el seu interés. Queda un tant arcaic l'estar eternament buscant l'esquerra o la dreta de tot lo que se mou, buscant el nacionaliste o l'espanyoliste, buscant el blanc o el negre. No, no vas be tancant la teua ment en eixos pensaments tan obsolets.
Yo, personalment, si observes els meus mensages, he atacat a l'esquerra, a la dreta, y sense dubtar, a tota tendència política, professional, o cultural que vulnere, menyspree y no dignifique nostra valencianitat. M'ha importat y continüen important-me un pepino el fem de polítics buits y corruptes que tenim en el Regne de València y nostre païs, tots ells carents de moral y sobrats d'amor al diners.
El despreci mes gran que puc tindre com valencianiste ya no es a eixa casta política manipuladora de la societat, el meu major despreci es al de la censura històrica y cultural que apliquen a nostre poble privantlos de la dignitat, l'autoestima y l'orgull que com fills del Regne de Valencia son y se mereixen, transformantlos en ninots ridículs criats d'un poble que no mos arriba a la sola de nostres sabates y que es despreciat per tot espanyol en un mínim d'inteligença.
Mes valguera que se tornaren eixos comtats catalans a Francia, pero els francesos ya saben quina carronya de gent son y no els volen ni regalats - lo que se dona no se lleva y ahi te fotes- deuen dir apanyats.

Pero tornem a agarrar el fil. No, ací en nostre regne, en estos moments no tenim ningun partit que mos defenga nostra identitat, cultura, agricultura, industria, llengua y sobre tot nostre orgull de ser valencià. Pero això no te que marcar-mos una tendència a buscar acovilament en qualsevol partiducho que proclama als quatre vents en la boca plena d'embrolls la seua falsa y traïcionera valencianitat. Devem d'explorar en nostra verdadera historia y no en eixes barbaritats que ensenyen en les escoles y instituts. Pero si en documentació carent de eixa contaminació vilment infectada per tants traïdors a nostra terra venuts per cuatre monedes a “Cataluña”.

Pot ser que yo te faça pena, tu a mi no, només y per tot lo expost me dones llastima.

Y sí, copie y pegue, al mateix temps que no pare de buscar veritats a la meua existència com valencià, que per cert yo ya estic tancant al meu meu círcul y tu…. a lo que observe, encara no has posat el primer gra d'arena.
Mira si t’apeteix pots començar per ací:
https://ww.valenciafreedom.com/es/opinion/inicio.html

PT. Quan un li diu atre que diu animalades se esta aforrant l'insult.
Puntos:
22-02-12 14:19 #9660895 -> 9659388
Por:M_F_A

RE: Per què passa açò a València? Reflexionem
Com no, era d'esperar que valenciaidepoble acabarà traguent aquest tema del seu (si seu i no de tots) valencianisme. Senyor valenciaidepoble, si el teu valencianisme els sents d'eixa manera, doncs sent-lo, però deixa que cada ú senta el valencianisme com vullga. Jo desprecia totalment la teva obsoleta, incorrecta, analfabetitzada, i castellanitzada forma d'escriure i fins ara no t'havia dit res. Ńo sé qui t'haura menjat el cap d'eixa manera, igual seguixes al feixista falangista Juan Garcia Sentandreu, igual seguixes al grup terrorista de les GAV, no ho sé, però si es trau un altre tema d'eixa la teva merda en un altre lloc.
Puntos:
22-02-12 15:08 #9661138 -> 9659388
Por:Miguel Rumbo

RE: Per què passa açò a València? Reflexionem
Avui es un gran dia. Avui es el dia en que valenciaidepoble no ha usat al google per a contestar-me.

Trobe que ho marcaré en roig al calendari.

PD. A quina organització meua et referixes?
Puntos:
22-02-12 17:34 #9661961 -> 9659388
Por:POBLEORBA

RE: Per què passa açò a València? Reflexionem
Estic amb tu, Miguel Rumbo.
valenciaidepoble, fas peneta!!
Ja no pots defendre el que no es pot defendre. T'has queda't sense arguments i com sempre acabes parlant d'eixe valencià teu!!!

Per favor! Deixa't aquest foro i així parlarem tots en serio.
Puntos:
22-02-12 20:19 #9663078 -> 9659388
Por:valenciaidepoble

RE: Per què passa açò a València? Reflexionem
Per M_F_A
Lo d'incorrecta crec que es lo teu, perque si yo escric el pronom -yo...respecte als valencians de tota la vida com Joanot Martorell:
"yo haja perdut" (Tirant,1455)
O com Roiç de Corella:
"yo no ignore" (Obres,1490)
O com Escalante:
"yo patixc" (¡Tonico!,1877)

En idioma valenciá no eixistix eixe "jo" catalaner,incult.
¿Tú,qué defens...eixa "llenga" (en catalá prefabriste) artificial de 1906?

Si el defens tin un mínim de dignitat y escriu lo be, per que yo puc fer el ridícul intenta'n escriure el valencià correcte que carix actualment d’escola, pero tu no tens perdó seguen “Mestre” escriure el baturro que escrius:
----------------------------------------
Lo teu BATURRO:
Com no, era d'esperar que valenciaidepoble acabarà traguent aquest tema del seu (si seu i no de tots) valencianisme. Senyor valenciaidepoble, si el teu valencianisme els sents d'eixa manera, doncs sent-lo, però deixa que cada ú senta el valencianisme com vullga. Jo desprecia totalment la teva obsoleta, incorrecta, analfabetitzada, i castellanitzada forma d'escriure i fins ara no t'havia dit res. Ńo sé qui t'haura menjat el cap d'eixa manera, igual seguixes al feixista falangista Juan Garcia Sentandreu, igual seguixes al grup terrorista de les GAV, no ho sé, però si es trau un altre tema d'eixa la teva merda en un altre lloc.
-------------------------------------
CATALA: (mes o menys)
Com no, era d'esperar que valenciaidepoble acabés traient aquest tema del seu (si seu i no de tots) valencianista. Senyor valenciaidepoble, si el teu valencianisme ho asseguis d'aquesta manera, doncs assegui-ho, però deixa que cadascun senti el valencianisme com vulgui.
Jo menyspreu totalment la teva obsoleta. Incorrecta, analfabetizada, i castellanitzada forma d'escriure i fins ara no t'havia dit gens. No sé qui t'haurà menjat el cap d'aquesta manera, igual segueixes al feixista falangista Juan Garcia Sentandreu, igual segueixes al grup terrorista dels GAV, no ho sé, però si es treu un altre tema deixa la teva merda en un altre lloc.
----------------------------------------
Si tu eres mestre ara si que podem dir que els pobres chiquets ho tenen clar.
Puntos:
22-02-12 20:39 #9663227 -> 9659388
Por:M_F_A

RE: Per què passa açò a València? Reflexionem
El que dia el Rumbo, que acabaries traent el tema del valencià. Jo he escrit el missatge sense atendre a l'ortografia, he fet faltes, però el que tu m'estàs ensenyant és una traducció feta amb el teu google. És que d'ahí no ixes, xe!!! Hi ha paraules que tu em poses que no quadren amb el que estic dient (amb això es veu clar que ho has fet amb el google), expresions com: "jo menyspreu" "assegui-ho" "acabés"; aquestes expressions si les he escrites mal, les canviaria per: "jo menyspree", "segueixes" (com ho tenia), "acabara" (sense accent). A partir d'ara ja no vaig a contestar-te més sobre el tema del valencià ací, ja que aquest no és el tema obert. El que preteneu tots els populistes és desviar l'atenció cap a altres temes per a restar importància al que està passant.

P.D: Igual em passe algun dia a debatre amb tu en algun dels teus temes sobre "llengua"
Puntos:
22-02-12 22:51 #9664264 -> 9659388
Por:valenciaidepoble

RE: Per què passa açò a València? Reflexionem
A vore figura, yo sempre que puc tire ma del Google, per lo que me faça falta y mes per eixe dialecte que es el català, que per sort no es la meua dolça llengua materna.
Y tu dius:
P.D: Igual em passe algun dia a debatre amb tu en algun dels teus temes sobre "llengua"
Quan vullgues debatre ací t’espere, només tens de obrir un tema y comence, en serietat, tranquilitat, moderació y sense insults. Pot ser fins y tot constructiu per abdós parts.
La meua P.D:
Eixos posesius "meva,teva,seva" catalaners que gastes...... tenen orige en els valencians -meua,teua,seua, derivats dels migevals -mía,-tua,-sua
"yo" (L.Cort del Just.Cocentaina,doc.a.1269)
Puntos:
23-02-12 11:51 #9665925 -> 9659388
Por:POBLEORBA

RE: Per què passa açò a València? Reflexionem
Canal 9 manipula

Puntos:
23-02-12 11:56 #9665939 -> 9659388
Por:POBLEORBA

RE: Per què passa açò a València? Reflexionem
Açò és el que no mostra Canal 9

Puntos:
23-02-12 12:41 #9666129 -> 9659388
Por:asuncion sanchez

RE: Per què passa açò a València? Reflexionem
¿De verdad que las personas que son de derechas, son capaces de aguantar que su dirigentes les pisen el cuello y encontrarlo bien? ¿De verdad que no son ni siquiera un poco criticos? Que aguantan corrupcion y todo lo que conlleva detras y lo ven bien, Es dificil de entender, que la derecha nunca falle a la hora de votar, porque aqui cuando gana la derecha, es porque cuando la izquierda lo hace mal, se va a casa porque sus votantes le dan la espalda. Y ahora con lo de Valencia, es increible las cosas que dicen, ¿que pasa? que un ti@ de dieciseis años es tont@ y se le maneja?, ¿quien tiene del foro esa edad, que diga si no tiene criterio propio? y los que somos mayores, que no acordemos que a esa edad eramos cuando mas nos rebelabamos.
Y lo que decia mi abuela, "Si no eres a los qince, no eres a los treinta"
Puntos:
23-02-12 13:29 #9666376 -> 9659388
Por:agarralbou

RE: Per què passa açò a València? Reflexionem
Eixes carregues policials han segut desproporcionades i injustificables, els va eixir car, aixo no se fa. Pero que ningu diga que en les escoles no hi ha manipulacions, per que si les hi ha, si ho sabre yo, a l'igual que falta de diners. Lo que es blanc es blanc i no negre.


Este video, l'home de roig li lleva la porra al policia i una volta en terra li mossega la cama. Eixe si que te collons. Ho dic per que estos videos tambe hi ha que ensenyar-los per a que se veja tot. I conste que no defenc, ni molt menys eixes carregues policials. I per supost estic en els manifestants.

Puntos:
23-02-12 14:22 #9666664 -> 9659388
Por:M_F_A

RE: Per què passa açò a València? Reflexionem
En primer lloc, dir que Asún té tota la raó del món; la dreta sempre seguix el que els diuen, mai protesten contra els governs de dreta, i per molt mal que ho facen seguixen votant-los. És que és impresionant! Hi ha gent que és d'un partit polític com si fora d'un equip de futbol, i la política no es futbol. Això sol passar sobretot amb els votants de dretes i es pot vore en les eleccions: el PP ha guanyat amb majoria absoluta amb els mateixos vots amb els quals va perdre les eleccions de 2008 i 2004; per l'altra part el PSOE va variant en nombre de vots, augmentant-los considerablement de les eleccions de 2000 (majoria absoluta del PP) a les eleccions de 2004 (on supera els 11 milions als quals mai ha arribat el PP) i baixant de nou en 2011. Amb això vull dir que la gent de dreta sol votar sense criticar mai als seus que manen, mentre la gent d'esquerres canvia més: del PSOE a EU o a l'inversa, del PSOE al PP, del PSOE a COmpromís o a l'inversa, del PSOE/EU/Compromís a l'abstenció,.. depenent del que facen els seus governants.
Ara mateixa estem en un moment en què el govern valencià del PP ho està fent molt mal: corrupció, diners malgastats en grans esdeveniments i obres faraòniques, males inversions, poques despeses públiques... Tot això ha portat a la falta de diners en les arques públiques valencianes, i ho han solucionat amb les retallades. El problema és que el PP, després de fer-ho tan mal ha seguit manant en majoria absoluta, ja que a la gent que el vota pareix no importar-li el que passa i miren cap a un altre lloc: primer tiraven les culpes a ZP, ara a la crisi ja que mana Rajoy.
Puntos:
23-02-12 16:51 #9667392 -> 9659388
Por:noregistrado1986

RE: Per què passa açò a València? Reflexionem
"Agarralbou", en eixe vídeo el de roig que li agafa la porra, és un video manipulat, ja que abans d'això eixe home és agredit per la polícia! i això no ho mostra!
Puntos:
23-02-12 19:43 #9668406 -> 9659388
Por:noregistrado1986

RE: Per què passa açò a València? Reflexionem
Molt ben dit M_F_A! I, a més, afegiria que molta gent diu que els professors i els alumnes s'apreten el cinturó com estan fent tots, però és que així no es pot anar, perquè estan retallant en serveis públics pel simple fet que no tenen un duro. Però eixos diners se'ls han gastat ells en els seus propis interessos, o els han malgastat fent obres públiques que costen milions i milions, i han sigut nefastes!
Mira que casualitat que avui han detés al director de cooperació de les ajudes al tercer món, de la Generalitat Valenciana, per corrupció, ja que els diners que anaven a les ajudes se'ls embutxacava i invertia en pisos a València.
Així va el País Valencià... Corrupció, un deute de milers de milions d'€,etc. I la gent no se n'adona d'açò... clar com sols miràveu canal 9, i us ho tragaveu tot, doncs, hem de patir i patir!
Un video molt recomanat, i veureu un poc de manipulació 9!
Puntos:
23-02-12 21:13 #9669147 -> 9659388
Por:M_F_A

RE: Per què passa açò a València? Reflexionem
Alguna cosa més de la corrupció la podem vore en el "Resacon en Levante"

Puntos:
26-02-12 00:27 #9683627 -> 9659388
Por:GentDePoble

RE: Per què passa açò a València? Reflexionem
"valenciaidepoble", quan et dignes a contestar des del teu mateix cabet i no agafant informació d'internet fent el "copia i pega", doncs, en parlarem!
Com ha dit "M_F_A", sols feu que clavar temes de la llengua i així deixar de banda el tema de conversa d'aquest apartat! La gent ( per fi) se n'ha adonat del que està passant en aquest govern, el qual mitjançant els mitjans de comunicació et domina. Sabeu massa bé a quins mitjans em referisc! Així doncs, estos mitjans de "desinformació" que porten manipulant des de fa anys, crec que cada vegada es veuen més marginats, ja que la gent se n'està adonant de tot el que ha fet el nostre "excelentísimo gobierno valenciano y sus excelentísimas diputaciones"... Van passant els anys i cada vegada en som més, durant aquest any s'ha vist clarament que no en som pocs, en som molts!! Avuí, més de 200.000 es concentraven a València per una educació pública i de qualitat, ja que les retallades vénen d'una mala gestió del nostre govern, que ha deixat un País Valencià que dóna molt poc que desitjar i poc atractiu, ja que avuí en dia, tots en parlen mal de nosaltres perquè uns quants s'han aprofitat del poder i han fet el que els ha donat la gana!! Ara ho pagaran com toca, si la justícia ho permiteix (que de moment s'està lluïnt!). Si tots ens unim podrem lluitar contra aquestos que no representen al poble valencià i durant els últims anys han sigut, sols, les titelles dels empresaris i, a més, fan de la política un negoci; però si hi ha uns quants que no se n'adonen i sols fan que fer demagogia i tergiversar la realitat, doncs poc podrem fer! Com diu Vicent Andrés Estellés: "Baixa al carrer i participa, no podran res davant un poble unit, alegre i combatiu"
Puntos:
26-02-12 20:00 #9686036 -> 9659388
Por:M_F_A

RE: Per què passa açò a València? Reflexionem
GentdePoble, un 10 amb el que has dit; més clar impossible.
Puntos:
27-02-12 13:18 #9688586 -> 9659388
Por:agarralbou

RE: Per què passa açò a València? Reflexionem
EL LIDER DE LAS PROTESTAS VALENCIANAS:
El perfil de Facebook de Albert Ordóñez, el joven representante de la Federación Valenciana de Estudiantes (Faavem) que ha liderado las protestas en Valencia, contradice absolutamente el perfil de estudiante pacífico con el que le han retratado la mayoría de los medios de comunicación.

Ordóñez, que ha vivido su particular semana de popularidad al frente de las protestas, fue recibido por la delegada del Gobierno e incluso por el líder socialista valenciano Jorge Alarte. Pero tal y como han afirmado los informativos de Telemadrid, su perfil en la citada red social, con más de 700 amigos –y que ya ha desaparecido de la red- contiene afirmaciones y consignas muy poco pacíficas.
El joven, de apenas 20 años, llevaba varios días llamando a la violencia. Alababa la "impresionante lucha del pueblo griego" y pedía comenzar una similar. "Los derechos no se mendigan, se conquistan con violencia", aseguraba en otra ocasión.
Hacía un llamamiento a continuar con una lucha “a sangre y fuego”, y figuraba como seguidor de Amaiur, Hugo Chávez y Fidel Castro. Igualmente, sobre la figura de Esperanza Aguirre, escribía: "Ni un paso atrás: gente como ésta debería mirar debajo de su coche al salir de su casa". Es más, celebró la muerte de Manuel Fraga "con cava".
Font: LLIBERTAD DIGITAL
Puntos:
27-02-12 15:11 #9689092 -> 9659388
Por:GentDePoble

RE: Per què passa açò a València? Reflexionem
Home... Jo si vols et puc donar eixa informació totalment inversa, és a dir, si agafe informació d'un periòdic d'esquerres.
A més, per ser sincer, jo la mort de Fraga també l'havera celebrada amb cava, ja que va signava sentències de mort!
També dir, que si actuem pacíficament i no ens fan cas i, a més, som reprimits per defensar els nostres drets com a ciutadans, doncs, hi haurà que utilitzar altres mètodes per a manifestar-nos, i no estic referint-me a mètodes violents.
També et dic que aquest article, el podem trobar en els mitjans de la dreta més radical.


https://caa.elpais.com/ccaa/2012/02/20/valencia/1329756683_501306.html
Puntos:
27-02-12 15:32 #9689185 -> 9659388
Por:M_F_A

RE: Per què passa açò a València? Reflexionem
CENTENARS DE MILERS DE VALENCIANS I VALENCIANES ES MANIFESTEN CONTRA LES RETALLADES DEL CONSELL
Entre ells més d’un centenar de pegolins i pegolines que es van desplaçar en dos autobusos i en vehicles particulars fins a la manifestació de València. En el parlament els convocants van criticar el decret llei del Consell i van assenyalar que "no es busca racionalitzar, sinó fer caixa a costa de ficar mà en els sous dels treballadors" i retallant en els servicis públics.

Les protestes de Castelló, València i Alacant van reunir uns 350.000 manifestants dissabte passats als carrers de les tres capitals de província. Una convocatòria que partia dels cinc sindicats de la Mesa General de la Funció Pública, UGT, CCOO, CSIF, FSES i Intersindical i que tenia com a lema principal ‘No a les retallades en els Serveis Públics. Depuració de responsabilitats en el Consell”.

La participació, molt diversa, joves, jubilats, famílies senceres, alumnes, professors, metges, policia, bombers, treballadors de RTVV i diverses agrupacions socials com la Plataforma per la Defesa de la Llei de Dependència, entre ells més d’un centenar de pegolins i pegolines que es van desplaçar en dos autobusos i en vehicles particulars fins a la manifestació de València, van estar presents en les multitudinàries manifestacions de dissabte.

En les pancartes es podien llegir crítiques com "Sobren xoriços", "senyor pirotècnic, pot començar la retallà" i altres que demanaven una "vaga indefinida ja" o “torneu els diners de la Corrupció i els lladres a la presó” o “la seua crisi... que la paguen ells!”. De la mateixa manera, en diversos moments de la manifestació, els participants van exigir a crits la dimissió de la delegada del Govern en la Comunitat Valenciana, Paula Sánchez de León, per les càrregues policials contra estudiants dels últims dies.

En el parlament els convocants van criticar el decret llei del Consell i van assenyalar que "no es busca racionalitzar, sinó fer caixa a costa de ficar mà en els sous dels treballadors" i retallant en els serveis públics. A més van incidir a criticar la política econòmica del Consell basada en "els grans esdeveniments, l'especulació amb el territori i la privatització dels serveis públics". Van animar també a portar una "resposta dura i contundent" per a propiciar la retirada del decret de retalls. El portaveu d’Intersindical Valenciana, Marc Candela, va recordar que amb aquesta manifestació el que és vol és “insistir novament en la lluita contra les retallades en els serveis públics i en concret en la retirada del Decret Llei”.

Recordava també Candela que els sindicats “hem desplegat tots els fronts de lluita possible” contra aquest Decret Llei referint-se a la part judicial que paral•lelament s’ha dut a terme i que, de moment la justícia avala.

Font: Ràdio Pego
Puntos:
27-02-12 17:53 #9689814 -> 9659388
Por:Miguel Rumbo

RE: Per què passa açò a València? Reflexionem
agarralbou perque no t'ajuntes amb valenciaidepoble i amb la gateta vos compreu una cabanyeta alla al pla de petracos i deixeu de tonteries varies perque....

font de dalt
Puntos:
28-02-12 12:43 #9693353 -> 9659388
Por:orbeta

RE: Per què passa açò a València? Reflexionem
La catalanització és el problema més greu. Jo ja estic convençut! A partir d'ara, no parlaré d'altra cosa que no siga això. Ai, ai, eixos catalans tan maleits, que no pensen en altra cosa que no siga catalanitzar els orbers i les orberes. Estic sufocat!
Puntos:
29-02-12 15:58 #9699118 -> 9659388
Por:POBLEORBA

RE: Per què passa açò a València? Reflexionem
No és per res, però aquesta conversa va encaminada cap el que està passant a València i no cap a altres temes de llengua eh???
Per favor, no es desvieu perquè us convinga canviar de tema.
Puntos:
29-02-12 16:02 #9699138 -> 9659388
Por:GentDePoble

RE: Per què passa açò a València? Reflexionem
Orbeta ho diu amb to irònic. Algú em podria dir molta gent s'ha concentrat avui a València?? És una data interessant! I així poder-los demostrar a uns quants que no en som "4 gats".
Puntos:
29-02-12 22:17 #9701414 -> 9659388
Por:lagateta

RE: Per què passa açò a València? Reflexionem
M'agradaria opinions sobre aixo:
::::::::::::::::::::::::::::miau

El gran fracaso y agotamiento del 15M reside en que no usaron la violencia. Sólo el conato de linchamiento de los diputados catalanes a la puerta del Parlament hizo que a más de un gerifalte político le vibrara la voz. ¿Que no es políticamente correcto hablar de la violencia? ¿Por qué? Estamos viendo cómo se apodera de nuestras calles y lo peor que podemos hacer es darle la espalda. La violencia es algo tan consustancial al ser humano como el poder o la autoridad. Lo que está pasando es que nuestra clase política no se ha percatado de que el mensaje del 15M y de tantas primaveras y revoluciones es algo que va con ella. Son los políticos los destinatarios del órdago popular ante una situación de manifiesta injusticia sistémica sobre la que se erige como gran vencedora la casta política dominante cargada de cera en sus oídos y de unas más que convenientes cataratas como vicio de origen.

Señores políticos, esto va con ustedes. Y con los banqueros, pero especialmente con ustedes, que son el producto trucado de esta democracia mediática y oligárquica. Y han sido tan necios y obtusos que se creían que lo del 15M era algo romántico o poético. Pues cuando reciban el primer ladrillazo no se les ocurra llamar a la policía para que reparta palo porque cuanto más palo reparta, la situación se irá encolerizando cada vez más. Les recuerdo que tienen 5,5 millones de parados y España tiene la tasa de paro juvenil mayor de toda Europa. Cinco de cada 10 jóvenes no tiene trabajo. ¿Sabe cómo se llama a esto? Bronca, manifestaciones, desigualdad, insolidaridad, Injusticia o desesperación. Elijan ustedes, pero sepan que todas riman con violencia.

Así que no les queda otra salida que ajustarse a la cruda realidad de la España por la que se han presentado y que les ha elegido. Tienen ustedes el doble papel de gobernarla y de sufrirla, de resolverla y de aguantarla. Váyanse bajando el sueldo, pero bien, no ése insultante 5 o 10%, sino el 50% y vayan poniendo coto y en vereda a la banca nacional y a las compañías por ellas participadas. Vayan disolviendo las ruinosas empresas públicas, vayan reduciendo sus cargos de confianza, acabando con los coches oficiales y los móviles y las visas oro a cargo del contribuyente o volveremos a la política del ladrillo, pero al revés, el que vuela, el que se rompe sobre las tercas cebezotas de nuestra nomenclatura dominante, la que, como pronosticaba Galdós, tejería sobre la pobreza general, el telar de su egoísmo. Vayan haciendo acto de contrición y pidan perdón.

Ahora hagan lo que quieran. La violencia es muy mala consejera, pero después de demostrar a la sociedad española que sirve para institucionalizarse a sí misma junto al terror en el País Vasco, y para ocupar las máximas magistraturas políticas de la nación con el beneplácito general, no digan que no saben de lo que les estoy hablando porque han sido ustedes, sólo ustedes, los que han hecho de la violencia algo necesario para ver rendido al estado frente a sus enemigos y, pronto, frente a toda una sociedad que no soporta la gran desigualdad que existe entre el pueblo y quienes lo representan.
Puntos:
11-04-12 01:18 #9896443 -> 9659388
Por:GentDePoble

RE: Per què passa açò a València? Reflexionem
Hui, fa 19 anys de la mort de Guillem Agulló i Salvador. Ni oblit ni perdó!
Ale, infleu-me a comentaris feixistes!!
Puntos:

Tema (Autor) Ultimo Mensaje Resp
Açò és el que està passant Por: POBLEORBA 03-04-12 11:37
orbeta
27
QUE PASSA AMB L'ESCOLA D'ORBA??? Por: No Registrado 19-08-09 14:27
consiliari
2
Simulador Plusvalia Municipal - Impuesto de Circulacion (IVTM) - Calculo Valor Venal
Foro-Ciudad.com - Ultima actualizacion:08/08/2020
Clausulas de responsabilidad y condiciones de uso de Foro-Ciudad.com