Foro- Ciudad.com

Orba - Alicante

Poblacion:
España > Alicante > Orba
05-08-09 14:51 #2872991
Por:No Registrado
Qui lluita contra la crisis?
Son moltes les autoritats que diuen per televisió que hi ha que combatir la crisis incentivant l'economia.

Aixo significa que encara que cobrem menys, tinguem menys treball i per tant més dificultats per arribar a fi de mes, tenim que gastar més.

A poriori pareix imposible, pero ja que amb les ajudes del govern a les empreses, estan baixant molt els preus de les coses. Aixi que tenim que fer un esforcet.

Pero eixe esforcet el tenim que fer sempre els mateixos. Eixos que vam tindre que fer una hipoteca a 50 ó 70 anys per poder comprar una casa, ja que els preus estaven desorbitats, mentre que als constructor, promotors inmobiliaris i companyia estaven "descollonant-se" de nosaltres.

Jo crec que deurien de ser ells, ara que tenen més diners que ningú els que tindrien que incentivar l'economia, i els treballadors de tota la vida amb pocs diners anar ajudant poc a poc en l'economia.

Pero l'altre dia vaig vore algo que em va fer brollar la sang:

Mentre estava jo i uns quans amics meus incentivant l'economia, gastant com a "cossacos" per a que els bars del poble no vagen a pique, un grup dels grans rics del poble estaven unes taules al costat i durant les 2h. que van estar sols es van fer un refrigeri.

Aixina volen activar l'economia. En la meva opinió es que encara s'estan rient de nosaltres ja que mentre ells tenen les butjaques plenes per l'especulació, veuen com nosaltres fem tot el que podem per eixir de la crisis, i ells estan esperant per a que al eixir d'aquesta crisis caiguem el les seves reds un altra vegada més..
Puntos:
05-08-09 15:42 #2873422 -> 2872991
Por:No Registrado
RE: Qui lluita contra la crisis?
NO PENSE QUE LA COSA SIGA AIXINA, ELS QUE TENIM POC, CUANT EXIM FEM FESTA, MOS AJUNTEM, BEGUEM, PARLEM, GASTEM....
QUE FAN EIXOS POBRES D´ ESPIRIT? MIRAR COM MOSALTRES VIVIM, AMBEGANT LES NOSTRES RISES, ELS NOSTRES AMICS, LES NOSTRES SOPAETES,(BARALLANMOS PER QUI PAGARÁ). TOT AIXO ES EN REALITAT LO QUE VAL EN ESTA VIDA, I NO ANAR DE QUE BE SOC I DE CUANTES CASES O BANCALETS TINC!! QUINA XORRA, SI AL FI I AL CAP PARAREM TOTS AL MATEIX LLOC.
AL DE DALT QUE ES QUEIXA, NO FASES AIXO, SOLS VIUUUUU. UN BESET.
Puntos:
06-08-09 15:32 #2881976 -> 2873422
Por:No Registrado
RE: Qui lluita contra la crisis?
SABEU QUI LLUITA PER LA CRISIS, TOTES LES HORES DEL DIA?. PUES JO, PER POSAR EL PLAT A TAULA TOTS ELS DIES ALS MEUS FILLS.
Puntos:
06-08-09 17:05 #2882854 -> 2881976
Por:No Registrado
RE: Qui lluita contra la crisis?
cadascu que arrape com puga. es penseu que la gent que hui en dia es rica li an regalat algo, a lo millor hi ha gent que si pero la majoria de gent que hui esta economicament be, tasegure que li han costat molt esforç guanyar-los. trobe que tu no eres ningu per-ha dirli a ningu el que te de fer an els seus diners. tu fes el que vulges amb els teus, pero deixa els altres.
Puntos:
06-08-09 23:28 #2886276 -> 2882854
Por:No Registrado
RE: Qui lluita contra la crisis?
Presisament a la gent que jo em referix, li ho han regalat tot, i el que no li ho han regalat ho ha furtat, ja que te amics on no toca tindren.

Aixi que si que puc jutjar a la gent que els porpis jutges no ho fan ja que son "amigaxos"
Puntos:

Tema (Autor) Ultimo Mensaje Resp
vacunación contra la rabia Por: O R B A 17-05-10 10:13
O R B A
0
Simulador Plusvalia Municipal - Impuesto de Circulacion (IVTM) - Calculo Valor Venal
Foro-Ciudad.com - Ultima actualizacion:07/08/2020
Clausulas de responsabilidad y condiciones de uso de Foro-Ciudad.com