Foro- Ciudad.com

Orba - Alicante

Poblacion:
España > Alicante > Orba
20-07-09 18:08 #2750683
Por:No Registrado
ORBA YA TIENE TORRES GEMELAS
Uno de los iconos patrimoniales de Orba ha sido su campanario, aunque los hay de mas altos y elaborados, éste es singular y único, imagen inédita de postales, fotografías y elementos publicitarios locales, así como, otro de los baluartes que han distinguido al pueblo históricamente han sido los restos del castillo morisco, el emblemático "Castellet" con sus brazos abiertos como si abrazasen a la singular localidad orbense; imágenes y patrimonio cultural público que a muchos kilómetros de distancia se relacionan con Orba. De mucho más patrimonio histórico-cultural-arqueológico no dispone la localidad, será por ello que la familia "Llagaria-Dasi" se decidió en un momento de inspiración a construir las "Torres Gemelas" de Orba; si Nueva York tuvo su versión, fatalmente derruidas por esa lacra mundial que es el terrorismo, los Dasi han hecho las suyas en Orba.

"Torres Gemelas" de un impacto visual desagradable y de mal gusto, al estilo de los centenares de adosados que se agolpan como colmenas en la parte de Torrevieja y playas adyacentes, pero faltaban los colores, que para hacer notar más la edificación se han pintado de azul y naranja, la discreción por norma; me imagino que con esos exteriores los inteiores serán fucsia, rojo o culaquier otro color hortera.

Hay que mirarle el punto positivo a las cosas, las "Torres gemelas azules" podrán servir a partir de ahora como imagen turística del pueblo de Orba sustituyendo a los iconos tradicionales-Castellet y campanario-; también podrán sertvir como portada del libro de fiestas de Mayo; y como no, centro de peregrinación en alguna fecha señalada, al igual que Murla tiene la ermita de san Sebastián o Pedreguer la de San Blai, Orba tendrá las Torres
Gemelas, el edificio más hortera y de peor gusto construído en Orba desde su creación allá por el año, .... pues no me acuerdo, algún entendido que me lo diga. En fin , cuando el Sr. Caravaca Dasi repase la historia de Orba tendrá algo más que apuntar en los anales de su hemeroteca y en las crónicas de la localidad.
No logro explicarme como un Ayuntamiento en los años que corren osa otorgar una licencia sobre la loma emblemática de una montaña que debería estar protegida bajo cualquier concepto y dejar que estos señores ejecuten tal barbaridad urbanística y medio ambiental ante la inocua mirada de un pueblo cabizbajo por no enfrentarse a la "familia", hoy dueños de ese monumento histórico-nacional que son las "Torres Gemelas azules", orgullo del pueblo de Orba y emblema inigualable del mismo.
Se imaginan al "abogado" sr. LLagaria observando impédito desde sus aposentos reales al pueblo de Orba como si de sus dominios se tratase, con esas gafas que tanto le caracterizan, estilo años 60, y con la "simpatía y agrado" que son innatos en el señor sin igual dentro de la localidad, aunque sus rasgos de prepotente y estar situado sobre el resto de los mortales allí en la cima de las torres los puede radicalizar, cuidado!.

Quien lo diría que hace unos años llegó desde la Ribera con una manita delante y otra detrás y el tío de su consorte lo dejó colocado de patrimonio como él nunca hubiése imaginado, en esta vida una de las mejores salidas es un buen "casorio" como decían los "antigüos".

En estos momentos de grandes dudas vitales y de plena indignación me pregunto donde están los líderes y activistas del BLOC, que se supone que es el partido que más defiende los valores ecológicos y medio ambientales, aunque al final todo se reduce a teoría programática pre-electoral y más cuando se trata de denunciar una barbaridad urbanística realizada por uno de los que ellos tienen catalogados como no culpables hagan lo que hagan.

En fin, mencionar al BLOC por hablar de alguien, puesto que toda la responsabilidad es de quien otorga la licencia que en este caso supongo que es el PP, aunque con el caos y dejadez urbanística que hay en Orba que les voy a decir, siempre son los mismos con diferentes collares, Villar haciendo la risita y el pueblo moviendose por su propia inercia.

Creo que no hay ningún otro partido con representación en la corporación del que me quede hablar......., o sí,.........................., déjenme pensar.................., hombre claro queda el PSOE, se me olvidaba, es que con tan poca representatividad a uno se le olvida el que ha sido,es y será su partido y su ideología desde hace muchos años. Recuerdo con nostálgia aquella época dorada en que el PSOE gobernaba en Orba com amplias mayorías absolutas, hacía y deshacía a su antojo siempre dentro de la legalidad, puesto que Orba, ustedes lo recordarán ha sido siempre un feudo de izquierdas, de trabajadores y de familias que emigraron para probar suerte en el extranjero ante los infortunios de la dictadura franquista; una vez llegada la democracia y de vuelta a sus casas hicimos un PSOE fuerte y sólido con ansias y motivación para gobernar y decidir en Orba; los tiempos han cambiado muy a pesar de alguien como quien suscribe. El Sr. Angel Pérez se hizo cargo del partido, y legislatura tras legislatura se han ido perdiendo votos o nos los han ido "robando" democráticamente; quien nos lo hubiése dicho hace 20 ó 25 años. Nuestro líder ha conseguido quitarnos toda la ilusión y motivación por el futuro político y de gestión de Orba, su discurso ha resultado vacío, y los delfines o "delfinas" por él puestos en sus listas han conseguido el efecto contrario al pretendido.

En fin he empezado con un tema y he terminado con otro bien distinto, yo he plasmado la idea y un correligionario ideológico me ha dado la forma literaria.
Puntos:
20-07-09 19:54 #2751725 -> 2750683
Por:No Registrado
RE: ORBA YA TIENE TORRES GEMELAS
Sorprendido
Puntos:
20-07-09 20:14 #2751953 -> 2751725
Por:No Registrado
RE: ORBA YA TIENE TORRES GEMELAS
¿Sabes lo que mas me toca los "OOGONIOS"?, es que quedes como socialista, pero vamos a ver "literato de poca monta" no te has dado cuenta que cuando escribe un socialista firma con su nombre, ademas si eres tan perfecto porque no te has presentado alguna vez en las listas y Orba seria un cumulo de cosas bien hechas, es de verdad creo que el universo necesitaria gente como tu, que ve todos los defectos a todo el mundo y sobre todo dando la cara, mira yo creo que lo que debes de ser es un poco tirrioso y que ademas seras de lo que le haces la pelota a quien aqui pones a caldo, apuesto lo que sea que es asi, Y ojito, "guapito de cara" con las delfinas entre comillas que yo huelo a un misogino a kilometros de distancia y tu no debes de andar muy lejos, asi que ya sabes, no te metas en terrenos machistas que te aseguro que no saldrias bien parado, y eso. firma , no tengas miedo que da gusto ver lo bien que te expresas, ¿porque no escribes una novela por entregas? Asun
Puntos:
20-07-09 21:04 #2752415 -> 2751953
Por:No Registrado
RE: ORBA YA TIENE TORRES GEMELAS
Algú m'ho pot traduir?
Gràcies
Puntos:
20-07-09 21:11 #2752476 -> 2752415
Por:No Registrado
RE: ORBA YA TIENE TORRES GEMELAS
A mi, si m'ho tradueix em dóna el mateix però li agrairia que em fera un resum.
Collons, sembla que per allà a Castella no parla amb ningú i ve ací i ens arrea aquesta pallissa...
Ara, l'estil Rococó de meitat del S.XVII l'ha assolit bé!

Salut
Puntos:
20-07-09 21:17 #2752535 -> 2752476
Por:No Registrado
RE: ORBA YA TIENE TORRES GEMELAS
Sembla que a Castella tenen una Llei d'Ordenació del Territori i Protecció del Paisatge diferent a la nostra, per això El Pocero no va fer cap barbaritat.
Ai, estos castellans... Valga ells que "predican con el ejemplo"
Puntos:
20-07-09 21:18 #2752548 -> 2752535
Por:No Registrado
RE: ORBA YA TIENE TORRES GEMELAS
Doncs si és tan bona la seua Llei, haver-la duta amb el Decret de Nova Planta.
Puntos:
20-07-09 23:16 #2753604 -> 2752548
Por:No Registrado
RE: ORBA YA TIENE TORRES GEMELAS
al ke ha escrit amb la llengua de un atre pais ( castella) dirli ke el castellet es una construccio cristiana i no mora!! ke pertenexia a murla!! ta kedat klar tros de bull amb seba!! i sobre la casa i axo, no fas gracia, trobe ke dones mes pena i damunt escrivint en castella, Tindra collons la cosa!!

a la que et pergues

Un pensador.
Puntos:
21-07-09 10:54 #2755818 -> 2752548
Por:No Registrado
RE: ORBA YA TIENE TORRES GEMELAS
Dirte al pensador de antes que el primer que no deguem fer en aquest foro es insultar a ningú siga qui siga, sino expressar opinions de forma lliure i respetuosa, em dona igual qui vaja escrit el encapçalament i si ho ha fet en castellá o valenciá, o si es del PSOE, BLOC o PP, que més dona, tots els habitants d´aquest poble parlem i entenem les dos llengües, es part del nostre valor llingüistic, jo personalment no soc exclullent amb ningú siga valenciá o castellá, o siga del poble i s´ha expressat en castellá, al final pareixerá que som uns separatistes natos i trobe que no es així. El que si está clar es que muntó de nosaltres em parlat del monument que s´ha fet sobre la lloma d´eixa muntanya, que jo personalment pense que no s´havia de ver deixat fer i també que es d´un gust horrible, muntó gent de fora d´Orba no acostumbrada a vore les torres me ho ha dit: com han deixat fer eixa barbaritat en un lloc tan vissible i que canta tant, al final com sempre, siguen uns o altres es el benefici d´uns pocs per a fotremos a una gran majoría, i si els que defeneu eixe tipo de construccions i tant vos agrada, podeu alegar en el nou pla general que trobe que ja está en marxa que es fagen cases en totes les llomes que queden buides del poble, es sense dubte una altra opció urbanística, pero jo, heu senc, no la compartixc.
Puntos:
21-07-09 13:04 #2756948 -> 2752548
Por:No Registrado
RE: ORBA YA TIENE TORRES GEMELAS
Tan sociata que eres, on estaves quan els teus estaven donant la majoria al PP? Et recorde que va ser en esta època quan es va fer l'obra. Ara resulta que tots tenen la culpa; i tu, no en tens?
Qui calla atorga.
Puntos:
30-07-09 17:37 #2829344 -> 2751953
Por:No Registrado
RE: ORBA YA TIENE TORRES GEMELAS
asum..eres tu hija de fuensanta?????cuanto eres tu responde me dada_80@hotmail.com....soy sahar Muy Feliz
Puntos:
21-07-09 13:50 #2757399 -> 2750683
Por:No Registrado
Borrado por un Moderador.
Puntos:
21-07-09 14:34 #2757724 -> 2757399
Por:No Registrado
RE: ORBA YA TIENE TORRES GEMELAS
que pena, os peleais entre ustedes y todo va igual o peor asi no solucionan nada y vuelven a reirse de ustedes ir a elecion sin partido solo gente buena y ganar ayuntamiento asi mandara el pueblo y no el senor no bueno
Puntos:
21-07-09 15:34 #2758170 -> 2757724
Por:No Registrado
RE: ORBA YA TIENE TORRES GEMELAS
que fort que es aquest foro!!! pensador tens rao, lo que dius tens rao pero o averes pogut dir d'un altra manera, jo et compenc!!!

als altres dir-los que no tinguen tanta cara, i al que ha fet eixe escrit podria donar la cara!!

Bueno mira que vos agra, clar el foro tava parat pos nem a posar un poc de llenya al foc que aço torne a tindre el seu explendor com o a tingut en el plan zp o en festes d'Orba, la cosa es fer lio, pero tranquils que ara ve festes d'Orba i no se perque que la gent es porta super be entre elles i el dia dels quintos fins els enemics son amics.

Bueno que l'aclariment del pensador ta molt be, jo soc un poc historiador i te tota la rao, si la gent sinteresara un poc mes per orba sabria que te coses que ni us imagineu que asi an passat pero sou axina que tenim que fer...

Adeu i esperant respostes

Un consiliari!!
Puntos:
21-07-09 23:53 #2762869 -> 2758170
Por:No Registrado
RE: ORBA YA TIENE TORRES GEMELAS
YO PERSONALMENT, PENSE QUE DEURIEN FER TIRAR EIXE MONUMENT DE TANT MALGUST, TAN HORTERA, TAN FEUDAL... YO NO VUIC QUE REPRESENTE AL MEU POBLE Avergonzado Avergonzado Avergonzado Avergonzado Avergonzado Avergonzado Avergonzado Avergonzado Avergonzado
Puntos:
22-07-09 10:17 #2764450 -> 2762869
Por:No Registrado
RE: ORBA YA TIENE TORRES GEMELAS
Per què en comte de fer la bestialitat urbanística eixa en la lloma de la muntanya no la vaen fer en la part de darrere de la finca que no es veixera desde la carretera i mirant el castellet que té una vista preciosa, la basa de bernardo que vaen comprar en el seu día pera servir d´abocaor ilegal d´escombros avera pugut servir de piscina , un gasto menos, perque pobrets s´han gastat tans diners per a que después li done una estética bestial al municipi d´orba.
Puntos:
22-07-09 10:21 #2764484 -> 2764450
Por:No Registrado
RE: ORBA YA TIENE TORRES GEMELAS
LLagaria: 10 points, eres el number one d´Orba encara que no eres d´açí has diexat una huella inconfundible de mal gust que disfrutarán tota la nostra descendencia generació darrere generació. Als meus nets algún día es preguntarán a qui le se va ocurrir la brillant idea de construir eixe mausoleo i al puesto que está.
Puntos:
22-07-09 12:41 #2765523 -> 2764484
Por:No Registrado
RE: ORBA YA TIENE TORRES GEMELAS
estic d'acord en que l'estetica no es la millor, pero el que no estic d'acord es que es claveu amb ells quan si uns terrenys son legals i es pot construir cadascu es lliure de fer el que vullga com si vullguera posar una estatua enorme, es el seu terreny i es totalment legal ja que te mes de 10000 metres en parcela, el que es tindrieu que preguntar es si puguerem canviar les lleis per a que no es puguera construir mes en terrenys con aquests o per part de l'ajuntament crear zones protegides o reserves naturals on no es puguera construir pero com dic aço es un tema que tindria que pendre part l'ajuntament...i no criticar a una gent que ha fet dels seus terrenys legals el que han vollgut, igualment que els terrenys dels masils totes les cases que hi han son ilegals i l'ajuntament tampoc fa res per impedir-ho i cada vegada es construeix mes doncs tambe tindriem que criticar a estes persones o criticar les lleis per les cuals estem gobernats. La meva conclusió es que l'ajuntament no pot impedir que es construisca estos senyors en les torres perque els terrenys son legals pero podria haver tingut un control en cuant a l'estetica es refereix, i en cuant al cas dels masils l' ajuntament tambe podria intentar que no es construira mes de forma ilegal que ja esta be que diuen que comencen una obra per a una casa de regadio i despues es un chalet amb piscina i l'ajuntament pasant del tema...
Puntos:
22-07-09 12:45 #2765560 -> 2764484
Por:No Registrado
RE: ORBA YA TIENE TORRES GEMELAS
DEIXEU A ESTA GENT EN PAU I NO CLAVEU GEURRA QUE VOS AGRADA MASSA
Puntos:
22-07-09 12:47 #2765571 -> 2764484
Por:No Registrado
RE: ORBA YA TIENE TORRES GEMELAS
NO CRITIQUEU TANT I ANEU MES ALS PLENOS I LA PROXIMA VEGADA VOTEU A UN ALTRE PARTIT.....
Puntos:
22-07-09 12:48 #2765592 -> 2764484
Por:No Registrado
RE: ORBA YA TIENE TORRES GEMELAS
DEIXEU ESTAR A ESTA GENT QUE NO TE CULPA DE RES ELLS HAN FET EL QUE HAN VOLLGUT EN ELS SEUS TERRENYS PERQUE ELS HAN DEIXAT, OJALA CANVIARA TOTES LES PERSONES QUE HI HAN DINS DE L'AJUNTAMENT (PSOE,PP I BLOC) ELLS SON ELS VERDADERS CULPABLES
Puntos:
22-07-09 14:50 #2766723 -> 2764484
Por:No Registrado
RE: ORBA YA TIENE TORRES GEMELAS
JO TAMBE TROBE AIXO, SÓN ELS SEUS TERRENYS I PODEN FER EL QUE VULLGUEN O ESK ALOMILLOR VOSALTRES NO FEU EL QUE VOLEU EN ELS VOSTRES TERRENYS? SI HO HAN PUGUT FER SERÁ PERQUE "L'AJUNTAMENT" HO HAURA PERMITI.

DEMANE RESPOSTES QUI ESTA AMB MI?
Puntos:
22-07-09 15:54 #2767244 -> 2764484
Por:No Registrado
RE: ORBA YA TIENE TORRES GEMELAS
Riendote JO ESTIC AMB TU
Puntos:
22-07-09 17:39 #2768025 -> 2764484
Por:No Registrado
RE: ORBA YA TIENE TORRES GEMELAS
Jo no estic amb tu, en absolut, pense que sou un tall de mamons, llepaculs i pilotes, com que dexeulos en pau, si mos han clavat un tamborino que tens que girar al cap cuant vens pel desvio o vens de tormos, mos han clavat dalt la lloma una animalada reprochable desde tots els punts de vista, ay ay, pobrets s´han fet la casa que mos tragarem tots de per vida i voleu que els deixem estar, verseu fet a un lloc que no cantara tant, per a mi es una vergonya pel poble d´orba, tall de mamons.
Puntos:
22-07-09 17:47 #2768118 -> 2764484
Por:No Registrado
RE: ORBA YA TIENE TORRES GEMELAS
A mi el tal llagaria, que li diuen el abogat, també em cau molt mal, pense que es un tipo que va de superior, prepotent i xulo i parex que tot lo que faga estiga ben fet, pues amb les torres gemeles ha clavat la pata hasta al fondo. A qui li agrade que li faga fotos a la casa i se les pose a la habitació de record d´orba, pero de trist record.
Puntos:
22-07-09 19:12 #2768994 -> 2764484
Por:No Registrado
RE: ORBA YA TIENE TORRES GEMELAS
ALTRA HERÈNCIA DEL PACTE PP-PSOE!!!!!! PERÒ ESTA LA PODEM VORE, NO COM LES ALTRES QUE ESTAN MÉS AMAGADES.
Puntos:
22-07-09 20:37 #2769935 -> 2764484
Por:No Registrado
RE: ORBA YA TIENE TORRES GEMELAS
Idea
Puntos:
22-07-09 20:39 #2769954 -> 2764484
Por:No Registrado
RE: ORBA YA TIENE TORRES GEMELAS
Pasmado Diabolico !TOMA YA!
Puntos:
22-07-09 21:20 #2770282 -> 2764484
Por:No Registrado
RE: ORBA YA TIENE TORRES GEMELAS
al que diu tall de mamons, mamo seras tu tros de bull!!!! ells an fet el que an vullgut dins del seu terreny, com jo fare el que vull dins del meu, a mes trobe que asi lo qe teniu es un poc de enveja, avore ki es limbecil qeu diu qeu no li agradaria tindre una casa axina en unes vistes com les ke te, va ki diga que no, no seu creu ni ell!!

que si la estetica no ese la mes comuna i que savera pogut fer algo, pero mireu si busqueu orba en el mapes i posa alguna anotacio posa que tiene una fortaleza del SXV axina que ja la teniu, ale un altra volta qui envie exes coses pa publicarse que ho revise, que la gent so pren a pit i fa cas, a x cert la torre senyorial kina es?? xke si es el campanar estan poc flipats!!!

bueno tornant al tema que els Dasi seu an sabut montar i com tenen diners i tenien un terreny tan ben situat san fet una mansio pa passar lestiu, el que jo dic asi tots sou una colla d'envejosos!!!

Sperant respostes

Un consiliari!!!!
Puntos:
23-07-09 00:28 #2771840 -> 2764484
Por:No Registrado
RE: ORBA YA TIENE TORRES GEMELAS
consiliari no!!!! LLEPÓ SENSE ÈTICA
Puntos:
23-07-09 12:50 #2774321 -> 2764484
Por:No Registrado
RE: ORBA YA TIENE TORRES GEMELAS
m´ACABE DE CLAVAR EN EL FORO PERQUE M´HAN COMENTAT LA POLÉMICA QUE HAVIA SUSCITAT EL NOU TEMA DE LES TORRES GEMELES I TINC QUE DIRVOS QUE EM PAREIX UNA BESTIALITAT SENSE PRECEDENTS I ET PROMET AL CONSILIARI QUE DE ENVEGA EN ABSOLUT SIMPLEMENT HANIÁ QUE SER OBJETIUS I VORE LO QUE SA CONSTRUIT AHÍ DALT QUE TINDRIEN QUE ANIAURE SOLS ARBRES, PERO JO VUIC TREURE UN ALTRE ASSUMPTE: SEGONS EM COMENTAVA UN CONCEJAL L´ALTRE DIA SOPANT PAREIX QUE EL NOU PLA GENERAL QUE ESTÁ EN MARXA EL SR. VILLAR Y EL ACTUAL EQUIP DE GOVERN LI VOL CLAVAR ALS DASI UNS TERERNYS COM A URBANIZABLES O SIGA PER A CONSTRUIR FUTURS CHALETS EN UNA DE LES LLOMES MÉS ALTES DEL POBLE, CONCRETAMENT LA ZONA DE DALT DE LA PLANA, DALT DE EXA LLOMA SOLS ANIAN PEDRES SERÍA UNA BESTIALITAT CLAVAR EIXE TERRENY COMA URBANIZABLE DEGUT A LA COTA DE NIVELL TAN ALTA I AL IMPACTE QUE GENERA; M´HAN DIT TAMBÉ QUE EN LES ANTIGÜES NORMES URBANISTIQUES JA ESTAVA CLAVAT, PERO PELS INFORMES QUE HE DEMANAT AIXO NO LI DONA NINGUN DRET URBANISTIC ADQUIRT EN EL SUPOST DE CANVIT DE PLANEJAMENT COM ES EL CAS QUE MOS OCUPA. tAMBÉ ESTÁ L´AGRAVANT QUE TOT AL TERRENY AL VOLTANT ES DE PROTECCIÓ ESPECIAL SEGUN LA NORMATIVA ACTUAL I ELS DASI TAMBE TENÍEN PROPIETATS EN TERME DE LAGUART COLINDANTS EN ESTES I EL AJUNTAMENT DE LAGUART ELS VA DENEGAR LA RECLASIFICACIÓ DELS TERENYS EN BON CRITERI, EL TERRENY AL QUE MOS REFERIM ES CONEGUT COM EL S-5 EL LES ACTUALS NORMES SUBSIDIARIES FETES AL ANY 87, UNA AUTENTICA ABERRACIÓ URBANISTICA FETA EN AQUELLES NORMES COM TANTES ALTRES, PERO QUE HUÍ EN DIA NO DEGUEM PERMETRE. FIXEUSE EN EL PLANOL QUE ESTÁ EXPOSAT EN L´AJUNTAMENT I VOREU COM EN UN PRIMER ESBORRANY DEL NOU PLA GENERAL NO LI SE VAEN CLAVAR ELS NOMENATS TERENYS I ARA EN EL QUE VOL PRESENTAR L´AJUNTAMENT A CONSELLERIA UNA VOLTA LLEVAT DE L´EXPOSICIÓ PÚBLICA SI QUE FIGURA TACHAT EIXE TERRENY COMA URBANIZABLE. UNA AUTENTICA VERGONYA DEL EQUIP DE GOVERN ACTUAL SI ES VERITAT L´INFORMACIÓ QUE M´HAN PASSAT, PERO QUE FAN ELS ALTRES GRUPS, VULLC SABER OPINIONS. SAORET , TU ERES DELS MEUS DIME ALGO AL RESPECTE, PENSE QUE ERES L´ÚNICA PERSONA QUE SAPS UN POC D´URBANISME DINS L´AJUNTAMENT, NO COMPORTAREU QUE ES FAGA TAL BARBARITAT.
Puntos:
23-07-09 12:57 #2774383 -> 2764484
Por:No Registrado
RE: ORBA YA TIENE TORRES GEMELAS
El pozero está en Madrid i en Orba está el LLOMERO (Sr. Llagaria), que ocupa totes les llomes del terme, si es veritat l´informació d´antes am plante en una pancarta al mig la plaÇa i si fa falta faig vaga de fam en defensa del terme. Vergonyos villar i gent del PP.
Puntos:
23-07-09 14:02 #2775052 -> 2764484
Por:No Registrado
RE: ORBA YA TIENE TORRES GEMELAS
ascolteu i de lo de orbeta que en digueu? que a perdut tot l´encant que tenia, entre el bungalovs i lo que a fet el catarro... apaga i vamonos. asi a este poble:" entre todos lo matarón y el solo se murió".
no trobeu que al conter de queixarmos aniaria que movilisarmos??, perque totes estes obres mos han destruit el poble. Llorando o muy triste Llorando o muy triste Llorando o muy triste Llorando o muy triste Mal o muy enfadado Mal o muy enfadado Mal o muy enfadado Mal o muy enfadado
Puntos:
23-07-09 14:39 #2775344 -> 2764484
Por:No Registrado
RE: ORBA YA TIENE TORRES GEMELAS
esqe no ho sabeu, Dasi com te diners ( i trobe que dir axo no es de ser un llepo i dir que nia enveja tampoc, pero la realitat eke nia, xke molts voldriem una casa axina) sa plantejat fer d'Orba la ciudad de las 7 colinas, vull dir x als que no saben lo que es i confundixen el castellet amb una obra musulmana, quan es cristiana,es a dir no saben res del seu poble, vol fer d'Orba una segona Roma!!!

una cosa, a la rotonda va una maqueta d'Orba kuan siga la segona ciutat de las 7 colinas!

un consiliari!!!
Puntos:
23-07-09 16:36 #2776378 -> 2764484
Por:No Registrado
RE: ORBA YA TIENE TORRES GEMELAS
MAREMDE DEU "PA MEAR Y NO ECHAR GOTA"
Puntos:
24-07-09 00:39 #2780400 -> 2764484
Por:No Registrado
RE: ORBA YA TIENE TORRES GEMELAS
ke valentets ke sou tots insultanat a molta gent sense dir noms amb anonims mare ke valents aixina arribareu llunt!!!!!!pense que encara que podeu tindre rao es poden dir les coses amb mes calma i sense insultar pero weno asi tots sou molt valents darrere una pantalleta e insultant aneu amb la cara per davant!!!doneu pena....
Puntos:
24-07-09 01:18 #2780580 -> 2764484
Por:No Registrado
RE: ORBA YA TIENE TORRES GEMELAS
AXINA ESTÁ LA COSA, FILL QUE TOTS SON UNS CAGATS, I ASÍ EN TROBAT LA MANERA DE DIRO TOT. LA VERITAT DE MOLTES COSES I ELS PENSAMENTS DE CADA PERSONA HUMANA,,,,,
Puntos:
24-07-09 13:16 #2783100 -> 2764484
Por:No Registrado
RE: ORBA YA TIENE TORRES GEMELAS
A veure si centrem el problema i el fonamentem una mica:

1-Això es va fer en el pacte PP-PSOE i amb este alcalde.
2-Teniu raó els que heu dit que la lloma apareix com a lloc de possible existència d'assentaments en el plànol de les NNSS, però es van fer les prospeccions i no hi va aparèixer res (jo personalment hi vaig anar abans de netejar-ho, quan estaven netejant-ho i quan feren els fonaments). No hi havia res ni al sòl ni al subsòl, ni tan sols un xicotet trocet de test.
3-La Llei d'Ordenació del Territori i Protecció del paisatge no valora el gust de cadascú, encara que si que diu alguna cosa respecte a la integració de l'immoble en el territori.
4-Un ciutadà normal no ho podia saber perquè era, i és, l'alcalde qui atorga els permissos d'obra, i aquest tenia els informes de Conselleria favorables. L'alcalde no va exigir la integració, és evident.
5-Una vegada atorgat el permís i iniciada la construcció, és quan les persones que no governen s'enteren, però ja és massa tard per actuar perquè només cap l'enderrocament (i això no se sol donar mai).
6-En el Capçó si que tinc entés que hi havien restes, però d'això ja fa molts anys.
7-Ara, amb el nou concert previ que volen aprovar, les muntanyes no les tocaran però la vall desapareix. El més greu de tot és que volen fer una carretera pels Terrerets i ningú diu res. Eixa zona sí que té valor!!
8-Altra vegada, ens costarà queixar-nos i plorar pel que no hem sabut evitar.
Puntos:
24-07-09 15:26 #2784020 -> 2764484
Por:No Registrado
RE: ORBA YA TIENE TORRES GEMELAS
Kuanta bovà nia q sentir xe...no es q m'agrade l'obra q han fet, pero les critikes podrien vindrer si fora ilegal, i com trobe q no es el cas, no tenim xq tirar la culpa als q l'han feta ja q per lo q he pogut llegir l'obra es legal. Axina q no cal clavarse tant en ells i intentar q no torne a pasar, diguentliu a la gent q de veritat pot evitar q tornen a fer una obra aixina (l'ajuntament supose) si les lleis pa construir estan axina q tenim q fer...pero desdeluego els q han obrat no crec q tinguen la culpa...
Puntos:
24-07-09 15:31 #2784061 -> 2764484
Por:No Registrado
RE: ORBA YA TIENE TORRES GEMELAS
NO LA CULPA NO LA TENEN, PERO LES PELES A LA BUTXACA, AIXO SI!!! Guiñar un ojo Guiñar un ojo
Puntos:
24-07-09 16:35 #2784541 -> 2764484
Por:No Registrado
RE: ORBA YA TIENE TORRES GEMELAS
ENVEJA..
Puntos:
24-07-09 17:06 #2784730 -> 2764484
Por:No Registrado
RE: ORBA YA TIENE TORRES GEMELAS
kines peles tenen a la bujaca? xq no crec q de construirse el xalet exe vajen tret dines...no?
Puntos:
24-07-09 18:20 #2785315 -> 2764484
Por:No Registrado
RE: ORBA YA TIENE TORRES GEMELAS
al 2784020 dirte que eres un mamó de merda , perque si no tenen la culpa ells qui la té, l´idea, al projecte, al mal gust, lo que m´ho se queda al paisatge d´orba de per vida qué, però cuant de llepó anihá en aquest foro , per favor.
Puntos:
24-07-09 18:41 #2785502 -> 2764484
Por:No Registrado
RE: ORBA YA TIENE TORRES GEMELAS
L´informació que diu un forista que li la va donar un concejal de l´ajuntament referent a la posible reclasificació, o millor dit continuar com a urbanizable la lloma de dalt la plana em pareix realment preocupant, que aço es fera fa vint i pico anys, que vols que et diga es faen fer tantes coses mal, però huí en dia degem de corregir i ensenyarmos dels errors comessos que son muntó i especialment a orba.
Vullc des d´aquest foro que algún concejal del PP o d´algún altre grup politic em diga si tal animalada urbanística va a deixarse fer tan sols per a afavorir a uns senyors del poble en diners i cert pes social. JO també m´ha preocupat pel tema i en el planol exposat i que em vist tots en el tabló d´anuncis de l´ajuntament s´ha vien carregat al sector dels Dasi de dalt la Plana, si ara después mol claven es de jusgat de guardia, però no sols del equip de govern en mans del PP, sino de tots el grups politics, especialment els defensors del paisatge, les muntanyes i el entorn, del cual en considere jo un d´ells.
Però com es podeu plantejar, politics de huí en dia en l´ajuntament, clavar blocs i formigó en una lloma emblemática del poble, visible desde tot l´entorn, plena d´especies protegides i de pedres de muntanya, en una cota de nivell altísima respecte a la resta del terme, jo soc un dels que acompanyará al que vol plantarse al mig la plaça d´orba reclamant ética urbanística i paisajística, per estes barbaritats jo no pase com a ciutatá d´aquest poble corrupte.

I no em digueu que en l´antic planejament ja heu tenien clasificat com a urbanitzable, per que exe fet ja l´he consultat i no els otorga ningún dret urbanístic adquirit segons m´han dit a mí també gent enterà de la materia.


Puntos:
24-07-09 19:36 #2785959 -> 2764484
Por:No Registrado
RE: ORBA YA TIENE TORRES GEMELAS
Algú que m´explique con es posible que en menys de 20.000 m2 li en donat llicencia d´obra per a dos cases, si algú en respon que vaen demanar sols per una casa i la vaen partir en dos, no en convens perque a l´hora de donar les cédules d, habitabilitat serán dos vivendes de lo contrari no podrán contractar en Iberdrola, ni posar dos contaors d´aigüa, per exemple i si tenen llum i aigüa es una ilegalitat que clama al cel. I si son dos cases, que ho son la llei de sol no urbanitsable es clara, mínim 10.000 m2 per vivenda i a una distancia de 100 metres lineals de un altra construída, estes com fegeu no están ni a sols un metre de distancia, sino pegades. Conclusió llicencia d´obres otorgada totalment en contra de la llei, frau de llei i xanxullo manifest.

De les altures de les cases no vullc ni parlar, perque si la normativa diu que es poden fer baix i una fins a arribar a 7 metres a cornisa, vosaltres em direu si s´hen pasen un parell de metres, i les torres totalment ilegals, posat que s´hen pasen encara mes per dalt de la teulá de la casa.
Am tot axó i molt més algú que defenga la legalitat d´unes construccions completament ilegals i contraries a llei, a qui li deguen pagar o a quin banc deguen obrir un compte cuantios per a obtindre la llicencia tan fácil. Vosaltres matexa. A perdó que l´alcalde es director de banc.
Puntos:
24-07-09 22:53 #2787223 -> 2764484
Por:No Registrado
RE: ORBA YA TIENE TORRES GEMELAS
de mamo res....yo soles a dit q si wan fet es xq es pot fer...alomillor tacsaa tampoc li agra a la gent i no diuen res xq es teua i si es legal ningu te res a dir...pos ells iwal. i q conste q no estic diguent q magrade, q no magra, pero el problema esta en q l'ajen dexada fer ,a ells o siga a ki siga, si es pot construir, ql amo del terreny obra com vol y ahi es on esta el problema....
Puntos:
25-07-09 16:48 #2790351 -> 2764484
Por:No Registrado
RE: ORBA YA TIENE TORRES GEMELAS
jo pense iwal que tu, i exe que va insultant de desaparega...

un consiliari
Puntos:
26-07-09 01:38 #2792745 -> 2764484
Por:No Registrado
RE: ORBA YA TIENE TORRES GEMELAS
Mira tots en el poble sabem qui mana. Alguns pensavem que quan es jubilara els fills no farien el mateix que el pare. Pero pobre de mi i dels que pensavem aixi.

Fins que no entre un home en collons que no fasa cas dels maletins negres en l'ajuntament la situació d'Orba no canviara mai. Els afins al partit del PP tindran el que voldran mentre que la gent treballadora i que es deixa la vida baix del sol de l'estiu i en el fred de bon mati de l'hivern es quedara amb el que te si no li ho lleven amb alguna expropiació.
Puntos:
26-07-09 07:28 #2793054 -> 2764484
Por:No Registrado
RE: ORBA YA TIENE TORRES GEMELAS
feia dies q no hi havia un comentari amb la filosofia ben clara. molt de comentar xo hasta q no plantem cara a esta dictadura capitalista, a orba no quedarà un petit matorral on desafiar el formigó descontrolat
Puntos:
26-07-09 11:21 #2793470 -> 2764484
Por:No Registrado
RE: ORBA YA TIENE TORRES GEMELAS
perdona artista,si el referixes com a legals les obres de les "torres"
del llagaria eixe, domes dirte que estan construides damunt d'un llaciment arqueologic.AIXO MOLT LEGAL NO SERA!!!....

la tralla es lo que fa falta a este poble.....
Puntos:
26-07-09 18:10 #2795223 -> 2764484
Por:No Registrado
RE: ORBA YA TIENE TORRES GEMELAS
quin llaciment arqueologic, que hi havia ai dalt!!
eske jo com a mitj historiador magradaria saber que hi havia???

un consiliari
Puntos:
27-07-09 19:31 #2803440 -> 2764484
Por:No Registrado
RE: ORBA YA TIENE TORRES GEMELAS
clar,i com ells son axina de wais san obrat un xalet q es puga vorer de tots els puestos de orba, i damunt ilegal....pa que eu sapia tot lo mon....si es q digueu unes bovaes....
Puntos:
27-07-09 21:03 #2804270 -> 2764484
Por:No Registrado
RE: ORBA YA TIENE TORRES GEMELAS
Llegiu el 2783100.
Tot el que esteu dient i preguntant està ben explicat per aquest forista. Almenys té una base.
A partir d'ell no hi ha res de nou.
Puntos:
29-07-09 17:57 #2820370 -> 2764484
Por:No Registrado
RE: ORBA YA TIENE TORRES GEMELAS
sadam jusain a amenassat amb un atemptat cap akestes torres!!!
va ja esta be, parlem de coses que interesen mes xfavor!!!
Puntos:
30-07-09 11:29 #2826160 -> 2764484
Por:No Registrado
RE: ORBA YA TIENE TORRES GEMELAS
esteu flipats deixeu a la gent em pau. primer pereto ara dasi. molta envetja, si vos pareix facil guanyar diners amb la construccio feu-ho. esta gent dona molts jornals a molta gent del poble. viviu i deixeu viure. envejosos,ignorants.
Puntos:
03-08-09 20:36 #2858500 -> 2764484
Por:No Registrado
RE: ORBA YA TIENE TORRES GEMELAS
Estic completament amb tú. Les enveges a este poble li fan molt de mal
Puntos:
04-08-09 01:24 #2860785 -> 2764484
Por:No Registrado
RE: ORBA YA TIENE TORRES GEMELAS
està clar q tu eres un llepó de algú dels dos. però no estem parlant de portar bé una constructora o deixar de portar-la, sinó, de plantar una peste arquitectónica en un sol no construible i segurament protegit. com es possible q sempre apareguen personatges q aproven estes brutalitats. penseu q esta casa, o com es puga dir, estarà per molt de temps a la vista de tots
Puntos:
04-08-09 12:25 #2862811 -> 2764484
Por:No Registrado
RE: ORBA YA TIENE TORRES GEMELAS
lo de llepò teu podries estalviar, ensenyat a respetar les opinions, avore si tan se les doneu de lliberals, lliberals per a lo que voleu. per a mi hiha molts problemes mes serios que aquesta construccio, prodre estar enganyat o no, pero respeta. lo que pasa que es critiquen les poques construccions legals que hi hi al poble. ben propet esta la casa del que segons saoret el de la trillaora va ser el millor alcalde del poble. eixa esta molt be,encara que siga ilegal dona igual, sera que com es ilegal no destrosa la montanya.
Puntos:
04-08-09 21:08 #2867725 -> 2764484
Por:No Registrado
RE: ORBA YA TIENE TORRES GEMELAS
L'única casa que hi il·legal en tota eixa zona és la del fill del jutge. Quines coses eixes... Les altres, totes tenen permissos. Ara, pels comentaris que veig per aqui, de jutges n'hi ha molts!
...d'ignorants també.
Puntos:
05-08-09 02:09 #2869850 -> 2764484
Por:No Registrado
RE: ORBA YA TIENE TORRES GEMELAS
ja està clar...
ara ja no hi ha res a fer.. però tinc la solució:
el señor lleganya ahurà de pagar un impost mès al poble per tindre unes vistes tan privilegiades, a mès a mès un altre impost per fernos patir a tot el poble tindre eixa visio de pelicula de por quan mirem al castellet. Per ultim tindrà la obligació per ser tan beatos de pagar la banda de música el dia de la Mare de Dèu.
I ja per últim, un fin de setmana a l'any haurà dorganitzar unes jornades de portes obertes en la seva super mansió del terror, es sobre enten també que en eixes jornades les gambes aniràn a gogo y ahuràn de regalar un mès de vacanses cada any a una familia diferent per poder desconectar de eixa bestiesa.
I ja mes avant vos parlare de tots els impostos que tinc pensat per a Pegeto.
Familia extresada.
Puntos:
05-08-09 10:25 #2870833 -> 2764484
Por:No Registrado
RE: ORBA YA TIENE TORRES GEMELAS
Jo també trobe que és enveja. Primer voteu qui ha autoritzat tot açò i després us queixeu. Darrere d'un i d'altre està el PP, i açò ho sap tothom.
Puntos:
07-08-09 12:54 #2889434 -> 2750683
Por:No Registrado
RE: ORBA YA TIENE TORRES GEMELAS
PUES YA ESTA BE DE CRITICAR! TOT LO QUE TENIU ES ENVIDIA! SI S'HAN FET EIXA CASA TAN GRAN I TAN LUJOSA SERÁ PERQUE PODEN NO?? PERQUE TENEN DINERS PER A FERSELA. ADEMES SON DE ELLS LES TERRES EXES I ELS DINERS TAMBE QUE MES VOS DONA?? TOT ENVIDIA, ENVIDIA COXINA! YA VOLDRIEU TINDRE UNA CASA COM EXA!! I ASI ES PARLA EN VALENCIAA! ENVIDIOSOS TOTS
Puntos:
07-08-09 13:08 #2889586 -> 2889434
Por:No Registrado
RE: ORBA YA TIENE TORRES GEMELAS
Jo no t'envege perquè no saps escriure, no voldria tindre una casa com eixa, no tens un concepte encertat del luxe i, a més, tinc prou bon gust. Hauries de ser tu l'envejós si fores més normal.
Puntos:
07-08-09 15:42 #2890987 -> 2889586
Por:No Registrado
RE: ORBA YA TIENE TORRES GEMELAS
avorer tu, tan xulo o xula que eres! digues qui eres avore.. jo no soc de eixa familia, pero no trobe gens be el que esteu fent vale? aixi que no pujes tant que aso acabara mal!
Puntos:
07-08-09 15:41 #2890972 -> 2750683
Por:No Registrado
RE: ORBA YA TIENE TORRES GEMELAS
jajaj damunt no? va perfavor sabeu que passa que lo únic que teniu es enveja de que certa gent es puga fer eixa casa i vosaltres no es que de veritat lo unic que sabeu fer es criticar sou uns MALEDUCATS! no se qui eres pero supose que tauras calfat molt la bola per a escriure tot aço però per a dir lo que has dit millor et calles perquè lo unic que eres es un envejos/a sense ningún escrupul...HIPOCRITA!
Puntos:
07-08-09 15:49 #2891043 -> 2890972
Por:No Registrado
RE: ORBA YA TIENE TORRES GEMELAS
esto es de risa, porfavor!!!! k alla paz. creo k cada una puede acer lo k kiera con su diniro..xro k este todo legal
Puntos:
07-08-09 15:54 #2891083 -> 2891043
Por:No Registrado
RE: ORBA YA TIENE TORRES GEMELAS
ey pues normal que esto da risa! soles fan que criticar i si tenen dines i volen ferse la casa i poden pos que se la fajen!
Puntos:
07-08-09 15:56 #2891101 -> 2891083
Por:No Registrado
RE: ORBA YA TIENE TORRES GEMELAS
jajaja sabes que te digo??? que no te digo na y te lo digo TO ale feuse la ma que no sbeu fer atra cosa que criticar!!!
Puntos:
07-08-09 16:15 #2891280 -> 2891101
Por:No Registrado
RE: ORBA YA TIENE TORRES GEMELAS
Tinc vergonya d'Orba: Orbeta independent. Podem anar a vire alli els que encara som normals, no?
Puntos:
10-08-09 22:03 #2914334 -> 2891280
Por:No Registrado
RE: ORBA YA TIENE TORRES GEMELAS
....sin comentaris...
Puntos:
10-08-09 22:11 #2914434 -> 2914334
Por:No Registrado
RE: ORBA YA TIENE TORRES GEMELAS
ESTIMATS CIUTADANS:
DEIXEU EMPAU A LA FAMILIA LLAGARIA Y A LA FAMILIA DASI, ELLS NO TENEN LA CULPA DE QUE ELS DONEN PERMIS, QUI NO ES FARIA UNA CASA TAN BONICA COM EIXA? TOTS ENS LA FARIEM.
QUE MALA ES LA EMVEJA... NI HA GENT PA TOT...
Puntos:
11-08-09 09:41 #2916593 -> 2914334
Por:No Registrado
RE: ORBA YA TIENE TORRES GEMELAS
Estimados súbditos, SOY FRANCO y he vuelto a un pueblo descarriado como Orba, perdidos por las lujurias y los foros de internet.

En primer lugar he mandado a mis ejercitos torturar y fusilar a los pelotas,(habia puesto otra cosa pero me lo han censurado) como el anterior, de los que en este pueblo hay unos cuantos.

En segundo lugar he ordenado a mi aviación la destrucción total del edificio más horrible, antiestético y de impacto de toda la provincia de Alicante, como bien sabéis son LAS TORRES GEMELAS DE ORBA, que nunca debieron existir.

En tercer lugar he vuelto a instaurar la censura para que no os podais expresa con libertad en este foro.

Y en cuarto lugar encarcelar a su creador LLAGARIA por tener el peor gusto de cuantos se han hecho una vivienda en la mencionada población, y que collons, también porque me cae muy mal.
Puntos:
11-08-09 13:50 #2918471 -> 2914334
Por:No Registrado
RE: ORBA YA TIENE TORRES GEMELAS
Els Medici a Itàlia també feren edificis bonics i, a més, tenien un gust especial per l'art. Eren mecenes d'escultors, pintors, escriptors, dramaturgs, etc. A veure si no sabem apreciar el que veiem davant nostre i d'ací a 200 o 300 anys la casa és un referent arquitectònic mundial.
Puntos:
11-08-09 14:41 #2918941 -> 2914334
Por:No Registrado
RE: ORBA YA TIENE TORRES GEMELAS
atrofiats::::::.... kina jentola ania a este poble::::....
Puntos:
11-08-09 14:52 #2919045 -> 2914334
Por:No Registrado
RE: ORBA YA TIENE TORRES GEMELAS
de açí 200 ´0 300 anys de ben segur que será un referent arquitectonic pero de lo que no es deu fer o deurá estar prohibit per bestialitat ubanística, per no integració en el entorn, per antiestetic i per un muntó més de raons. Els titols en els manuals será: "LAS TORRES GEMELAS DE ORBA: UN EJEMPLO PARA NO SEGUIR".
Puntos:
11-08-09 14:58 #2919097 -> 2914334
Por:No Registrado
RE: ORBA YA TIENE TORRES GEMELAS
A QUIEN LE PIQUE QUE SE RASQUE!!!!!!!!!!!!
SI YO PUDIERA TAMBIEN ME LA HARIA.
Puntos:
11-08-09 16:21 #2919823 -> 2914334
Por:No Registrado
RE: ORBA YA TIENE TORRES GEMELAS
FRANCO!!!!

Tu lo que eres es un....(censured)...... Perque si realment fores Franco, no hagures fet el que has dit, sino que t'averes fet amigatxo de Llagaria i d'amunt t'agueres fet una casa al costat encara més gran i més orrenda.

O es que no sabs que els Llagaries son de la mateixa ideologia. (INFORMAT!!!!)

Redeu pandereta que coses hi han que vore per aquest foros.

I de ejercit no parles perque no en tens ni papa, a no ser que sigues al Rumbo, que eixe també te lo seu.
Puntos:
11-08-09 21:58 #2923118 -> 2914334
Por:No Registrado
RE: ORBA YA TIENE TORRES GEMELAS
Al de antes li done tota la raó del mon, els Llagaries i els Dasi son uns FAXES de coions, baix el teló de que son amics dels del BLOC volen ferse amb els seus favors. També son intims amiguets de Pérez i Marieta Xerra per lo que alguns es pensen que son socialistes, tall d´ignorants, com vos enganyen a tots si son uns peperos natos i damunt hasta franquistes. El problema d´aquest poble es que alguns i tots sabeu quí no amaguen la seua ideología perque van en la veritat per davant i per axo als an putegat i senyalat amb lo dit, i uns altres com els Lleganyetes van de falsos per la vida pensanse que aixina enganyen a tot el món, pero ja huí en día enganyeu a pocs, faxes de coions.
Puntos:
11-08-09 22:17 #2923302 -> 2914334
Por:No Registrado
RE: ORBA YA TIENE TORRES GEMELAS
TOTS ELS QUE ANEU TRAGUENT ELS TRAPS BRUTS DE ESTES FAMILIES LO QUE PODIEU FER ES POSAR EL VOSTRE NOM TAN XULOS QUE SOU.
MENOS CRITICAR I MES TREBALLAR QUE SOU UNA PANDA DE ENVEJOSOS. GRACIES A ESTA FAMILIA MOLTS PODEU MENJAR JA QUE VOS HAN DONAT I DONEN FEINA.
SEGURAMENT SOU TAN MERDA QUE FINS I TOT ELS SALUDEU PER EL CARRER. HIPOCRITES!!
SABEU QUE VOS DIC¿?¿?¿ ANEU TOTS A FER LA MA.

QUE VISQUEN LES TORRES DE ORBA¡¡¡¡¡¡¡¡¡¡¡
Muy Feliz
Puntos:
11-08-09 23:07 #2923705 -> 2914334
Por:No Registrado
RE: ORBA YA TIENE TORRES GEMELAS
ESTIC D'ACORD.
Puntos:
11-08-09 23:52 #2924109 -> 2914334
Por:No Registrado
RE: ORBA YA TIENE TORRES GEMELAS
Al de antes clavat les torres baix dels coions, mamó.
Puntos:
18-08-09 23:44 #2975663 -> 2914334
Por:No Registrado
RE: ORBA YA TIENE TORRES GEMELAS
s ´hau fixat que Llagaria te els coions forrats de vaqueta, s´atrevit a a repintar les torres un altra vegada de un color més fort i hortera encara que el hi avia antes, si no es veien prou ara les ha repintat per que es veixen de més llunt, el gust com sempre baix de le sabates.
Puntos:
19-08-09 11:51 #2978143 -> 2914334
Por:No Registrado
RE: ORBA YA TIENE TORRES GEMELAS
JO TROBE QUE DEBERIEN DESTRUIR LES TORRES

TORRES A LA MERDA
TORRES A LA MERDA
TORRES A LA MERDA

Avergonzado Avergonzado
Puntos:
19-08-09 11:56 #2978174 -> 2914334
Por:No Registrado
RE: ORBA YA TIENE TORRES GEMELAS
estic dacord amb que les torres a la merda
Puntos:
19-08-09 12:44 #2978648 -> 2914334
Por:No Registrado
RE: ORBA YA TIENE TORRES GEMELAS
Abans quan arribaves a orba no sabies qui manava i ara ja ho saps sense preguntar. El PP i el PSOE les van autotitzar, recordeu-ho. Visca el PPSOE.
Puntos:
19-08-09 16:44 #2980870 -> 2914334
Por:No Registrado
RE: ORBA YA TIENE TORRES GEMELAS
Que fem ¿Contactem amb el Sr. Osama Bin Laden a vore si pot ajudar?

Puntos:
19-08-09 21:36 #2983653 -> 2914334
Por:No Registrado
RE: ORBA YA TIENE TORRES GEMELAS
TAN DE CRITIKAR LES TORRES NO, SERA KE L´ENVEJA POT EN VOSATROS?? SI SO AN FET PERKE TENEN EL TERRENY I ELS DINES Y TU KOM NO TENS NI TERRENY NI DINES PA FERTE UNA CASETA DE GOTEO POS TENS QUE CRITICAR. ARREDEU IGUAL KE AL GRUP ESTE DE ROCK (ENVIDIA COXINA) EN TOTA RAO
Puntos:
21-08-09 13:59 #2998525 -> 2914334
Por:orbero

RE: ORBA YA TIENE TORRES GEMELAS
axo es mentira ells no tenen el terreny ke toca per a ferse exa casa!!!!
Puntos:
24-08-09 00:05 #3015914 -> 2914334
Por:No Registrado
RE: ORBA YA TIENE TORRES GEMELAS
Jo li demanaría al famos PARDALET VOLAOR que va ser lider d´audiencia en este foro que intervengera un altra vegada diguenmos lo que opina de les TORRES GEMELES, pardalet et necesitem, Estic segur que als pardalets de este poble als vorá sentat com una patada al cul vore exa animalada dalt la lloma i més de un volant chocará amb les torres, estarán a bon segur que bosen.
Puntos:

Tema (Autor) Ultimo Mensaje Resp
ORBA QUE OFRECE Y QUE SEVICIOS TIENE PARA LOS VISITANTES Por: No Registrado 28-08-09 14:56
No Registrado
2
Simulador Plusvalia Municipal - Impuesto de Circulacion (IVTM) - Calculo Valor Venal
Foro-Ciudad.com - Ultima actualizacion:07/08/2020
Clausulas de responsabilidad y condiciones de uso de Foro-Ciudad.com