Foro- Ciudad.com

Orba - Alicante

Poblacion:
España > Alicante > Orba
26-03-14 14:34 #11947553
Por:orba79

Proposta de resoluciÓ
GRUP MUNICIPAL PARTIT POPULAR D’ORBA

PROPOSTA DE RESOLUCIÓ DEL GRUP MUNICIPAL PARTIT POPULAR SOL·LICITANT LA DIMISSIÓ DEL PORTAVEU DEL GRUP BLOC-COMPROMÍS D’ORBA


Francisco Villar Agud, en representació del Partit Popular de l’Ajuntament d’Orba, presenta esta proposta de resolució per a incloure-la en l’orde del dia de la propera cessió ordinària del Ple que es convoque, i als efectes del seu debat i votació,

EXPOSICIÓ DE MOTIUS

La mentida de Salvador Sendra Perelló portaveu del grup Bloc-Compromís de l’Ajuntament d’Orba , en el diari comarcal Canfali de data 15 de març de 2014, en el que es publica una falsa actuació per part del Sr. Alcalde, dient la següent literalment:

“ L’Alcalde simplement va tancar la porta del despatx perquè no el molestaren; ni tan sols va eixir a preguntar sobre l’incident”

No es pot ser més MISERABLE i FALS, contant mentides i fer-les publiques en un diari.

L’actuació de l’Alcalde va ser, com la que seria davant de qualsevol veí que s’hagués quedat bloquejat en l’ascensor.

L’Alcalde es va interessar pel veí que es va quedar a dintre, li va preguntar com estava, fent broma el veí li va dir que si li havien preparat eixa “encerrona”, i en el mateix sentit de la broma, li va contestar l’Alcalde dient-li que l’ascensor l’havia comprat quan governava el seu grup.

El Tinent Alcalde, li va cridar a l’empleat de l’empresa de manteniment que és d’Orba, per accelerar la incidència però aquest li va dir que estava en el municipi i que tampoc era competència d’ell, que tenien que cridar al servei d’emergència.

El Sr. Alcalde li va dir al funcionari del Registre de l’Ajuntament que esperara que vingueren els de manteniment per a reparar l’averia i es va despedir del Sr. Manuel dient-li que tinguera un poc de paciència fins que vingueren els de manteniment.

Hi ha prou persones per a confirmar el que s’exposa, Manuel, la dona, el funcionari i l’empleat de l’empresa de l’ascensor que és d’Orba.

CREGUEM QUE NO DEU FORMAR PART DE L’AJUNTAMENT UNA PERSONA TAN MISERABLE I FALSA QUE ES CAPAÇ DE CONTAR MENTIDES DE FORMA TAN ROÏN, PEL QUE DEMANEM AL PLENARI LA DIMISSIÓ DEL SR. REGIDOR SALVADOR SENDRA PERELLÓ.

Així mateix demanem al Grup Bloc Compromís la seua destitució com a portaveu, perquè no creguem que els votants del seu Grup accepten esta forma de fer política municipal, mitjançant la mentida i apel·lant a qüestions personals de membres de la Corporació.
Puntos:
28-03-14 20:16 #11954838 -> 11947553
Por:aorbaz

RE: Proposta de resoluciÓ
Saoret ja fa temps que desvaria. El paper és molt sufrit. Ell escriu el que li han dit que escriga. Saoro escriu del que sàpigues i no de lo que el diguen.
Puntos:

Tema (Autor) Ultimo Mensaje Resp
Algu sap que volen obrir a la para del autobus?(codayma) Por: Orbense 26-11-14 18:43
aorbaz
1
Orba C.F. Por: Miguel Rumbo 20-11-11 18:38
Miguel Rumbo
0
PERQUE MOS SENSUREN EN ORBA..NO PODEM PARLAR Por: No Registrado 17-03-11 22:53
No Registrado
15
ALGU EM POT INFORMAR DE MOLTES CASES I/O SOLARS PROPIETAT DE L'AJUNTAMENT ESTAN EN DESÚS? Por: No Registrado 05-06-09 14:53
No Registrado
10
Simulador Plusvalia Municipal - Impuesto de Circulacion (IVTM) - Calculo Valor Venal
Foro-Ciudad.com - Ultima actualizacion:08/08/2020
Clausulas de responsabilidad y condiciones de uso de Foro-Ciudad.com