Foro- Ciudad.com

Orba - Alicante

Poblacion:
España > Alicante > Orba
05-08-13 15:19 #11484738
Por:Orbense

Que vos an paregut les festes d´enguany?(maig,orbeta y agost)
Yo trobe que han sigut millors que les de l´any passat sino penseu en les orquestes que san portat a festes de maig: Montecarlo,Euforia i Scream.Que yo trobe que li peguen cent pataes a les que van portar l´any passat que eren genesis,Tabarca i Titanic.An cuestio de Orbeta ni a poc que dir perque sempre es porta lo mateix lo unic que canvia son el nom dels grups per yo trobe que anguany an astat un poc millor.An questio de pirotecnia no ma agradat la pirotecnia Dragon.Festes agost yo trobe que an segut mot bones perque en el primer dia portar una orpuesta bona com es La Tribu i no com l´any passat que van portar un cuarteto el primer dia de festes i un cucurucho del reves que dien que aixo era una discomobil.El diumenge va estar prou be la orquesta Limite.El dimats dia de la festa de la platja la orquesta no era molt gran pero va esta mot be no com els de l,any passat que van portar tabarca que va vindre tres voltes primer a maig despues a orbeta i per ultim a agost.El dia del quintos tame va estar be a la plasa un cuarteto per la gent major que tinguera ganes d´eixir i al carrer terraseria una discomobil per a la gent jove an cara que li vaig trobar massa poc montatge.L´ultim dia va esta molt be la Macro-Discomobil. l´orquesta de la plasa que era un oc fluixa.Als unics fallos que he trobat a sigut an la pirotecnia que no ma agradat i la orquesta de l´utim dia.Y de lo que ma alegrat molt es que no hi haguera nit de rock independentista.
Puntos:
05-08-13 18:08 #11485012 -> 11484738
Por:M_F_A

RE: Que vos an paregut les festes d´enguany?(maig,orbeta y agost)
Pel que escrius deus ser fester d'enguany, perque dir que les festes han sigut millor que les de l'any passat és enganyar-se una mica prou. Les de maig efectivament van ser millor. Heu portat unes festes de maig que pegaven l'esclafit, les millors dels últims anys, amb una gran orquestra com la Montecarlo, i dos bones orquestres mitjanes com la Scream i la Eufòria; una pirotècnia que com bé dius ha sigut molt fluixa, però que es compensa amb les orquestres. Per a mi en les de maig teniu un 9

Les d'Orbeta han estat una mica prou més fluixes que els altres anys, pel que respecta a la part vostra, que no per les festes en conjunt. Les festes en conjunt han sigut unes grans festes gràcies a la "comissió d'Orbeta", que han fet moltíssimes activitats i una gran decoració. Pel que respecta a la vostra part, els duos i trios han sigut inferiors als de l'any passat; com bé dius va vindre la Tabarca el dissabte, mentre enguany teníem al trio Dyamonds que pareixia un karaoke. El sant va entrar per primera vegada en no sé molts anys sense traca, i el castell va ser molt fluix.

I per últim les festes d'agost. El primer cap de setmana us torne a posar un 9 o un 10, amb dos grans orquestres: la Tribu i la Límite. Però la resta de festes han sigut molt fluixes: com pots dir que el quarteto Costa Este era igual que la Tabarca? Era un quarteto, i dels roïns. El dijous per la nit va ser un desastre, lleveu la nit de rock (això es cosa vostra) i a canvi porteu un quarteto i una discomòbil, als quals no va acudir absolutament ningú. En eixa nit els festers de l'any que ve haurien pogut guanyar més de 3 mil euros nets, i a canvi no en degueren guanyar ni 50. I l'últim dissabte, de nou un quarteto i una discomòbil, i de nou els dos llocs buïts. No hauria sigut millor fer com els de l'any passat i montar-ho tot junt a la plaça? Així almenys s'hauria acumulat la gent i no hauríem fet el ridícul de cara a l'exterior; el quarteto hauria tocat fins les 2 i després discomòbil fins les 6.

Realment no m'agradaria criticar les festes d'eixa manera perquè pense que són l'esforç de tot un any per part d'una gent, però vegent com estàs minusvalorant als altres anys i criticant, crec que no pots tindre altra resposta.
Puntos:
05-08-13 20:33 #11485295 -> 11485012
Por:Orbense

RE: Que vos an paregut les festes d´enguany?(maig,orbeta y agost)
Nos podia montar tot junt a la plasa perque l´ajuntament no volia.
Puntos:
05-08-13 23:51 #11485683 -> 11485295
Por:uno mes

RE: Que vos an paregut les festes d´enguany?(maig,orbeta y agost)
Crec que fer esta pregunta pera criticar les festes de altres anys, fetes amb la il.lusió i es esforç de altres persones, per mi sols tenen una resposta que es: EL SILENCI.
Puntos:
06-08-13 08:40 #11485920 -> 11484738
Por:agarralavaca

RE: Que vos an paregut les festes d´enguany?(maig,orbeta y agost)
ja que preguntes, fluixes.
Puntos:
06-08-13 17:48 #11486711 -> 11485920
Por:maldito

RE: Que vos an paregut les festes d´enguany?(maig,orbeta y agost)
Per Orbense. Com diuen alguns companys de foro (més actius que jo) les festes de Maig molt bones; però es nota que després queda molt poc presupost per les festes d'Orbeta i Agost.

En Orbeta totes les orquestes foren "patetiques" i la Diamons tornà a festes d'agost en Orba, un dia que tendria que ser important i despedir les festes com toca.
Parlant de repeticions, La TABARCA, l'any 2012 vingue 3 vegades, però almenys es una orquesta "decent". En Agost la gaudiren al complet amb un montatge espectacular. On el poble d'Orba seu passa d'allo més be, junt la festa de disfresses (aquest any una orquesteta "cochambrosa" que no sabies a lo que cantava).

Es cert, que a pogut vindre la TRIBU i LIMITE en festes d'Agost però a quin preu? Sense concert de rock i rebaixant molt el nivell del final de festes i com be digau de Pirotecnica.

No sols dir el que a eixit més mal; reconeixer la gran Setmana Taurina que ens oferixen els festers i la col·laboració de la penya taurina. Com ja e dit les bones orquestes que han vingut.

Si se fera una votació general de les festes del 2012 i 2013; hem pareix que al contar els vots eixiria un empat.
Puntos:
07-08-13 10:37 #11487779 -> 11484738
Por:agarralbou

RE: Que vos an paregut les festes d´enguany?(maig,orbeta y agost)
He llegit a algun forer que fent gala de la seua intolerancia torna a l'erre que erre en que en la nit de rock se podria haver guanyat estos dinés o atres importanli un moniato el desgrat que puga produirse per part de molta gent al vore la carrega política en la que se mos obsequia eixa nit en la que se mos mostra un circ-congregació de panques-transoberanistes. Y no son tots els que acudixen puix hi ha molts dels que fan acte de precencia que no tenen n'idea de lo que se está coguen de vitat y si hu saberen no s'asomarien per allí, per supost.

L'excusa dels dinés que podrien haver guanyat els festers de l'any que ve es judera y indigna per l'indiferència a l'atac que s'efectua a la cultura y llengua pròpia pels típics grups musicals subvencionats a tal efecte desde catalunya; y es discutible per el creixent us de botelló que s'esta accentuant en manera proporcional a la crisis, que ademés s'ha pogut observar com s'incrementat estes festes.

Les festes y la politicucha nit "panca-rock" que alguns volen ficarmos doblaeta disfrassanla de tolerància a tots els orbers y orberes, no son ni de rebut ni agradable per als que amem la nostra cultura, llengua, identitat y terra. Son més be un insult a la nostra inteligencia y integritat com a persones que volem conviure en respete a tots.
Puntos:
07-08-13 10:58 #11487826 -> 11487779
Por:domisu

RE: Que vos an paregut les festes d´enguany?(maig,orbeta y agost)
La unica manersa de guañar dines als festers es cambiand al csrrer fels bous y montar barra segur segur que ixirien debaes als bous
Puntos:

Tema (Autor) Ultimo Mensaje Resp
Festes de agost 2014 Por: Orbense 15-07-14 01:26
agarralbou
9
festes orba Por: PAPALLONA BLANCA 15-05-13 16:13
nopuedecaberaqui
20
Aclaracio festes agost 2010 Por: uno mes 17-08-10 19:05
No Registrado
45
festes maig 2008 Por: No Registrado 04-04-08 12:50
No Registrado
0
Simulador Plusvalia Municipal - Impuesto de Circulacion (IVTM) - Calculo Valor Venal
Foro-Ciudad.com - Ultima actualizacion:08/08/2020
Clausulas de responsabilidad y condiciones de uso de Foro-Ciudad.com