Foro- Ciudad.com

la Vall de Laguar - Alicante

Poblacion:
España > Alicante > la Vall de Laguar
01-06-05 16:45 #70504
Por:No Registrado
de lo bo lo millor
Encara queden llocs on la gent s'estima i conviu amb la natura. Es construeix,sí, però amb trellat i això s'apren. He llegit que fa por que guanye el pp. No ho crec. Als llocs on la gent té estima encara pel que és seu i on la natura regna per tot arreu, és impossible que regne la barbàrie.Enhorabona a tots els habitants de la Marina que encara sabeu mantindre de lo bo lo millor. Endavant.ÉS bo que el foro es mantinga. Jo no sóc de Laguar, i vosaltres qui escriviu?
Puntos:
04-06-07 13:44 #403944 -> 70504
Por:No Registrado
RE: de lo bo lo millor
Hem pareix molt be el que dius, però no és el millor sistema. La gent que ESTIMEM LAGUAR no la volem plena de xaletots ni xaletets per tots els llocs; si és pot treure algún profit que siga amb un Pla Urbanístic, i no com s´está fent ara, si l´alcalde et fa l´obra tens llicència, si teu fa un altre no, ahh! i dona exactament igual on siga. Mira, ja no podem ni beure aigua de les nostres fonts perquè están contaminades dels pous cegos de tota la brutea descontrolada que hi ha pel terme. Això si que és una vergonya. Els veíns que estimem el terme volem uns pobles nets, amb un progrés ordenat i no descontrolat com ara. Turisme si, pero residents no!! I menys de la manera que s´està fent.
Penses que l´actual batle mira pel seu poble?, no mira per la seva butjaca, i s´ha demostrat en les últimes eleccions, que tots sabem que va passar en el poble d´en mig, intent de vot a gent que no està ni en el cens. Això es el que hem vist, i amb això ja hem tenim prou.
Fora a l´alcalde i espere que li feu la vida imposible , com ell ens l´está fent a nosaltres.
PD: Soc i seré socialista, pero aquests ideals no en son precisament els del meu partit.
Puntos:
20-09-07 14:46 #507950 -> 403944
Por:No Registrado
RE: de lo bo lo millor
PUEEEES la dugueu clara amb el sabonera, jajajaja
ara ja esta dalt del dolar i en este punt a les persones no se les pot parar, es tornen inclus perilloses
de moment per murla ja comencen els PAI.
I prompte arribaran a laguar, o ara que pense, ja han arribat!!
Si en benimaurell van a fer una xicoteta urbanitzacio, si, abel matutes i el "socialista" Utor, amo de balearia, empresa mundial.
y que ho ha de defensar, el pp (partit pai)?? jejeje el paco? no crec
O o els de esquerra republicana, el manolet? el del camping? i enfrontarse amb lancalder? no crec
en la guar la gent no sap encara la que se li ve demunt.
Diuen que estan en benimaurell encantats per que va a obrarse alli
Pues aixo no es com lo del hotel, que va currar tot el poble, en el tema de els pais ve tot de fora, ho fan els de fora, i la merda se la queda el poble.

Puntos:
21-09-07 19:29 #509420 -> 507950
Por:No Registrado
RE: de lo bo lo millor
Estic completament d´acord amb tot el que has exposat, no hi ha ningú que li plante cara al nostre batle!! Ni per una part, ni per l´altra. Jo pense que hi ha que fer una oposición fèrrea però constructiva alhora. Els nostres pobles poden crèixer però sempre que es guarde una estètica i es faça mitjançant un pla d´urbanisme aprovat per la majoría de les forces polítiques. També acaba de començar molta gent nova a l´ajuntament, i no trobe correcte fer pre judicis de ningú, les coses sempre cauen pel seu propi pes. Tinc confiança en que les coses anirán a millor, s´invertirán els diners en el que realment fa falta, i es mirarà per la gent del poble, o al menys això vullc pensar.
Per lo únic que estic contentíssim es que al senyor alcalde ja no li será tan fácil regalar motos, ni embutjacarse diners que son de tots els contribuents. Poca vergonya fer totes aquestes coses, pero be que les dones de tots aquesta txupócters es posen "sus mejores galas" per anar a llegir a misa tots els Diumenges i es passegen amb els marits en les motos que HAN COMPRAT AMB ELS DINERS DE TOTS NOSALTRES, com exemple la señora bessona, més poca vergonya encara, com si foren algú, i lo únic que son uns TXUPÓCTERS als que els agrada viure de les arques municipals
Está tot molt clar, l´alcalde arrastra moltíssima merda que compra amb diners de tots i que en eleccions es tradueixen en vots, i contra això lo únic que podem fer es esperar que la oposició controle meticulosament els diners que entren i es gasten en l´ajuntament.
Exemples molt clars es gent que tenia tallat el telèfon quan van entrar a l´ajuntament per rebuts impagats, i ara, empreses, cotxes cars, sopars i meneos de garbo. Poca vergoña!!!!
Bo, ja ens hem desahogat una mica, esperem que esta vall que tant estimem no es llance a pèrdre per cuatre ineptes que ni estimen la terra, ni la cultura del nostre poble, ja que per a ells tot es tradueix en diners, una pena.

PMJ
Puntos:
01-06-10 00:14 #5447011 -> 507950
Por:No Registrado
RE: de lo bo lo millor
A VORE SABUT DIME QUI VA URBANIZAR EN BENIMAURELL,NO SAPS QUE VA SER EL TENDRE AMB LA COMPANYA DELARQUITECTE ALBERTO COSI DEL METGE
Puntos:
01-06-10 12:47 #5451403 -> 5447011
Por:No Registrado
RE: de lo bo lo millor
No es qui seràs però per descomptat eres un borinot. Que pinta el tendre ara si este home fa mes de 20 anys que no és alcalde. Pregunta-li al teu amic xato o al sabonera segur que ells et podran informar millor de qui ha escampat per Laguar les cases, casetes, xalets, pous cecs i altres merdes. Al final també serà Manel el responsable .
Puntos:
03-06-10 11:33 #5464162 -> 5447011
Por:No Registrado
RE: de lo bo lo millor
Que passa amb el cosí del metge? Si no saps, el millor que pots fer és callar te, o en cas contrari demostres que eres un "borinot" com ja t'han dit per ací diverses vegades. O també pot ser que vols embolicar comptant mentires, tu sabràs perquè.....
Perquè ho sàpies i de pas aclarir les teues mentires, el cosí del metge, com tu dius, no té res a veure en la urbanització de carrers que s'ha fet en Benimaurell, com tots els del poble de dalt saben açò s'ha fet en època del sabonera, i per cert s'ha fet prou mal i a mitges. Respecte al tendré el que va fer va ser l´accés per darrere del poble, igual que es va fer en la resta de pobles, i tampoc ho va fer ell va ser l'ajuntament clar esta. La pròxima vegada mentix menys i no confongues a la gent. Des del poble de dalt.
Puntos:
03-06-10 23:27 #5468706 -> 5464162
Por:No Registrado
RE: de lo bo lo millor
A VORE NINOT INFORMAT I DESPRES PARLA.
Puntos:
04-06-10 18:07 #5472729 -> 5468706
Por:No Registrado
RE: de lo bo lo millor
BORINOT X 100 = ERC
Puntos:
07-06-10 12:51 #5486293 -> 5468706
Por:No Registrado
RE: de lo bo lo millor
Sera que no eres de Laguar i no saps res. Jo sóc del poble de dalt i és així com et dic, lo que no entenc és perquè vols confondre a la gent i mesclar persones que res han de veure en la amb la qüestió de què es parla, a més de que fa com 20 anys que res tenen a veure amb l'ajuntament. Que problemes tens tu amb el metge? això és el que caldria preguntar-se. En fi espere que la gent malintencionada com tu desaparega prompte i deixe d'emprenyar.
Puntos:
01-06-10 00:07 #5446958 -> 403944
Por:No Registrado
RE: de lo bo lo millor
A VORE BORINOT SI L´AIGUA DE LES FONTS ESTA CONTAMINADA ES PER QUE TOTA LA GENT COM TU QUE VA D´ECOLOGISTA LO PRIMER QUE FA QUAN VA AL BANCAL ES AGAFAR LA MAQUINETA I ARRUXAR LISTO.
Puntos:

Tema (Autor) Ultimo Mensaje Resp
ANIMS JUANJO, HAS SEGUT EL MILLOR ALCALDE Por: No Registrado 18-07-10 12:53
No Registrado
13
Simulador Plusvalia Municipal - Impuesto de Circulacion (IVTM) - Calculo Valor Venal
Foro-Ciudad.com - Ultima actualizacion:07/08/2020
Clausulas de responsabilidad y condiciones de uso de Foro-Ciudad.com