Foro- Ciudad.com

la Vall de Laguar - Alicante

Poblacion:
España > Alicante > la Vall de Laguar
04-03-05 21:27 #33946
Por:No Registrado
a la merda laguar
Estic molt calent de eixa zona, en contaren que era bonica y es una caguera,ni te marxa, ni te res de res,si ens va sorprendre la facilitat de lligar i lo soltetes qe son, per cert la especulacio no la fa ningu nomes que els del poble mateix per enriquirse i de baix ma diuen que si aço o allo,qui daquest poble no a venut un bancal per edificar les seves muntanyes a canvi de diners,comprats, i ara diuen no a la especulacio pero en la butxaca ben plena, es com vore somalia en el telediario i tu dient quina pena aixo no deuria de ser aixi, pero tu la panxa plena, aixina sou els de laguar.No tornare mes.Ho sento.
Puntos:
06-04-05 10:06 #49814 -> 33946
Por:No Registrado
RE:a la merda laguar
bueno, et digueren que laguar és bonica i es qudaren ben curts perque puc dirte q laguar és un lloc preciós.ja está b de criticar-la dient totes ixes xorraes que dius perque bueno, no portes gens de raó. i amb això de que les xiques d'allí són soltetes.......ja t'havera agradat a tu lligar amb alguna tio listo q eres molt listo tu.bueno no vullc escriu-re més pq no val la pena, laguar és i serà sempre un lloc molt bonic i ple de coses per a fer i la gent molt agradosa i sempre apunt per ajudar si fa falta, si no et va agradar vale però no la critiques, no digues q és una merda pq només son xorraes lo q has dit en el correu i bueno a mi personalment m'ha ofés.
Puntos:
06-04-05 10:13 #49816 -> 49814
Por:No Registrado
RE:amunt laguar
estic molt ofesa amb el correu q posa q laguar és una merda i totes les coses q diu sobre ella, no té gens de raó. no estic en contra de q opinen q no els va agradar cosa q és rara pq tots qden encantats però bueno sempre hi ha alguna excepció com en tot però q no comente coses que no sap pq mare, el qui ha escrit el correu mira que és listo.només vullc remarcar q la vall de laguar és un lloc molt bonic i que diga lo que diga el correu no deixeu de vindre a visitar-la pq val la pena, qdareu molt contents de tot(bon paisatge, bones vistes, gent amable....).val la pena vindre a laguar i no fer cas de comentaris com els que he pogut llegir en aquest foro.vine a laguar i comprova per tú mateixa, no et deixes influir per coses com les que han comentat en altres correus.
Puntos:
30-05-05 23:27 #69855 -> 49816
Por:No Registrado
RE:RE:amunt laguar
LAGUAR i no laguart, com diu per algun lloc, es un paisatge idilic
dacort estic en aixo de la construcio, pero la presio es molt forta i dins del que cap, encara aguanta prou.
qui vullga que vinga, benvingut serà. I ja de pas que ens compre unes cireretes, que tenim les millors del mon.
ara estem en temporada.
i la marxa, bueno abans estava l´edrera i el galliner, ara a l ´edrera el metge fa bocaillos, jejeje
Puntos:
07-03-06 18:19 #198804 -> 33946
Por:guarera

RE:a la merda laguar
Mira tu per on, que no sabia que hi havia aquest foro, però al descobrir-ho i llegir el tio burro eixeee que diu a la merda laguar... però tu qui eres per parlar d'eixa manera i insultar el nostre territori?? no tens dret ni trellat, això és el que puc dir després de llegir el teu mail, encara que ja fa cosa d'un any.
I això de soltetes?? no sé a quines et referiras, per què per descomptat de la meua colla de gent, no ho és. Si hi ha alguna per ahí no és per anar generalitzant d'eixa manera.
I dir que estic moooolt orgullosa de viure en La Vall de Laguar, una zona tant preciosa i amb tant encantament que la majoria dels qui la visiten repetixen inclòs es quedarien a viure!!.
Amunt la nostra vall!
Puntos:
07-03-06 20:38 #198885 -> 33946
Por:AMUNT LA VALL

q poca vergonya
Mare meua quina poca vergonya que tens tio i damunt amb insults. Encara que no t´agrada un lloc com el nostre no tens dret a criticar,ni el poble ni la gent. I si tens alguna raó pe dir alguna cosa no tens que genrealitzar... A per cert també vull dir que genterola com tú tampoc em volem ací,aixina que no tornes mai
Puntos:
07-03-06 21:40 #198913 -> 198885
Por:

RE:q poca vergonya
Tampoc et cabrejes, pense que no esta ben cuidat el lloc que es podria millorar. Feu campanya d un lloc idilic que conserva la natura (quina natura!!!!!!!) al pas que aneu no quedara res.
Puntos:
08-03-06 16:00 #199203 -> 198913
Por:jo

q poca vergonya
Calfat més el cap amb cuidar el teu poble i deixa estar els demés, que a laguar ja ens apanyem assoletes,i aixo de natura, sí és que eres ceg o no ho vols veure, de segur k no la veuras,pq tot es un paratge de natura, ja els agradaria a molts alçar-se de matí i estar envoltat de les nostres muntanyes, obrir la finestra i veure el cavall verd tant preciós i ara la vall coberta de flors d'ametler que és un goig... etc, etc, etc,
Amunt Laguar!
Puntos:
10-03-06 12:37 #199941 -> 199203
Por:

On esta el cavall verd!!!!!!!!!
Voldras dir millor on esta el forat del cavall verd, cegueta!!!!!. Perque mira que es gran. Teniu tanta natura, que de segur no saveu ni quines especies vols envolten. Que coneixeu tan sols els ametlers, els cirers, ja, ja, ja (no hem fages riure). I segur que jo mire més pel meu poble.
Puntos:
13-03-06 09:25 #200931 -> 199941
Por:

JO CONEC LES ESPECIES I TU?????????????
Hola, jo et podria dir que la Vall de Laguar es rica en taxons, hi ha una diversitat ecológica molt elevada, al igual que es rica en endemismes, puc mencionar-te la Hippocrepis valentina Boiss. (ferradura valenciana, per si no ho savies)una especie de interes biogeogràfic per ser vicariant peninsular del grup de H. balearica representada en les Gimnesies per la subsp. balearica i en les Pitiuses per la subsp. grosii. (per si no ho savies, es una planta que no es considera molt amenatzada). Bueno si vols continue, ENCARA OPINES QUE NO SAVEM RES DE LES ESPECIES???????????? Una altra menció, en Orba es trova la Linaria orbensis, doncs que es una especie de molt restringida localització i amb problemes de viabilitat de llavors, si tant t'agrada el mon de la botànica, perque no començes a fer us de la teua intel.ligencia i estudies com paliar aquest problema. ADEU
Puntos:
09-12-08 01:07 #1518463 -> 199941
Por:No Registrado
El cavall verd?
Em fa molta gràcia llegir el comentaris que tiren per terra el municipi. L'enveja que es té del poble és molt gran. No hi ha mal que per bé no vinga. Nosaltres, natius, si coneguem els ametlers i els cirers es gràcies a que ells ens han donat "algo" per tirar endavant, no es més que filosofia per entendre el món, fruït del que ens envolta: romer, timonet, camomila, hedra, carrasques, argelagues, raïm de pastor... Normalment l'economia de les ciutats gira entorn els pligons industrials i als pobles entorn a terres de cultius (per si hi ha gent que ho desconeix). Si desconeguem algunes de les varietats vegetals que ens envoltes no es culpa nostra, sino del Tio Paco que ens va frenar el nostre desenvolupament socio-econòmic amb el seu colp d'Estat del 36, indicació per la gent que ho desconega, tot i així, la gent del poble a partir del Pla Tecnòcrata del període Franquista, 24 anys després d'haver estallat la Guerra Civil Española que posà fi al període de la II Republica Espanyola.

El Cavall Verd. Els ciutadans de Laguar, consideren Cavall Verd el relleu que es configura a la part oriental de la Serra del Penyó, la qual presenta una morfologia similar a la de "dos mamelles". Segons els morics que habitaren el vall temps enrere, conceptualitzaren aquesta morfologia com una "montura" de camell, que durnant les guerres provocades per l'imperialisme cristià, front als morics de la Vall, simulà un camí cap a la "salvació", Orient. Actualment aquest nom de Cavall Verd s'ha materialitzat de diverses formes: per mitjà d'un llibre de text de Joaquim Borrell, i un restaurant. Tots dos, reben el nom de Cavall Verd. Actualment Cavall Verd representa un model turístic sotenible amb el medi que envolta els quatre pobles del Vall (s'inclou Fontilles).
Puntos:
09-12-08 18:29 #1520754 -> 1518463
Por:No Registrado
RE: El cavall verd?
# després del que vaig posar de la II Rep. falta el següent:
(...) II República Espanyola, els/les guarers/es pogueren cursar estudis a les capitals de provincia: València i Alacant. En fi, el que haguera pogut passar temps enrere trigà en arribar per culpa del Colp d'Estat.
Puntos:
10-03-06 12:42 #199946 -> 33946
Por:

On esta eixa marxa!!!!!!!1
Ei tio, un any despres et done tota la raó, quina merda de poble, no hi ha res de festa, tu almenys picares, perque no hi havia res bo per triar. Tindrem que anar a les festes en estiu, a vore si les xiques ixen a pasturar.
Puntos:
10-03-06 18:02 #200061 -> 199946
Por:jo

la nostra vall
De segur que si pugeu en uns pobles tant menuts per buscar festa esteu ben enganyats!!en la marina la gent anem tots d'una allà on més hi ha festa i ho passem de categoria.I aixo de les xiques a pasturar...quins poca vergonya, aixo voldrieu vosaltres!!! no teniu ni un milímetre de cervell de trellat en dir tot això!. Què no coneixeu la paraula pau, doncs això mateixa, deixeu-nos en pau a la gent d'ací que qui no estima aquest paratge no té res a fer ací!!!
I sobre que l'altre poca vergonya diu que no coneixem res sols que ametl·lers i cirerers... això t'ho pensaràs tu, ah i si eres tant sabut tu montat un herbolari! tio xulo!!! saps que? aneu a pastar fang i a pasturarse a les dels vostres pobles i les ciutats i a la gent d'ací deixeu-nos estar, que gent com vosaltres amb eixa mentalitat, quan més lluny millor.
Puntos:
10-03-06 18:34 #200077 -> 199946
Por:mig guarera

RE:On esta eixa marxa!!!!!!!1
Voldria dir-los als payasos estos q opinen,ojo q estan en el seu dret de fer-ho,q tingeu una miqueta de repete igual q la gent li´n te al vostre poble. Abans de criticar res mes valdria q diguereu d´on sou i pot ser entendriem q el vostre poble no te cap comparacio amb els altres pero no vos dona cap dret a criticar com ho feu a LAGUAR. I respecte de les xiques...pot ser sou tan lletjos q van preferir passar de vosaltres.
Puntos:
11-03-06 19:43 #200463 -> 199946
Por:q poca educació q tens

jo
Però que llestos que sou, al pensar que per anar una vegada a un lloc ho sabeu tot i el que no teniu no es idea de res i una malaeducació i un poc respecte , que dic gens, per ningú ni per rees. Supose que la resta de la gent et tractaran algun dia com tú ho fas al demes. Seguix aixina valent, i per cert noet vendria MAL LLEGIR UN PC SOBRE ELS POBLES DE LA MARINA ABANS DE PARLAR MAL.
Puntos:
04-06-07 13:57 #403961 -> 33946
Por:No Registrado
RE: a la merda laguar
Soc un turista que hem vaig quedar encandilat amb els tres pobles i fontilles, eixes montanyes tan poblades de pi mediterrani autócton, just els cirerers acabaven de florir i tot tenia un color i un toc especial. Vàrem fer senderisme, veure el barranc de l ínfern, putjar al collao a prendre café en eixe espectacular entorn, fou fantástic. Ens vàrem trobar amb prou gent del terme, que amablement ens esxplcaren els llocs d´interés. El menjar fabulós, sobre tot el cous cous y els bollos amb all i oli; increible. Estic expectant de tindre una semaneta al treball i tornar a la casa rural. Per tant no entenc la reaccío d´aquests xicots o xicotes. Jo tinc 24 anys i vaig a repetir, segur.
Per cert, a veure si algú els diu que l´especulació que viviu, per desgràcia, es deguda a la manca d´un pla urbanístic viable, que teniu una flora i fauna excepcional ahh i per cert que si volen festa Xaló no está tan llunt.
Un bes molt fort a tots els que defeneu aquesta preciositat de vall,que es un balcó florit al mediterrani.
Puntos:
18-10-07 21:20 #535732 -> 33946
Por:Firispliris

RE: a la merda laguar
No volia escriure res despres de llegir el teu fastigos comentari del meu poble, pero com que l'estime de tot cor tinc que fer una defensa d'ell con s'ho mereix qualsevol poble quan una persona sense identificar-se escriu el que ha escrit. Primer et diré que quan una persona opina de qualsevol cosa, primer ha de coneixer de primera ma el que va a parlar cosa que tu no tens ni idea, si no consideres el meu poble bonic es que no tens vista, si creus que un poble amb menys de 1000 habitants va a ser un lloc de marxa es que a més de cec eres un "iluso", si acuses a la gent de La Vall de especulació es que no has mirat el que passa en el teu poble i en tots els pobles de la Marina, per desgracia, el cultiu cada vegada val menys i la gent major d'eixa de treballar la terra i si li donen un grapat de bitllets acaba venent, a la Vall de Laguar i on siga. Jo soc contrari a l'especulació Urbanística i per aixó estaré fent el que calga per parar-ho o al menys perque no tire endavant a ritme devastador, pero jo no dic "xorrades" ni parle d'altres indrets, actue en el meu poble, perque l'estime, perque aci vaig naixer i aci vullc morir i done la cara aci i on calga, jo forme part d'Esquerra Republicana amb 1 Regidor a l'Ajuntament i em dic Toni, si passes algun dia per aci i vols que parlem del meu poble estaré encantat de demostrar-te que estas enganyat. Adeu, Salut i República. VISCA LA TERRA LLIURE!!!

Ah, firmeu els comentaris, que aixó de dir-se "Usuario no registrado" no te gens ni mica de trellat, hi ha que saber donar la cara.
Puntos:

Tema (Autor) Ultimo Mensaje Resp
on está la banda? Por: No Registrado 04-07-09 14:22
No Registrado
25
QUE PASSA A LAGUAR Por: No Registrado 17-06-09 20:46
No Registrado
7
refran Por: No Registrado 20-06-05 08:12
No Registrado
0
Bones Amics!! Por: No Registrado 30-05-05 23:41
No Registrado
2
Simulador Plusvalia Municipal - Impuesto de Circulacion (IVTM) - Calculo Valor Venal
Foro-Ciudad.com - Ultima actualizacion:07/08/2020
Clausulas de responsabilidad y condiciones de uso de Foro-Ciudad.com