Foro- Ciudad.com

la Vall de Laguar - Alicante

Poblacion:
España > Alicante > la Vall de Laguar
26-08-09 10:49 #3038137
Por:No Registrado
ERC: Mentiders.
Com diu el titol hem pareix que els de erc son un mentiders, i vaig a explicar-ho. Com tots sabem els dies de festa a benimaurrell els de erc van traure una nota explicativa diguent com s´havien repartit els diners que ha donat la generalitat, peró el que no expliquen en eixa nota es que eixos diners estaven demanats desde la pascua anterior(manava el PSOE) i estaven repartits d´eixa manera, que per cert ells van votar a favor en un plenari, si no recorde mal per abril, ara que volen fer vorer que ells remarien pels altres pobles, per aixina arreplegar més vots.
Un altra cosa ells traten al manel de transfuga, doncs que m´expliquen a mi que es un transfuga, tinc entes que es una persona que canvia de partit no? Aixina el ALberto, el vicent i el carles que son han canviat de partit no? uns del PSOE a ERC els altres del BLoc a ERC, sino que li ho diguem al Vicent que era el confident del sabonera en alguns temps o el Alberto que era del Bloc a mort no?, be sense comentaris, per cert el francisco el negra ara es de ERC perque si es aixi no seria millor que es pasareu tots al PSOE i no marejareu mes que tots els que esteu ahi sou del sabonera amagats.
Puntos:
26-08-09 18:29 #3042879 -> 3038137
Por:No Registrado
RE: ERC: Mentiders.
molt de dir noms i mentides però tú cobard t'amagues com les rates, així si que es fàcil escriure, si eres valent/-a digues el teu nom i et contestaré molt amablement però com no ho eres i com he dit abans t'amagues com les rates que ten donen, no mereixes que perguem al temps am tú
Puntos:
26-08-09 20:35 #3044357 -> 3042879
Por:No Registrado
RE: ERC: Mentiders.
A més de trànsfuga, és un traïdor!!!! I això sí que dol.
Puntos:
29-08-09 21:26 #3074013 -> 3044357
Por:No Registrado
RE: ERC: Mentiders.
trobe que eixa es una de les votacions famoses del manel en la qual votava el que li donava la gana.
i torne a un altre tema, esta es una de les causes per la qual li tenien ganeta dins d´erpv i aixi han acabat.
ara la pel.lícula es titula "los ultimos coletazos de la bestia"
si si, van loquets prò els ha tallat el cap i no saben cap a on tirar.
to be continued......
Puntos:
31-08-09 23:55 #3093982 -> 3038137
Por:No Registrado
RE: ERC: Mentiders.
Molt ben dit. ERC (AL MENS UN GRUP) = manipulats pel sabonera.

PD. No dic PSOE perque pense que no te res a vorer el PSOE en el sabonera, este "pardal" s'amaga darrere unes sigles molt dignes pera aprofitarse de elles.
Puntos:
01-09-09 00:11 #3094149 -> 3093982
Por:No Registrado
RE: ERC: Mentiders.
A Laguar hi ha un grup de persones que es definixen d’esquerres, que deuen molts favors i s’han estat aprofitant durant anys del dictador major que ha donat mare en un poble xicotet. I ara s’estan dedicant a daurar-li la píndora i a esgarrar-se les vestidures per tot o quasi tot. Temps al temps els tornarem a veure de nou amb el sabonera de la mà ja voreu.

Per cert Vicent (Alias “Rull”) se que eres tu el que estas malparlant d’uns i d’altres en bars i fòros, si tingueres vergonya callaries. ¿Podries explicar-nos com t’han deixat construir la mitat de la casa fora del nucli urbà de Campell i a mes la urbanització del carrer te la pagat integrament el ajuntament? Este és el favor que deus i que has de tornar?
Puntos:
02-09-09 16:35 #3112337 -> 3094149
Por:No Registrado
RE: ERC: Mentiders.
No donis noms per favor, crec que no es l'apropiat citar a ningú. Però si que estic d'acord en el fons en el que està passant ara mateix en Laguar. El resumen és que hi ha un grup de persones que s'han estat aprofitant clarament del poder i a mes a mes son un desvergonyits que sols volen seguir en la poltrona, ... un poc trist la veritat.
Puntos:
02-09-09 18:53 #3114420 -> 3094149
Por:No Registrado
RE: ERC: Mentiders.
no hem pareix be que aneu donant noms per ahi, segurament els que donen noms deurien ser els primers en callar
Puntos:
02-09-09 23:54 #3118675 -> 3094149
Por:No Registrado
RE: ERC: Mentiders.
hem pareix molt trist anar diguent noms sense donar la cara, crec que es una mica cobard, aquest foro pareix ja un programa del cor, dona pena
Puntos:
03-09-09 11:30 #3121467 -> 3094149
Por:No Registrado
RE: ERC: Mentiders.
bon dia a tots, soc Vicent al Rull i ja fa un parell de messos que en vaig prometre a mi mateix no entrar més en aquest foro però quant al Carles hem va dir ahir el que han posat de mi crec que tinc dret a defendrem, vaig a contestarte sigues qui sigues perque realment no m'importa, (tots els que s'amaguen sabran per qué ho fan)punt per punt a totes les acusacions que m'has fet:
-primer dius que estic malparlant d'uns i d'altres en bars i fòros, pues bé vaig a dirte que jo no conec cap foro abanda d'aquest per participar i com he dit abans ja fa temps que no entrava degut als insults que apareixien per lo que no participe i en quant a lo dels bars m'agradaria que hem digueres quant, perque per la meua feina d'ara desde festes a campell no he entrat a ferme una cerveceta ni al tramusser, ni al sendicat, ni al galli ni per supost al poble dalt ja que no ha pogut anar, i jo no he parlat mal de ningú, si que es cert que estic molt dolgut sobretot am al manel perque el considerava un amic de confiança i m'ha fallat, però parlar mal a mí no hem pot sentir haguero fet ningú, jo en 37 anys que tinc ja no m'he barallat mai am ningú i mens de política, per cert al únic bar que he estat am l'ultim mes ha segut al xiringuito i no recorde haver parlat mal de ningú.
- segon, com veig que estas preocupat/da per la meua casa et diré que fa uns 30 anys davant de ma casa hi havia un caminet que era una senda, al meu avi li va demanar al tendre (crec recordar, no sé si manava ja ell o era al sofio)un permís per obrarçe un garaig, lil van donar a canvi de que reculara i es puguera fer un carrer que es el que hi ha ara i jo ara fa set anys vaig obtindre un permis per part del ajuntament pera que en puguera obrar dalt del garaig i al costat, ho tinc firmat per l'arquitecta que hi havia abans i per al alcalde que era al sabonera, no he fet res il.legal, per lo que no tinc que agrair res a ningú.
-tercer, no sé a que et refereixes quant dius la urbanització del meu carrer, supose que et referiras a la "xapusa" d'asfaltat que tenim tots els que pasem per ahí, plé de clots i bonys, però aixó no m'ho han fet a mí, hi han dos vivendes més darrere de ma casa, i molt de bancals que gràcies al meu avi ara poden treure llenya i llaurarho com poden ser al pare del Albert i al sogre del nou alcalde, el tio Fuster, a més a més de dirte que pague contribució llum i aigua igual que qualsevol ciutadà de laguar i crec que per lo menys tenim dret a tindre carrer asfaltat; per cert un carrer que al granem la meua dona i jo, que el netejem, ja que açí no han arribat mai els treballadors de la neteja del ajuntament eixe al que jo li tinc tant que agrair.
-per ultim et diré que si li deguera tant al juanjo haguera pogut acceptar les dos ofertes que en va fer per que lliderara al partit socialista de la vall de laguar i no ho vaig fer, no m'agrada la seua manera de fer política, per l'unic que hem vaig clavar am Esquerra era per la meua amistat am al Manel, i aixó li ho pots preguntar a ell, que si es sincer voras com t'ho diu.
No volia dir res mes, nomes dir que m'ha dolgut molt, moltíssim aquest article ja que jo ho torne a repetir no he parlat mai de ningú, si en esta vida no es pot discrepar de res, qué fem?, i també dir que es l'última vegada que escriuré en aquest foro, no participe dels insults ni acusacions que puguen fer mal a la gent, ho deixe per als que disfruteu fent-ho.
Puntos:
03-09-09 18:51 #3126940 -> 3121467
Por:No Registrado
RE: ERC: Mentiders.
ei amic vicent tota la rao tens astem amb tu yo i molta xent aquest foro es pera participar no pera dir barrufades com fan aguns amaganse amb escritets y diguent noms i mentides ya asta be.¿que pasa que no te faena al que escrriu animalades? preucupat de ser participatiu i no perculero que ya fas oloreta i dones un poquet soles un poquet de llastima.
un del poble
Puntos:
03-09-09 21:04 #3128583 -> 3126940
Por:No Registrado
RE: ERC: Mentiders.
Sembla molt fort i molt greu al meu entendre que es tilde a la secció local d'Esquerra de mentiders, simplement per dir la veritat, vaja paradoxa. Per dir això es basen en el darrer escrit que Esquerra ha fet públic, que es l'informe de les ajudes que el "Pla Camps" a atorgat al poble de Laguar, es cert que Manel va votar a favor d'eixes ajudes almenys al meu entendre de la que va proposar el PP que era arreglar la casa dels pensionistes del poble d'alt, però ho va aprovar Manel i no Esquerra com ara tantes altres coses, sense consultar al partit i això que estic diguent ho puc demostrar a l'hora que vullgueu perque el grup d'Esquerra alça acta de totes les seues assemblees i no hi ha ninguna referencia per part de Manel a eixes ajudes, en canvi si que hi ha referencia a les ajudes del "Pla Zapatero" i consta en un acta. Manel si que va comentar les ajudes a titol individual i personal amb algun company d'Esquerra, el que no va dir mai era la quantia destinada a cada obra, el que no es lògic es que es tracten les remodelacions amb eixes diferencies econòmiques i això precisament es el que demana Esquerra en l'escrit publicat aquest mes d'Agost, cadascú que ho interprete com vulga, però si el llegiu be hi ha una part informativa que l'hauria d'haver fet pública l'Ajuntament informant als veïns del poble del que va a fer-se amb els diners i un altra part que demana explicacións del perque s'ha fet eixe repartiment així, no hi ha res més no cal buscar per baix del llançol, no es capfiqueu buscant vots quan no es busquen, preocupeu-se per governar en sentit comú i trellat, Esquerra recolzarà tot el que siga bo pel poble i no ho criticarà, però les coses es poden fer de dues maneres be o mal i malauradament s'ha triat la segona, i hi ha que fer-ho saber.

Amic Vicent, qui et conega sap que eres un bon tio, fins i tot ho sap Manel, quan li s'apanye el cabet i recorde tot el que heu passat junts, tot el que li has aguantat i tot el que has fet per ell, potser serà massa tard però jo que et conec, m'atreviria de posar la ma al foc i dir que si Manel va cara a tu, el rebras com cal i no com s'espera molta gent. Eres un bon tio, no has fet res de mal qui et critica avuí i té tanta informació de tu, no se però s'està copiant les amenaces i el discurs del Sabonera, ja fa oloreta i encara no ha passat ni mig any, es curios per al Sabonera som uns Anti-sabonera i per als Pperos som els seu braç, els donem nosa i no saben com treuren's del mig, doncs busquen altres vies perque Esquerra seguirà endavant passe el que passe i caiga qui caiga.


Salut i República!!!
Puntos:
03-09-09 21:23 #3128749 -> 3038137
Por:No Registrado
RE: ERC: Mentiders.
No se qui eres, però ja en tinc una idea, eres una persona que parla sense saber el que diu, m'explique, parles de transfugues per defendre a Manel, segurament perque t'interessa defendre'l i compares l'assumpte Manel amb altres que no tenen res a vorer. T'explique per una pròxima vegada, utilitza el diccionari, per internet hi ha de gratuits i no cal despenjar-ne cap de l'estanteria, et definiré el que vol dir Transfuga:

Es una persona, per dir algo, que representa a un partit en un organisme com ara Ajuntament, Parlament, Congres, Diputació..., traiciona als seus companys de llista i/o grup mantenint aquestos ultims lleialtad amb la formació política que els va presentar en les corresponents eleccions o haguent segut expulsats del partit pacten amb altres forces polítiques per canviar o mantenir la majoria governant, normalment el transfuguisme té lloc per motius il.legals, inconfesables i socialment inacceptables més que ideològiques.
Que jo sapiga ninguna de les persones que has anomenat abans en el teu escrit han representat a cap força política a l'Ajuntament, aleshores si apliques la teua teoria Manel es transfuga des de ja fa un grapat d'anys també, perque si no ho sabies jo t'heu explique Manel formava part del Bloc fins fa 5 anys i després va entrar a formar part d'Esquerra, crec que JA NI HA PROU, de descalificacions personals cap als membres de la secció local d'Esquerra, damunt de que ens han violat donant-nos pel darrere i sense cobrar ara voldreu que sigam també la prostituta nosaltres. PP, encara no fa ni mig any i açò ja fa por, almenys sempre ens quedarà el Collao i Garga!!! Independencia
Puntos:
05-09-09 19:45 #3147384 -> 3128749
Por:No Registrado
RE: ERC: Mentiders.
Al marge que tampoc m’agrada citar noms i molt menys fets que no coneixem be tots els presents, només vull afegir una cosa: al meu parer els d’ERC no fan ni deixen fer, crec que han tingut molt de temps per a fer coses estant governant junt al PSOE i tampoc han fet res (que jo sapia). Ara només es limiten a tirar-li la culpa a Manel.
Humilment demanaria als uns i els altres que deixen treballar a l’equip de Paco,que els deixen netejar tota la porqueria que ha d’haver-hi en l’Ajuntament i d’ací a dos anys tots podrem jutjar. Si ho fan mal votarem a altres i en pau. Estem tots d’acord?

Per cert, sóc de Laguar, és la primera vegada que entre en este fòrum i no sóc de cap partit. La veritat m’ha sorprés les “pulles” que es llancen ací.
Puntos:
05-09-09 20:00 #3147543 -> 3147384
Por:No Registrado
RE: ERC: Mentiders.
Des d’Ondara: a Laguar esteu mes bojos que una cabra!!!!!
De pedra a l’assabentar-me que quasi ix un alcalde d’ERC.
Puntos:
06-09-09 14:03 #3151300 -> 3147543
Por:No Registrado
RE: ERC: Mentiders.
En compte d'anar maleïnt a uns i altres, en compte d'insults, discutir a veure qui té més culpa, i actuar com a crios sense donar la cara... per què no busquem solucions o ajudem? per que no busquem la part positiva de tot?

Estaria bé que ens deixarem d'herències i s'unira gent fresca d'esquerra per fer un bon partit per a les noves eleccions, ja està bé de separar-nos tant: psoe, erc, bloc(?), eeuu... fem tots una i veureu com eixim triomfant. El que no pot ser és que de dretes tots van a una, i els d'esquerres cada volta partint-se més, no tindrem mai res a fer si no ens unim i lluitem tots junts.
Per què és cert que a Laguar la majoria de la gent és d'esquerres. I és una llàstima que per venjances, cels, manies... no treballem tots com a tal.

No m'agradaria rebre cap insult respecte a aquest comentàri,( que és el més probable que passe, degut al poc respecte que es té en aquest foro sense donar noms).
Puntos:
07-09-09 16:07 #3159619 -> 3147543
Por:No Registrado
RE: ERC: Mentiders.
al de ondara que asquede a ondara que lla te prou i que no aspreucupe pels altres pobles que cada uno sap al seu poble lo que te que votar i fer i per sert a ondara tambe ia un foro per si al interesat o la interesa no ausabia.
Puntos:
08-09-09 18:15 #3170789 -> 3159619
Por:No Registrado
RE: ERC: Mentiders.
Doncs al meu entendre això de dretes i esquerres és una manera mes de manipular a la gent. Tots sabem qui és qui i no fa falta posar a ningú del poble el cognom "dretes o esquerres". És una manera típica de seguir enganyant a la gent i dividir. No obstant això si m'agrada la idea sobre que ixca gent fresca amb idees noves, això si, però la politica o la suposada politica de saló fora del nostre poble.
Exemple: Juanjo el Sabonera va començar sent d'EU, després del PSOE i si no ho paren en les pròximes eleccions es pasa al PP. En laguar volem gent honrada, que pense en el poble i que treballe per a Laguar i no per a ningun Partit en concret (no PP, no PSOE ni ER ....), i menys que tingua la seva seu en Catalunya. Aquesta és la meva opinió, espere que ningú m'insulti com de costum.
Puntos:
08-09-09 18:29 #3170929 -> 3170789
Por:No Registrado
RE: ERC: Mentiders.
Si és possible m'agradaria que expliqués el sr Vicent Rull que (pel que sembla és qui més ix per açi) perquè abans era el confident de l'Alcalde i ara, segons ell, no ho és, ni treballa per a ell. A més a mes també li demanaria que explique als que suposadament som neutrals en aquest fòro si està d'acord amb les actuacions i la manera de fer de l'anterior Alcalde ha estat goberando el poble, i si no és així perquè no ha fet res en el seu moment i ha esperat a que ho tiraren per a eixir a protestar. Si em convenç i es presenta a unes eleccions li votaré i sinó doncs per a tenir-lo en compte.
Puntos:
10-09-09 11:58 #3188107 -> 3170929
Por:No Registrado
RE: ERC: Mentiders.
No entenc res de res.
Per què voteu al PSOE si tanta rabia teniu al sabonera?
Puntos:
10-09-09 18:26 #3192645 -> 3170929
Por:No Registrado
RE: ERC: Mentiders.
No tenteres de la pelicula
Puntos:

Tema (Autor) Ultimo Mensaje Resp
La raó d’ERC: només destruir Por: No Registrado 03-09-10 22:33
No Registrado
15
Simulador Plusvalia Municipal - Impuesto de Circulacion (IVTM) - Calculo Valor Venal
Foro-Ciudad.com - Ultima actualizacion:07/08/2020
Clausulas de responsabilidad y condiciones de uso de Foro-Ciudad.com