Foro- Ciudad.com

la Vall de Laguar - Alicante

Poblacion:
España > Alicante > la Vall de Laguar
15-06-09 18:53 #2498809
Por:No Registrado
Borrado por un Moderador.
Puntos:
16-06-09 00:46 #2502315 -> 2498809
Por:No Registrado
RE: PLENO DIMARTS 15
Que ja ha estat criticant sense parar......... Estic dacord, pero ho a fet amb les mans creuades. No a fet oposicio per a res de res. Sols sa omplit la boqueta de paraules ( tot aço em recorda a rajoy).
Ara si q esta obligat a que el nostre queridissim CAMPS done diners a laguar x a q es veja q si q han fet coses en els proxims 2 anys q queden x a guanyar les properes eleccions
Puntos:
16-06-09 09:58 #2503280 -> 2502315
Por:No Registrado
RE: PLENO DIMARTS 15
Uns com dius tú somplin la boqueta de paraules, pero altres durant 14 anys san omplit les butxaques de diners del poble (SABONERA I TOTA LA SEUA COLLA DE LLADRES)
Puntos:
16-06-09 15:06 #2505750 -> 2503280
Por:No Registrado
RE: PLENO DIMARTS 15
i ara se la ompliran la nova colla que ha entrat,no?? CORRUPCIÓ A TUTTI PLEIN
Puntos:
16-06-09 22:06 #2509388 -> 2505750
Por:No Registrado
RE: PLENO DIMARTS 15
Quant se la ompligen denunciem-los, mentrestant callem.
Puntos:
16-06-09 22:56 #2509865 -> 2498809
Por:No Registrado
RE: PLENO DIMARTS 15
Veins vullguts, em estem anant per les rames. Sisom del poble o el coneixem sabem perfectamente com era el poble fa 14 anys i com es ara, socialment i fisicament en referisc. Crec que desde un pun de vista imparcial put afirmar que el poble a perdut molt. I no es una cuestió de dretes o esquerres que sempre han estat, es una cuestió de persones. El Juanjo no ha fet res mes que cremar per on ha pasat i sáprofitat lo que ha pogut, a la vista esta. Amaganse darrere de "les esquerres" sáforrat i manipulat tot lo que a vullgut. Per tot aixo crec que esta nova gent que entra con aire nou por aportar molt al poble. Estic molt content per este canvi. Jo he segut amic de Juanjo hasta que me la pega com a molta gent. Ara el temps el posa on li correspon, es a dir en el carrer i a treballar com quansevol vei mes.
Puntos:
17-06-09 09:29 #2511830 -> 2509865
Por:No Registrado
RE: PLENO DIMARTS 15
Jo no negue que aquest canvi puga ser per a bé, però el que més mal em sap és que a laguar la majoria de la gent és d'esquerres, i 180 vots d'esquerra republicana hagen passat al pp... no hi ha dret. La gent va votar a un partit d'esquerres i ara és com si haveren recolzat al pp, com es sentirà tota eixa gent?? defraudada totalment.
Al nou alcalde li veig esperances de millora, i amés ja poden començar a demanar-li pasta al senyor camps que ara si que la donarà.
Esperem que aquesta gent entre amb ganes de millorar el poble i no tacar-se el seu propi nom.
Puntos:
17-06-09 11:35 #2512742 -> 2511830
Por:No Registrado
Borrado por su Autor.
Puntos:
17-06-09 13:02 #2513552 -> 2512742
Por:No Registrado
RE: PLENO DIMARTS 15
es evident q el sabonera es un corrupte, estic totalment dacord. Pero eres un egoista, sols estas mirant per el teu profit o venjança personal. Tots som amics fins q et toquen les bujaques. Ara be, no has pensat ni una miqueta en els vots del PSOE. La MAJORIA de gent a votat al sabonera, i al sabonera per tant, per peticio del poble, a guanyat les eleccions i era alcalde. Jo crec q la majoria de gent vol al Sabonera, sino hagueren votat al PP. NO ho pots negar!
Jo vaig votar a ERC i ho seguire fent, més ara q han demostrat ser un partit honrat i democratic, sempre mirant per el poble. Als mitins d'ERC, q jo vaig assistir abans de les eleccions, es va dir q gobernaria el q més vots tinguera, i aixi deu de ser. Es la voluntat del poble. No entenc per q parles aixi, i es evident q ERC no sunira amb PP des dun principi, a mi personalment maguera defraudat totalment i mai mes laguera votat a laguar.
Se q al poble hi ha q mirar un poc per la gent q es i no per el partit, pero mira et dire una cosa: a les elleccions general i a les locals, els vots quasi van coincidir. La gent no mira q esta a la llista sino mira més el partit i la seua ideología. Jo al PP mai en la vida el podre votar, va contra la meua idiologia i moralitat, pero el Paco es molt amic meu i se q es bona persona, pero no puc votarlo. Al PSOE el podria votar pero No ho fare, mentre q estiga el Sabonera al cap dells i tb va contra la meua ideologia. En canvi en ERC, es gent jove, amb ganes de treballar i sense ninguna venjança personal DINS del grup i més com ho han demostrat ara, q més q donarlos una oportunitat.
Si el sabo ha fet tot el q dius, jo harera preferit q haguera dimitit i fora el numero 2 el nou alcalde. ES el correcte i més democratic q es pot fer.
Ara, el q a fet el manel a sigut ROBAR els vots, clar q si. A mi me la robat, ja com he explicat jo mai votaría al PP. MEL HA FURTAT. Es un lladre. Com jo, molta gent i aixi q tu no pots parlar i dir q a mi no mel a furtat, pq si q ho a fet. Per el q has dit, eres un votant D'ERC, i supose q ho has fet per la gent i no per la ideologia pq com has dil aixo de q al PP i ERC junts... , pero no entenc pq has votat a ERC, ja q dius q dins del grup hi han molts beneficiats pel sabonera i tu estas agraviat amb ell... Pots explicar pq has votat a ERC si no tagrada ni la ideologia ni la gent?
Vull donar anims a ERC per tot el q han fet
Puntos:
17-06-09 16:45 #2515483 -> 2513552
Por:No Registrado
RE: PLENO DIMARTS 15
Aclarirte lo que em preguntes:
-. he votat ERC perque soc una persona de ideologia progresista i pense, o pensaba que en Laguar no es podia votar res mes, ja que el PSOE com a dit esta totelment manipulat i contaminat per els interesos personal de una o com a molt dos o tres persones, la resta son automates (supose que estaras dacord en mi)
-. Tinc amics en el grup i pense que tenien il´luió per cambiar Laguar per a be. tenia que apoyarlos.
-. El PP com a tal per a mi es un partir igual quel PSOE totalment volcat en els interesos del politics i no de la gent a la que representen, no el votaria tampoc mai.
-. Ara be, com e dit, en el poble es un altra cosa. Ara crec que deuria de aver votat al Paco i demes per les raons descrites.

Vullc reclacarte tambe una cuestió important de la que minformat i quie desconeixia, el tema es que el PSOE te molts vots també robats de gent que ni viu açi ni coneix el poble, sols rafites i companya han tramitat mes de cent vots per correu de gent que li dona igual el poble. Ademes al pareixer tambe en casa del alcalde mes de deu persones empadronades que ni siquiera viuen açi, per tant, jo tambe estic dácord en lo que es va acordar de que fora alcalde la llista mes votada pero si li lleves mes de cent vots robats o al menos manipulats, la diferencia es mes que evident qui mereixia ser alcalde. ademes si parles en la gent el sentir general es que la gent esta farta de tant de sabonera. Sols volia matizarte. de totes formes respecte les teues ideees segur que eres una persona integra i de principis igualñ que jo.
Puntos:
17-06-09 17:34 #2515886 -> 2515483
Por:No Registrado
RE: PLENO DIMARTS 15
Tota la gent q ha votat a laguar esta empadronada a laguar. No pots duptar si hi han vots manipulats o no, pq tota persona te el dret de votar a qui vol. I si alguna persona es deixa manipular es pq vol. Tu no pots dir q els vots de certes persones estan manipulats. Aixina jo pense q les ultimes eleccions de la UE han estat manipulades pel PP. Com ho demostre?
No se, però pareix q tens molta rabia al sabonera, ja q no asumixes la seua victoria. Si ha guanyat, a guanyat i prou. Ara, tb et dic q el temps posa a totes les persones al seu lloc i si el Sabonera ha comes faltes greus, acabara pagantles, estigues tranquil.
En q creus q ERC t'ha defraudat, si com be dius q hagueres tingut q votar al PP?
Puntos:
17-06-09 17:58 #2516079 -> 2515886
Por:No Registrado
RE: PLENO DIMARTS 15
Xiqueta, no en deixaras estudiar !!!!
1) No estic 100% dacord en les idees de ERC (catalunya), mes bé en les del BLOC NACIONALISTA VALENCIA. Pero a falta de "tortas".
2) Pensava, per lo que es dia antes de les eleccions, que anaven a fer una oposició critica per a corregir tot lo que estava mal. Mes be la oposició ha segut inexistent, mes be nula i sumisa ¿no?
3) En la meua opinió algú que altre está intentant manipular a la gent sana en benefici de altres, concretament no fer-li masa mal al que tu ja saps. Veig poca personalitat i molt de sucursalisme, no perque siguen mala gent pero si manipulables i desinformarts
4) Respecte a la rabia que dius que tinc al Juanjo, no es cert, no li tinc rabia, sols crec que ha fet molt de mal al poble, a robat i a manipulat molt a la bona gent del nostre poble. No crec que guanyara de una manera neta, es mes tampoc en les anteriors el.leccions, tu no sabs moltes coses que jo si se (com ta dit hasta fa poc era amic meu, molt amic). Bueno hasta la proxima.
Puntos:
17-06-09 20:45 #2517860 -> 2515886
Por:No Registrado
RE: PLENO DIMARTS 15
Respete la teua opinio pero no eres gens coherent.
No fer-li masa mal? q vols, pegar-li un tir? Ells van recolzar l'auditoria, van denunciar totes les obres ilegals q feia, etc....
Fora de venjances personals dins dels partits politics...
Em dona igual si el sabo guanyara de una forma neta o no pq la cuestio es q a guanyat. Tu pots copiar a un examen i aprovarlo si no et pillen.
Si al sabo a fet molt de mal a la gent del poble, q el denuncien q per aixo esta la justicia.

Puntos:
17-06-09 13:35 #2513870 -> 2512742
Por:No Registrado
RE: PLENO DIMARTS 15
Doncs podria dir-te molta gent que hem parlat que van votar a esquerra republicana i mai de la vida haveren volgut votar al pp, que per algo van votar a esquerres.
Sé que el Paco podra arribar a treballar molt bé, però no es pot deixar dretes o esquerres a part, per que això està ahi, i la política es basa principalment amb les ideologies dels partits polítics, és cert que cada persona pot treballar d'una manera millor o pitjor però si està dins del pp per algo és.
I no es pot mirar sols a la persona, és un factor molt important però si m'agrada com a persona però no m'agrada el pp, no tinc per que donar-li el meu vot.
Puntos:
17-06-09 20:06 #2517451 -> 2512742
Por:No Registrado
RE: PLENO DIMARTS 15
hola, soc un militant d'Esquerra de vall de laguar i volia respondret algunes dubtes que tens perque pareix que no estas ben enterat del tema.
-1ª errada que dius, quant nomenes que canyot, saoro, vicent, sergi i pajarito tenen molt que agrair al sabonera voldria dirte que saoro i sergi NI PERTENYEN A ESQUERRA , NI HAN VINGUT MAI A CAP DE ASSAMBLEA.
-2º punt, dirte que Esquerra es l'UNIC partit de laguar que durant dos anys ha fet oposició al sabonera, li hem presentat 7 escrits de paral.lització d'obra, ens hem enfrontat am ell als plenaris però com ni tú ni ningú veniu mai als plenaris no s'entereu de res i després com parlar es gratuit critiqueu i critiqueu sense sentit
-3er, es molt però que molt difícil ser d'Esquerra Republicana a la vall de laguar, pareixem bitxos raros, quant l'unic per lo que perguem al temps es per al poble.
-4art. si li deguerem tant al sabonera com tú dius ho teniem ben facil, nomes es van acabar les eleccions pacte al canto, al pp fora del ajuntament i quatre anys més pera que al sabonera fera el que vullguera, però com bé saps no va passar aixó per que Esquerra (ingenua ella) volia que governarem els tres partits junts pera que s'acabara la crispació que sempre envoltava als del psoe i als del pp, però va apareixer al de sempre al pp del sr. Gilabert, amic de tots nosaltres, organitzador de partit de futbet i de pilota i es veu que aixó li pareixia poc i d'esquena a nosaltres ell i Manel van decidir fer la guerra per al seu comte obviant les hores de treball i de suport que hem malgastat durant els últims dos anys.
-5é i ja acabe; al pp ens va demanar l'auditoria i el grup senser d'Esquerra Manel, Ivan, Vicent, Mari, Canyot, Vicent Metge i Carles, vam votar que SÍ a la auditoria perque era per al bé del poble, encara que era una proposta del pp, ens va pareixer acertada i la vam aprovar; si li tinguerem que agrair tantes coses al sabonera, trobes que ho hauriem fet?
El grup d'Esquerra necessitem més suport ara que mai, la decissció de Manel de ferho tot per al seu comte am el pp ens ha deixat molt dolguts, hem pergut a una persona que consideravem amiga i ara hem de lluitar de nou pera que d'açí a dos anys tinguem el suport del poble una altra vegada, per nosaltres no quedarà, Visca Laguar!!!!!!!!!!!!!
Puntos:
19-06-09 18:28 #2534200 -> 2517451
Por:No Registrado
RE: PLENO DIMARTS 15
Menuda verborrea tenéis. Mira que tenéis barra con el asunto de Manel. No era vuestro jefe hace dos meses? Ahora lo lincháis, seguro que cosas más gordas pasan o han pasado en laguar y no montais la escandalera que estáis montando. Por cierto, viendo las fotos de los periodicos me ha llamado la atención que de la laguar había 2 o 3 personas el resto son de fuera, no os da verguenza que tengan que venir de fuera para hacer más bulto?
Puntos:
19-06-09 19:27 #2534766 -> 2534200
Por:No Registrado
RE: PLENO DIMARTS 15

Jo vaig anar al plenari i quasi tota la gent que hi havia eren forasters del PP, sobretot alcaldes dels pobles del voltant de Laguar.
Puntos:
18-06-09 11:15 #2521867 -> 2512742
Por:No Registrado
RE: PLENO DIMARTS 15
Mira no se qui eres, jo soc al Canyot (Toni), primer m'has demostrat que no tens idea d'Esquerra, això per començar, Sergi es va donar de baixa del partit en un principi perque discrepava amb la política del partit a Laguar i Saoro com tu dius no es ni ha segut mai membre del partit, per tant estas mentint ja d'entrada. En segon lloc ningun dels membres de l'assemblea d'esquerra ha tingut cap tracte de favor amb al Sabonera i si es així demostrau i tercer el nostre partit va deixar clar des d'un principi que respectaria la llista més votada i amb el PP no tenim res a fer i així quedà clar també en un principi, Esquerra mai pactarà amb el PP ni per donar-li l'alcaldia ni perque ens la donen ells.

Hi el que dius ja despres demostra que eres un antisabonera, perque el tema d'unir el poble hem fa riure, quin alcalde ha unit el poble? potser el Tendre o algun altre? ah i quin alcalde fa coses pel seu poble sino arreplega subvencions, l'alcaldessa de Murla? el d'Orba?. A mi personalment tot el que ha fet el Sabonera en els darrers anys hem sembla poc però mai hem vendre al PP a canvi de diners ni de trajes, ah i si ha comés algun delicte que se'l jutge i avant, nosaltres no som jutges i per tant no podem aplicar la llei. Tot s'ha de demostrar, el que està demostrat sobradament es que la feina que hem fet unes persones durant 5 anys constituint un partit, envoltant-lo de gent i presentant-nos a les eleccions obtinguent un suport de 119 vots ara una persona s'ho a apropiat sense donar-li explicacions a ningú dels seus amics de partit.

Això es lamentable.
Puntos:
18-06-09 12:58 #2522662 -> 2521867
Por:No Registrado
RE: PLENO DIMARTS 15
Puc intervindre? gràcies. Toni ja que ho dius he de dir-te que la teva estancia en l'ajuntament no ha segut precisament masa brillant i tot el poble sap que eres un gosset falder i xivato, ademes de altres coses. En qüestió de minuts el que es debatia era conegut pel que tu saps. Tens la cara molt dura, perdona. No crec qu´ara puguis presentar-te com un salvador i esquinçar-te les vestidures. Deixeu tranquil al Manel treballar. Menos politica barata i mes fer coses i moure's pel bé del poble.
Puntos:
19-06-09 12:09 #2531049 -> 2522662
Por:No Registrado
RE: PLENO DIMARTS 15
soc un vei de laguar, pense que ERC es l'unic partit que ha mirat per el bé del poble.
L'unica politica barata com dius, es la que ha fet el PP.
El Manel treballar? Ja veuras que sols serà una marioneta per al PP.
Al Manel no es mereix ni al paper de marioneta.
MANEL! ens has deufradat, eres lo pijoret que hi ha a laguar. LLADRE! No tens ni principis ni dignitat.
Dime tu qui creus que ha sigut brillant a l'ajuntament? Crec que parles per parlar. Primer, ves als plenaris i despres pots opinar, pero no parles ni critiques si no tens ni idea de res.
Puntos:
18-06-09 13:16 #2522833 -> 2521867
Por:No Registrado
RE: PLENO DIMARTS 15
Pues por ejemplo, Canyot, un buen Alcalde es:

-. el que administra bien el dinero y no lo derrocha en fiestas y farras.
-. el que se preocupa de que la gente pague los menos impuestos posibles y no los sube todo lo que puede.
-. el que se mueve para conseguir subvenciones para obras publicas y no renuncia a ellas para perjudicar a un grupo de vecinos enemistados con él.
-. el que utiliza el dinero de Calpe, que ha entrado a raudales, para mejorar al pueblo y dotarlo de las infraestructuras que necesita.
-. el que no permite que se implante un urbanismo desaforado sin control y en beneficio propio puesto, como sabes, que él ha sido el único beneficiado.

A ver tu serías buen alcalde o serías otro "sabonera"?
Puntos:
19-06-09 10:32 #2530326 -> 2522833
Por:No Registrado
RE: PLENO DIMARTS 15
Primer: no soc al Toni, ni forme part del grup pero si soc votant ERC.
Si penses q un bon alcalde es aixi, presentat a les pròcimes eleccions de numero 1 en una llista, i fes tot el q has dit. Jo et votaria!!
... el que se mueve para conseguir subvenciones para obras publicas y no renuncia a ellas para perjudicar a un grupo de vecinos enemistados con él?? Mira una altra antisabonera... Pero et dire q al PP va rebutjar subvencions per arreglar els camins de laguar pq en la legislatura passada el PSOE tenia majoria absoluta. Això a mi em demostra q el PP de laguar no mira per el be del poble sino per els seus interesos personals i de partit. Pq si no fora aixi haguera demanat la subvencio i els camins ja hauera fet prou anys q estagueren arreglats i de forma gratuita, no amb diners del poble. Estic segura q tant el PSOE com ERC no hagueren fet el q va fer el PSOE
...el que no permite que se implante un urbanismo desaforado sin control y en beneficio propio puesto, como sabes, que él ha sido el único beneficiado?? Ara ja saps q el PP tb es beneficia de les ilegalitats urbanistiques com ho ha fet amb el Manel. L'unic partit q ha estat corregint i controlant tot aço a sigut ERC. El PP ha estat 2 anys amb les mans creuades
... el que utiliza el dinero de Calpe, que ha entrado a raudales, para mejorar al pueblo y dotarlo de las infraestructuras que necesita??? Quan Calp pague el q deu es podran utilitzar els diners per el be del poble.
Ni PSOE ni PP compleixen el q has descrit anteriorment.
Donem una oportunitat a ERC
Puntos:
18-06-09 17:20 #2524863 -> 2521867
Por:No Registrado
RE: PLENO DIMARTS 15
Ja que ha aparegut per ací, jo també vull preguntar-li al canyot si pot explicar si es veritat lo que s'escolta de que l'oposició que ha estat exercint amb el seu partit ERPV a que es fera la moció de censura al Alcalde té alguna cosa que veure amb el favor que li va fer a la seua familia de contractant fictíciament a l'ajuntament al seu germà per a poder accedir a una pensió? Cas de que siga cert No creu vostè que aqueixes coses no estan bé i que el poble no té perquè pagar cap favor personal?
Puntos:
19-06-09 10:18 #2530205 -> 2524863
Por:No Registrado
RE: PLENO DIMARTS 15
Sou el PP, no ho podeu negar, esteu desviant l'atenció del tema que estem parlant, intentant crear malestar a les persones amb acusacions ficticies totalment. El que vulga aclarir algun concepte o demés ho pot fer a la cara, preguntant-li a qualsevol persona d'Esquerra, però no açò que esteu fent amb una persona que ha donat la cara i ara l'esteu maxacant amb mentides per fer-li mal, encara que no podreu amb ell, ni amb Esquerra perque la veritat sols té un camí.
Puntos:
19-06-09 12:26 #2531171 -> 2524863
Por:No Registrado
RE: PLENO DIMARTS 15
Als mitins d'ERC, que jo vaig assistir abans de les eleccions, es va dir que gobernaria el qui més vots tinguera, i aixi deu de ser. Es la voluntat del poble. No entenc per q parles aixi, i es evident q ERC no sunira amb PP des dun principi, a mi personalment maguera defraudat totalment i mai mes l'haguera votat a laguar.
Si ERC tinguera que estar agrait per alguna cosa que altra al Sabonera, en un pricipi li haguera donat el ser suport i el PSOE tindria majoria absoluta. No creus? I no haguera estant fent oposicio aquestos 2 anys. I per cert, a segut l'unic que ha fet oposicio
A més, ERC es un grup i les decisions les prenen el grup censer, no una persona, així que no hi ha ningun favoritisme. Sino com expliques que ells hagen expulsat a Manel del grup?
No se pq acuses al Toni i amb eixa maldat. Em recordes al PP amb 11-M
Puntos:
17-06-09 21:16 #2518151 -> 2511830
Por:No Registrado
RE: PLENO DIMARTS 15
Si ara el sr. Camps ens dona la pasta benvinguda siga!!! Quin problema hi ha en tot això? Rencors personals o que? si ens donen diners hem dona igual de on vinguen, com si els dona ZP.
Puntos:
19-06-09 12:33 #2531220 -> 2518151
Por:No Registrado
RE: PLENO DIMARTS 15
Et recordaré una cosa: abans de les eleccions al PP podia haver demanat subvencions per arreglar als camins de laguar, i no li va donar la gana de demanarles. Tot això pq estava manant al PSOE a laguar amb majoria absoluta. Ja es veu de que pequen i qui mira per el benestar dels veins i qui no.
Espere que ara que es poden tirar totes les floretes amb el seu nom, si que agafen les subvencions i que ho fasen per el poble i no per interesos personals com ho han fet sempre.
Puntos:
04-07-09 14:27 #2637072 -> 2531220
Por:No Registrado
RE: PLENO DIMARTS 15
Perdona?? El PP les tenia que demanar? Però no tenieu majoria? Vinga va que això no teu creus ni tú. A més, durant tots aquests 14 anys que? Laguar és el més clar exemple de la degradació absoluta per culpa d´uns polítics corruptes que només busquen benefici personal.
M´agradaria saber unes cuantes coincidències que es donen a Laguar, com poden ser la bonança econòmica d´algunes families mentre han estat en l´ajuntament, com per exemple l Alfredo el barba, mentre estava en l´ajuntament moto i apartament en la platja quant mai havien alçat la segrantana del rabo; el Rafita moto nova, el mateix alcalde moto, empresa i casa, etc etc. Tan sols opine que son moltes casualitats i es tindrien que escarbar moltes coses perqué més d´una familia que va mirant per dalt del muscle passaria vergonya.
Puntos:
05-07-09 23:13 #2646004 -> 2637072
Por:No Registrado
RE: PLENO DIMARTS 15
Estic molt dácord en lo que dius. Em estat davant de una manipulació descarada de la opinió publico en favor duns pocs, i a la vista esta quis'aprofitat. També en lo de les subvencions, no se qui será qui escriu lo anterior pero no te ni idea i es un pro-sabonera total. Com es posible que un partit que esta en la oposició siga responsable de demanar unes subvencions????? No tens trellat tio o tia sigues qui sigues.
Puntos:
16-07-09 20:18 #2725590 -> 2646004
Por:No Registrado
RE: PLENO DIMARTS 15
JO no soc ninguna pro-sabonera. Si vols que et diga la veritat, mágradaria veurel afonat a ell i a tota la seua colla damiuets. No estic sega en tot el que ha passat els ultims anys. Però se que lauditoria ho aclarirà tot. Jo no puc dir si les motos, etc.... les han pagades o no.
Com es possible que un partit que està en loposicio (ERC) tinga que estar denunciant les obres il-legals del Sabonera?
Puntos:
21-07-09 21:23 #2761463 -> 2646004
Por:No Registrado
RE: PLENO DIMARTS 15
lòposició esta per aixo, no?
Puntos:
27-07-09 14:50 #2800849 -> 2646004
Por:No Registrado
RE: PLENO DIMARTS 15
I l'oposició no està per a demanar subvencions??
Puntos:

Tema (Autor) Ultimo Mensaje Resp
Poble de la contornà?¿?¿?¿?¿? Por: No Registrado 09-10-09 15:15
No Registrado
8
MAFIA LAGUARTINNI Por: No Registrado 28-08-09 18:41
No Registrado
43
LA VALL DE LAGUAR - Elecciones Generales 2008 Por: Generales2008 09-12-08 17:47
No Registrado
1
CATEDRAL DEL SENDERISME O SEU DEL RIU GIRONA? Por: No Registrado 09-12-08 16:39
No Registrado
8
Simulador Plusvalia Municipal - Impuesto de Circulacion (IVTM) - Calculo Valor Venal
Foro-Ciudad.com - Ultima actualizacion:07/08/2020
Clausulas de responsabilidad y condiciones de uso de Foro-Ciudad.com