Foro- Ciudad.com

Gaianes - Alicante

Poblacion:
España > Alicante > Gaianes
12-08-08 14:23 #1082155
Por:MACARENA53

PAI Sector CLOT DE LA FORTUNA
PAI Sector CLOT DE LA FORTUNA de Gaianes - Es va fer tot bé? Sense comentaris. ………. (Crec que no).

NOTÍCIA: Informació per a la població de Gaianes que verdaderament vullga saber el que es maniobrava en l'anterior legislatura.


La Sindicatura de Greuges ha instat a l'Ajuntament de Gaianes, ubicat en la comarca d'El Comtat, a no autoritzar la construcció d'una urbanització junt amb el paratge natural de la serra de Benicadell, fins no tindre l'informe de la Confederació Hidrogràfica del Xúquer (CHJ) que garantisca el subministrament de recursos hídrics.

La Sindicatura es pronuncia així, després que un veí de la localitat per mitjà de Queixa núm. 070034, mostrara la seua oposició a la urbanització prevista en el paratge denominat Clot de la Fortuna, al considerar que esta "incidiria molt negativament en els valors ecològics que disfruten actualment en el dit paratge protegit".

A més, el denunciant assenyala que la Confederació Hidrogràfica del Xúquer no ha emés un cap informe favorable sobre l'existència de recursos hídrics suficients per a desenvolupar el Programa d'Actuació Integrada (PAI) previst en eixa zona.

Segons el document, emés a finals de juny i firmat per la llavors sindica Emilia Caballero, l'Ajuntament de Gaianes "ha reconegut expressament", en un informe remés a la institució, que en les seues dependències "no figura cap registre d'eixida sol•licitant un informe preceptiu per a la Confederació Hidrogràfica".

La Sindicatura recorda la necessitat haver obtingut este document "abans d'adoptar qualsevol acord d'aprovació provisional i, en tot cas definitiva", del referit projecte, alhora que destaca que la reserva hidràulica de la conca del Xúquer es troba "només al 27,1 per cent de la seua capacitat total".

Eixes xifres, assenyala la Sindicatura de Greuges de la Comunitat Valenciana, "resulten verdaderament alarmants i hagueren de fer reflexionar a les autoritats públiques sobre la necessitat no aprovar i executar projectes urbanístics sense tindre garantit el subministrament d'aigua potable de qualitat".

"Això podria vulnerar els drets constitucionals a una vivenda digna i a un medi ambient adequat", assegura el document, en el que es recomana a l'Ajuntament de Gaianes que no aprove ni execute el citat PAI "sense que abans s'acredite l'existència de recursos hídrics suficients".

Esta informació és d'accés públic, i que recomane lligen quants mas Gaianeros millor, obrint l'enllaç en Internet que s'indica més avall, on es pot visualitzar íntegrament la carta amb RESOLUCIÓ enviada pel SÍNDIC DE GREUGES DE LA COMUNITAT VALENCIANA amb data 26/06/2008 EIXIDA Núm. 10670, a l'Excma. Sra. Ministra del Ministeri de Medi Ambient, i Medi Rural i Marí de Madrid (Direcció General de l'Aigua).
https://uadalaviar.gva.es/sindic/Resoluciones/10144655.pdf

REFLEXIÓN:
És de suposar que per la trajectòria més racional i prudent del nou govern municipal Bloc Nacionalista Valencià, este sàpia posar fre a pretensions urbanístiques del passat, i que el nom de Gaines no emergisca mai mes per actes desagradables de fons legal, o d'incompliments de normes davant d'estaments o fòrums com ara:
Ministeri de Medi Ambient i Medi Rural i Marí.
Síndic de Greuges de la Comunitat Valenciana.
Premsa.
Jutjats.
Altres.
Puntos:
04-09-08 11:31 #1140407 -> 1082155
Por:los verdes

RE: PAI Sector CLOT DE LA FORTUNA
veremos si ahora sale un acuifero nuevo en gaianes?
Puntos:
06-10-08 18:27 #1261397 -> 1140407
Por:MACARENA53

RE: PAI Sector CLOT DE LA FORTUNA
La teua contestació burlesca, indica que d'alguna manera proporciones suport a la realització d'una actuació urbanística en Clot de la Fortuna, en contra del criteri de la Sindicatura de Greuges, i informe de la Confederació Hidrogràfica del Xúquer.
Que és que estes per damunt d'estos Organismes?
Per què?
Què pretens?
Puntos:
06-10-08 21:42 #1262322 -> 1261397
Por:los verdes

RE: PAI Sector CLOT DE LA FORTUNA
no doy soporte solo digo lo que creo y es que a lo mejor si que hay agua suficiente y ahora con una nueva reparcelacion del pai que este ayuntamiento nuevo tambien sabeorganizar igual en alguna parcela sale la nueva sede de font salem(gaianes) es el mismo acuifero por si no lo sabes ademas de aguas del pinar otros etc............
ya veremos si se reorganiza el pai de otra forrma.
Puntos:
08-10-08 10:56 #1268320 -> 1262322
Por:macarena53

RE: PAI Sector CLOT DE LA FORTUNA
La vigent llei Urbanística Valenciana (LUV) com actual marc regulador de l'activitat urbanística en la Comunitat, és molt dura amb les necessitats hídriques. Establix en l'article 62.1 que «els plans generals hauran d'observar els llindars territorials i ambientals fixats pel decret del Consell de la Generalitat o pel Plans d'Acció Territorial». Així, els PGOU o els concerts previs que preveu la legislació autonòmica han de fer al•lusió a estos informes que garantisquen el consum dels recursos en general i de l'aigua en particular. EN CAS CONTRARI, SÓN INVIABLES.

No s'el perquè de la teua obsessió i perjuís contra la nova corporació municipal, i de les teues hipotètiques suposicions hídriques, però per a la teua informació l'actualitat és una altra, no es té el recurs hídric assegurat en el pla urbanístic PAI Clot de la Fortuna, obertament qüestionat per la Confederació Hidrogràfica del Xúquer per al municipi de Gaianes.
Puntos:
08-10-08 16:49 #1269640 -> 1268320
Por:los verdes

RE: PAI Sector CLOT DE LA FORTUNA
mi problema con la nueva corporacion radica en como se esta gestionando el poligono.
no tengo problema con nadie pero si de como se estan haciendo las cosas, no creo que no hay agua si no que el pueblo de gaianes tiene asignado una capacidad de extraccion desde su pozo que en este caso ya se esta superando, tampoco creo que se fueran a contruir 300 viviendas como esta corporacion decia.
tampoco se ha realizado el estudio que ademas esta pedido conselleria y la ampliacion del caudal por parte de gianes.
como bien dices me gusta suponer?
que pasa que ahora los pueblos y ciudades no pueden aumentar su poblacion?
perdona ley que tu hablas como bien hablas o escribes es una ley que en pocas palabras dice que si no hay agua garantizada para consumo humano no se puede edificar (vease caso de seseña pocero, muxamiel y un largo etc)
pero aqui solo era abrir una nueva zona de expansion para un pueblo que a diferencia de otros de la comarmaca esta consiguiendo que la gente se este quedando a vivir en GAIANES que a diferencia de los que mandan en la corporacion parace ser que quieren un pueblo muerto como uno de sus concejales rebuznaba por lugares que el cree que no lo oyen.
Puntos:
09-09-08 12:05 #1156376 -> 1082155
Por:Parla poble

RE: PAI Sector CLOT DE LA FORTUNA
Enhorabona Macarena, no es qui eres però els missatges que inserixes en este Fòrum – Ciutat són d'un contingut divulgatiu i realista, amb opinions raonades sobre temes i incidències del nostre volgut Gaianes, i que per este mig estan disponibles a l'abast de tots, inclús aprofitables per persones que desitgen verdaderament estar al dia.
Continua en esta línia, i gràcies.
Puntos:
07-07-09 09:27 #2655031 -> 1156376
Por:No Registrado
RE: PAI Sector CLOT DE LA FORTUNA
macarena53 o (macareno54), parla poble (que lado),
hablar ahora de las maravillas de nuestro querido ayuntamiento.
parece que ahora no interesa hablar.
por que?
no lo estan haciendo todo tan bien.
solo la otra corporacion lo hacia tan mal?
Puntos:
17-07-09 18:40 #2733314 -> 1082155
Por:No Registrado
RE: PAI Sector CLOT DE LA FORTUNA
JAJAJAJJAJAJ
Puntos:

Tema (Autor) Ultimo Mensaje Resp
Hola Muri!!! Por: No Registrado 31-08-07 23:56
No Registrado
6
Hola a tots els gaianeros i gaianeras! Por: catalaneta 24-11-05 00:43
Catalaneta
2
Hola!! Por: No Registrado 01-02-05 17:26
No Registrado
1
espero k me acogais Por: No Registrado 31-01-05 13:05
No Registrado
1
Simulador Plusvalia Municipal - Impuesto de Circulacion (IVTM) - Calculo Valor Venal
Foro-Ciudad.com - Ultima actualizacion:07/08/2020
Clausulas de responsabilidad y condiciones de uso de Foro-Ciudad.com