Foro- Ciudad.com

Vilallonga/Villalonga - Valencia

Poblacion:
España > Valencia > Vilallonga/Villalonga
21-05-07 14:18 #377121
Por:No Registrado
governants i governats
Governe qui governe a partir del pròxim diumegne, m´agradaria que s´interessara realment pels interesos del poble i no pels d´uns pocs, com passa ara. Estem cansats de vore al nostre poble i a molts altres, que les persones que governen i els que estan al seu voltant van enriquint-se (al poble es prou evident, alguns poc a poc i altres ràpidament) o ascendint a millors posicions. No volem això, ni tampoc el llavat de cara que li estan donant al poble. Volem que milloren realment la qualitat de vida del poble, no que canvien un poc la seua imatge. Volem que es preocupen per les necessitats bàsiques dels seus habitants, des dels menuts fins als més grans. Cal pensar en l´urbanisme de forma racional, no irracional i desmesurat com volen molts. També cal solucionar molts problemes com el clavegueram de molts carrers, que no s´ha mirat des dels anys 60, quan es van construir. Però com no és un tema tan espectacular ni està tan a la vista com les rotondes i els macetons, pareix que no interessa. No hi ha prou amb dir les coses, hi ha que complir-les, cosa que no em vist fins ara, per molt que alguns diguen.
No estic en cap partit (per si algú s´ho pensa) ni tampoc sóc militant en cap d´ells. Però tinc ulls a la cara i per tot el que hem vist en estos 6 anys, Ros i el seu equip no mereixen moralment seguir governant.
Puntos:
22-05-07 23:08 #379634 -> 377121
Por:No Registrado
RE: governants i governats
Han intentat tapar-li la mala cara al poble amb objectes decoratius, i el problema és que la població fàcil de manipular (els majors) acaben creguent-se la mentida.
I és mal assumpte perquè amb això no és pot lluitar, els majors no accedeixen a internet, no veuen més enllà de Canal9, molts tampoc llegeixen el diari i el que senten als veïns i la televisió és que "tot millora dia a dia".
Però, i la gent jove que pot estar informada i és realment crítica amb els actes o millor dit la mancança d'ells? Doncs a aquests els callen la boca posant a la llista electoral del PP gent "popular" al poble, i així aconseguir vots de les seues amistats i coneguts.

L'estratègia està ben pensada però encara en quedem que no som fàcils de comprar-nos, ni a nosaltres, ni els nostres valors i el diumenge el nostre vot.

NO VOTES PP, vota benestar social, cultural, més atenció mèdica, més ecologisme, menys especulació, més Villalonga. El teu vot val igual que el del veí, aprofita'l.
Puntos:

Tema (Autor) Ultimo Mensaje Resp
Camps da las gracias a la Macarena Por: cagallo per sequia 02-02-12 13:04
vilallonga
8
¡no tot el d'abans estÀ mal fet! Por: 2011A 23-10-11 21:40
2011A
17
Lista PP Por: No Registrado 08-06-11 13:32
solidari
19
Agraïments al nostre alcalde Por: No Registrado 21-11-10 20:17
No Registrado
16
Simulador Plusvalia Municipal - Impuesto de Circulacion (IVTM) - Calculo Valor Venal
Foro-Ciudad.com - Ultima actualizacion:07/08/2020
Clausulas de responsabilidad y condiciones de uso de Foro-Ciudad.com