Foro- Ciudad.com

Vilallonga/Villalonga - Valencia

Poblacion:
España > Valencia > Vilallonga/Villalonga
12-02-16 22:34 #13003738
Por:esfasaber

Turisme local
Facebook Fem Poble:

Muy buena explicación por parte de los Concejales de 'Compromís per Vilallonga' de lo que esta sucediendo en Villalonga en materia de Turismo.

Molt bona l'explicació per part dels Regidors de Compromís per Vilallonga de la situció que estem patint en Vilallonga amb matèria de Turisme.

Vilallonga, fora del circuit de les rutes turístiques
Publicat el 9 febrer 2016 en Cultura i Educació, Temes

L’Ajuntament no contesta a la invitació per participar del programa.

El programa de promoció turística “Entre comarques” consisteix en un conjunt de visites organitzades a diferents municipis menuts, per donar a conèixer el seu patrimoni i la seua història. La iniciativa porta en marxa diversos anys a La Vall d’Albaida amb molt d’èxit, i enguany s’ha ampliat també a pobles de la nostra comarca de la Safor. Podeu consultar en este enllaç el programa: https://it.ly/1QTMlV9.

La Mancomunitat de Municipis de la Safor, que coordina ací el projecte, va convidar als pobles que volgueren participar en aquest programa a inscriure’s. L’Ajuntament només havia de proporcionar un guia turístic, i el govern municipal només havia d’emplenar la petició descrivint breument la ruta turística que oferia al seu terme, i enviar-la per correu electrònic o fax. Podeu llegir ací la invitació que la Mancomunitat va enviar, també, al nostre Ajuntament. El nostre poble, malauradament, no participarà perquè ni va contestar a la invitació, ni va mostrar el mínim interés en sumar-se a la iniciativa.

Per contra, molts altres municipis veïns —Ador, Potries, Bellreguard, Simat, Oliva, Rótova, Beniarjo o Barx— no han dubtat en inscriure’s i enguany famílies i visitants podran visitar-los en un programa que mobilitza milers de persones, dóna a conèixer el patrimoni de les poblacions participants i genera turisme d’interior.

Vilallonga, malgrat ser un dels municipis amb un patrimoni natural i mediambiental digne de mostrar no hi participarà. Des de Compromís lamentem la falta d’interés de l’actual govern en la promoció del patrimoni del poble o en l’absència d’iniciatives —que venim reclamant des de fa temps— per a senyalitzar i netejar les nombroses rutes de muntanya.

El portaveu Santi Alberca, ha recordat que “passades les darrers eleccions municipals va acomiadar a la tècnic de turisme —contractada només uns mesos abans— i va desaparèixer de la nit al matí tot el que es feia en turisme”.

En este sentit, des de Compromís, instem al govern municipal a deixar de cremar energies barallant-se i criticant a uns i altres, i li demanem que es prenga amb interès i un poc de dedicació la faena que té encomanada, que és governar el poble. “Contestar a una carta” —ha senyalat Alberca— “no costa molt”. Molts pensem que “si hi haguera més dedicació en el dia a dia en el govern, i menys protagonisme i ganes de figurar, potser les coses anirien millor”.
Puntos:
19-02-16 11:18 #13005316 -> 13003738
Por:esfasaber

RE: Turisme local
Face Compromís:
Hui el diari publica la informació de les rutes turístiques en les que el nostre poble no participa per què no va contestar a la carta on el convidaven. Més informació al nostre web.
https://ww.levante-emv.com/…/safor-suma-rutas-…/1381306.html
Puntos:
19-02-16 11:20 #13005318 -> 13005316
Por:esfasaber

RE: Turisme local
Web Dipuació València:
El Patronat de Turisme presenta el programa de rutes Entre Comarques
Jorge Rodríguez: «És prioritària la coŀlaboració entre les comarques de la província i combinar l'oferta turística de costa i d'interior»
Pilar Moncho: «Generarem economia i moviment de persones entre les nostres comarques»
Les rutes turístiques recorreran cinquanta-quatre municipis de les comarques de la Vall d'Albaida, la Ribera Alta, la Ribera Baixa i la Safor entre febrer i juny d'enguany
Presentación Rutas Turísticas 'Entre comarques' foto_Abulaila (4).jpg
18/02/2016
La Diputacióde València ha acollit aquest matí la presentació de les rutes turístiques Entre Comarques, que recorreran cinquanta-quatre municipis de les comarques de la Vall d'Albaida, la Ribera Alta, la Ribera Baixa i la Safor entre els mesos de febrer i juny d'enguany.

El president de la Diputació de València, Jorge Rodríguez, i la diputada de Turisme, Pilar Moncho, han presidit l'acte, que també ha comptat amb la presència dels presidents de les mancomunitats de la Vall d'Albaida, Vicent Gomar; la Ribera Alta, Txema Peláez; la Ribera Baixa, Jordi Vicedo, i la Safor, Salvador Femenia, i d’alcaldes i regidors de les quatre comarques participants.

Rodríguez ha ressaltat la importància d'aquest projecte, en el qual participen quatre mancomunitats, i que «és prioritària la coŀlaboració entre comarques per a mostrar l'oferta turística, perquè allò que no es coneix no s'estima, i trobem municipis que estaven centrats en un altre sector productiu i que mai fins ara s'han obert al turisme». Segons Jorge Rodríguez, «Entre Comarques dona un pas més i combina el turisme de costa i d'interior. Tots sabem que les platges tenen una capacitat d'atracció importantíssima i els municipis de l'interior han d'aprofitar-ho per a atraure visitants. Apostant per aquesta iniciativa, anem pel camí correcte. Comencem a fer camí colze a colze amb els ajuntaments» —ha finalitzat el president de la Diputació.

Moncho ha destacat en el transcurs de l'acte que «per primera vegada es presenta Entre Comarques en la Diputació, un programa que vaig vore nàixer fa tres anys, quan era presidenta de Ribera Turisme, i que cada any millora respecte a l'edició anterior». La diputada ha convidat a la resta de comarques a sumar-se a aquest projecte, que va creixent any rere any. «Enguany s'ha incorporat la Mancomunitat de la Safor, i així ja són quatre les mancomunitats que participen en aquesta projecte, que genera economia i moviment de persones en les nostres comarques» —ha dit la responsable de Turisme. L'edició del 2016 compta amb novetats, com la durada de la ruta, que s'amplia a un dia, i la celebració de la Trobada Entre Comarques, que reunirà tots els participants a Tavernes de la Valldigna el 2 de juliol» —ha explicat Pilar Moncho.

Cinquanta-quatre rutes turístiques durant cinc mesos
Entre Comarques, organitzat per les mancomunitats de la Vall d'Albaida, la Ribera Baixa, la Ribera Alta i la Safor i patrocinat pel Patronat València Turisme, ha programat rutes turístiques guiades a cinquanta-quatre municipis durant cinc mesos, de febrer a juny del 2016.

La iniciativa intercomarcal comença dissabte que ve, 20 de febrer, en el municipi de la Pobla del Duc, i acabarà el 26 de juny a Barx.

El programa ofereix trenta-tres dies de ruta durant dèsset caps de setmana per a mostrar la història, la cultura, les tradicions i els costums de cinquanta-quatre municipis, dels quals vint-i-sis són de la Vall d’Albaida, díhuit de la Ribera Baixa i la Ribera Alta, i deu de la Safor. Concretament, es recorrerà la Pobla del Duc, Llutxent, Benicolet, Alberic, Fontanars dels Alforins, Montitxelvo, Terrateig, Bocairent, Ontinyent, Agullent, Montaverner, Alfarrasí, Algemesí, la Barraca d’Aigües Vives, Benigànim, Quatretonda, Atzeneta d’Albaida, Bufali, Guadassuar, Benimodo, Albaida, Benissoda, Benimuslem, Alzira, Castelló de Rugat, Salem, Cullera, Polinyà de Xúquer, Bèlgida, el Palomar, Manuel, Sueca, Corbera, Sumacàrcer, Tous, l’Alcúdia, Benifaió, l’Olleria, Aielo de Malferit, Otos, Beniatjar, Carcaixent, Potries, Ador, Rótova, Alfauir, Llombai, Beniarjó, Xeresa, Simat de la Valldigna, Bellreguard, Oliva i Barx.

El programa acabarà amb la Trobada Entre Comarques, que tindrà lloc el 2 de juliol a Tavernes de la Valldigna.

En aquest programa també participen trenta-sis empresaris, que ofereixen allotjament amb desdejunis per a dos persones i sopars també per a dos persones.

Cada ruta de matí comença a les 10:30 h, i les de la vesprada, a les 16:30 h, des de l'ajuntament de la població corresponent. El preu per persona és de 4 € per dia i inclou les visites de matí i vesprada, degustació gastronòmica i un detall de benvinguda.
Puntos:
19-02-16 22:15 #13005455 -> 13005318
Por:lloberoescocio

RE: Turisme local
¿Empresarios que ofrecen noches de alojamiento con desayuno y cenas a los turistas?. Nando y M. Consuelo deben de estar muy contentos con la gestión turística de nuestro alcalde.
Puntos:
20-02-16 11:13 #13005530 -> 13005455
Por:tocaous

RE: Turisme local
No solament ells, cap bar, ni comerç, ni cap veí deu estar feliç amb que Vilallonga no haja entrat en este programa.
Puntos:
25-02-16 14:56 #13006637 -> 13005530
Por:podemos66

RE: Turisme local
en sembla que posaba el periodic que tenien asta juny o estic enganya?
Puntos:
26-02-16 17:06 #13006897 -> 13006637
Por:exblavero

RE: Turisme local
No hijo no, estas molt equivocat.
Puntos:
28-02-16 17:46 #13007573 -> 13006897
Por:podemos66

RE: Turisme local
pues si a deixat pasat la ocasio,estem en el mateix cas que rajoy que per mes que clave la pata ai continuen tots els peperitos apoyanlo asi el mateix,,ni idea de jestionar un ajuntament,eixo si de disfrasarse el primer,
Puntos:
29-02-16 08:34 #13007729 -> 13006897
Por:tocaous

RE: Turisme local
Podemos, si no recorde mal, en juny es quan es fan les rutes pels pobles de la Safor que si que han entrat en el projecte.
Puntos:

Tema (Autor) Ultimo Mensaje Resp
gurtel local Por: Al-cudia 24-01-17 08:13
exblavero
1
Problema Polisia Local Por: No Registrado 24-03-15 17:24
podemos66
4
pp local. Por: trencaclossques 17-05-14 12:58
trencaclossques
7
Resultado Elecciones Locales 2007 en Villalonga. Por: Locales2007 28-05-07 19:02
No Registrado
4
Simulador Plusvalia Municipal - Impuesto de Circulacion (IVTM) - Calculo Valor Venal
Foro-Ciudad.com - Ultima actualizacion:08/08/2020
Clausulas de responsabilidad y condiciones de uso de Foro-Ciudad.com