Foro- Ciudad.com

Vallada - Valencia

Poblacion:
España > Valencia > Vallada
29-01-11 19:26 #6963224
Por:No Registrado
SENTENCIA VALPARK
BUENO ARA QUE EL AYUNTAMENT DE VALLADA ACABA DE DUR A ESTE POBLE A LA RUINA MÉS ABSOLUTA,QUE DIRA EL SR ALCALDE,AH SI LA CULPA DE ZP NO HABÍA CAIGUT I DE LA OPOSICIÓ DE VALLADA PER NO APOYAR,ARA TINDRA QUE ENVIAR ALS SEUS LACAYOS(EL DOBLE,PAQUILLO,BOCACHA ETC...)PER ELS BARS DE VALLADA A FER LO QUE MÉS SABEN FER(LA MÁ) PROPAGANDA DEL REGIMEN ,EL ÚLTIM BULO QUE ESTÁ RULANT PER EL POBLE QUE UNA EMPRESA CHINA VOL QUEDARSE EL VALPARK (LES MENTIRES LES CONTEU I SE LES CREGEU)ATAJO DE IGNORANTS PER UN PLAT DE ARROS COM PERDEN LES PERSONES LA DIGNITAT(SUPONGENT QUE ALGUNA VOLTA EN AUN TINGUT)AU ARUINAT ESTE POBLE I AIXO EU PAGAREU MENTIROSOS.
Puntos:
06-03-11 23:41 #7216092 -> 6963224
Por:No Registrado
Re: sentencia valpark
Si el que dius fóra veritat , no tindries inconvenients a dir el teu nom, encara que en un poble com este tots sabem qui és qui.
Si revisares un poc la història recent ,veuries el perquè d’allò que s’ha ocorregut en el poble .
La indústria del poble en compte d’innovar i dissenyar ens dedicàvem a copiar-nos els uns als altres fent-nos la competència , a veure qui el venia mes barat , a costa dels treballadors.
On estaven els sindicats? En este poble tenim grans sindicalistes ,que viuen del sindicat i segons els seus ideals estan per a la defensa del treballador Hi ha algun en la desocupació? Estan en crisi?
Explica’m com és possible , que l’oposició, vote en contra dels seus mateixos projectes .Quesi no els fan ells no són bons o no el va creure oportú el Sr Pepin?
Per hui ja tens prou per a pensar , demà cal treballar.
Salutacions
Ull d’Àguila
Puntos:

Tema (Autor) Ultimo Mensaje Resp
VALPARK Por: No Registrado 13-09-13 16:29
No Registrado
6
inicio obras del valpark Por: No Registrado 27-06-10 20:30
No Registrado
0
sentencia del valpark Por: No Registrado 09-05-10 19:28
No Registrado
0
Simulador Plusvalia Municipal - Impuesto de Circulacion (IVTM) - Calculo Valor Venal
Foro-Ciudad.com - Ultima actualizacion:08/08/2020
Clausulas de responsabilidad y condiciones de uso de Foro-Ciudad.com