Foro- Ciudad.com

Valencia - Valencia

Poblacion:
España > Valencia > Valencia
04-07-05 19:58 #83650
Por:No Registrado
CAMPS DE TREBALL DE L'AJUNT. VALÈNCIA
Un estranyíssim procés de selecció...

El passat dimecres 29 de juny assistí a un suposat procés de selecció celebrat en el recentment inaugurat Edifici de la Regidoria de Joventut de l’Ajuntament de València en el carrer Campoamor.
La selecció es duia a terme per tal de triar les persones que tindrien plaça en els camps de treball al Marroc i a Algèria dins de la Campanya d’Estiu que convoca l’Ajuntament amb la col·laboració del CERAI (Centro de Estudios Rurales y de Agricultura Internacional) i de JARIT.
Cal dir que érem unes 60 o 70 persones en la sala on es realitzà la prova de selecció consistent en un qüestionari d’unes 12 preguntes, unes relacionades amb coneixements més o menys superficials de la cultura magrebina i un parell referents al perfil dels aspirants: coneixements de francés, estudis, treball, interés en la cooperació...
Per als camp de treball del Marroc no hi havia cap de problema, sobraven inclús places i tot, però per al d’Algèria, coordinat pel CERAI, els inscrits sobrepassaven el nombre de places. En un principi el camp de treball d’Algèria només es desenrotllava en un torn, la primera quinzena d’agost, però el mateix dia de la selecció ens informaren que s’havia obert un altre torn al mes de juliol amb la qual cosa el nombre de places augmentava de les 15 inicials al doble. El representant del CERAI invità a la gent que poguera que es passara al torn de juliol perquè així podrien tindre més possibilitats d’obtindre plaça. Però el que més em cridà l’atenció fou quan els organitzadors de la selecció començaren a passar llista dels assistents, dividits en grups segons el respectiu camp de treball al qual optaven. I quin fou l’ordre que seguiren per a Orà (Algèria)? Per ordre alfabètic? Per ordre d’isncripció? Pues no, ni una cosa ni l’altra. D’això n’estic segura: el meu nom el digueren dels últims, quan el meu cognom comença per C i el meu número d’inscripció era el 14. Com s’havia elaborat eixe llistat? Tindria alguna cosa a vore amb la gent que ja estava “prèviament seleccionada”? Què volia insinuar el representant del CERAI quan digué que gent que no estava allí realitzant el “procés de selecció” també estava interessada? Quin tipus de prova havien seguit estes persones absentes el dia oficial de selecció?
És normal que els socis, col·laboradors, voluntaris o coneguts del CERAI tinguen més possibilitats a l’hora d’obtindre plaça, sempre i quan estos camps els organitze única i exclusivament este centre però quan un ajuntament els patrocina a través de la seua regidoria de joventut considere que la selecció dels aspirants ha de ser transparent i sense irregularitats.
No dubte de les capacitats ni de la idoneïtat de perfil d’alguns dels meus companys assistents però vos assegure que el meu perfil per experiència en països àrabs, coneixements d’àrab i francés i per afinitats d’estudis i treball (sóc llicenciada en Història i treballe com a agent de desenvolupament social en atenció als immigrants) amb les activitats que es duran a terme a Orà (rehabilitació del patrimoni històric i rehabilitacio social del barri Sidi Houari) ben podria haver significat la meua inclussió en el llistat dels seleccionats. Però algú es dignaria tan sols a llegir els qüestionaris?
Espere que en pròximes edicions dels camps de treball l’Ajuntament de València deixe ben clar quins seran els aspectes que es valoraran dels aspirants incloent també el requisit de soci, col·laborador, voluntari o conegut del CERAI o tot a l’hora. Més que res per a no fer perdre el temps a la gent que no ho siga i sobretot per a no jugar amb les esperances d’il·lusos que encara creuen en la transparència de determinats processos de selecció.
Puntos:
05-07-05 08:20 #83766 -> 83650
Por:No Registrado
RE:CAMPS DE TREBALL DE L\
No entiendo, por favor podrías escribir en castellano??
Puntos:
22-07-05 13:01 #89004 -> 83766
Por:No Registrado
RE:RE:CAMPS DE TREBALL DE L\\
A lo mejor no sabe hablar en castellano....
Puntos:
14-09-05 15:27 #106325 -> 89004
Por:No Registrado
RE:RE:RE:CAMPS DE TREBALL DE L\\\\
si tingueres vergonya no parlaries!!!!!!perque no vas madriz i ens deixes????gent com tu sobra a la nostra comunitat
Puntos:
16-09-05 08:53 #107064 -> 106325
Por:No Registrado
RE:RE:RE:RE:CAMPS DE TREBALL DE L\\\\\\\\
Para empezar hay que tener un poco de educación. Ten en cuenta que si nos vamos a Madrid todos los que no hablamos Valenciano los primeros que se irian serían todos los valencianos que no lo hablan que son más que los que lo hacen. Que pasa que si no eres fallero, del valencia y hablas valenciano no eres un valenciano como debe ser ¿o qué?. Solo una cosa más, la mayoría de la gente que piensa como tú se ha olvidado de sus origenes pues son hijos, nietos o bisnietos de inmigrantes de otras provincias de España. Piensalo.
Puntos:
16-09-05 09:57 #107085 -> 107064
Por:No Registrado
RE:RE:RE:RE:RE:CAMPS DE TREBALL DE L\\\\\\\\\\\\\\\\
educació en tinc,,,no com altres.....quan vaja a Madrid parlaré el castellà,però mentre estiga a València parlaré la meua llengua,,i no consentiré que ningú que es considere valencià em demane que li parle castellà perque no ho enten...i no se tu,pero jo soc filla,neta i rebesneta de valencians,,no de cap "inmigrante extremeño"....i jo de "fachera valenciana" res de res....valencià ho es qui ho sent no "quien se viste de fachero y ofrenda nuevas glorias a España"...Pero tot aÇò sense cap resentiment i de "buen rollito"...
Puntos:
17-09-05 10:20 #107513 -> 107085
Por:No Registrado
RE:RE:RE:RE:RE:RE:CAMPS DE TREBALL DE L\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\
Vamos a ver, no entiendo porque tienes que escribir de esa manera despectiva inmigrante extremeño. ¿Sólo te relacionas con valencianos de pura cepa?. Tampoco encuentro una razón para ese resentimiento que tienes hacia las personas que no hablan valenciano, las personas somos libres para elegir la manera de comunicarnos. Y aquí, en esta ciudad, precisamente el valenciano no se usa demasiado.
Puntos:
18-09-05 17:27 #107935 -> 107513
Por:No Registrado
RE:RE:RE:RE:RE:RE:RE:CAMPS DE TREBALL DE L\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\
no està escrit de manera despectiva.està entre cometes perque està escrit en un altra llengua.no sóc gens xenòfoba.i sí,es veritat,per desgàcia no es parla el valencià.no tinc cap despreci per ningú.l'unic que volia era dir-te que no consentixc que una persona de València em demane que li parle castellà.si no el vol parlar,com a minim que l'entenga.no hi ha cap resentiment per cap lloc,,sols el que li voleu possar.si tu te sents lliure per parlar castellà i jo no te demane que m'ho tradueixques,,fes tu el mateix i no demanes que el parlen castellà,,perque et recorde que vas ser tu qui va demanar a una persona que et traduïra el que havia escrit. Guiñar un ojo
Puntos:

Tema (Autor) Ultimo Mensaje Resp
¿Qué tiene que ver Urdanga con la Rita y el Camps Por: Salustiano Borrascas 05-05-12 18:20
Salustiano Borrascas
17
bendito camps Por: chapas 01-03-12 16:54
mptg
6
¿alguien sabe si los enlazados por la corrupción del PP y CAMPS VAN A JUZGARLOS DE UNA VEZ? Por: la seccion femenina 20-07-11 13:31
jurri--
10
FRANCISCO CAMPS SE SENTARÁ EN EL BANQUILLO ¿y tu estas en su equipo? Por: la seccion femenina 19-07-11 17:02
.lobito_cagon.
10
Simulador Plusvalia Municipal - Impuesto de Circulacion (IVTM) - Calculo Valor Venal
Foro-Ciudad.com - Ultima actualizacion:07/08/2020
Clausulas de responsabilidad y condiciones de uso de Foro-Ciudad.com