Foro- Ciudad.com

Sumacàrcer - Valencia

Poblacion:
España > Valencia > Sumacàrcer
17-03-12 16:01 #9789594
Por:senyera2008

dia de la dona
No sé exactament quans anys es celebra aquest acte en el poble amb un sopar, però si que ha estat el primer en que prsideixen homes.
Altres vegades les xarrades eren a l´auditori, en menys o més acert, però sempre desde un punt de vista apolític.
¿ Per què aquest any s´aprofita la ocassió per a estos temes?, teniu un plé mensual per a fer-ho i si no es suficient, altres edificis i llocs que lliurement es poden utilitzar.
Des de el meu punt de vista no heu estat acertats.
Puntos:
18-03-12 12:12 #9791777 -> 9789594
Por:No Registrado
RE: dia de la dona
No home no hi ha que aprofitar cualsevol acte public pa polititzarlo i si nos temps al temps.
A voras com el proxim també aniran els de sempre a cagar al vol
Puntos:
18-03-12 14:05 #9792194 -> 9791777
Por:No Registrado
RE: dia de la dona
Cal ser mes progressistes. Els homes amb sensibilitat deuen estar SEMPRE al costat de les seues companyes, i més si es tracta de reivindicar els drets de les dones. No hem de ser classistes, i aquells als que li molesta la presència d'homes en actes on es defensen els drets de les dones, demostren ser molt retrógrados.
A mi m'ha encantat que hi hagueren homes, tant en la xarrada com en el sopar ¡ojala haveren anat més!
En quant a la xarrada, ¡per supost que hi ha que polititzar-la! ¿o es que no estem tots afectats per la política que ens estan imposant?, com molt bé va dir la professora que va fer la xarrada ( i des de ací aprofite l'ocasió per a felicitar als organitzadors)les dones son les més afectades per l'actual crisi, ¿o es que no s'hau enterat?. El fet de que la persona que va fer la xarrada, fora reivindicativa, vol dir que les persones que van contactar amb ella, ho son també, i han demostrat més senssibilitat que en altres anys, pues li han donat sentit a la jornada, i en quant a motius per anar a la vaga (que hi han moltissims), esta persona va explicar el seu punt de vista, el punt de vista d'una dona amb senssibilitat per el mon en el que viu.
Està molt bé fer festa, pero millor encara es obrir el debat sobre el dia que motiva dita festa.
A vore si s'enereu d'una vegada, que un ajuntament d'esquerres, te que canviar les coses respecte a altres anys on hem tingut un consitori del tot conservador.
Confie en que cundisca l'exemple i a partir de enguany, tots els actes vajen per esta linia, i al que no li agrade, que no acudisca i ¡tots contents!
Puntos:
18-03-12 16:08 #9792555 -> 9792194
Por:No Registrado
RE: dia de la dona
si no recorde mal en els últims sopars, la qui va conduir les xarrades i activitats va ser una dona que anava en la llista del NAP, partit per excelenciaa progresiste, per tant el que ha canviat és la temàtica.
La xarrada deu ser abns del sopar i acudir lliurement qui vullga, no al sopar.
conduir com dius tots els actes per eixa líne a és perilós, ja que això es feixis però d´esquerres.
Puntos:
19-03-12 09:18 #9794895 -> 9792555
Por:romeret

RE: dia de la dona
feixisme es impossar, i que jo sàpiga, qui va acudir a la xarrada, ho va fer lliurement, per tant, no hi ha tal actitut feixista. No m'ha quedat clar el motiu pel qual, segons tú, els homes no deuen anar al sopar.
Estic totalment d'acord en l'opinió expressada per la persona que més amunt reivindica la solidaritat i assistència dels homes als actes en defensa de les dones. ¿o acàs les dones no ens tinguem que implicar també en els assumptes que afecten als homes? Recorda que tinguem fills mascles, germans, pares... Hi ha que ser més obert de ment, si et fixes, en les noticies de la tele sobre la cel.lebració del dia de la dona, apareixen actes, manifestacions, etc, i jo veig que hi han homes. Ací l'unica cosa que s'ha fet es un sopar i festa després, ¡que menys que donar-li un poc de sentit amb una xarrada abans del sopar! encara que per a algunes persones no els pareguera adequada que la xicona criticara l'actual reforma aprovada pel govern. Pero les dones van participar i ninguna va abandonar la sala escandalitzada, ni li va dir res criticant la temàtica de l'acte.
l'unica cosa que no tenia res a vore en l'acte, va ser el bingo dels festers, ja que aixó va tallar el rollo i la gent sen va anar. Pero no ho critique, sobretot perquè la intenció ja la sabem tots, que es recaptar per a tindre tots unes bones festes i extos xicons estan demostrant que son molt treballadors i festers, pero quan no toca, "pos no toca"
Puntos:
19-03-12 13:16 #9795710 -> 9794895
Por:esgoletja

RE: dia de la dona
A tot açó.Perque es diu dia de la Dona???
Puntos:
19-03-12 13:51 #9795842 -> 9795710
Por:fontdelateula

RE: dia de la dona
y el dia del Home quin es??
Puntos:

Tema (Autor) Ultimo Mensaje Resp
SUMACARCER et dona la benvenguda Por: No Registrado 09-07-14 16:31
No Registrado
6
noves obres en l 'abandonat 'poble de SUMACARCER Por: No Registrado 07-08-09 15:35
No Registrado
19
Simulador Plusvalia Municipal - Impuesto de Circulacion (IVTM) - Calculo Valor Venal
Foro-Ciudad.com - Ultima actualizacion:08/08/2020
Clausulas de responsabilidad y condiciones de uso de Foro-Ciudad.com