Foro- Ciudad.com

Sumacàrcer - Valencia

Poblacion:
España > Valencia > Sumacàrcer
23-07-09 15:23 #2775699
Por:No Registrado
Dendrofòbia: pànic als arbres
Des de fa uns anys cap a ací, hi ha una autèntica mania contra els indefensos arbres. Pel que és veu, la dendrofòbia s'ha apoderat de Sumacàrcer i la seua única consigna és: a tallar-los tots, que no en quede ni un. Per diversos motius, cada volta més rebuscats i sorprenents, van caent un arbre rere l'altre. Van eliminar els arbres de les escoles "per què donaven alèrgia als xiquets" la qual cosa no era del tot certa, però avant. Van assassinar els pins del cementeri " per què si no sanitat él clausuraria" motiu totalment surrealista. Han sigut eliminats alguns de la plaça Major , per raons més o menys defensables. Van eliminar els del "parque" per a fer el passeig i després " plantar-ne de nous"; els quals seran talats quan es facen majorets. Ara li ha tocat el torn a l'ànima de la plaça de l'Era, els seus pins, les palmeres i l'abet.La plaça no era molt bonica, però l'arbrat li donava una gran idea de jardí. La raó és que podien caure: " ni en mil anys". Ara també li han fet una caricieta al pi de l´hort homònim. Pobret, ell mirant com se li arrimava el motoserra i sense poder fugir.
Ara vaig a fer de Rappel: el compte arrere per a llevar els nous arbres de la plaça de l'era ja ha començat, aixó i tot que encara no han sigut plantats.
Avís a navegants: ja podeu resar per la carrasca de la plaça Major i la palmera de l'església, ja són massa vells... Ja hi ha gent que estarà esmolant les destrals de netejar al crit: " no deixeu cap arbre viu "
Puntos:
23-07-09 22:19 #2779335 -> 2775699
Por:No Registrado
RE: Dendrofòbia: pànic als arbres
Doncs que tallen taronjers que si que nian de sobra
Puntos:

Tema (Autor) Ultimo Mensaje Resp
ELS ARBRES DE LA PLAÇA DE L'ERA Por: No Registrado 13-01-10 13:23
No Registrado
54
Simulador Plusvalia Municipal - Impuesto de Circulacion (IVTM) - Calculo Valor Venal
Foro-Ciudad.com - Ultima actualizacion:07/08/2020
Clausulas de responsabilidad y condiciones de uso de Foro-Ciudad.com