Foro- Ciudad.com

Sueca - Valencia

Poblacion:
España > Valencia > Sueca
11-06-07 08:38 #411052
Por:No Registrado
PP
Democrático? No, no es democrático dejar a el partido que más votos ha conseguido fuera del Ayuntmaniento. Y es que nunca aprenderemos, cuando en Valencia y la CCAA manda el Pp, nosotros al revés, para que no nos venga ni un duro.

?Vamos a vivier toda la vida de lo que nos pueda dar el arroz? Sr. Baldobví, usted que es tan "progresista", ¿va a dormir tranquilo sabiendo que Suea no "progresará en éstos próximos 4 años?
Puntos:
13-06-07 16:28 #414314 -> 411052
Por:No Registrado
RE: PP
Lo fort es que la majoria dels Suecans hem decidit "castigar" tant a Esquerra Unida, com al Psoe com als Republicans i tot i això, encara els tenim al Consistori. De veres que si els hagués volgut al consistori representant-nos els hagués votat a ells directament però com crec que no ho han fet bé, li he donat el vot a altre partit.

Francament no m'agrada la idea de tenir que "tragar" amb el Sr. Salvador com a Tinent d'Alcalde, a Carbajo com a Regidor de Policia, etc... L'única decisió que veig encertada és la de Dolors Pérez com a membre de l'equip de govern, no per qui és, sinó pels anys que ha estat a Diputació.

De tota forma, eixes són les "llacunes" d'aquesta legislació electoral, no el més votat és qui mana. El resultat, d'ací 4 anys i possiblement fent tard per a moltes coses i tenint la nostra ciutat 4 anys més parada.

PL.
Puntos:
14-06-07 16:54 #424318 -> 414314
Por:No Registrado
hipocresia
Ahir, lçultim ple de legislatura. Extraordinari i urgent. Què significa??? Que tots els Regidors (els 21) anaren a un ple que durà a penes 5 MINUTS i tots ells el cobraren com cal.

I després de tot allò que s'han dit durant aquestos 4 anys, tots juntets a sopar a la Granja al polígon.I una nova endevinalla, Qui paga el sopar???
Puntos:
23-08-07 16:36 #480958 -> 414314
Por:el justisiero

RE: PP
a mi tampoc me fa gracia tindre que tragar-me a camps i els seus desfalcos (per cert que no ens compten al canal 9 bueno calnal publipp9)i m'aguante i es que aixo al fi i al cap es la democracia, si no t'agraden les regles ja ho saps, lo dic jo tinc quetragar-me dia a dia al senyor camps i les seues notices publicitaries a lo nodo que publica dia dia sense enterar-me que fan dels meus impostos
Puntos:
03-09-07 16:25 #490485 -> 480958
Por:No Registrado
RE: PP
hola company de tertulia. He llegit altra intervenció teua al foro i la veritat és que ets prou partidista i poc respetuós. Fas acusacions de Canal 9, llaurades des de la desinformació i tretes directament de Partits d'esquerra que tot i ser respectables i acceptables perquè com dius vivim en democràcia, s'haurien de rebaixar si cal, fins a la cordialitat i el respecte.

Pel que dius dels impostos, sols has d'estudiar el DOGV i et recorde que els pressupostos són consensuats pels 99 Diputats que composen les Corts, de tots els colors polítics. Com bé dius les regles són les mateises per a tots.
Puntos:
04-09-07 14:37 #491490 -> 490485
Por:el justisiero

RE: PP
Hola amic del foro:
el justisiero no falta a ningú al respecte i si ho ha fet demana disculpes.En cuant al canal 9 me reafirme en el que he escrit,també et diré que no soc de cap partit, però si vec el que pasa i no m'agrada com está gestionant-se aquets canal que recorde es de tots/es.
En cuant a lo dels impostos, ja ho crec que s'aproven a les corts, pero amb la majoria absoluta que te el parit popular i per aixo mateixa jo acepte les regles de joc i m'anconforme en les regles que ells imposen, aixi que si a sueca entre les forçes que han pactatson prou per a conformar gobern no hi há que desllitimitzar aquest grup de gobern.
Puntos:
04-09-07 15:13 #491523 -> 491490
Por:No Registrado
RE: PP (Jaume I)
No poc fer altra cosa que donar-te la raó en quant al que dius tant dels pressupostos com de les regles del joc. En canvi, no pense el mateix pel que fa a Canal 9.

És cert que la majoria de noticies que ofereixen estan al voltant del PP, però...qui mana??? Segurament si estigués el Psoe faria el mateix. Per posar un exemple, en les eleccions li donaren el mateix tractament a un partir com a altre i "monotema" per als socialistes fou deslegitimar a Canal 9.

Pel que fa al Govern local, no és que siga legítim, sinó que ÉS TOTALMENT democràtic perquè s'ha conformat segons les regles del joc, però d'igual forma que pense que s'hauria de canviar les regles del joc per a que guanyen els que més vots obtinguen, també pense que s'hauria de rebaixar el 5% de la Llei d'Hont per a que partits com Esquerra poguessin tenir representació. Així seria més democràtic si cal.

Imagina't per un moment que per les Regles del joc, s'obligara a pactar als partits que més vots haguessin obtingut, en el nostre cas PP i Bloc. Obligaria a que treballaren junts i llimaren "asperezas", aproximant postures, aprenent a conviure juts i deixar de costat tonteries idealistes, pel bé del poble.

En certa forma, aquesta idea hem recorda a la divisió tripartita de poders que Montesquieu va elaborar allà pel 1789 +/-. Les idees d'un partit limitaria les de l'altre i viceversa. Les idees d'esquerres limitarien les de dretes i al revés obligant a trobat un punt intermedi. Seria curiós.
Puntos:
27-05-08 14:07 #901481 -> 411052
Por:No Registrado
PP = FASCISTAS NEONAZIS
¿Que tonterías dices en nombre de la democracia? Si entre lopsw mandamases del PP de Sueca hay declarados fascistas y neonazis en su juventud.

Anda ya y que entren a mandar en el PP los demócratas autentico.
Puntos:

Tema (Autor) Ultimo Mensaje Resp
Presupuesto detallado del Ayuntamiento de Sueca - 2014 Por: Foro-Ciudad.com 30-06-15 17:53
Foro-Ciudad.com
0
eliminacion barreras arquitectonicas colegio publico de educacion infantil y primaria Cervantes Por: Foro-ciudad.com 10-02-10 03:29
Foro-ciudad.com
0
concert el canto del loco Por: No Registrado 06-09-09 10:44
No Registrado
1
Sobre Futbol Por: No Registrado 30-08-07 17:49
No Registrado
0
Simulador Plusvalia Municipal - Impuesto de Circulacion (IVTM) - Calculo Valor Venal
Foro-Ciudad.com - Ultima actualizacion:07/08/2020
Clausulas de responsabilidad y condiciones de uso de Foro-Ciudad.com