Foro- Ciudad.com

Polinyà de Xúquer - Valencia

Poblacion:
España > Valencia > Polinyà de Xúquer
23-11-10 09:05 #6578105
Por:Polinyanero2010

LES DAMES VENENT NUMERETS PER A QUE?? AÇÒ ES NOU!
Algú sap perquè les dames d'enguany estan venent numerets?
Per a que son eixos diners?
L'ajuntament esta "al tanto" del tema? es fa responsable d'eixos diners?

No ho pregunte en mala intenció, sino per saber si cal comprar-los numerets sempre hi quan algu es faja responsable de l'arreplega.

No desconfie d'aquestes xiquetes, però desprès del cas de fa uns anys amb aquells festers del Rosari que s'ompliren les butxaques i desaparegueren,cre que ja en tinguérem prou.
A més, crec que si l'ajuntament esta sabedor caldria que es pronuncies al respecte, no?

Pues aixo. Algú sap algo?
Puntos:
23-11-10 16:23 #6580127 -> 6578105
Por:No Registrado
RE: LES DAMES VENENT NUMERETS PER A QUE?? AÇÒ ES NOU!
Hola a totes i a tots,

No conteste mai en aquest foro, doncs una altra vegada ja vaig dir que no em semblava el més adequat. Però com que l'escrit anterior el trobe molt raonable aclariré la situació que es planteja:

Com tots sabeu l'any que ve només hi ha una comissió de festes ( Sant Josep ).Les xiquetes que els toca ser dames em plantejaren la possibilitat de vendre elles numerets per a arreplegar diners per tal d'organitzar alguna cosa per als dies 2 i 3 d'agost. Després de parlar amb els festers de sant josep i la falla els vaig contestar afirmativament.
A partir d'eixe moment reférem el calendari de rifes i elles eixiran una vegada al mes a vendre numerets.
Al mateix temps vaig proposar als pares i mares de les dames infantils la possibilitat de col.laborar també per tal d'arreplegar diners.Al final hem quedat així:
- Les dames majors vendran numerets, eixiran a vendre a la Fira i arreplegaran les quotes del Barri del Rosari.
- Els pares-mares de les dames infantils ens encarregarem ( perquè a mi també em toca )d'arreplegar les quotes del Barri dels Àngels.
Tots els diners aniran a parar a un compte que segurament obrirem els pares/mares de les dames infantils tal qual fos una comissió de festes.

Amb tots els diners que s'arrepleguen, més la subvenció que li toca a cada barri i que es dóna des de l'Ajuntament, s'organitzaran eixos 2 dies de festa.
En un principi la idea és que les dames majors organitzen alguna cosa per a les 2 nits i els pares-mares de les infantils els espectacles infantils dels 2 dies i la casalla de migdia. S'haurà de pagar també la banda de música per a les 2 processons.
Si dóna per a més es dispararà una entradeta de focs per a cada dia després de la processó.
Naturalment d'eixos diners heu de tindre en compte que també es paguen les despeses comunes amb l'altre barri: flors, discomòbils de retreta i casalla, xarangues retreta...

En un principi els vaig plantejar la possibilitat de fer pregó o un paper informatiu però al final vam optar per què elles ho explicaren a la 1ª venda de numerets. Com que les xiquetes són conegudes al poble no pensàrem que anava a hi haure cap problema: i, afortunadament, la majoria de la població ho ha entés i ha respost molt bé. De tota manera l'Ajuntament no té cap inconvenient en fer un paper informatiu per a evitar suspicàcies.

L'objectiu per tant és que eixa setmana no es perda l'ambient de festa que sempre hi ha hagut al poble. És possible que preludie alguna cosa, en tot cas en l'únic que s'ha pensat, ara per ara, és en que a l'any que ve hi hagen festes i no pararé en animar a la gent per a que, en anys posteriors, organitzen les festes.`

Vull acabar dient que una de les raons que m'han impulsat a contestar ací ha estat quan he llegit la referència al famós cas del Rosari que vaig viure en persona i que ha estat un dels moments més desagradables que jo he viscut com a regidor. Se m'han posat els pèls de punta i no vull que quede cap mena de desconfiança entre el veïnat davant del que s'ha decidit fer.

Gràcies a totes i a tots.

Joan Nogueroles.
Puntos:
23-11-10 16:51 #6580295 -> 6580127
Por:Polinyanero2010

RE: LES DAMES VENENT NUMERETS PER A QUE?? AÇÒ ES NOU!
Gracies per la resposta Joan. Queda tot clar.
Puntos:
25-11-10 15:38 #6591548 -> 6580127
Por:No Registrado
RE: LES DAMES VENENT NUMERETS PER A QUE?? AÇÒ ES NOU!
Com que queda clar??
De clar res.
Com pot ser que l'any passat, donat que no hi havia festers del Rosari, eixiren algunes dones per arreplegar la voluntat i sense la comissió que dona l'ajuntament apanyaren la festa?
I ho he escrit ben clar, la voluntat. Per que estes dones no demanaren la quota, sinó la voluntat.
Que vol dir aixo? doncs que hi havia persones que donaven 20 euros, però també hi havia persones que donaven 2 o 3 euros, i tot es valid quan es parla de "la voluntat".
Estes dones en lo que arreplegaren pagaren la banda de musica, la processo, les flors de l'esglesia i una entradeta com tu dius desprès de la processo.
A aquestes dones, no se'ls dona "la subvenció que li toca a cada barri" com tu dius, i s'apanyaren en la voluntat del poble.
Ara me dius, que a les dames l'ajuntament va a donar-los la subvenció dels Àngels i del Rosari? I que pensen fer de mes en eixos 5000 euros? per que son 2500euros per barri,no ?
Ja podeu fer coses ja, per que en 5000€ dona per a molt!!
I mes tenint en conter que:
- Els jocs infantils venen subvencionats tots els anys, no se si per diputació o per generalitat, no se dir-teu.
- Les discomobils les paguen els pubs i bars del poble.
Que penseu fer en eixos diners??? per que la cassalla i la xaranga de la retreta no valen 5000€
Ja podeu fer truites gegants, paelles gegants, sopars i esmorzars que no es polireu els 5000 euros no.
M'ha fet molta gracia quan has dit : " Si dóna per a més es dispararà una entradeta de focs per a cada dia després de la processó."jajaja, ja te digo, voldreu fermos creure que en numerets,venta en la fira, subvenció de l'ajuntament, i moltes coses pagades per els pubs i diputació, igual, tot pot ser, que no vos dones per a una entradeta de focs jajaja, ay mare si vorem coses.
Puntos:
25-11-10 15:41 #6591559 -> 6591548
Por:No Registrado
RE: LES DAMES VENENT NUMERETS PER A QUE?? AÇÒ ES NOU!
I se m'ha oblidat dir, que les dones que l'any passat van recollir la voluntat, van donar al final 100€ a l'església per que els havien sobrat
Puntos:
25-11-10 23:57 #6594808 -> 6591559
Por:comquedarem

RE: LES DAMES VENENT NUMERETS PER A QUE?? AÇÒ ES NOU!
A Joan:
Jo sí que crec que aquest és un lloc adequat per a estes qüestions, a falta d´un altre millor.
Tambe entenc que no et vinga de gust participar, vist el "tono" d'alguns veïns, però hi ha que contestar si al·ludeixen a l'Ajuntament.
No compartisc la idea que cal fer festa sí o sí. Per a mi, si no hi ha festers.. no cal fer res. El sentit participatiu de les festes es perd si la seua organització, acaba sent cosa de l'Ajuntament i els veïns ens limitem a consumir com a espectadors.
I donat l'any que corre, podríem haver-nos estalviat uns diners que segur que van a fer falta per a altres coses.
Estes coses són les que se m'han ocorregut sobre el tema.Sense acritud,eh?
Puntos:
26-11-10 00:00 #6594821 -> 6591559
Por:comquedarem

RE: LES DAMES VENENT NUMERETS PER A QUE?? AÇÒ ES NOU!
A "de clar res"
Està bé que defenses a les dones que l´any passat, van organitzar, la part religiosa de la festa, perquè van voler i amb la voluntat dels veïns, però no fa falta la mala llet cap a altres veïns.
D'alguna manera, és el mateix donar la subvenció a uns festers "oficials", que a un altre grup de veïns que vulguen organitzar les festes. Existeix el mateix control sobre ixos diners, o siga cap.
I si creus que tu ho faries més barat i millor, doncs ja saps...sigues fester.
Puntos:
26-11-10 08:19 #6595334 -> 6594821
Por:PaellaValenciana

RE: LES DAMES VENENT NUMERETS PER A QUE?? AÇÒ ES NOU!
Hola comquedarem, si ho he entès be, aquesta persona es referia a que les dones de l'any passat demanaren la voluntat, es a dir, podies donar el que cregueres, però les dames, demanaran la quota, es a dir, tens que pagar-los 24€, per que aixi esta establida.

En eixe aspecte, estic d'acord amb tu en que no hi ha cap control sobre eixos diners, però donat que no son "festers oficials" jo també crec que haurien de demanar als veïns la voluntat i no la quota.
I respecte a la "subvenció oficial" de l'ajuntament, si que es aquest el que tindria que portar un control per saber en que s'ho gasten, i si no son "festers oficials" tampoc crec que deurien rebre la subvencio.
Jo soc dels que pensa, que les festes no haurien d'acabar-se, i que hi hauria que fer com en altres pobles, fer-se càrrec l'ajuntament.
Els veïns pagaríem una quota anual i l'ajuntament organitzaria aquesta setmana de festes.
No hi ha gent en el paro?? doncs que contraten a gent per a organitzar-ho.
Puntos:
26-11-10 12:46 #6596397 -> 6595334
Por:MARIETA DE LLUM

RE: LES DAMES VENENT NUMERETS PER A QUE?? AÇÒ ES NOU!
Totalment d'acord amb tu, Paellavalenciana, no se done el cas que tant d'arreplegar diners per part de l'Ajuntament en les subvencions i dels veins en les quotes. despres passe alguna cos en eixos diners.
Ademes no s'ha fet ningun any aixo.
Puntos:
26-11-10 17:36 #6597783 -> 6596397
Por:Joan N

RE: LES DAMES VENENT NUMERETS PER A QUE?? AÇÒ ES NOU!
RESPOSTA AL NO REGISTRADO DE DALT:

Hola de nou,

ja em va dir un amic. Si contestes no hauràs de parar: tenia raó, però bé, em veig obligat a fer-ho per les inexactituds que s'hi troben.
Vaig al gra:

1. Vaig tindre vàries reunions amb les voluntàries del Rosari i des del principi vaig ser clar: es dóna la subvenció si s'organitzen més coses a banda dels actes religiosos, és a dir, alguna cosa per als xiquets i alguna cosa per a la nit. En un principi anaven a fer-ho però al final deicidiren arreplegar la voluntat i organitzar NOMÉS els actes religiosos. Amb elles sempre m'he entés i jo no he tingut cap problema.És més, em vaig oferir per a qualsevol cosa que pugueren necessitar. El criteri ha estat el mateix que fa 3 anys amb Sant Josep.

2. Els jocs infantils ( ni cap altre espectacle ) NO VENEN SUBVENCIONATS per ningú. La subvenció a la que et refereixes supose que és la del SARC( Servei d'Assistència i Recursos Culturals) de la Diputació i des de fa molts anys ( 1997 ) NOMÉS LA UTILITZA I L'HA UTILITZAT L'AJUNTAMENT PER A ACTES ORGANITZATS PER LA MATEIXA en festes i al llarg de l'any.

3. Les discomòbils de la Retreta i del dia de la Casalla es paguen entre els 3 barris i l'Ajuntament ( o festers del Crist si hi ha ). Les que es fan entre setmana cada comissió ho negocia amb els bars de la zona on toca muntar-la segons el barri que siga. Ahí l'Ajuntament no entra per a res però sí et puc dir que normalment ho paguen entre les 2 parts ( però ningú està obligat a res ).

4. Vaig a recolzar a les Dames i els pares de les dames infantils perquè s'han oferit voluntaris per a organitzar els actes religiosos i els no religiosos per a eixos 2 dies: per això se'ls ajudarà amb la subvenció corresponent que està per a això. D'una altra manera no s'haguera fet RES.La subvenció es dóna una vegada feta la festa, mai abans. Gràcies a això els festers del Rosari del cas, almenys, no s'emportaren eixos diners.

Per a acabar he dir que no m'agrada el teu to, però t'assegure que com a regidor estic acostumat. El que no t'accepte és la "sombra de la duda" que has posat sobre tothom amb el destí d'eixos diners. Estàs insinuant que les dames majors o els pares i mares de les infantils van a quedar-se amb diners del poble? Tú ets conscient del mal que pot fer aquesta insinuació? A més, per la mateixa retgla de tres també podries dubtar de totes les comissions de festes,no?

Aquesta gent voluntària NOMÉS VOL QUE HI HAJA FESTES i crec que al poble els i les coneix tothom.
De tota manera et llance un repte: una vegada s'acaben les festes ens busques i t'ensenyarem tota la informació de com s'han gastat eixos diners ( ingressos i despeses ). Perquè tú saps QUI SÓC JO I QUI SÓN LES DAMES MAJORS I QUI SOM ELS PARES I MARES DE LES DAMES INFANTILS, PERÒ NOSALTRES NO SABEM QUI ETS TÚ. Així que quan vulgues alguna cosa, ja ho saps, ens busques.

Salutacions!

Joan Nogueroles.
Puntos:
28-11-10 17:19 #6606830 -> 6596397
Por:xoriset

RE: LES DAMES VENENT NUMERETS PER A QUE?? AÇÒ ES NOU!
Mira soc una dama,i me pareix molt fort els comentaris que esteu fent deixant en dubte la nostra responsabilitat de "que anem a fer en eixos diners" que et penses que mon anem de viatge a italia o que? sols volem que com tots els anys,les dames pugam disfrutar de la festa,i per aixo ens hem OFERIT, vendrem numerets,rifes en la fira i el que siga necesari per a tirar la festa avant, i si tu dius que no cal que ens donan la subencio,en que vols que organisem la festa de 2 dies? eh? en els dines que arrepleguem dels numerets? en aixo vols que organisem la festa? no se si hauras sigut festero o no,pero jo no tenia idea de com es menejava el mon de les festes (pels dines) i ara es quant mestic asabentat de la faena que es.Es tan simple com haver ixit festero que segur vosatros sou meu responsables i no pasara res en els diners!! o tambe que no compreu numerets ni pagueu la cuota pero sert que després esteu a primera fila en la casalleta jajaja pero me pareix rastrer que asta aso eu tingau que criticar,si es podria dir que estem fent un favor,perque dasi ixim ben parats tots,la gent del poble i les dames.
Puntos:
30-11-10 08:30 #6615728 -> 6596397
Por:No Registrado
RE: LES DAMES VENENT NUMERETS PER A QUE?? AÇÒ ES NOU!
Mira "dama", sobre el comentaria que has fet de : "no compreu numerets ni pagueu la cuota però sert que després esteu a primera fila en la casalleta", nomes vaig a dir-te que, quan acabeu de cobrar la quota, es repasseu el llistat de la gent que ha pagat per que possiblement s'emporteu una sorpresa dels mateixos pares que estan arreplegant-la.

Sí, jo he segut fester/a i et puc dir que he anat a casa d'alguns pares i familiars de les que enguany seran dames i m'han dit que no volien ni loteria, ni numerets, ni pagar quota, i desprès com tu dius a primera fila en els fills i en els nets en tot tant per arreplegar un bocadillo com per a pujar als nets als jocs infantils.
I que vam fer nosaltres, tragarmoseu, per que cadascú es lliure, però que es de tindre molta cara que ara siguen eixos mateixa els que vinguen a tocar-me a la porta per a que els compre loteria, numerets i quota.
Puntos:
01-12-10 22:56 #6634125 -> 6596397
Por:xoriset

RE: LES DAMES VENENT NUMERETS PER A QUE?? AÇÒ ES NOU!
Asi?? alomiyor no compraran numerets i tot lo qque tu vulgues pero te puc asegurar QUE DESPRES NO ENTREN EN EL FORO A CRITICAR!!!!
Puntos:
02-12-10 11:03 #6635730 -> 6596397
Por:No Registrado
RE: LES DAMES VENENT NUMERETS PER A QUE?? AÇÒ ES NOU!
segur q no entren??
Puntos:
02-12-10 17:19 #6637556 -> 6596397
Por:blau123

RE: LES DAMES VENENT NUMERETS PER A QUE?? AÇÒ ES NOU!
segur ;)
ja que no tenen tan poca faena, d'anar criticant les bones intencions de la gent!
Puntos:
02-12-10 17:40 #6637690 -> 6596397
Por:ventall

RE: LES DAMES VENENT NUMERETS PER A QUE?? AÇÒ ES NOU!
Ho senc molt, jo no he segut dama, pero pense que la gent no es clava en les dames, sino en la manera de fer-ho. Per que teniu que fer feina les dames? Que faja l'ajuntament o que hagueren rifat els sants, o que ixguen quadrilles dels pares tant de les xiquetes com majors de festers, o ja ixiria la gent a demanar la voluntat, mira si hi ha solucions. Pero les dames treballar? a partir d'ara la gent no es preocupara de agafar el sant, per que dirà que seu treballen les dames. Que opines tu com a dama? o opines que qui vinga d'arrere que s'apanye?
Heu fet la solucio de pan para hoy, hambre para mañana.....pero com tu l'any que bé no seras dama et dona igual, no?
Puntos:
03-12-10 08:09 #6640802 -> 6596397
Por:blau123

RE: LES DAMES VENENT NUMERETS PER A QUE?? AÇÒ ES NOU!
perdona pero que les dames d'enguany no siguen dames a l'any que be, crec que aixo no te res que vore, ja qe la festa NO es per a les dames sinò per a TOTS!
Puntos:
04-12-10 04:28 #6645963 -> 6596397
Por:xoriset

RE: LES DAMES VENENT NUMERETS PER A QUE?? AÇÒ ES NOU!
vols que et diga el que opine jo com a dama? Que no malgastes el temps criticant i volguent apañaro tot!!! EL TIEMPO ES ORO..;)
Puntos:
27-11-10 00:20 #6600290 -> 6591548
Por:veina de polinya

RE: LES DAMES VENENT NUMERETS PER A QUE?? AÇÒ ES NOU!
Hola a tots.
Com que hem senc al.ludida per les paraules d'aquest veí no identificat, em dirigeisc a vosaltres hui.
No entraré en els aspectes econòmics ni organitzatius de la festa, Joan ja ho ha fet molt bé, només parlaré de l'aspect emocional.
La meua filla té huit anys i está molt il.lusionada per ser dama, igual que ho estàn totes les altres xiquetes i també les dames majors. Pertant és decepcionant per a elles que l'any que vé no hi hagen festers a tots els barris, perquè si no n'hi ha festers, no n'hi ha festa.
Per aixó les dames majors s'han oferit a organitzar la festa dels barris del Rosari i dels Angels i les mares i pares de les dames infantils les hem recoltzat.
Hem d'agraïr a l'Ajuntament el seu suport i als veïns la resposta positiva que han tingut davant l'iniciativa d'aquestes joves ( tots no, ja ho hem comprovat ). Perquè la festa és per a tots i la fem entre tots.
Només em queda recomanar-li a aquest veí, que quan cresca i siga major, no tinga filles, perquè potser es trobe a la mateixa situació que nosaltres.
Gracies a tots i bona nit.
Puntos:
28-11-10 17:33 #6606903 -> 6600290
Por:lapaca

RE: LES DAMES VENENT NUMERETS PER A QUE?? AÇÒ ES NOU!
Al final tot es voluntat per a fer festa que es que la majoria volem.Molt be per tots
Puntos:
29-11-10 17:18 #6612773 -> 6606903
Por:blau123

RE: LES DAMES VENENT NUMERETS PER A QUE?? AÇÒ ES NOU!
no se perque desconfieu de les dames si son molt boniquetes
Puntos:
29-11-10 19:10 #6613675 -> 6600290
Por:ventall

RE: LES DAMES VENENT NUMERETS PER A QUE?? AÇÒ ES NOU!
Entenc a les dames però sentinto molt no estic dacord en açò, aixina sols aneu a conseguir que no ixguen mes gent a ser festers, provocant que a partir d'ara les dames i dametes es facen la festa. Tota la vida a vingut mal que es rifara el sants i verges pero s'ha fet i crec que ningú s'ha mort en l'intent, si en veritat voleu ajudar sigau d'algun barri. Pero esta situació va a servir per a que ningu voluntariament agafe res.
Es penseu que esteu fent algo bó, pero no es aixi, jo meu pensaria bé......perque oficialment han mort les festes, tal i com les coneixiem.
A partir d'ara sera...pues les dames que s'organitzen la festa que total es per a elles.
I oblideu-se de cobrar quota sensera perque la gent esta calenteta d'orella i si col.laboren doneu ja gràcies.
Si el que es volia aconseguir es que les festes les organitze l'ajuntament, esteu aconseguinto.
En tot aço no vull dir que siga ni millor ni pijor que les festes siguen organitzades per l'Ajuntament.
Pense que la gent del Rosari i dels Angels hagueren ixit arreplegar la voluntat com aquest any i els pubs ja hagueren fet algo de nit. Es penseu que esteu salvant la festa i torne a dir que....ha mort.
I per acabar este comentari tan politicament incorrecte, si es rifaren no haguerem arribat a este situacio.
Tot aço sense ofendre a ningu.
Puntos:
30-11-10 08:20 #6615719 -> 6613675
Por:PaellaValenciana

RE: LES DAMES VENENT NUMERETS PER A QUE?? AÇÒ ES NOU!
Estic d'acord en que aquesta situació va a servir per a que ningú agafe els sants voluntàriament i en que a partir d'ara com la gent vora que organitzant les festes les dames seguix havent festa, pues ningú agafarà els sants i que siguen elles les q venguen numerets i organitzen la festa. Crec, si no m'enganye que serà el que pensarà la majoria de la població.
I també estic d'acord en que molta, però molta gent, no pagarà la quota sensera per no hi haure festers. Que si, que se que dona el mateix que siguen els festers els que l'arrepleguen, o que siguen les dames, o que siga pepito de los palotes, però es aixi, si no hi ha festers, la majoria de la gent no pagarà la quota sensera i donarà una voluntat.
Puntos:
30-11-10 12:39 #6616678 -> 6613675
Por:No Registrado
RE: LES DAMES VENENT NUMERETS PER A QUE?? AÇÒ ES NOU!
Realment algú creu que si les dames i els pares i mares de les dames infantils no s'haveren fet avant, algú hagués organitza't alguna cosa de festes aquestos dies? Amb el mateix raonament imagine que ningú esperaria que a l'any que ve es pegaren per ser festers d'aquestos barris voluntariament?
Mireu, ens parega be o mal, es una solució. El temps dirà si bona o no. El que si que tinc clar és que ens hem d'anar mentalitzant que les festes tal i com les coneixiem dificilment tornaran, no es una qüestió de diners ni res així, es una qüestió de la societat en la que vivim, simplement la gent ja no vol fer res, vol que li ho donen tot fet, això si amb el dret de criticar-ho tot.
Puntos:
30-11-10 15:13 #6617554 -> 6616678
Por:pepita grillo 08

RE: LES DAMES VENENT NUMERETS PER A QUE?? AÇÒ ES NOU!
Estic d´acord en tot lo que has dit.
Es lo que hi ha, i qui no estiga d´acord que no compre el numerets, que no paue la cuota i ja esta pero que no vinga marejant al poble, no hi ha mes volta de fulla, pense que les dames no tindrien el perque de vendre numerets ni encarregarse de la festa si hagueren rifat el sant, perque ara h haurien FESTEROS!
Puntos:
30-11-10 19:14 #6619052 -> 6617554
Por:blau123

RE: LES DAMES VENENT NUMERETS PER A QUE?? AÇÒ ES NOU!
Esque no volia clavarme el l'asunt, pero nia un punt que pots arribar a rebentar.
Voleu que vos diga el plan que porteu la majoria de la gent que hi ha a este foro? criticar, siga lo que siga i posaro en dubte tot.
Si no voleu comprar numerets ni pagar la cuota, no compreu res, aixo es cosa de cada u i ningu te posa una pistola al cap pa que la compres.
i si no hi ha festeros els proxims anys demostrara Polinya lo poc que li importen les festes del poble.
Aço simplement a sigut una iniciativa de les mares/pares de les dames infantils i de les dames majors i vosaltres lo unic que feu es tirar-la per terra i buscar males consecuències.
Busqueuse altra faena que llevarli la ilusió a gent que enca viu per la festa!
Puntos:
30-11-10 20:30 #6619751 -> 6617554
Por:ventall

RE: LES DAMES VENENT NUMERETS PER A QUE?? AÇÒ ES NOU!
Criticar? estem opinant....el problema de vegades es de qui llig no de qui escriu. A mes et done tota la rao, que facen el que vullguen.
Puntos:
04-12-10 19:21 #6647948 -> 6617554
Por:No Registrado
RE: LES DAMES VENENT NUMERETS PER A QUE?? AÇÒ ES NOU!
Si l´ajuntament no haguera desistit de fer la festa, açó no estaria passant, però com es una celebració religiosa doncs passen del tema. Segur que si fora una festa per alguna ONG d´eixes que volen diners, de segur que l´ajuntament haguera estat ahí però com es per a la festa que es doncs que s´apanyen els implicats.
Puntos:
04-12-10 20:12 #6648172 -> 6617554
Por:No Registrado
RE: LES DAMES VENENT NUMERETS PER A QUE?? AÇÒ ES NOU!
Pasmado
Puntos:
04-12-10 22:51 #6648870 -> 6617554
Por:No Registrado
RE: LES DAMES VENENT NUMERETS PER A QUE?? AÇÒ ES NOU!
totalment d'acord
Puntos:
05-12-10 04:47 #6649508 -> 6617554
Por:comquedarem

RE: LES DAMES VENENT NUMERETS PER A QUE?? AÇÒ ES NOU!
no,tontet,no, la culpa es de Zapatero.
Puntos:
21-12-10 16:22 #6742969 -> 6617554
Por:No Registrado
RE: LES DAMES VENENT NUMERETS PER A QUE?? AÇÒ ES NOU!
Si la culpa no la tenen les dames doncs la té l'ajuntament, no? Que fàcil és llevar-se les culpes i donar-les als qui realment intenten buscar una solució a la decadència en què se troben les festes del nostre poble.

Afirmeu que seria millor que s'haveren rifat els sants, això està clar. Els sants no s'han rifat i ixe és el problema de tot. Perqué és molt fàcil no rifar el sant i així que ningú s'enfade si li toca i quedar bé amb tothom. Perque, qui vullga, ja agafarà el sant, no? Així és com s'han acabat les festes. Ara que els festers són voluntaris s'ha vist com se pega la gent per agafar el sant, ah? Bé, però deixem-ho estar, les dames solament han intentat buscar una solució a aquest problema. Clar que pensen que així la gent continuarà desinteresant-se per fer festa i, pot ser, siguen les dames que les succeïsquen qui es veguen obligades a encarregar-se però, no és culpa d'elles que això pase. És culpa de tots els qui preferixen que altres s'encarreguen de la festa i no fer-la ells (en la meua opinió, una actitud molt cómoda).

Per altra banda vosaltres refuteu aquesta solució dient altres més bones en la vostra opinió però aquestes són igual o pijors. Una d'elles és que simplement arrepleguen la voluntat, doncs com ja heu dit abans, les dones de l'any passat simplement l'arreplegaren per tal d'arreglar els actes religiosos, en això els sobraren 100 eurets i voleu que en eixos diners s'arregle la festa no-religiosa, que a fí de comptes és una festa que enriquix molt l'ambient de festes? Doncs crec que amb això hi ha poca festa a fer, que és en realitat l'objectiu d'estes xiquetes. Altra solució que doneu és que els pares/mares de les dames siguen els festers, doncs que bona solució per a vosaltres però i per a d'ells? Ja tenen bastant històries en el "damerio" de les seues filles com per a ser ells festers... Ells, ara estan fent tot el que poden per a ajudar a les seues filles per tal que tinguen festa però no és just que a més siguen festers.

I així podria continuar, però crec que ja he deixat clara la meua opinió i el que crec que realment és: no s'hauria d'haver perdut la tradició, és a dir, rifar els sants o verge, perquè així haveren perdurat més temps les festes.


SALUTACIONS

Una persona interessada per la continuïtat de la festa en el poble.
Puntos:
22-12-10 00:42 #6746222 -> 6617554
Por:comquedarem

RE: LES DAMES VENENT NUMERETS PER A QUE?? AÇÒ ES NOU!
Però, si fins a aconseguir gent que vulga estar en l'Ajuntament és un autèntic mal de cap..(pregunteu als grups polítics)
Respete la teva opinió pero, crec jo, que les tradicions no es poden imposar.
La gent, es negaria cada vegada més, a acceptar per obligació una feina per a la qual no s'ha presentat; amb el que s'acabaria igual amb la tradició.
Tal vegada calga començar a reflexionar sobre la utilitat (que segur que la va tindre) de les nostres festes..
Puntos:
22-12-10 01:29 #6746339 -> 6617554
Por:nabelate

RE: LES DAMES VENENT NUMERETS PER A QUE?? AÇÒ ES NOU!
que siga lalcalde fester machor!
Puntos:
27-12-10 09:59 #6765683 -> 6617554
Por:lapaca

RE: LES DAMES VENENT NUMERETS PER A QUE?? AÇÒ ES NOU!
I els altres de l´aCHuntament tambe festers toCH CHunCHs jajjajajajajjajjajajajjja............
Puntos:
01-01-11 23:31 #6791348 -> 6617554
Por:No Registrado
RE: LES DAMES VENENT NUMERETS PER A QUE?? AÇÒ ES NOU!
que mes dona que arrepleguen els pares de les dames els diners de la festa? a que ixquen festeros la cuestio es tindre festa .En cas de fiarmos crec que dona igual uns que altres parle com a mare de una xiqueta que ya ha segut dama y la ilusio de la meua filla eixa setmana val tot lo del mon y espere que continue igual per les dametes que venen
Puntos:
06-01-11 20:19 #6820792 -> 6578105
Por:No Registrado
RE: LES DAMES VENENT NUMERETS PER A QUE?? AÇÒ ES NOU!
No patiu que ja se'n van.
Enguany hi han eleccions municipals i els d'esquerra unida se'n van fora.
S'han passat els quatre anys intentant seduir al poble amb festes i més festes, per a que tots pogueren dir: "xe, estos xics si que fan coses i no com els que estaven antes".
Però els veins ens fem algunes preguntes:
- no hi han més regidories només que la de festes? Què estan fent en els altres àmbits?
- per què quan tots els ajuntaments del voltant estan retallant personal el nostre no para d'obrir bolses de treball?
Hi han coses que no quadren però que quede molt bé i que, prepareu-se veïns, ara ens faran saber a través d'algun butlletí, conéixerem totes les meravelles que han fet durant estos anys, si no, temps al temps...
Puntos:
07-01-11 01:47 #6822524 -> 6820792
Por:comquedarem

RE: LES DAMES VENENT NUMERETS PER A QUE?? AÇÒ ES NOU!
No patim gens, la gent decidirà el que considere convenient i punt.
Jo no sóc para res de festes però si han aconseguit fer més actes festius i culturals amb els mateixos diners, poc puc criticar.
No se si t'hauràs enterat però en la nostra comunitat, la millor del món mundial, tenim mig milió d'aturats, nosaltres a soles tenim una vuitena part dels aturats de tota Espanya. I tu et preguntes perquè no es paren d'obrir borses de treball..
I si mires atentament, descobriràs que hi ha coses que abans no havien..No les veus?
Puntos:
07-01-11 14:54 #6824236 -> 6822524
Por:No Registrado
RE: LES DAMES VENENT NUMERETS PER A QUE?? AÇÒ ES NOU!
Que gràsia m'ha fet el comentari de "no registrado". Diu, no patiu que ja se'n van... jajajaja!! com si digueres "buuff, no puc més, el que estàn fent-me patir estos". Jo estic molt contenta amb ells, i pense que han sigut ben clars en aquestos 4 anys. Hagut molta informació, per butlletins, panels, i sobretot pel foro, inclús contestant les nostres qüestions (que abans... tararí). No s'han negat a col·laborar en ninguna asosiació del poble, per tal de millorar, i pense que les borses de treball estàn molt bé per a la gent del poble, ja que hi ha molta en l'atur. Que te pereix mal? que donen faena a la gent parada? pues si que estem bons de sal. Realment... no se que més voleu, crec que el que hi ha que fer en un poble tant xicotet, és intentar viure tots amb armonia i el millor que pugam, i més en els temps que corren. Jusguem un poc millor, perqué el teu comentari no te ninguna base.
Puntos:
07-01-11 15:18 #6824349 -> 6824236
Por:lapaca

RE: LES DAMES VENENT NUMERETS PER A QUE?? AÇÒ ES NOU!
Tens tota la rao ademes aixo d que ja s´en van no esta tan clar
Puntos:
08-01-11 20:51 #6831199 -> 6820792
Por:No Registrado
RE: LES DAMES VENENT NUMERETS PER A QUE?? AÇÒ ES NOU!
Em podria dir el senyor de dalt si els d'EU se'n van qui entrarà? ale va, mulla't...que se te ve el plumerito! Riendote
Puntos:
26-01-11 01:51 #6939548 -> 6831199
Por:No Registrado
RE: LES DAMES VENENT NUMERETS PER A QUE?? AÇÒ ES NOU!
aixo,aixo, dis qui entrara perque tinc antes que del PP el canddat es sun pare de Zeus que no me se ara el nom, i del PSOE qui? Mario o Daniel o qui? Seu tenen callat ien els bars dieun q no tenen a ningu que vullga ixir. Els de ara ho fan molt be. Jo els votare atra volta xq han fet moltes coses com ara: casa el mege,la biblio, el nou jardelin, les reformes de la pisina, el pont q crusa a la mota, moltes festes, ...

Com q no me dixa posar un nom en usuari mel pose asi: POLINYANERO CANYERO
Puntos:
26-01-11 07:50 #6939682 -> 6939548
Por:ximet

RE: LES DAMES VENENT NUMERETS PER A QUE?? AÇÒ ES NOU!
Pasmado
Puntos:

Tema (Autor) Ultimo Mensaje Resp
bandes de les dames Por: de polinyà 15-08-09 19:58
devastador
40
Hola a tots i totes, soc nou! Por: autogrill 25-02-08 10:34
autogrill
18
dames 2009 Por: No Registrado 12-12-07 19:19
No Registrado
1
hui han fet bando per a les dames Por: No Registrado 29-11-07 00:23
No Registrado
3
Simulador Plusvalia Municipal - Impuesto de Circulacion (IVTM) - Calculo Valor Venal
Foro-Ciudad.com - Ultima actualizacion:08/08/2020
Clausulas de responsabilidad y condiciones de uso de Foro-Ciudad.com