Foro- Ciudad.com

Polinyà de Xúquer - Valencia

Poblacion:
España > Valencia > Polinyà de Xúquer
18-10-09 10:19 #3559207
Por:cervecita

nova guarderia a Polinya
Hola bon día a tots!

He escoltat que van a obrir una nova guardería a Polinyà, lo qual està molt bé, i m'agradaría preguntar si algú sap si es serà una guardería pública, o privada, i si se sap algo de dates d'apertura...

Moltes gràcies a tots.

Pasmado


Puntos:
19-10-09 21:03 #3573569 -> 3559207
Por:xúquer

RE: nova guarderia a Polinya
No es va a obrir una nova guarderia. El que passa es que l'Ajuntament a rebut una subvenció molt important per a fer un edifici nou per al primer cicle d'infantil (de 0 a 3 anys).
El projecte de construcció dura uns 12 mesos i començarà a principi de l'any vinent. No se sap data de termini però esprem que estiga acabada per a finals de 2010 o principi de 2011.
Evidentment és una escola pública, municipal i que l'actual equip de govern no es planteja (com en cap servei) la seua privatització.
Puntos:
19-10-09 23:54 #3575833 -> 3573569
Por:de polinyà

RE: nova guarderia a Polinya
i on es farà i que es fara en l'actual?
Puntos:
20-10-09 01:44 #3576591 -> 3575833
Por:xúquer

RE: nova guarderia a Polinya
Es farà junt al poliesportiu, el camp de futbol i la piscina, molt aprop de l'alcocera. El que es farà amb les instal·lacions actuals encara no està decidit.
Puntos:
20-10-09 09:19 #3577100 -> 3576591
Por:cervecita

RE: nova guarderia a Polinya
Moltes gràcies xúqer per la teua informació.

Es una noticia que m'agrada molt, perque acabem de ser pares, i tindre una nova instal·lació al poble, per al cicle de 0 als 3 anys, ens dona molta il·lusió.

Espere que tot isca segons lo previst.

Salutacions!

Pasmado


Puntos:
21-10-09 00:19 #3588027 -> 3577100
Por:comquedarem

RE: nova guarderia a Polinya
Cervecita: Et felicite per la teva nova paternitat..Benvingut siga la nova personeta a esta xicoteta comunitat.Salut
Puntos:
21-10-09 12:49 #3590905 -> 3588027
Por:cervecita

RE: nova guarderia a Polinya
Moltes gràcies comquedarem....

Estic segur de que viurà bé a Polinyà. (O això espere)

Ens veiem!

Pasmado

Puntos:
23-10-09 22:34 #3619335 -> 3576591
Por:pica pica

RE: nova guarderia a Polinya
Enhorabona per la subvenció aconseguida i per gastar els diners en coses de trellat.
Puntos:
01-11-09 17:26 #3708396 -> 3619335
Por:TYRREL

RE: nova guarderia a Polinya
Em pareix molt bé que un poble com Polinyá tinga unes instalations modernes. Ademes, vist la quantitat de Xiquets que ja han nasgut i els que estan en cami,este centre sera molt util per a tots els pares.
Cal tindre en conter l´horari per els pares que treballen i que nos tenen a ningun familiar en el poble per portar els xiquets de mati i replegar els de vesprada. No se si aixo ja es fa.
Puntos:
01-11-09 21:26 #3710357 -> 3708396
Por:No Registrado
RE: nova guarderia a Polinya
Això de la guarderia està molt bé. No es doneu conter, que desde que està el nou equip de gobern, tenim molt bona informació sobre el que pasa al poble? ho dic per Xúquer. Abans d'estar ells, ací en el foro ningú de l'ajuntament ens informaba de res.
No se quines queixes teniu d'aquest equip de gobern, si està demostrant que valen 40 vegades més que l'anterior (no dic que ho fera mal l'anterior).
Pel poble hi ha molta gent que "trabuca" l'informació quan pasa d'uns a altres, i al final va a parar al foro, i ahí està Xúquer que vos ho explica perfectament i quasi sempre vos deixa en un pam de nas, sobretot en el tema relacionat en lo dels inmigrants, que esteu com a locos culpant a l'ajuntament, quan ells ho fan perquè els arriben subvencions, i ademés es per a tota la població, no soles per als inmigrants. Però clar, és millor criticar i posar verd a tot el món.
Reflexionem... per a mi personalment, aquest poble està "menejant-se" més que mai, en el tema d'infraestructures, cursets, asociasions... en fí, VIDA PER AL POBLE, que abans tenia molt poca...
Puntos:
01-11-09 21:59 #3710709 -> 3710357
Por:No Registrado
RE: nova guarderia a Polinya
El poble sempre n'ha tingut, de vida dic.
Puntos:
01-11-09 22:05 #3710800 -> 3710357
Por:de polinyà

RE: nova guarderia a Polinya
el del mensatge anterior soc jo.
Puntos:
02-11-09 12:44 #3714476 -> 3710357
Por:tenca45

RE: nova guarderia a Polinya
Primerament, abans de que EU entrara a l'ajuntament, hi havia la mateixa informació amb l'equip de govern dels Socialistes, una cosa es que la gent no preguntara i no es menejara i l'altra que no hi haguera informació i si tu dius que Xúquer ens ho explica tot, doncs em de donar-li les gràcies a Xúquer per mantindre'ns informats, però abans també hi havia molta informació( els bulletins oficials del poble per exemple, jo sempre n'he tingut del PSOE).
Després, aquí ningú està com a loco, culpant a l'ajuntament, asó es un FORO i la gent expresa els seus sentiments i pensaments, a favor o en contra i se'ns ha de respectar i no dir-nos "locos" o "trabucadors" no creus? per qué si estàn al govern es gràcies a ixos locos o trabucadors, no? D'altra banda, la vida del poble....Qué abans no hi havia??? doncs crec que t'equivoques per qué els cursets d'iniciació a la informàtica amb el govern dels socialistes ja el teniem, així que s'haurieu d'informar millor, per mantindre'ns més informats dic. I lo de les assosiacions... ens les podríeu nombrar? per qué en aquests moments i com que sóc nou al Foro no se si els haveu nombrat abans. I per últim lo dels inmigrants, com que sóc fill, net i rebesnet d'emmigrants espere que després no se m'acuse de "racista" posat que no ho sóc, però si que es veritat que en algunes coses se'ls dona privilegis i se que els d'EU que hi ha al foro ara m'aneu a menjar, però jo m'exprese i sempre ho faré perquè ja vaig callar prou amb la dictadura i com diu la cançó de Lluís Llach "Si m'heu de fer callar, que siga ara, ara que puc dir no i res teniu per comprar-me". Gràcies i espere les vostres respostes.
Puntos:
02-11-09 13:43 #3715032 -> 3710357
Por:No Registrado
RE: nova guarderia a Polinya
Jo dia que no donaven informació en el foro, si ho lliges bé, que abans al foro ningú de l'ajuntament dia res, ni s'han interesat mai, una altra cosa són els butlletins i coses d'estes (que EU també ho fa), però hem referia al foro, que aquest equip de gobern ha tingut el detall, que s'agraix molt. És molt més comode preguntar algun dubte per asi, que anar a l'ajuntament, i més si l'horari laboral t'impedix anar, això abans no ho podiem fer. A més, pense que els serveix per a saber qué opina la gent sobre el seu treball, que és important.
I per lo de vida al poble, és una opinió personal, que ho he notat. Està clar que si eres socialista vas a negarmeu, i tindràs una altra opinió. Quan estaba el psoe, tots els anys se feia el mateix, les mateixes festes, la fira, agost, els reis... en fí, com sempre. Ara me pareix a mi, puc estar equivocat, que es menegen més, han proyectat pel.licules al centre cultural, han fet cursets (no sols d'informàtica), han creat la nova pàgina web (que per cert, l'antiga donaba pena), han portat a diversos grups a actuar al poble (seguent festes i no seguent festes) com per exemple "kimbala percussió", se que posaren 2 autobussos per a la gent del poble per al certamen de la banda, un per a maig i l'altre per a octubre... etc. No dic que abans no hi haguera res d'açò, però crec que ha pegat un bon canvi..
Puntos:
02-11-09 19:05 #3717949 -> 3710357
Por:tenca45

RE: nova guarderia a Polinya
De nou t'has equivocat, no sóc socialiste. Pense que tot el que esteu fent va molt encarat cap a les persones que tenen les vostres idees polítiques per qué, es clar, el correfocs es valencià i tal però, sabeu si li agrada a tothom? o aquells actors que portareu fa uns anys que anaven en "zancos" sabeu si a la gent li agradà? no, sabeu que a els vostres votants els agrada... pel que fa al concert de música.. bé jo alave el treball que fa la nostra banda municipal però no conec a molta més gent que siga "no familiar" de la gent de la banda que va anar... i la "kimbala percusió" i la pàgina web em pareix que "en estos tiempos tan difíciles que corren..." se'ls havereu pogut extraviar.. i per lo de la informació... per a que em serveix el Foro si el senyor alcalde no està? ni al foro ni a l'ajuntament... per qué diverses vegades he anat i sempre m'han dit el mateix "està reunit" "no està" o "hui no ha vingut" almenys a Daniel el veiem pel poble... per qué a mi per més que Xúquer estiguí así, m'interesa parlar en algú de l'alcaldia i com que no se si sou o no... i és més amb el govern socialista es feia el mateix per qué donaven diners per a treballar les sèquies al estiu tres mesos i no el mes que dona el partit governant actualment. I per últim em reitere, no sóc racista ni socialista....per més que m'ho vuigau dir... sóc com sóc, d'una esquerra que mira per els meus i per els altres i no per els altres i després per els meus.
Puntos:
02-11-09 19:41 #3718391 -> 3710357
Por:xúquer

RE: nova guarderia a Polinya
Cadascú serà el que serà i és igual de respectable, pense el que pense i imagine que en això els dos podem estar d'acord. Per altra banda les mentides, per més vegades que és repeteixen no passen a ser veritat.

el Foro si el senyor alcalde no està? ni al foro ni a l'ajuntament... per qué diverses vegades he anat i sempre m'han dit el mateix "està reunit" "no està" o "hui no ha vingut"

El senyor alcalde, li pese a qui li pese, va tots els dies a l'Ajuntament, tots els dies. Alguns dies cap la possibilitat que no estiga, ja que moltes vegades ha d'anar a valència, a la diputació, a les conselleries, a la CHJ, a la FVMP etc... Per què? per a solucionar problemes i per a exigir respostes i per a conseguir la concesió de subvencions que d'altra forma no s'haveren tingut. Que alguns dies està reunit? Doncs també pot ser, però si està reunit t'hauran dit que tornes en un altre moment concret. Per altra banda pràcticament sempre que per algun motiu l'Alcalde ha tingut que anar algun lloc i no ha estat a l'Ajuntament, algú de l'equip de govern hem estat a l'Ajuntament a l'abast de qualsevol persona per a allò que els fera falta.

donaven diners per a treballar les sèquies al estiu tres mesos i no el mes que dona el partit governant actualment

Per si no ho sabies (segur que si) els diners per als contractes de l'estiu no són de l'Ajuntament sinò del govern central (INEM Agricola) i de la conselleria (PAMER). Actualment es reben els mateixos diners que abans, si els mateixos, i és fan els mateixos programes de manteniment que abans, i és contracta els mateixos mesos i a les mateixes ( o mes) persones que abans.
Per altra banda durant aquest passat any l'Ajuntament ha fet un esforç econòmic i ha estat continuament contractant a gent amb diners propis de l'Ajuntament, fent un manteniment del terme continu i de neteja del poble. Evidentment no és suficient ni es pot solucionar els problemes a tot el món però és fa el que es pot amb els recursos dels que l'Ajuntament disposa.

per últim em reitere, no sóc racista ni socialista....per més que m'ho vuigau dir... sóc com sóc, d'una esquerra que mira per els meus i per els altres i no per els altres i després per els meus.

Sense comentaris...

Puntos:
02-11-09 21:12 #3719607 -> 3710357
Por:No Registrado
RE: nova guarderia a Polinya
Ahí es on jo voldría arribar...les mentides no es poden creure... però la veritat si i la veritat està al dia a dia, a les cases de les dones que no tenen recursos per qué son gent major, a les cases on els xiquets van en les sabetes trencaes a l'escola, a les cases on els fills s'han possat a treballar tot i que volíen fer una carrera... ahí està la veritat si li pregunteu a la gent, obtindreu en molts casos esta realitat i no la que vosatros, penseu que viviu.Per qué aquesta realitat quant la vius de fora es mentida però quant la vius de dins dol, i dol massa veure que no pots pagar i que a casa aplegen cartes d'embarg.
Doncs mira, a mi me pesa i molt que l'Alcalde no estiga... Si són cinc dies a la setmana i de cuatre que jo aní seguits, el senyor alcalde no estava.... que vols que pense? perqué es clar.. l'Alcalde ha d'anar a la conselleria, a la diputació, así i allà per exigir respostes i subvencions, però... tots els dies? i val, me n'alegre de que "alguna" persona del govern haja estat però, a mi m'importa a la persona que jo he elegit i a la persona que jo crec que ha d'estar ahi per a atendrem, no a la persona del seu govern que em puga atendre... que donen respostes com "això a la assistenta social".
Pel que fa als dines... a mi no em pots dir que contracteu a més gent per qué he anat, he suplicat, he parlat amb l'assistenta, amb les persones de l'equip de govern que han estat però les vostres respostes son simples "parla en l'assistenta" o "la llista pega voltes, ja te tocarà" m'entre que altres persones (i no dic en cap moment Manolo, q fa un treball meravellós per a tot el poble) estan ahí i ahí estàn i estaràn per qué son "amigos, conocidos y familia" de la gent de l'alcaldia, mentre que jo cada mes me les veig prou apurades per a pagar hipoteca, segurs, llum i telefon, que es l'essencial, ja que de capritxo ja et dic que ni coca cola em puc permetre.
No tens cap comentari més per mi Xúquer? per qué és del que la gent del poble vos acusa de "primer per als altres i després per als meus" si es per això per el que has dit sense comentaris... i si ho has dit per qué he declarat publicament el que sóc, i penses que sóc menys humana que tu per dir que primer per als meus i després per als altres pots preguntar a la gent que me coneix (si es que saps qui sóc) i veuràs com sóc un home que treballa com a voluntari en tot el que pot... es més sas quina crec jo que es una ajuda per als emmigrants? que els ajudeu a buscar feina, una feina on no els degraden com a persones i que els pagen el mateix sou que a un Espanyol i no que els doneu menjar o on dormir i que els deixeu que treballen per dos euros. (Ahí es pot veure l'avaricia que tinc, que preferisc que treballen junt a mi que no que a mi em desplaseu per a que ells pugen menjar i jo morirme de fam, per que si nó seré al final jo qui aniré desnutrit a la plaça del poble i em tiraré en terra... serà llavors en ixa situació quant m'ajudeu?)
Puntos:
02-11-09 21:47 #3720085 -> 3710357
Por:cremaors

RE: nova guarderia a Polinya
T'apolle al 100% !!!
Puntos:
02-11-09 22:08 #3720394 -> 3710357
Por:tenca45

RE: nova guarderia a Polinya
Cremaor, m'ajudes a demostrar les meves teories, que no es sols el que jo pense, sinó que molta gent del poble pensa asó.
Puntos:
02-11-09 22:37 #3720846 -> 3710357
Por:cremaors

RE: nova guarderia a Polinya
Esque a molta gent esta pasant per on estas pasant tu i aixo no seu mereix ningu perque davant de tot nosaltres som gent humilde i treballadora que volem tiara avant i no podem perque no mos donen faena o no hi ha simplement!! i que la gent com els inmigrants sense treballar li mitat vagen en movils millors que els de qualsevol persona del poble o millor cotxe .. pero aixó com potser?? no meu explique!!!sense treballar i que tinguen capritxos que valen mes que el minjar que els donen!!no penseu que s'aprofiten de nosaltres un poc??
Puntos:
03-11-09 00:19 #3722149 -> 3710357
Por:xúquer

RE: nova guarderia a Polinya
Seguisc dient el mateix que abans, les mentides per més que u les diga no és converteixen en realitat. I no parle de la teua realitat que tú sabràs i jo no la pose en dubte.
Tú pots parlar per la gent del poble? No, tú parlaràs per tú, haurà molta gent que compartirà el que dius, però pensa que també hi haurà que no.
Açò crec que ja ho he dit moltes vegades, però si penseu que l'Ajuntament de Polinyà (o qualsevol altre) te capacitat per a solucionar la vida a tots aquells que estan en una mala situació econòmica, estem tots molt equivocats. Amb els recursos que hi ha és fa el que es pot. Evisentment no hi ha per a tots.
Seguisc sense creurem, i no em resignaré a creure-m'ho, que la teua situació és tant preocupant i ningú t'ha donat, com a mínim, una solució transitòria. Si és així (i ja que no tens feina) pots vindre qualsevol dia de matí a l'Ajuntament a parlar amb l'alcalde, o amb qualsevol altra de les persones de l'equip de govern que per allí parem.
En quant a les acusacions de nepotisme, crec que aquest equip de govern si d'alguna cosa se la pot acusar no és de nepotisme. Et dire que l'actual equip de govern no ha fet fixe a cap treballador de l'Ajuntament. La majoria de contractacions o és fan per el servef, o és fan de la borsa de treball, baremada amb el criteris que la junta de govern ( on estem tots els grups polítics de l'ajuntament)va aprovar.
Per altra banda no se d'on t'has tret que els immigrants no treballen. Jo en conec molts que ho fan, imagine que tú tamebé. Paguen impostos com el que més i per tant tenen drets com el que més.
Per últim això de alimentar, dormir i que treballen per dos euros? Això li ho dius a Camps o A Zapatero, com moltres altres coses, per cert ara que ve al cas, que està en les seues mans solucionar i no fan absoltament res.

Puntos:
16-11-09 20:01 #3869582 -> 3710357
Por:ximet

RE: nova guarderia a Polinya
Per favor recordeu que a POlinyà no hi ha una guarderia o "jardilin" és una escola infantil municipal. Gràcies.
Puntos:
16-11-09 20:45 #3870241 -> 3710357
Por:tarongeta

RE: nova guarderia a Polinya
XUQUER CUANT NO VEUS FLORETES ACUSES A CAMPS O ZAPATERO, PROU ROLLETS I MES CLARETES LES COSES.
Puntos:
16-11-09 22:54 #3872025 -> 3710357
Por:puromoro

RE: nova guarderia a Polinya
I TU APLICAT EL CUENTO PERO AL REVÉS.
Puntos:
17-11-09 10:58 #3874702 -> 3710357
Por:No Registrado
RE: nova guarderia a Polinya
Sempre que es diu la veritat en algun escrit, tenim que aplicarmos el cuento...De que teniu,por??

I si no voleu que tanquem el tema,per que??
Puntos:
17-11-09 21:54 #3882625 -> 3710357
Por:pica pica

RE: nova guarderia a Polinya
Jo estic supercontenta perquè el meu fill podrà disfrutar d'ella. Enhorabona per conseguir-ho.
Puntos:
18-11-09 00:12 #3884515 -> 3710357
Por:xúquer

RE: nova guarderia a Polinya
Crec que no. Jo crec que nosaltres acertem en algunes cose i errem en altres ( com tot el món), altres simplement ni estan bé ni mal, depén de qui les valore´. Però una cosa si està clara la generalitat i Camps no tenen mai la culpa de res ni fan res malament, o és culpa de l'Ajuntament o de Zapatero. I sols recordar-te, per què estic segur que ho saps, que la Generalitat junt al govern central tenen el 95% de les competències i gestionen el 90% dels diners dels impostos del espanyols, i a més són ambdues administracions les úniques a les que la constitució espanyola els dòna la capacitat per a legislar.
Puntos:
18-11-09 00:23 #3884595 -> 3710357
Por:No Registrado
RE: nova guarderia a Polinya
Esa persona que tiene tanto empeño en hablar con el alcalde...¿qué espera sacar de esa reunión? yo os lo diré...intenta hacer aquello que tanto critica, intenta saltarse el procedimiento que tienen que seguir todos los vecinos para ver si puede salir beneficiado...mientras acusa al alcalde de favorecer a "conocidos, amigos y familiares".
Puntos:
18-11-09 12:17 #3887046 -> 3710357
Por:serruig

RE: nova guarderia a Polinya
Crec que no saps de que estem parlant, i ja me diras, si tu saps, ¿QUIN PRECEDIMENT NI HA??¿I QUIN BENEFICI? JA QUE TU SAPS TAN...
Puntos:
18-11-09 23:43 #3896092 -> 3710357
Por:No Registrado
RE: nova guarderia a Polinya
Bueno, si esta persona dice que ya ha hablado con la asistenta social,si ya le han explicado que la lista de la bolsa de trabajo es rotativa, ¿que espera que le diga el alcalde?.. "no te preocupes, a ti te colaremos en la lista..porque tu estas peor que los otros 200 vecinos apuntados.."
A mi, no me parecería bien. Y que nadie sea tan ingenuo de creer que el ayuntamiento o cualquier otro organismo le va a pagar la hipoteca o le va a dar trabajo. Por desgracia.
Puntos:
08-02-10 10:00 #4594307 -> 3710357
Por:cervecita

RE: nova guarderia a Polinya
Bon día a tots!

Reprenc esta conversació no per la polémica, sino per el tema original...

¿Han començat les obres de la nova escola infantil?

Ahir vaig passar per la zona del poliesportiu i del camp de futbol i no vaig vore res... Tampoc em vaig fixar molt perque anava en cotxe, però era per tindre informació.

Moltes gràcies i bon día.

Pasmado


Puntos:
08-02-10 20:37 #4608691 -> 3710357
Por:ximet

RE: nova guarderia a Polinya
Crec que sols està feta l'accés`..
Puntos:
09-02-10 11:34 #4613720 -> 3710357
Por:xúquer

RE: nova guarderia a Polinya
Està fet l'accés per poliesportiu, la segona fase, que és la de construcció començarà segurament entre març i abril
Puntos:
09-02-10 16:49 #4617743 -> 3710357
Por:cervecita

RE: nova guarderia a Polinya
Molt bé, moltes gràcies per la informació...

Espere que tot vaja be.

Puntos:
17-02-10 21:06 #4687624 -> 3710357
Por:ximet

RE: nova guarderia a Polinya
Per cert... les obres no s'iniciaven ara??
Puntos:
18-02-10 00:44 #4689642 -> 3710357
Por:xúquer

RE: nova guarderia a Polinya
Tens la contestació dos missatges mes amunt.
Puntos:
18-02-10 20:16 #4694756 -> 3710357
Por:ximet

RE: nova guarderia a Polinya
OK xúquer gràcies!
Puntos:
30-05-10 08:46 #5437115 -> 3710357
Por:ximet

RE: nova guarderia a Polinya
Com està el tema de l'obra???, perquè ja és quasi el mes de juny i encara res de res..
Puntos:
01-06-10 10:25 #5450708 -> 3710357
Por:cervecita

RE: nova guarderia a Polinya
Si, agrairíem informació... Gràcies.


Pasmado
Puntos:
01-06-10 16:00 #5452406 -> 3710357
Por:No Registrado
RE: nova guarderia a Polinya
Ara enaquest moment està en licitació. El termini per a les empreses interessades en l'obra acaba el 4 de juny i és calcula que l'adjudicació es farà a finals del mes de juny começant les obres al mes de juliol i acabant-se un any després. Per tant aquestes instalacions s'utilitzarien en principi al curs 2011-2012
Puntos:
01-06-10 16:01 #5452417 -> 3710357
Por:xuquer

RE: nova guarderia a Polinya
No se perquè no m'ha eixit el nick però el missatge anterior és meu.
Puntos:
01-06-10 17:39 #5453000 -> 3710357
Por:ximet

RE: nova guarderia a Polinya
Ok gràcies!!!!
Puntos:
01-06-10 22:29 #5455287 -> 3710357
Por:comquedarem

RE: nova guarderia a Polinya
XUQUER, sense ànim de criticar.. per qué tot el que fan les administracions públiques, seeeeeeeeempre es retrasa? Hi ha algun motiu racional per això?
Puntos:
01-06-10 22:35 #5455330 -> 3710357
Por:comquedarem

RE: nova guarderia a Polinya
Per cert, ja has vist el video (te ho vaig enviar en privat per a no aborrir al personal)de la intervenció de Daniel Cohn en el parlament europeu? els té cuadrats..
Puntos:
01-06-10 23:50 #5456139 -> 3710357
Por:xúquer

RE: nova guarderia a Polinya
La intervenció molt bona, la veritat és que és contundent i molt explicativa del que està passant i del que s'està consentint.
En quan a les obres, el procediment administratiu és així, millor o pitjor però és el que hi ha a tots ens agradaria que la buracràcia fora mes ràpida. Però com que l'obra te una certa envergadura, has de publicar donar un temps per a alegacions, resoldre el ple de l'Ajuntament les alegacions etc.....
Puntos:
21-07-10 17:04 #5768272 -> 3710357
Por:edamm

RE: nova guarderia a Polinya
Ja estem a 20/07. Han comensat?
Puntos:
21-07-10 22:39 #5770429 -> 3710357
Por:No Registrado
RE: nova guarderia a Polinya
IDEM DE LO MISMO .............DE FORA VINDRAN Y MOS EN?............ FRANJUAN Y GUAL KE EN ELS JUBILATS A PAGARO POLIÑA KE SOMOS TODOS.
Puntos:
02-09-10 10:33 #6019655 -> 3710357
Por:zelras

RE: nova guarderia a Polinya
aixo dic jo,han començat ja les obres o no????????a mi no em corre presa ninguna pero....
Puntos:
02-09-10 13:55 #6020441 -> 3710357
Por:xúquer

RE: nova guarderia a Polinya
Les obres d ela nova escola infantil començaren el passat dia 1 d'agost i està previst que acaben a final del curs escolar actual per a poder començar ja el seu funcionament al curs 2011-2012.
Puntos:
02-09-10 14:00 #6020474 -> 3710357
Por:zelras

RE: nova guarderia a Polinya
Sonriente
Puntos:
02-09-10 19:18 #6022348 -> 3710357
Por:cervecita

RE: nova guarderia a Polinya
Visca!!

M'alegre molt d'això!!

Esperem que tingam sort, i sí que es complixquen els terminis previstos...

A mi sí que m'afecta directament, je je je...

Pasmado
Puntos:
25-01-11 21:48 #6938104 -> 3710357
Por:No Registrado
RE: nova guarderia a Polinya
i tambe esta mes endeutat que mai Riendote
Puntos:
26-01-11 00:47 #6939434 -> 3710357
Por:xuquer

RE: nova guarderia a Polinya
Si la veritat es que si, la generalitat valenciana está mes endeutada que mai,m'ho has llevat de la boca. Sols deu la friolera quantitat de 15000 milions d'euros, es a dir que cadascun dels valencians/es (no les famílies sino cada membre de la família) deu uns 3500 euros.


En quan a l'Ajuntament de Polinyà l'únic deute que hi ha el prèstec per a pagar l'aportació municipal de la reforma del jubilats, aportació que pujava a 150000 euros. Obra de l'anterior equip de govern i deute del que sols queda per pagar 25000 euros que es pagaran aquest any, es a dir abans que acabe la legislatura.
Puntos:

Tema (Autor) Ultimo Mensaje Resp
guarderia: seguridad en la recogida de nuestros niños Por: uelo 11-11-11 09:20
cervecita
1
guarderia Por: No Registrado 21-10-11 19:19
xúquer
3
Succes en la guarderia que m'ha trencat el cor. Por: No Registrado 25-01-11 15:16
No Registrado
0
RENOVACION Y MEJORA DEL SISTEMA DE ILUMINACION EN EL CAMPO DE FUTBOL DE POLINYA DE XUQUER Por: Foro-Ciudad.com 02-03-10 05:25
Foro-Ciudad.com
0
Simulador Plusvalia Municipal - Impuesto de Circulacion (IVTM) - Calculo Valor Venal
Foro-Ciudad.com - Ultima actualizacion:07/08/2020
Clausulas de responsabilidad y condiciones de uso de Foro-Ciudad.com