Foro- Ciudad.com

Polinyà de Xúquer - Valencia

Poblacion:
España > Valencia > Polinyà de Xúquer
03-09-09 18:43 #3126822
Por:No Registrado
AVINGUDA ALZIRA
Algú sap quan acabaran les obres? Van a plantar algun arbret o van a deixarho com en el troç del magatzem de Palau, tot asfaltat i cap d'arbre?
Puntos:
04-09-09 10:59 #3132798 -> 3126822
Por:No Registrado
RE: AVINGUDA ALZIRA
El troç del magatzem de palau com tu dius i la ronda Joan Fuster la gasten per a pixar i cagar els gosos o siga que dona igual el que façen a la avinguda nova en cuatre dies fet un asco gorrinos!!!!!!!!!
Puntos:
05-09-09 12:25 #3143639 -> 3132798
Por:lapaca

RE: AVINGUDA ALZIRA
Tens tota la rao esta tot fet un asco parcs,el jardi ,l´alameda,les rondes,els carrers.Srs de l´ajuntament apart de netejaro podien fer algo mes
Puntos:
06-09-09 10:30 #3150099 -> 3143639
Por:pica pica

RE: AVINGUDA ALZIRA
Doncs jo tinc xiquets i he vist els parcs més nets i que el poble està netejant-se més que mai. Ara, també t'he de dir que m'entristix molt vore lo poc respectuosa que és alguna gent amb el poble: tiren el fem quan volen o el deixen fora, deixen trastos on els dóna la gana, porten els gossos als parcs a fer les seues necessitats que es on juguen els xiquets. Per molt que es netege...Menys mal que la majoria de la gent no és així perquè sinó.
Puntos:
07-09-09 16:58 #3160215 -> 3150099
Por:No Registrado
RE: AVINGUDA ALZIRA
Lapaca, te n'has passat un poquet,no? Per amistats que tinc he tingut l'ocasió d'anar a altres pobles i ací està tot molt més net i cuidat. Però bé, és la meua opinió.
Puntos:
07-09-09 19:30 #3161926 -> 3160215
Por:No Registrado
RE: AVINGUDA ALZIRA
no sé perque no ix el meu nom! El missatge que obre la conversa es meu, Poaor,... Ningú sap com va a quedarse o quan s'acaba? Es que vaig a canviarm a viure per alli,...
Puntos:
08-09-09 19:17 #3171454 -> 3161926
Por:No Registrado
RE: AVINGUDA ALZIRA
Jo parle per el que veig a la porta de ma casa totes les dies la paret pixaeta i cagaeta i aixi un dia i un altre i un altre.......
Puntos:
10-09-09 12:14 #3188239 -> 3126822
Por:No Registrado
RE: AVINGUDA ALZIRA
hola soc una veina de Polinya que visc a l´avinguada, i el puc dir que les obres no se sap quant acabaran , ES LA OBRA DEL ESCORIAL, no es podeu imaginar el calvari que se esta visquen a eixe carrer no soles per la pols y el sorroll de les maquines, sino tambe per que fan y desfan dues voltes les faenes hi ha un descontrol per part de la Ayuntament impresionan. En cuant a les instalacions obligades se han olvidat d´algunes de elles, material ruin ( que han tengut que camviar), etc...

Vosaltres sabieu que eixa obra la paga el carrer? I que ademes hen de pagar un centre de transformació de llum que a la ayuntament li sabia olvidat proyectar? Per que en el poble no hi ha prou centres de transformació per a suministrar llum a tots.

En cuant al tema del gosos, jo en tinc un i el trac al terme , pero quant ve en mi pel poble porte una bolsesa per a replegar.... lo que embruta. Si som tots cuidaosos no fa falta que se embrute tant el poble. Realment el problema son aquells que obrin les portes per a que l´animal passe tot el día pel poble passejant i fent el que vuiga.
Puntos:
10-09-09 18:56 #3193004 -> 3188239
Por:lapaca

RE: AVINGUDA ALZIRA
Si que es veritat que porta molt de temps.Jo pensaba en un principi que l´acabarien antes de festes.Bueno pues anim als veins i paciencia
Puntos:
10-09-09 20:46 #3194280 -> 3188239
Por:xúquer

RE: AVINGUDA ALZIRA
No tinc per costum contestar a n"no registrados" però crec que és bastant necessari aclarir alguna coseta.

sino tambe per que fan y desfan dues voltes les faenes hi ha un descontrol per part de la Ayuntament

NO hi ha cap descontrol, els tècnics estan fent las eua feÏna, que es controlar l'obra. Que l'empresa a fet algunes coses que als tècnics no els a paregut b? Que s'han tingut després per part de l'empresa de tornar a fer? SI. Però si tu t'has obrat una casa sabràs que això es bastant habitual. Si l'obrer posa alguna cosa que a tú no t'agrada i és com havies quedat amb ell, ho ha de cambiar i tornar-ho a fer.

En cuant a les instalacions obligades se han olvidat d´algunes de elles

Crec que instalacions obligades estan totes i sinò ho vens un dia a l'Ajuntament i em demostres que no es cert.

Vosaltres sabieu que eixa obra la paga el carrer?


Com tots els VEïNS I VEÏNES de Polinyà. Quan s'urbanitzen el carrer se'l paguen. O és que aquestos són diferents? Per cert els veïns del teu costat de carrer no paguen quotes per què eixa mitat ja estava urbanitzada. El que si s'ha fet mal des de fa molt de temps és donar llicències per a que es feren les cases sense estar urbanitzat el carrer. També és cert que tots els veïns tenen un paper signat, condicionant la llicència a que en el futur tenien que assumir la urbanització del carrer, i repetisc, com tot els veïns del poble.

I que ademes hen de pagar un centre de transformació de llum que a la ayuntament

Això és cert, però el primer projecte on no estava el transformador i que bàsicament és el projecte que s'està executant no és obra d'aquest equip de govern, però així i tot assumisc que en açò tenim part de la culpa per no haver-ho vist a temps. Al mateix temps també t'informaré (encara que imagine que ja ho sabràs) que el 30 o 40% del transformador es paga amb una subvenció que l'ajuntament demanà a conselleria.

les obres no se sap quant acabaran , ES LA OBRA DEL ESCORIAL

Tots els veïns teniu una notificació on diu els plaços de l'obra. Per als que no ho saben són 5 mesos i tenint en compte que començà a finals de juliol ( no se com es volia que acabara en festes) dubte molt que puguera estar acabat ja.

no es podeu imaginar el calvari que se esta visquen a eixe carrer no soles per la pols y el sorroll de les maquines

Jo tinc dues obres tot l'estiu al costat de ma casa i m'aguante. Igual com els meus veïns han aguantat quan jo feia obra. Quan tu et feres ta casa, el teu veí no tenia pols? No sentia soroll? Crec una virtud es tindre paciència i no podem exigir a altres el que nosaltres no som capaços de fer.

Així que per acabar, jo també vull que acaben prompte. Em sap molt de mal que els veïns tinguen molèsties, estem intentat-ho fer el millor possible, però bé, mai plou a gust de tots...

Puntos:
11-09-09 12:15 #3199308 -> 3194280
Por:No Registrado
RE: AVINGUDA ALZIRA
Que l'empresa a fet algunes coses que als tècnics no els a paregut b? Que s'han tingut després per part de l'empresa de tornar a fer? SI. Però si tu t'has obrat una casa sabràs que això es bastant habitual. Si l'obrer posa alguna cosa que a tú no t'agrada i és com havies quedat amb ell, ho ha de cambiar i tornar-ho a fer.

Si passa aço, els técnics no han fet bé la seua feina.



Puntos:
11-09-09 14:24 #3200692 -> 3194280
Por:No Registrado
RE: AVINGUDA ALZIRA

Soc la veïna de la Avda., i me pareix molt correcte algunes coses que me estas comentan, pero en algunes no tinc la mateix opinio.

En cuant al tema de les licencies de obres sobre solars NO URBANO ( per que com sabras "urba" significa que te totes les instalacions i asfalt) es culpa de tots els governs que han estat en el Ayuntament, per que hi han viviendes de fá més de 10 anys.


En caunt al tema preocupant de les molesties del veïns, esta clar que tots en tingunt en algun moment els nostres veïns d´obres, PERO T´ASEGURE QUE NO ES EL MATEIX, per que jo he tingut veïns d´obres. El tema de seguritat DE RISA, els pobres obres fiquen senyals de prohibir , que vagen els cotxes en un sol sentit I QUE ? TOTS EN CONTRADIRECCIO, QUE NO POTS PASSAR? PUES RÉS S´EMPUJENT DALT L´ACERA. Els veïns i vianants que s´aguanten.......¿ I LA POLICIA ? ES QUE ENVITS GENT QUE TREBALLA PER A L´AYUNTAMENT EN DIRECCIO PROHIBIDA, QUAN SOLS CAP UN COTXE PER EIXE CARRER...... I NO UNA VEGADA ( TOTS ELS DIES) A ESTE PAS T´HE ASEGURE QUE PASARA UNA DESGRACIA.

En cuant a " l´obra del ESCORIAL " se supossa que esta obra son 5 mesos, el escrit es de juny, per lo que l´obra s´acaba a octubre. Quant arrive ja parlarem , estem a 11 de septembre.

En cuant el centre de transformació se que este govern no te la culpa, va ser l´anterior que ens volia vendre un "vespino" al preu de una "Harley".

Per lo que en comentes entec que estas dins del govern d´aquesta ayuntament, i el tinc que dir que hi han coses molt correctes pero també teniu que reconeixer que hi han coses que no. I a l´avinguda s´han fet mols fallos, vols únic en molt de respecte. Que es culpa del partit o la secretaria no sé?
Puntos:
11-09-09 16:21 #3201779 -> 3200692
Por:xuquer

RE: AVINGUDA ALZIRA
Hola, sols dir-te que tenim clar que hi ha coses ben fetes i algunes de no tant ben fetes. Que els errors, com toca, els assumim i intentem que no tornen a passar.
El que si vos demanaria als veïns i veïnes, es que davant de qualsevol problema parlareu amb nosaltres i ens ho exposareu, per a intentar solucionar-ho el mes prompte possible.
Moltes gràcies.
Puntos:
16-07-10 23:42 #5747085 -> 3194280
Por:No Registrado
RE: AVINGUDA ALZIRA
la poca vergonya es este ajuntament i mes el parrtit que mana ,que votarem per el alcalde i els que manen son els dels costatx i no me referics als partitx si no els des costaxs,al carrer el ajuntament no mes a portat no mes 33.333 euros i la resta els veins el total de 400.000 euros i pa traure la foto bonica la fan desde el trafic no del canto de ca pardalet que nia un poster de la llum al mitx del carrer perque el ajuntament no es fa carrec i el trasformaor a on esta perque el veins estan pagant i llum a les faroles no ni han i al boleti que feu del poble quant feu el pleno ni han fotos de carres asfaltax,ceres,etc....i no hu han pagat els veins bueno que tenen la cara forra de baqueta i tu xuquer segur que ers del ajuntament.
Puntos:
17-07-10 03:38 #5747635 -> 5747085
Por:xúquer

RE: AVINGUDA ALZIRA
Xuquer no ha negat en cap moment que siga membre de la corporació municipal i a més que estiga a l'equip de govern, crec que es algo que ha quedat bastant clar.
El problema amb el poste el transformador etc... és un problema de permisos de conselleria i traves d'iberdrola i a més segur que ho saps.
En quan a qui a pagat el carrer, crec que si lliges bé el BIM municipal ho posa ben claret, aportacions dels veins i dues subvencions, una de diputació 33000 euros i una altra de conselleria i diputació de 44000 euros per a electrificació rural, de la que s'ha pagat una part important del transformador.
" Ho han pagat els veïns" Com tots els veïns del poble que es paguen l'urbanització del seu carrer. O és que aquestos veïns són diferents? En una cosa si crec que l'Ajuntament ho ha fet malament i es en deixar contruir cases sense que el carrer estiguera urbanitzat, per què així crec que tots ens haverem estalviat molt problemes.
Puntos:
18-07-10 16:23 #5752306 -> 5747635
Por:arros

RE: AVINGUDA ALZIRA
jo pense que no per que hue se de bona tinta que la sera que esta en l´avenida al cosat de ca hidalgo no lan pagat els veins i els 33333 euros nomes han segut per la esfalta de mitx carrer i els altres 44000 per que no fiqueu tambe el carrtelet com l´altre,hi a on esta el trasformaor i por que el ajuntament no fa força pa llevar el poster perque antes de finalizar un obra te que estar tot acabat aço es vergonyos,segur com dius els veins es pagen el carrer pero pagaran per cera no per metros que te la casa,no tu diras ,com tu dius no neges que estas en la corporacio,pues posiblement crec que si que son diferens per que no tenen ni linea de telefono i com digeu a l´ajuntament allo es zona residencial o no, i el antic gobern el psoe dia que ni avien 300000 euros pa fer l´avenida a on estan millor ajudar als inigras que als del teu poble que estan tota una vida visguent açi i pagant els seus inpostos religiosament,no com ells que ara no estan açiper que estan en el seu pais o asaver a on i quant ve l´hivern ja estens açitot el diaasentatx a la porta de casa o en l´once i els fill tene llibres ,mentxador o medicines de bades i tu que estas visgent açi ni les gracies molt be esmerix aço un aplaudiment molt be este poble es la oenege de la ribera els mes ignorans aupa polinya.
Puntos:
18-07-10 19:12 #5752880 -> 5752306
Por:xúquer

RE: AVINGUDA ALZIRA
"hi a on esta el trasformaor i por que el ajuntament no fa força pa llevar el poster"

El transformador està darrere de les cases que hi ha al final del carrer Canonge hernandis (tan ben informat que estàs m'estranya que no ho sàpigues). L'Ajuntament accecelera el tramits per a llevar el poste tot el que pot, però amb les companyies elèctriques no és fàcil lidiar.


"segur com dius els veins es pagen el carrer pero pagaran per cera no per metros que te la casa"

Les urbanitazacions sempres es paguen igual per metres linials de solar afectat, ara si afecta la tipologia del lloc on és construeix i en aquest cas les cases estan en una zona residencial de baixa densitat així que probablement les urbanitzacions són més cares però les cases també tenen mes valor. Per cert tos els veïns quan es posaren a viure allí ho sabien i a l'Ajuntament tots tenen llicències d'obra condicionades a la futura urbanització on firmen el seu consentiment.

"el antic gobern el psoe dia que ni avien 300000 euros pa fer l´avenina
"


Doncs jo voldria saber on estan eixos diners, encara no els he sentit a cap ple dir que els diners estan a cap lloc. I per cert tant el PSOE co el PP han votat a favor de l'urbanització amb les ocndicions amb que s'està fent.

"millor ajudar als inigras que als del teu poble que estan tota una vida visguent açi i pagant els seus inpostos religiosament,no com ells que ara no estan açiper que estan en el seu pais o asaver a on i quant ve l´hivern ja estens açitot el diaasentatx a la porta de casa o en l´once i els fill tene llibres ,mentxador o medicines de bades i tu que estas visgent açi ni les gracies molt be esmerix aço un aplaudiment molt be este poble es la oenege de la ribera els mes ignorans aupa polinya."

Mentides, mentides i més mentides. Les ajudes municipals és donen per mig de la treballadora social amb uns barems establerts per conselleria i es donen a qualsevol veí de Polinyà. Les beques de menjador les dona conselleria així que parla amb ells. Els llibres els beca conselleria així que ja saps.Les medicines les paga la seguritat social així que parla amb ells. I si, l'Ajuntament de Polinyà està invertint moltissims diners en intentar mitigar un poc l'esfecte de la crisi, no podem solucionar gran cosa però és fa el que es pot. Però clar hi ha gent que no te mai prou.
Puntos:
19-07-10 13:35 #5755870 -> 5752880
Por:poliyanense

RE: AVINGUDA ALZIRA
Jo hem faig una pregunta: és just que persones com per exemple "arròs" faja aquestes acusasions? deixem a part les grandísimes faltes d'ortografia, però quina gent! com acusa sense parar "m'han dit", "se de bona mà", etc... tot són xarrades de les dones quan es veuen al mercat, forn, supermercat, etc... que es passen les veus, i cadascuna s'inventa un troset més, fins que arriba ací. Gent que sense estar informada correctament, i prèviament haver consultat a alguna entitat de confiança, ni basant-se amb proves legals, no te vergonya a parlar del que siga. La veritat és que quan ho vec pense: altra vegada amb el mateix tema, dels inmigrants, ajudes, ong, rumanos... la gent no es cansa mai
Puntos:
19-07-10 15:17 #5756385 -> 5752880
Por:Honoluluú

RE: AVINGUDA ALZIRA
Un apunt que no té molt a vore en qui ha pagat que (perquè d'eixe tema no tinc ni idea i parlar per parlar, doncs com que no), és per això del poste de la llum "al mig" del carrer, caldria ficar-li llumenetes o una senyal que avise perquè fa uns dies passí per allí en el cotxe de nit i si t'encantes un poquet...és una sugerència, caldria senyalitzar-lo o algo.
Puntos:
20-07-10 16:11 #5762224 -> 5752880
Por:No Registrado
RE: AVINGUDA ALZIRA
Sóc una veïna de l´Avingüada de Alzira, afectada per les cotes de la urbanizació i he de dir varies cosetes , que l´Ayuntament també ho sap:

En primer lloc agraír a eixa gent del foro que ens apoja i aquella gent que no sap de que esta parlant antes que se... informe.

Aquesta obra segons els papers que disponen de l´ayuntament i el constructor debía de durar 5 mesos , i ja ha pasat 1 any, i esta per acabar.

En segon lloc, comentar que el descontrol del ayuntament asegut per part de un tecnic i tots els técnics implicats, i no vair a dir noms per que la persona que escriu en el foro del ayuntament deuría de saber qui és ??

I per últim, el poste del la llum no esta de fa un any , sino tota la vida i el proyecte del obra esta desde fá més de 5 anys , per lo tant no este escusa ni explicació a que encará estiga el poste al mig de la carretera. Per lo que antec que és una fallo del ayuntament molt gran ja que es el promotor i el que contrata al técnic respectiu para aquesta faena...ES RESPONSABILITAT DEL AYUNTAMENT I NO DE IBERDROLA... YA QUE HI HAVIEN SOLUCIONS AVANS DE ESCOMENÇAR L´OBRA.

I QUE EMPERDONEN AQUELLES PERSONES QUE PUGA MOLESTAR AQUEST COMENTARI.
Puntos:
11-04-11 19:21 #7506902 -> 3194280
Por:coixi

Re: avinguda alzira
Crec que eres Oscar Navarro no? perque en un altre missage si no recorde mal, Xúquer firmava al final com Oscar Navarro. Els veïns tenen dret a opinar i criticar, igual que tots els altres ho fan.
Ànim veïns de l'Avinguda!!!
Puntos:
11-04-11 19:45 #7507061 -> 7506902
Por:xúquer

RE: Re: avinguda alzira
Crec que en això estem completament d'acord. Cadascú pot opinar i pot criticar allò que vulga, mes faltava.
Puntos:
20-07-10 18:27 #5763057 -> 3126822
Por:No Registrado
RE: AVINGUDA ALZIRA
anem a posar unes llimeres per a que tots els veins tingen llimes en casa,y tambe tomaques y pemintons.
Puntos:
20-07-10 22:49 #5764646 -> 5763057
Por:comquedarem

RE: AVINGUDA ALZIRA
A banda de la polémica que no acabe de entendre quina és.., estic intrigat en lo dels 300000 euros..
Per favor, algú del PSOE que ho explique..O que ho desmenteixa..
el que siga.
Gracies, ja sé que es matareu a bacs per a explicar-ho.
Puntos:
25-07-10 20:14 #5788993 -> 5764646
Por:No Registrado
RE: AVINGUDA ALZIRA
tranquil que avacs no crec!!!! je je,molt bo llo tambe estic intrigat!!!
Puntos:
08-04-11 15:39 #7486906 -> 5788993
Por:lalita

Re: avinguda alzira
Xuquer:
tu podras dir que conselleria paga llibres, menjadors,...
pero el xecs que estan repartintse per a comprar menjar, els impostos, vla llum, l´aigua, qui eu paga? conselleria?
per aixo "conselleria" portaba fa 15 dies al inmigrants de la maneta a l´ajuntament per a que s´empadronaren, jejeje, contan´s un altre xiste que eixe m´ha agradat
Puntos:
08-04-11 15:43 #7486931 -> 7486906
Por:lalita

RE: Re: avinguda alzira
Ah, per cert q qui preguntaba per els 300000 e que deixa el psoe per a l´avinguda, el psoe no deixa eixos diners exclusivament per a l´avinguda, deixa un benefici de 500000 e a l´ajuntament per fer allo que es creguera mes convenient, esta clar que per a aquest equip de govern que tenim l´avinguda d´alcira i els seus veins no son una prioritat
Puntos:
13-04-11 21:07 #7524345 -> 7486931
Por:que vos donen

RE: Re: avinguda alzira
Lo que dice la almohada es verdad?xuquer es oscar navarro?.y por cierto sino sabeis que hacer con la pasta ,me la andosais a mi que eso si que es una prioridad y no la avenida de alzira. Pasmado
Puntos:
19-04-11 12:09 #7569040 -> 7524345
Por:coixi

RE: Re: avinguda alzira
Jajajaajja. Almohada? jjejej. Mira jo també estic disposat a que em donen els diners ejejjeejjej
Puntos:
19-04-11 19:55 #7572794 -> 7524345
Por:que vos donen

RE: Re: avinguda alzira
eh coixinet!!! de eso nada monada,con la pasta no se juega.si quieres pasta te vas al carrefour y con un paquete de macarrones y unas birras ,ya tienes la pasta para cenar.que aproveche!!! Riendote Riendote y que no me entere yo que le vayan saliendo novios a la pasta .para que quereis tanta pasta?luego seria un mal de cap para pensar que haces con ella. Remolon
Puntos:

Tema (Autor) Ultimo Mensaje Resp
Siete pacientes del hospital de Alzira infectados por una bacteria Por: cervecita 10-01-14 01:07
No Registrado
1
Alzira prohibe el consumo de agua potable Por: cervecita 11-04-13 10:06
cervecita
4
El timo del "Modelo Alzira" Por: cervecita 10-05-11 17:28
cervecita
15
CARRETERA ALZIRA-POLINYÀ Por: POAOR 19-12-08 04:04
comquedarem
5
Simulador Plusvalia Municipal - Impuesto de Circulacion (IVTM) - Calculo Valor Venal
Foro-Ciudad.com - Ultima actualizacion:07/08/2020
Clausulas de responsabilidad y condiciones de uso de Foro-Ciudad.com