Foro- Ciudad.com

Pedralba - Valencia

Poblacion:
España > Valencia > Pedralba
04-07-10 21:01 #5672860
Por:No Registrado
anim us esperem
Fecha: Sábado, 10 de julio de 2010
Hora: 18:00 - 20:30
Lugar: BARCELONA: Diagonal - Passeig de Gràcia

Descripción.Davant la sentència del Tribunal Constitucional, la societat civil ens mobilitzem per exigir respecte a la voluntat del poble català.

La manifestació, sota el lema “Som una nació. Nosaltres decidim”, es farà el dissabte 10 de juliol a les 6 de la tarda a Barcelona. Iniciarà el recorregut a la cruïlla del Passeig de Gràcia amb l'Avinguda Diagonal.

La manifestació unitària anirà encapçalada per la pancarta “Som una nació. Nosaltres decidim” i té el suport de les principals organitzacions socials, polítiques i culturals del país, així com de diverses personalitats de la societat civil catalana.

Dissabte 10 de juliol. 18 h.
Passeig de Gràcia / Avinguda Diagonal
Manifestació unitària
SOM UNA NACIÓ. NOSALTRES DECIDIM

Autobusos:

S'estan organitzant autobusos des de diferents comarques del país per tal de facilitar l'assistència a la manifestació. Consulta'ls des del web www.somunancio.cat, els anirem actualitzant periòdicament.

Hi trobaràs les dades per poder posar-t'hi en contacte directament. En qualsevol cas, pots fer-ho a través del correu electrònic busos@somunanacio.cat o bé trucant al telèfon 93 306 96 22.

Si hi trobes a faltar alguna informació, o vols organitzar directament algun desplaçament, si us plau, posa’t en contacte amb nosaltres igualment perquè ho puguem afegir a la web.
Puntos:

Tema (Autor) Ultimo Mensaje Resp
maltrato animal incultura social Por: alelao 30-06-15 20:49
No Registrado
12
maltrato animal Por: No Registrado 10-06-15 13:58
No Registrado
7
Simulador Plusvalia Municipal - Impuesto de Circulacion (IVTM) - Calculo Valor Venal
Foro-Ciudad.com - Ultima actualizacion:07/08/2020
Clausulas de responsabilidad y condiciones de uso de Foro-Ciudad.com