Foro- Ciudad.com

Massalavés - Valencia

Poblacion:
España > Valencia > Massalavés
25-03-11 19:13 #7364719
Por:jose bosch

Manifest 26 Març 2011 "NO VOLEM UN LLADRE DE PRESIDENT"
Col·lectiu Contra la Corrupció!

Manifest 26 Març 2011 "NO VOLEM UN LLADRE DE PRESIDENT"

MANIFEST
NO A LA CORRUPCIÓ. CAMPS DIMISSIÓ!
26 de març de 2011. València

Ciutadanes i ciutadans:
Avui milers i milers de valencians hem eixit de nou al carrer sumant les nostres veus per dir ben alt i clar “No a la corrupció” i exigir la dimissió de Camps. Avui ens hem manifestat una vegada més en defensa de la democràcia al País Valencià, assetjada pel càncer de la corrupció i l'abús de poder.
Perquè la corrupció, lluny de ser un fet aïllat o esporàdic, s'ha convertit amb els successius governs del PP en una pràctica sistemàtica que vulnera les regles del joc democràtic utilitzant les institucions i els recursos públics per alimentar interessos i negocis privats. La corrupció està íntimament lligada, ara i ací, a una manera d'entendre la política, l'economia i la societat instal·lada en el disc dur de l'ordinador obsolet de la dreta valenciana. La corrupció és la cara més tramposa d'un capitalisme depredador fonamentat en l'explotació de l'home per l'home, causa i efecte d'una degradació democràtica que segresta la voluntat dels ciutadans per transformar les institucions públiques en un mecanisme al servei dels privilegis d'una minoria.
Des d'aquell “estamos en política para forrarnos” de Zaplana, els pagaments multimilionaris a Julio Iglesias en paradisos fiscals i la gran enganyifa de Terra Mítica, a l'“amiguito del alma” de Camps –paraules que delaten la connivència de la Generalitat amb la major trama de corrupció coneguda de l'era democràtica, el tristament famós cas Gürtel–, s'estén la metàstasi d'una misèria política que està col·lapsant la vida pública, els recursos financers i el patrimoni natural i cultural dels valencians i que amenaça greument el nostre futur i la mateixa pervivència dels valencians com a poble diferenciat.
L'antipolítica dels grans fastos i l'urbanisme salvatge amb què pretenien convertir el País Valencià en la terra de xauxa on els diners plourien del cel s'ha revelat com un fracàs estrepitós, un forat negre per on s'escolen els millors recursos i energies del país cap a les butxaques dels taurons del negoci fàcil que prospera a l'ombra del poder.

Llegir més »
https://oalacorrupcio.blogspot.com/2011/03/manifest-26-marc-2011-no-volem-un.html#more



Puntos:
26-03-11 18:39 #7370687 -> 7364719
Por:AGENTE 001

RE: Manifest 26 Març 2011
José Bosch y Martorell: me siento obligado a intervenir después de leer algunas de tus participaciones en los Foros de este nuestro pueblo donde vivimos, bueno más tuyo que mío.

Qué bonito, bueno y cómodo es tener un trabajo como el tuyo que te deja el tiempo suficiente para poder aportar tus opiniones, algunas veces acertadas, otras no tanto y la mayoría de ellas, digo, de tus opiniones, son sacadas, cortadas, o copiadas de ese gran pozo de sabiduría que es internet y que tú manejas tan bien.

Y te digo esto, porque muchas cosas que tu transcribes, ni siquiera las han conocido tus tatatarabuelos, o lo que es lo mismo que la opinión que tú dices tener y que por cierto, quieres que la compartan los que te leen y los que no, también, viene avalada por lo que lees, y claro “nada es verdad ni mentira, todo es según el cristal con que se mira”.

Y te preguntarás el porqué de todo este preámbulo. Pues verás, a ese “manifest” o lo que es lo mismo: Escrito que manifiesta una cosa, y que como observarás he copiado, le voy a cambiar solo unas FRASES (LAS ESCRITAS EN MAYÚSCULAS Y SUBRAYADAS) y lo mismo valdría para ¿nuestro, tuyo? Presidente Zapatero.

Manifest 26 Març 2011 "NO VOLEM UN LLADRE DE PRESIDENT" : ZAPATERO

Col•lectiu Contra la Corrupció!

Manifest 26 Març 2011 "NO VOLEM UN LLADRE DE PRESIDENT" ZAPATERO
MANIFEST
NO A LA CORRUPCIÓ. ZAPATERO DIMISSIÓ!
26 de març de 2011. València

Ciutadanes i ciutadans:
Avui milers i milers de ESPAÑOLES hem eixit de nou al carrer sumant les nostres veus per dir ben alt i clar “No a la corrupció” i exigir la dimissió de ZAPATERO. Avui ens hem manifestat una vegada més en defensa de la democràcia al ESTADO ESPAÑOL, OSEASE ESPAÑA, assetjada pel càncer de la corrupció i l'abús de poder.
Perquè la corrupció, lluny de ser un fet aïllat o esporàdic, s'ha convertit amb els successius governs del P.S.O.E en una pràctica sistemàtica que vulnera les regles del joc democràtic utilitzant les institucions i els recursos públics per alimentar interessos i negocis privats. La corrupció està íntimament lligada A LOS PARTIDOS DE IZQUIERDA, ara i ací, a una manera d'entendre la política, l'economia i la societat instal•lada en el disc dur de l'ordinador obsolet de la IZQUIERDA valenciana Y ESPAÑOLA. La corrupció és la cara més tramposa d'un SOCIALISTO depredador fonamentat en l'explotació de l'home per l'home, causa i efecte d'una degradació democràtica que segresta la voluntat dels ciutadans per transformar les institucions públiques en un mecanisme al servei dels privilegis d'una minoria.
Des d'aquell “ESPAÑA ES EL UNICO PAIS DONDE SE GANA EL DINERO MAS FACILMENTE” de BORRELL, els pagaments multimilionaris a VERA Y LUIS ROLDAN,DIRECTOR DELA GUARDIA CIVIL, CONDENADO A 31 AÑOS DE CARCEL en paradisos fiscals i la gran enganyifa DEL E.R.E.EN ANDALUCIA, GOBERNANDO D.MANUEL CHAVES '“amiguito del alma DE ZAPATERO” Y QUE VA POR MAS DE 100 CONTRATOS IRREGULARES Y UNA FRAUDE SUPERIOR A LOS 12 MILLONES DE EUROS –paraules que delaten la connivència DEL GOBIERNO DE ESPAÑA amb la major trama de corrupció coneguda de l'era democràtica, SIN CONTAR tristament famós CASO FAISAN, SI, EL DEL CHIVATAZO A LOS ASESINOS DE E.T.A–, s'estén la metàstasi d'una misèria política que està col•lapsant la vida pública, els recursos financers i el patrimoni natural i cultural dels valencians i que amenaça greument el nostre futur i la mateixa pervivència dels valencians com a poble diferenciat.
L'antipolítica dels grans fastos i l'urbanisme salvatge amb què pretenien convertir ESPAÑA en la terra de xauxa on els diners plourien del cel s'ha revelat com un fracàs estrepitós, un forat negre per on s'escolen els millors recursos i energies del país cap a les butxaques dels taurons del negoci fàcil que prospera a l'ombra del poder.

NOTA: Como habrás leído y comprobado yo sólo me he limitado a cambiar algunos nombres propios, formaciones políticas, situaciones irregulares y algunas pocas cosas más. El resto de lo que tú has escrito le queda como un traje hecho a medida a Zapatero, PSOE, amiguitos y y gente de mal vivir que van presumiendo de lo que no son y ven la paja en el ojo ajeno y no la viga en el suyo.
Puntos:
30-03-11 02:55 #7396470 -> 7370687
Por:jose bosch

RE: Manifest 26 Març 2011
Mes teu a o meu els dos vivim asi..

Si es lo que te estudiar i treballar dabant de un ordinador!! Riendote

al igual que tot el mon que escriu avegades som acertat en la veritat y altres no asertem, o be, per faltar a la condicio politica de latra persona, com seria este cas.. com tu en veus a mi, pero en aixo consisteix els debats a internet. no kreus?

les meues opinions les escric jo, ja que son "les meues opinions" , ara be, si intente fer publicitat de un event o manifestacio com es el cas.. evidenment "copie i pege" sigent tan observador com eres, ageres pogut deduiro, no?


per primera tu no saps el que jo puga llegir o no.. aixi que no saps si be avalat per res.. jo no e obligat a ningu a creure res del que jo escric sols done la meua opinio i si sembla el contrari es per que pense que escric en rao, encara que no sempre ,com tot el mon, igual que ara podria aplicarte a tu la mateixa descripcio, digent que intentes inposar el que dius sobre mi als lectors.. pero k sapiges el meu nom, no vol dir que me coneges.


no es la primera vegada que te dirigises a mi en este foro.. com la begada que dies que escribia basura.. espere que ja que poques de les teues aportacions an sigut dirigides ami mos conegam, millor dit, te conega en persona, no creus? pero parlant de lo escrit, a qui mes falta li fa la GRAN FUENTE DE INFORMACION QUE ES INTERNET es a tu..


Per que aixo que digeres de: yo te supero o mejor te doblo la edad,por lo cual, antes de tu nacer, lo de país valencia,no existía, vamos como tú, que aun no habías llegado a este mundo com a que te queda un poc mal.. pero si vols .. espera i te copie i pege la fecha de internet de una de les primeres vegades que estige escrit Pais valencia val?..

" País Valencà es la denominació moderna de "Regne de València", i una de les que té una base de nomenclatura històrica. Com a exemples d'això, el frare Agustín Bella a la seva obra "Vida de fra Agustín Antonio Pascual" afirmava el 1699, tot i estar vigent les institucions forals del Regne de València, que:

... no li tenia el Senyor destinat per Apòstol de les Índies, sinó del nostre País Valencià ... "
ale copiga i pega informatiu! jaja

pero com tu dius tot depen del cristal en el que es mira.. (ara que no se com mirabes tu aso)


Ataques al PSOE per que creus que soc socialista?
O.. per que te dona rabia que ataque (per diro de una forma)al PP de valencia?

per que enconter de ja que sembla que tinporta la image de camps no la defents en contes de atacar a zapatero?


i la ultima pregunta i crec que la mes inportant, a pesar de pareixer que defenc a zapatero (que no es el cas) podriem compara les imputacions de casos de corrupcio en els que an estat involucrat
CAMPS I ZAPATERO!???
Puntos:
30-03-11 15:00 #7399165 -> 7396470
Por:sin identidad1955

RE: Manifest 26 Març 2011
per que eixa es la politica que gasten els del pp, atacar per que no poden defensar lo que no es defensable!!!!. Es lamentable en la situació que es troba la comunitat valenciana i no ho admitisguen...I camps guanyarà, repetirà a la generalitat i la Rita a l'alcaldia i amb ells la formula 1, els barquets, etc...Coses impresendibles per a la VALENCIA, VAMOS!!!! ENSENYANÇA??? NO CAL, ANEM SOBRATS!!!!! SANITAT??? PA QUE??? TINGUEM MASA SERVICI!!!!

SAPS CUANTS SAMU ES PODRIEN COMPRAR AMB LA TABALADA DE MILIONS QUE VAL LA FORMULA 1??? SAPS CUANTES HI HAN TOTA LA PROVINCIA???

ES MES BONIC VORE CORRER COTXES DE FORMULA 1 A QUE CORREGA UN SAMU PER A SALVAR UNA VIDA... LAMENTABLE

QUE SI,JOSE, QUE VALENCIA NECESITA LLIBERAR-SE DE LA CORRUPCIÓOO
Puntos:
30-03-11 15:51 #7399557 -> 7399165
Por:jose bosch

RE: Manifest 26 Març 2011
aixo de la sanitat ma fet recordar una cosa... el dia que vax anar a la manifestacio, quedarem tox els amics en el tren i ens anabem trobant alli tox, i casi apunt darribar a valencia niaba un home que mos sentia parlar sobre la gent que mos trovariem... i tot.. i el home derrepent comensa a dirmos que ell tame anaba y que era indignant com estaba la sanitat i les ajudes als malats i els que tenen que cuidar de estos.. el home renegaba per k dia que encar k no podia caminar molt per que anaba en muletes ell anaba a la manifestacio per que era insoportable ja la situacio en la que estrobaba ..
Puntos:
30-03-11 16:00 #7399627 -> 7399557
Por:jose bosch

RE: Manifest 26 Març 2011
(HA! asi un "copia i pega" informatiu de com queda la cosa")

AGRAÏMENTS

60.000 persones ens hem manifestat contra la corrupció del pp!

Gràcies a tots i totes els que vau venir ahir i als milers que no vau poder venir, per ser valents i valentes, per eixir de l'armari polític, per tornar a creure, per seguir reclamant el que és el nostre en el carrer, en el poble, en el treball...


NO A LA CORRUPCIÓ, CAMPS DIMISSIÓ!!!



I si me permitiu un altre:


//www.elpais.com/articulo/espana/PP/intenta/prohibir/marcha/corrupcion/Valencia/elpepiesp/20110326elpepinac_17/Tes


El PP intenta prohibir una marcha contra la corrupción en Valencia


El PP intenta que se prohíba la manifestación contra la corrupción convocada para hoy en Valencia por una plataforma ciudadana. El secretario general del PP valenciano, Antonio Clemente, presentó el día 2 una denuncia judicial "por un delito de manifestación ilícita e injurias graves con publicidad contra la autoridad".

El lema de la protesta es: "Contra la corrupción y por la transparencia". Pero el PP señala que en la convocatoria de Internet se decía: "No queremos un ladrón de presidente", junto a un fotomontaje de Francisco Camps vestido de preso. Camps está imputado por presunto cohecho.

El PP solicita el cese de la web de la Plataforma Contra la Corrupció y la prohibición de la manifestación, y tacha a los promotores de "delincuentes". La Delegación del Gobierno rechazó impedir el acto.

//www.elpais.com/articulo/espana/PP/intenta/prohibir/marcha/corrupcion/Valencia/elpepiesp/20110326elpepinac_17/Tes

Un poquet d'informació...
Uns quants enllaços de com els mitjans han tractat la manifestació d'ahir i de la denuncia per part de PP, interposada als membres del Col·lectiu Contra la Corrupció.

//www.elplural.com/politica/detail.php?id=57064
//www.levante-emv.com/comunitat-valenciana/2011/03/27/clamor-corrupcion/793642.html
//www.diariovasco.com/rc/20110326/mas-actualidad/nacional/videonoticia-manifestacion-contra-corrupcion-201103262136.html
//www.cadenaser.com/espana/articulo/miles-personas-concentran-valencia-protestar-corrupcion-gobierno/csrcsrpor/20110326csrcsrnac_6/Tes
//www.elmundo.es/elmundo/2011/03/26/valencia/1301161247.html
//www.europapress.es/comunitat-valenciana/noticia-clemente-respeta-no-suspenda-manifestacion-contra-corrupcion-critica-sea-insultar-camps-20110326141226.html
//www.europapress.es/comunitat-valenciana/noticia-jueza-desestima-peticion-ppcv-suspender-concentracion-contra-corrupcion-medida-cautelar-20110326073333.html
//www.publico.es/espana/368263/el-boicot-de-camps-no-frena-la-marcha-contra-la-corrupcion
//www.adn.es/local/valencia/20110325/NWS-1415-PP-manifestacion-organizadores-corrupcion-denuncia.html
//www.elperiodicodeaqui.com/vplus/index.php?tsx=noticia&idnx=3620
//www.lavanguardia.es/politica/20110326/54133002772/miles-de-personas-se-manifiestan-en-valencia-contra-la-corrupcion.html
//www.elmundo.es/elmundo/2011/03/25/valencia/1301072938.html
//www.elperiodicodeaqui.com/vplus/index.php?tsx=noticia&idnx=3615
//www.lamanyana.es/web/html/lanoticia.html?id=103498&seccio=Pol%C3%ADtica&fecha=2011-03-27&sortida=03:00:00
//www.elpais.com/articulo/Comunidad/Valenciana/cancer/corrupcion/elpepuespval/20110327elpval_2/Tes
//www.elpais.com/articulo/espana/PP/intenta/prohibir/marcha/corrupcion/Valencia/elpepiesp/20110326elpepinac_17/Tes
//www.europapress.es/comunitat-valenciana/noticia-clemente-respeta-no-suspenda-manifestacion-contra-corrupcion-critica-sea-insultar-camps-20110326141226.html
//www.publico.es/espana/368083/camps-no-quiere-que-se-le-manifiesten-por-la-corrupcion
//www.lasprovincias.es/v/20110326/politica/denuncia-colectivo-contra-corrupcion-20110326.html
//www.abc.es/videos-espana/20110326/miles-personas-claman-contra-859057864001.html
//www.adn.es/local/valencia/20110325/NWS-1727-PP-denunciada-suspende-urgente-marcha.html
//www.larepublica.es/spip.php?article23706
//www.lasprovincias.es/20110325/mas-actualidad/politica/manifestantes-mantienen-protesta-corrupcion-201103252003.html
//www.europapress.es/comunitat-valenciana/noticia-cerca-60000-personas-manifiestan-valencia-contra-corrupcion-pedir-dimision-camps-20110326195619.html
//www.elplural.com/politica/detail.php?id=57032


Guiñar un ojo
Puntos:
30-03-11 22:13 #7402968 -> 7399627
Por:sin identidad1955

RE: Manifest 26 Març 2011
Eres un crak!!!!!! :d
Puntos:
02-04-11 16:21 #7422593 -> 7402968
Por:jose bosch

RE: Manifest 26 Març 2011
jajaj gracies! Guiñar un ojo
Puntos:

Tema (Autor) Ultimo Mensaje Resp
festes 2011 Por: No Registrado 21-08-11 16:43
AGENTE 001
1
100.000 persones es manifesten a València Por: jose bosch 20-04-11 13:56
jose bosch
3
Se confirma que Camps "NO ES UN LLADRE" Por: Heli 20-04-11 13:46
jose bosch
17
Convocatòria a la Manifestació Por: exercit.. 29-05-10 01:55
jose bosch
25
Simulador Plusvalia Municipal - Impuesto de Circulacion (IVTM) - Calculo Valor Venal
Foro-Ciudad.com - Ultima actualizacion:08/08/2020
Clausulas de responsabilidad y condiciones de uso de Foro-Ciudad.com