Foro- Ciudad.com

Massalavés - Valencia

Poblacion:
España > Valencia > Massalavés
24-02-08 16:35 #709505
Por:No Registrado
Declaraciones del Sñ Alcalde de masalavés
4!- 153 - Febrer 2008
CONVERSACIONS AMB ALBERIQUENYS IMPORTANTS
ENRIQUE DOMÉNECH SANZ - Metge i Alcalde de Massalavés (XIX)
Per Paz Gómez Navasquilo - Redacció
A tota societat hi ha una especialitzaciá de funcions. Ja els antics grups humans de la prehistória vivien organitzats ¡ tenien un cap que prenia decisions i els representava, si bé l’autoritat es basava en la força física.
Hui, més evolucionats, el cap que regeix una comunitat ha de reunir altres quaiitats com intel.ligéncia, cultura ¡ raciocini. Enrique Doménech Sanz, Alcalde de Massalavés, a qui hui entrevistem, metge al centre de saiut de Sedavi, reuneix estes i altres qualitats que de debó faran que prenga adequades decisions per al poble.
PAZ GóMEZ-ALBERIC INFORMA: A les passades eleccions municipais Massalavés canviá de signe polític, evidentment ha tingut vosté molt a veure...
ENRIQUE DOMÉNECH SANZ: Massaiavés és deis pocs municipis on el Partit Popular ha perdut l’alcaldia. El poble tenia ganes de canvi i els electors han vist en mí serietat ¡ l’exercici d’una professió de responsabilitat com la Medicina. El metge socialment sempre ha estat ben mirat, és proveidor de salut, está molt centrat en el trebali, ¡ es considera que no té hores, que es deu als altres... En aquest sentit pense que em tenen per un bon professionai.
RG.—A.I.: Ha estat anteriorment en política?
E.D,S.: No tinc antecedents polítics, sempre he treballat,
¡ de fet continue trebaliant, com a metge d’atenció primaria
peró ‘interés personal per fer coses que milloren el benestar
i la situació de les persones m’ha dut a participar activament
en política.
P.G.—A.I.: Perqué presentar-se a l’alcaldia just en Massalavés?
E.D,S.: Massalavés és el poble on visc ¡ és desenvolupa la meua vida. No obstant, continue molt vinculat a Aiberic perqué hi viu ma mare ¡ eis meus germans.
P.G.—A.L: Quin va ser el resultat de les urnes?
E.D.S.: Els votants que van exercir el seu dret van ser 1.109. El PSOE, partit que jo encapçalava, va obtenir la majoria amb 544 vots i 5 regidors mentre que el PP va reunir 535 amb 4 regidors.
P.G.—A.L: Resultats molt diferents a les eleccions del 2003...
E.D.S.: Al 2003 el PSOE va perdre les eieccions locals per 170 vots i al 2007 ha guanyat per 9, no sois ha remuntat sinó que a més ha vençut.
RG.—A.I.: Que ha trobat a l’Ajuntament?
E.D.S.: He trobat sobretot abséncia d’administració. No hi havia pressupost deis anys 2004, 2005, 2006 ni 2007 i el meu equip ha fet la liquidació la qual cosa, ens ha suposat un gran esforç. També he apreciat lentitud en la tramitació deis assumptes, doncs aiguns carrers han tardat en ser urbanitzats 3 anys ¡ a més havien 5 edificis a l’espera de llum, fins ¡ tot des de fa 2 anys, amb el consegüent retard del lliurament de claus de les vivendes i que nosaltres hem solucionat. Era una anarquia d’administració.
P.G.—A.L: Quins són els seus projectes a l’Ajuntament?
E.D.S.: Primer que res estem posant al dia els comptes i ‘administració. Vull implantar orde i métode tant a nivell administratiu com urbanístic ¡ agilitzar les gestions municipais deis usuaris. Amb eixa finaiitat estic formant un equip propi de professionals com secretan, advocat, especialista en temes urbanístics (arquitecte, enginyer...)
P.G.—A.I.: És dificultós regir un poble xicotet com Massalavés?
E.D.S.: Més que dificultós requereix dedicació. En un poble
41
gran o una capital hi ha més mitjans, policia, técnics i funcionaris encarregats deis distints serveis, regidors aliiberats que es dediquen completament a la gestió municipal... mentre que en un poble xicotet l’alcalde prácticament ho engloba tot, les qüestions administratives, urbanistiques, educatives, culturals, socials... Tots els veins et coneixen i et conten les inquietuds. No obstant, és grat.
Enrique Doménech Sanz, alberiqueny i alcalde de Massalavés.
P.G.—A.I.: Quan escolta als mitjans de comunicació casos de corrupció d’alcaldes, qué pensa?
E.D.S.: Hi ha mecanismes per a controlar eixos casos i evitar arribar a aquestos extrems, és una ilástima que no s’utilitzen.
P.G.—A.L: A niveil personal, que Ii ha reportat l’alcaldia?
E.D.S.: Evidentment ara tinc més feina. Exercia com a metge en un centre de reconeixements de conductors, treball complementan al de metge d’atenció primaria i l’he deixat per a dedicar més temps a l’Ajuntament. També faig menys guárdies al centre de salut. Intente mantenir els peus a terra ¡ ser el mateix que abans perqué com diu una cancó de Raimon qui perd l’origen perd la identitat.
P.G.—AL: Ser una persona formada i amb estudis ajuda a regir?
E.D.S.: Evidentment sí. Tenir estudis sempre enriqueix a la persona. No obstant, les qualitats d’un bon alcalde pense que són tenir sentit comú, actuar amb raciocini no discriminant a ningú, 1 pensar sempre que la finaiitat ultima és el be comú.
RG.—AI.: Quina valoració fa d’aquestos mesos d’alcaldia?
E.D.S.: Pense que a niveli personal estic fent un trebali seriós, responsable ¡ compromés.
P.G.—A.I.: Pensa que el poble está satisfet amb la seua gestió?
E.D.S.: Crec que si, perqué és segueix una política d’ajuntament de portes obertes, en el sentit literal del terme. No hi ha cap porta tancada. Qualsevo pot entrar en totes les dependéncies ¡ demanar expiicacions.
P.G.—A.L: Parlem del seu trebali com a metge.
E.D.S.: Vaig cursar els estudis de Medicina a la Universitat de Valéncia. La meua trajectória professionai s’ha centrat en
•-r.- -—--
Puntos:
24-02-08 16:38 #709510 -> 709505
Por:No Registrado
RE: Declaraciones del Sñ Alcalde de masalavés
Ya tenemos tema de conversación.
Puntos:
24-02-08 19:51 #709761 -> 709505
Por:No Registrado
RE: Declaraciones del Sñ Alcalde de masalavés
M'encanta la grandiloqüència del nostre nou alcalde, i com que totes eixes virtuts i ningun defecte, el primer q fa quan arriva a l'ajuntament és pujar-se el sou,; clar debia compensar lo q abans guanyava al centre mèdic o opagar el assesorament q els ``ona Marques x les vesprades.

Tant q criticaven Huerta xq segons ells volia abarcar-ho tot,i ara ell diu q com el poble és xicotet tot é que passar x ell. Que totes les portes estan obertes? mentida, al primer q no deixareu accedir x a prarlar amb la secretaria fou a Huerta, i qui no el deixa va ser el nou amo de l'ajuntament "el oreja".

Diu q va a millorar l'urbanisme, doncs q començe x fer el retiro obligatori on estan els "escombros" del rejolar, aprofitant q all'i ara estan fent obres, y que asfalte el camí que passa x davant déll (o va a els el va a donar), Diu q no hi ha discriminació, e curiós q x el tema de les finques q ell diu q estaven sense llum la hagen obtés primer la del Fario i la dels cerilles, q la de Javi (qui forma part de la junta del PP i anava en la seua llista electoral) quan era l'única q havia adelantat diners,curiós no?

Per cert, resaltar l'objectivitat de la "periodista", i lo q té d'oportuna aquesta entrevista quan desde aç'i estem dient q el nou ajuntament ha resultat un timo.
Puntos:
25-02-08 00:25 #710218 -> 709761
Por:No Registrado
RE: Declaraciones del Sñ Alcalde de masalavés
Bueno primer que res dir que JA TENIM TEMA DE CONVERSA¡¡¡¡ jajaja FELICITAR AL NOSTRE COMPANY D'INVESTIGACIÓ INTERNACIONAL.

Aleshores anem a entrar en matèria, abans que res dir que la senyoreta que li fa l'entrevista al nostre alcalde, no és ni mes ni menys que la persona a qui tots els veïns de Massalavès li deguem haver-nos quedat sense coets o la que en un magnífic arrancant d'imaginació i emulant a la gran J.K Rowling, una de les grans escriptores actuals del gènere fantàstic, reescrigué en un tres i no res l'historia de les festes del nostre poble,aquest mateix setmanari,en una paraula INDIGNANT, o siga que ja posat en antecedents supose que l'entrevista no tindrà desperdici. Total que gracies a ella s'acaba la festa i tot allò que era característic en ella com ixos memorables i inoblidables "... i nos dieron las diez y las once ... detrás de la barra del unico bar que vimos abierto...", arribar a casa a correcuita per a dutxar-se, entre d'altres, però be,al que anàvem.



LLEGINT L'ENTREVISTA ...





Després de llegir l'entrevista e descobert el que ja imaginava, i és que tenim un alcalde un poc prepotent, sincerament la "sobervia" és un dels 7 pecats capitals i aquí queda clarament marcat, jo crec que per a ser un bon governant i és la meua opinió , que també es deveres no teniu perquè compartir, el que realment és necessita apart de intel·ligència,secret professional entre altres qualitats, és menys "sobervia" i més humiltat i crec que aquest senyoret en té massa de la primera i molt poca de la segona , i si no llegiu l'entrevista i ho descobrireu, crec que si be Galileo Galilei ja deia a l'edat mitjana que el nostre sistema solar girava alrededor del sol, nosaltres podríem dir que l'univers massalavesenc ,(jajaj), gira alrededor del alcalde del nostre poble, i que el sol ix i s'amaga gracies a ell , i és que queda reflexat clarament a l'entrevista ,ja que frases com:


"El poble tenia ganes de canvi i els electors han vist en mí serietat ¡ l’exercici d’una professió de responsabilitat com la Medicina", "El metge socialment sempre ha estat ben mirat, és proveidor de salut","es considera que no te hores" o "En aquest sentit pense que em tenen per un bon professional", això que ho diga una persona d'ell mateix pues la veritat, reflexa poca humiltat.

Segona qüestió, que és això que diu que no hi han pressupostos, que passa, que la generalitat i l'estat no li han demanat comtes al municipi durant aquestos anys, o siga les pistes de frontó, la casa de cultura, bueno i tot el que s'ha fet en aquestes legislatures de PP, ah i no ens oblidem, el nou auditori, que per molt que vulga l'actual consistori fou projectat i aprovat pel PP, s'han fet sense donar contes a ningú,els diners que els tenien en un forat, no m'ho crec, però bueno, que ho demostre ¡¡¡ i si és cert els donarem la raó, encara que si tot s'aproba com a l'actual legislatura ...

Que li fa falta una maneta de pintura a l'ajuntament , jeeeeeeeee¡¡¡ diu l'alcalde, "que jo tinc pintors a la família" i ja està dos o tres partides repartides i així ja no fa falta traureu a pública subasta, i així es podeu imaginar mil coses més, que no dic que l'anterior consistori no ho fera, que no defenc a ningú en particular, però ja que es criticà desde les seues files doncs que menys que no fer-ho.


Tercera qüestió, sincerament jo voldria que el senyor alcalde ens diguera realment, per que no tenien llum ixes finques que ell nomena, i es que a mi ma dit un pardalet jajaja, (Deixant de banda pactes de cavallers que vol el nostre alcalde en els altres constructors per solucionar el "problema", que això si és tindre la cara dura senyoret, molt dura, definint pacte de cavallers perdonar el que deu al consistori cert constructor, i als demés constructors que? "que les den", en perdó), i es que sengons el pardalet igual les finques no tenien llum per que cert constructor relacionat familiarment en un dels components del seu "equip propi de treball" del que ell fanfarroneja, NO PAGA el que deu, i clar si no es paga ja sabeu no ni ha llum jajaj,i és que tot se sap i és que com es veu no sols els del PP són malos jajaj és que els del PSOE són pitjors jajaja però com van de "buenos" hem de aguantar-nos.
Res que seguirem desglossant l'entrevista que ni ha molt per destapar jajajaj.


FIRMAT: CATEDRATIC ¡¡¡
Puntos:
25-02-08 19:32 #711462 -> 710218
Por:No Registrado
RE: Declaraciones del Sñ Alcalde de masalavés
Càtedràtic, ajuda'm tinc un dubte existencial: què veig aquesta nit?

Les opcions són:
a) A ZP i Rajoy "el gran debat"
b) Als meus companys de CSI (llastima és l'ultim episodi de la temporada)
c) Al nou alcalde a TRibera amb la seua verborrea fluida, don de gentes i saber estar.
Remolon
Qué faig??????????? M'abduirà D.enrique com està fent amb tots els q l'han votat (oh, Deu meu! ara ja sabeu q jo no l'he votat, estic perdent facultats JA,ja,ja , sincerament vos quedava algún dubte?. Tinc por de q tot allo q ara trobe mal passe a pareixerem bé.

Catedràtic, pq no ho veus tú i hem fas un xicotet resum el proper dia?, confie en q tú no seràs abduit i confie en q seràs un comentarista objectiu com fins ara ho has sigut, i si no ho veus l'altra opció és escoltar els del PSOE i creure just el contrari de tot el q ells diguen.



Diabolico
Puntos:
25-02-08 21:36 #711853 -> 711462
Por:No Registrado
RE: Declaraciones del Sñ Alcalde de masalavés
No es otro Enrique.
Puntos:
26-02-08 03:03 #712217 -> 711462
Por:No Registrado
RE: Declaraciones del Sñ Alcalde de masalavés
Amic meu no he pogut voret al CSI espere pugues perdonar-me i tampoc he pogut vore al nostre alcalde, però be ja ens infromaran.


catedràtic
Puntos:
26-02-08 09:52 #712327 -> 712217
Por:No Registrado
era enrique el coheter
Tranquil els del PSOE m'havien donat informació incorrecta per a confonfir-me però ho vaig descobrir a temps. I com diria Horatio
"acabaremos con ellos, catedràtic,acabaremos con ellos"
Puntos:
26-02-08 11:36 #712487 -> 712327
Por:No Registrado
RE: era enrique el coheter
I tu pensaves que anava a Tele Ribera? jejeje. Amb la categoria que té i amb Estudis Riendote ¿que menys que anar a Tele 5?. (Igual és que s'està reservant per al debat del pròxim dilluns amb Rajoy)

Em conten que per a delectar-nos amb el gran do de la paraula que té el nostre "Alcaldito", cal anar dissabte que ve a la presentació de la falla Pensat i Fet en el que farà un discurs per a tots els presents.
Espere que el discurs no l'hi escriga altra vegada la "mestreta" consort del Regidor V.D.M (També conegut com "La mano que mece la cuna") per que el qual li va escriure per al sopar de les Mestresses de casa va ser patètic.
Ara bé, també cap la possibilitat que la Regidora de "Cultura" (Que és de l'altra Falla) li diga: "A eixos ni paraula".
Per cert, el papito de la regidora ja ha pagat els 30 i tants quilos que deu al poble?.
Puntos:
26-02-08 16:58 #713049 -> 712487
Por:No Registrado
RE: LA MANO Q MECE LA CUNA (O EL JOKER)
La mano q mece la cuna, xe q bó, no puc deixar de riure.
Riendote Riendote Riendote Riendote

La regidora de cultura com ha de fer aixó home!!!, ells tan oberts, tan concil.liadors, tan entregats a fer la voluntat del poble ...; ella dirà:

"Enric (per lo de la cultura), tú ves aon vuigues pero al meu papitono cal q li demanes ni un quinzet".


Puntos:
26-02-08 11:58 #712530 -> 711462
Por:No Registrado
RE: Declaraciones del Sñ Alcalde de masalavés
Grishon tu no saps que tots el que no pensem com ells, som del PP o dictadors, per cert, per al que respon a Grishon i que és tan "progre",una apunt, saps que segons el diccionari de la real acadèmia, per dictador s'entén " aquella persona que priva de llibertat als demés " i no se si saps que al concepte "LLIBERTAT" s'inclou també la "LLIBERTAT D'EXPRESSIÓ". Saps que significa?. Crec que coartar a la gent i manar-la callar, no s'inclou al concepte "LLIBERTAT" i et diré més, la teua actitud ,sols la representen els dictadors, i ja en dona igual que siguen de dretes o d'esquerres, igual de despresi mereixen per la meua part els uns com els altres. Clar que llegint les teues paraules, ens adonem, que quan dius "no parles més que m'aburrixes", mes be vols dir, calla ja que moleste , i jo li pregunte al meu amic Grishon, que per cert, no he pogut vore ni Tele Ribera, ni el CSI jajaj, esta persona, que segons ell és socialista i defèn el socialisme, i que per tant, representa el pensament socialista almenys al poble, sap, realment que representen i que signifiquen les paraules "socialista" i "socialisme", sincerament, no crec que per socialisme, s'entenga coartar la llibertat i fer callar als demès, però be, ja vegem que tant al foro, com al poble i per tant a l'ajuntament, és prou usual insultar i fer callar a tot aquell que no pense com ells, aunque l' alcalde remarque i intente fer vore que hi han "portes obertes" a l'ajuntament ,clar que dic jo, serà per això que no deixen entrar a l'anterior edil a l'ajuntament, anecdòtic veritat. Un altre exponent que reflexa eixa llibertat d'expressió i ixes portes obertes que hi ha a l'ajuntament del nostre poble és com determinat personatge que forma part del consistori actual, de forma textual diu "... je que la secretaria és meua i fa el que jo li mane ...", escolten "senyores", que no estem a CUBA, aunque ja sabem que mes d'un voldria estar allí. No en cansaré de repetir-los que "vostes", no són els amos del poble, que açò no és un "cortijo andaluz", ni vostes, són "los señoritos", un poc més d'humiltat, que vostès pareix que no recorden que estan per servir al poble, no per aprofitar-se'n d'ell, en fi que ja es veu, que la llibertat passa pel que ells diuen i si no, a callar, aunque clar també és veritat que ells no són capaços de ser objectius i vore la realitat, ells prefereixes mes be imaginar-se la i emular al gran Lewis Carroll en "Alicia en el país de las maravillas", clar, que es posen tant al paper d'Alicia que no s'adonen de la realitat i preferixen creures les seues mentires, també és veritat que es viu millor així, i per tan, "que hi han problemes", doncs res, és més fàcil respondre que "anteriorment ja existien". Que hi han "puticlubs" al poble, "senyores" que són del PP, i dic jo això és una solució senyors, doncs si és una solució, queden tots retratats.

Per cert, que del tema dels "puticlubs", ja parlarem , ja desglossarem punt per punt totes les veritats, veritats com:

"Anem a tancar-los tots", deia el programa polític del PSOE, era possible tancar-los deia l'alcalde actual, sabeu que, a data d'avui obertets que estan encara, ah i com be en recorda eixe "pardalet" que tinc jo investiga dia i nit i que ma dit "no t'oblides del contenidor de basura", senyors un "contenidor de basura",si si un "contenidor de basura", lligen be, que dic jo, no sabia jo, que un "contenidor de basura" tindria tan de poder, però be, del contenidor de basura ja parlarem el dia dels "puticlubs" que aunque no ho creguen està relacionat, i dic jo, menys mal que està este pardalet que en conta eixos xicotets detalls, per que clar com be saben, eixos xicotets detalls són els que els senyorets del PSOE de Massalavés, preferixen evitar.
Total que criticaven als del PP i ells actuen pels mateixos "interessos personals", lo dit, no patiu que el tema dona per a molt, que no pensen estos senyorets que van a callar-nos tan fàcilment, que crec que som molts els que no estem adoctrinats .


CATEDRÀTIC Preguntar Preguntar Preguntar
Puntos:
05-05-11 20:38 #7704864 -> 712530
Por:No Registrado
RE: Declaraciones del Sñ Alcalde de masalavés
ye maxo, tanta parrafa pa dir una merda, lo k tingues que dir dis-ho en 3-4 linies...
Puntos:
01-03-08 16:12 #720909 -> 709761
Por:No Registrado
RE: Declaraciones del Sñ Alcalde de masalavés
joderos joderos q rabieta joderos joderos q guay q bien y como me mola gilipolles q catetos q sou yi q borinots eres un faja n pots ocultaro
Puntos:
01-03-08 16:19 #720919 -> 720909
Por:No Registrado
RE: Declaraciones del Sñ Alcalde de masalavés
I tú un maliccions, q encara no et pots creure q haveu guanyat. I tota l'alegria q tens és xq no mana el PP, no pq estos vagen a millorar el poble, A tu q t'han promés? no res, doncs x a l'altra espabila.

Att. GRISHOM Chulillo Riendote Riendote Riendote
Puntos:
01-03-08 17:20 #721010 -> 720919
Por:No Registrado
RE: Declaraciones del Sñ Alcalde de masalavés
jo heu tenia clar
Puntos:
01-03-08 19:26 #721171 -> 720909
Por:No Registrado
RE: Declaraciones del Sñ Alcalde de masalavés
Ja no tens més arguments, jajaja m'encanta que mostreu la capasitat intel·lectual de la que gaudiu jajaja, m'encanta que actueu com els xiquets " joderos joderos " jajajaj que graciós, jajajaja que pena me dones, que pena me dones. Si l'únic argument que tens és insultar per que pense distint a tu, qui és el "feixista"?.

Pd: Tranquil/a que jo no vaig a caure en el teu xoc, la meua moralitat no en permet descalificar als demés per que pensen distint a mi , no compartir les idees no és argument suficient per a descalificar als demés.

catedràtic Preguntar Preguntar Preguntar
Puntos:
03-03-08 23:37 #724972 -> 709761
Por:No Registrado
RE: Declaraciones del Sñ Alcalde de masalavés
tinc ruopilles a larmari
Puntos:
28-12-10 00:26 #6769702 -> 724972
Por:No Registrado
RE: Declaraciones del Sñ Alcalde de masalavés
yo com vei de masalaves dic que este alcalde es un inconoetent y no es alcalde de un poble es alcalde dels del seu partit.
Puntos:
29-12-10 15:04 #6776595 -> 6769702
Por:0032004

RE: Declaraciones del Sñ Alcalde de masalavés
yo tambien como vecina de masalaves ,que no se yo a quien alcalde entrevistaste pq la unica verdad que dijo era que su familia era de alberic y que sus hermanos eran pintores pq por lo demas ah y que era medico por lo demas no conozco al hombre de la entrevista ni escucha nuestras quejas , para eso ya tiene al OREJA ,creo recordar que nosotros estavamos pidiendo un cambio hace 4 años ,que si lo votamos a el pq pensavamos que por su profesion iva a entender y tendria mas gracia para bacer las cosas pero yo hoy me hubiera quedado con huerta ,creo que no es cociente de que aqui en el pueblo no cae bien ,solo que a los 4 xupones de su partido demas dentro de 5 meses se vera
Puntos:
29-12-10 20:06 #6778101 -> 6776595
Por:No Registrado
RE: Declaraciones del Sñ Alcalde de masalavés
no solo no escucha,ni escucha no deja hablar y no mira por el bien del puebo sino por el intres de de el y los suyos eso rs le alcalde de masalaves y todo eso las urnas selo diran,
Puntos:
29-12-10 20:10 #6778131 -> 6778101
Por:0032004

RE: Declaraciones del Sñ Alcalde de masalavés
la urnas lo diran pero volvera a ganar ,
Puntos:
30-12-10 13:16 #6781139 -> 6778131
Por:No Registrado
RE: Declaraciones del Sñ Alcalde de masalavés
yo pienso que lo tiene dificil no sea portado bien con el pueblo un alcalde es de un pueblo no como este que es el alcalde de unos cuantos y cuando se es alcalde ay que dejar los colores a un lado y este los tiene muy presentes y lo quiere todo para los suyos nada para los otros y eso le pasara factura
Puntos:
30-12-10 14:53 #6781532 -> 6778131
Por:0032004

RE: Declaraciones del Sñ Alcalde de masalavés
yo tambien pienso q lo tiene muy dificil porque no esta haciendo las gestiones bien echas , hay gente q realmente necesita un sueldo para poder mantener a los hijos y el no lo esta mirando pero bueno el sabra lo q esta haciendo igual cuando se acuerde de ellos ya sera demasiado tarde
Puntos:
05-05-11 13:23 #7700039 -> 6778131
Por:No Registrado
RE: Declaraciones del Sñ Alcalde de masalavés
ENRIQUITO QUE YA TE QUEDA MUY POQUITO,¿te pasas la vida en el ayuntamiento,cosa que tinpo atras apenas aparecias,como canbian las cosas cuando se acercan las elecciones,que amables , cordiales y saludadores que son todos teniamos que tener elecciones cada 6 meses seria todo diferente
Puntos:
05-05-11 15:39 #7701408 -> 6778131
Por:0032004

RE: Declaraciones del Sñ Alcalde de masalavés
pues a mi ahora que me xupe el culo no me interesa ,pq yo a el alcalde lo necesito siempre no cuando esten cerca las votaciones ,dificil no creo que sera inposible pq ni el se ha portado bien con el pueblo ni los que van en la lista al pueblo gusta ,el OREJA bueno bueno y bueno por no hablar de los demas de todas formas si gana el continuara haciendo lo que esta haciendo en resumen PASAR DE NOSOTROS y creo que nosotros preferimos a un tapizador educado que no a un medico maleducado sort enrique resali al cristo que et fara falta
Puntos:
05-05-11 21:27 #7705320 -> 6778131
Por:No Registrado
RE: Declaraciones del Sñ Alcalde de masalavés
ahora choparian el culo y lo que le pidiesen,pero que se acuerden de cuando entraron que densaron que eso era como su carrera de mediquillo sin oposiciones que era para toda la vida pero 4 años pasan rapido y para toda la vida sera el que fonfiamos en el y nos fallo y eso jamas se lo perdonaremos aparte de los que hoy son sus fieles mañana lo icnoraran y tendra que aguantar ñas de 4 palabras que hoy nadie le dice pero cuando sea un don nadie como toda su vida no le resultara pesado salir a la calle.El oreja "pfu" no a engañado a nadie ya que todo lo lo conociamos del año de la riada que se marcho para que no lo tirasen , pero todos heramos concientes de lo ocurrido, Mi abuelo socialista,mi padre socialista e yo socialista al pp no votare pero a la lista del PSOE que se presenta en masalaves jamas entregaria mi voto. !ENRIQUE HAS ENGAÑADO A UN PUEBLO!
Puntos:
06-05-11 11:07 #7709129 -> 6778131
Por:0032004

RE: Declaraciones del Sñ Alcalde de masalavés
em mi casa tambien hemos sido toda la vida del psoe ,y nosotros pensamos votar al pp ,yo no miro el partido miro la gente y al orega y4 mas no les pienso votar y yo pienso que los que van en la lista del pp para mi ,creo que se ha agustado muy bien a lo que la gente pide, gente de todas las edades, y gente con carrera que quieras o no sabran mas que el orega no?
Puntos:
08-05-11 19:12 #7729833 -> 6778131
Por:No Registrado
RE: Declaraciones del Sñ Alcalde de masalavés
Pero como podeis decir que enrique es un pesonaje inportante en alberique , si en alberique apenas lo conocen y los pocos que lo conocen saben quien es pero de inportante nada en el hijo de un pintor de brocha gorda ,
Puntos:

Tema (Autor) Ultimo Mensaje Resp
´Hacemos el ridículo; la salida a la crisis del PP de Alberic pasa por la dimisión de nuestro alcalde´ Por: jose bosch 19-09-11 03:04
jose bosch
0
CONTESTACIONES DEL "SEÑOR ALCALDE" Por: No Registrado 27-05-11 23:03
xxxl
17
per al señor alcalde INPORTANT ALERTA Por: No Registrado 18-04-10 16:24
No Registrado
13
javialcalde Por: No Registrado 03-02-10 18:40
No Registrado
1
Simulador Plusvalia Municipal - Impuesto de Circulacion (IVTM) - Calculo Valor Venal
Foro-Ciudad.com - Ultima actualizacion:07/08/2020
Clausulas de responsabilidad y condiciones de uso de Foro-Ciudad.com