Foro- Ciudad.com

Massalavés - Valencia

Poblacion:
España > Valencia > Massalavés
08-12-10 02:43 #6661958
Por:jose bosch

Fora la Simbologia Feixista de la Ribera
https://auletslaribera.blogspot.com/p/fora-la-simbologia-feixista.html

Des de Maulets de la Ribera fem una crida perquè els ciutadans i entitats de la Ribera s'afigen al manifest contra la simbologia feixista. A la nostra terra encara queden moltes restes d'exaltació a la victòria i al règim feixistes, aquest període tant obscur de la nostra història. Per respecte a les víctimes del franquisme, directes o indirectes, difuntes o encara vives, i a la justícia i llibertat que tant activament va combatre el franquisme, no pensem tolerar la continuïtat d'aquesta simbologia als nostres carrers. Ja siguen plaques, estàtues o noms de carrers, n'exigim la immediata retirada.

La pròpia llei ara, 30 anys després de la mort del dictador, obliga a l'administració a realitzar aquesta neteja. Com era d'esperar, l'esperit de rebuig al feixisme és difús i light en la "nostra" classe política. Són incapaços de fer la seva pròpia feina ben feta, i això ens recorda un cop més que som els ciutadans, aquella gent conscienciada o organitzada a través d'entitats, els qui hem de prendre la iniciativa. Ens veiem obligats a pressionar els ajuntaments, per aplicar la Llei de la Memòria Històrica. Ens cal mostrar força i solidesa, intolerància amb el totalitarisme i tot el que ho represente. Ens cal la participació de tots. Ens cal unitat

Demanem a tots els col·lectius i organitzacions, i a tota la ciutadania en general que s'adherisca.
Per fer-ho, envieu un correu electrònic a mauletslaribera@gmail.com amb Assumpte: Adherir-me i al cos del missatge el Nom i inicials del primer cognom o nom de la organització, professió i poble d'on sou. Així també, ens agradaria que ens enviareu si conegueu informació sobre símbols feixistes a les vostres localitats, així podrem elaborar un dossier amb tota la simbologia que encara queda present als nostres carrers.

Manifest
Campanya fora simbologia feixista


La “Ley por la que se reconocen y amplían derechos y se establecen medidas en favor de quienes padecieron persecución o violencia durante y ”, més coneguda com “Ley de Memoria Histórica”, és un projecte de llei aprovat per el Congrés dels Diputats el 31 d'octubre del 2007. La llei estableix que l’administració haurà d’adoptar mesures per la retirada d’escuts, insígnies, plaques i altres símbols d’exaltació del cop d’estat o la dictadura de Franco i de Primo Ribera.
Com a mostra de rebuig a l’actitud passiva que manifesten diversos ajuntaments de la nostra comarca davant la llei de memòria històrica per retirar la simbologia feixista dels carrers dels nostres pobles i ciutats, i entenent que la presència d’aquests símbols constitueix un insult i una provocació intolerable per a la memòria de totes les víctimes de la dictadura franquista; l’assemblea de Maulets de la Ribera ha posat en marxa una campanya per retirar tota la simbologia franquista que encara perdura en els nostres carrers, i que culminarà amb la devolució de la simbologia retirada als diferents ajuntaments de la comarca.

Amb aquest acte simbòlic els joves riberencs volem fer pública la nostra vergonya de créixer en una comarca que manté simbologia feixista, i del nostre rebuig als partits que ens governen; incapaços durant trenta anys de realitzar un acte de justícia històrica i d’homenatge a les persones que lluitaren per la nostra llibertat.
Els i les joves riberenques volem créixer en una terra compromesa amb el seu passat per construir un futur lliure.

Els joves de la Ribera no oblidem el nostre passat,
FORA SÍMBOLS FEIXISTES DELS NOSTRES CARRERS!


Assemblea de Maulets la Ribera

https://auletslaribera.blogspot.com/p/fora-la-simbologia-feixista.html
https://auletslaribera.blogspot.com/p/fora-la-simbologia-feixista.html
https://auletslaribera.blogspot.com/p/fora-la-simbologia-feixista.html
https://auletslaribera.blogspot.com/p/fora-la-simbologia-feixista.html
Puntos:
08-12-10 13:12 #6663047 -> 6661958
Por:Heli

RE: Fora la Simbologia Feixista de la Ribera
¡¡¡Revolucionarios!!! cuidadín, cuidadín. Suena muy agresivo.


No defienden nuestra tierra, aunque en el mapa solo aparezca la Comunidad Valenciana, defienden "Els Paisos Catalans".


Ya vale de utilizar la história con actitudes sectarias. Abriendo brechas entre los que estabam "al cabo de la calle" de la historia reciente.
Puntos:
08-12-10 22:36 #6666058 -> 6663047
Por:jose bosch

RE: Fora la Simbologia Feixista de la Ribera
¡¡¡Revolucionarios!!! alarmistas!!!! catalanistes!!!! XD
Puntos:
09-12-10 12:53 #6667817 -> 6666058
Por:Heli

RE: Fora la Simbologia Feixista de la Ribera
Realmente me parece una perorata, una soflama. Pero he caido en lo que quereis, que destaque lo "revolucionarios" que sois, cuando en realidad las revoluciones están en declive.
Puntos:
09-12-10 22:41 #6671077 -> 6667817
Por:jose bosch

RE: Fora la Simbologia Feixista de la Ribera
La campanya es esta i esta oberta a qui vullga manifestarse contra simviols que exalten el colp destat franquista.. esta clar que els seguidor dels sicopates de la dictadura, estaran encontra.. per als demes la campanya esta oberta:

https://auletslaribera.blogspot.com/p/fora-la-simbologia-feixista.html
Puntos:
10-12-10 01:06 #6671952 -> 6671077
Por:Heli

RE: Fora la Simbologia Feixista de la Ribera
Me interesaría una lista de los símbolos fascistas de la comarca. Tengo curiosidad por saber el número. No deben de llegar a 5, porque después de 35 años, ha habido tiempo para esta tarea.

¿Hacemos una porra? ¡A ver quien acierta! Yo digo que 3.
Puntos:
10-12-10 01:15 #6671976 -> 6671952
Por:jose bosch

RE: Fora la Simbologia Feixista de la Ribera
jo dic un poc mes..

Algemessí

Carrer de l'Aviador Franco

Alzira

* Vicente Vidal (qualificat com heroi del creuer Baleares)
* Tinent Boscà (oficial de l'exrcit sublevat)
* carrer José Todolí Cucarella (mort d'un tret al hissar la bandera franquista a la Muntanyeta del Salvador amb motiu de la fi de la guerra)
* carrer Vicente Pérez Pelufo (militant de Falange mort a conseqüència de les ferides rebudes a la batalla de l'Ebre)
* carrer Ángel del Alcazar (Antonio Ribera, personatge que encoratjava als defensors de l'alcasser de Toledo, amb perles com: Tirad sin odio, pero tirad a matar)

Carcaixent

* Tomba del general Vakoslav Luburic, al cementiri. Aquest fou un assassí feixista croata, aliat dels nazis, responsable de la masacre de milers de servis i jueus als camps de concentració crates.
* Monument a "los caidos" al cementiri municipal.

Gavarda

* A l'esglesia del poble vell, en la façana hi ha una creu feixista

Massalaves

* Creu al caiguts feixistes en l'església i Plaques en Blocs de pisos on estan el jonc i les fletxes i fica (Ministerio nacional de la vivienda)

Sueca

* Avinguda 18 de juliol. Dia del cop d'Estat de les tropes franquistes el 1936
* Front a la caserna de la Guardia Civil hi ha una àguila franquista
Puntos:
10-12-10 07:31 #6672187 -> 6671976
Por:Heli

RE: Fora la Simbologia Feixista de la Ribera
Si que son mas de 3. Tengo dos dudas:-José Todolí ¿que bandera izaba?
-La tumba del general Vakoslav Luburic, ¿es un monumento o una tumba corriente? Porque murió en Carcaixent y había que enterrarlo. Por muy criminal que fuera, que lo fue, no se le puede tirar por ahí.

Con respecto a lo del angel del Alcazar, no quisiera verme en su situación, defendiendome de un asedio tal, seguro que mi vocabulario sería mas subido de tono.Lo mío serían perlas negras.

Lo de massalaves es sangrante. ¿Desde cuando se pueden considerar fascistas un cura, un padre de seminarista, una mujer mayor y otra muy de Iglesia?. Estas personas no fueron nunca fascistas, seguramente no sabian lo que era eso. No hay un motivo político en su muerte, sino una persecución de católicos. Hay que llamar a cada cosa por su nombre, siendo politicamente incorrectos, si es necesario.
Puntos:
10-12-10 19:45 #6675334 -> 6671976
Por:jose bosch

RE: Fora la Simbologia Feixista de la Ribera
a lo de massalaves... te que anar fora.. i es faena del ajuntament..


i a les altres preguntes.. es la informacio que la gent envia del que nia al seu poble cuant publiquen tota la pagina de la comarca si vols te la pase i tu ja tinformes on estroba tot el que la gent de tota la ribera diu! Guiñar un ojo
Puntos:

Tema (Autor) Ultimo Mensaje Resp
Grua mancomunitat de la ribera alta Por: jose bosch 16-10-12 18:16
jose bosch
4
Infraestructures confirma que la lÍnia 1 de metrovalencia continuarÀ en servei a la comarca de la ribera Por: jose bosch 03-10-12 21:28
jose bosch
0
Els agricultors de la Ribera tanquen els itineraris de la Marcha Verda Por: No Registrado 29-05-12 11:33
No Registrado
0
Els Ullals del riu Verd, cinquè paratge natural municipal de la Ribera Alta Por: jose bosch 31-07-11 01:36
Heli
1
Simulador Plusvalia Municipal - Impuesto de Circulacion (IVTM) - Calculo Valor Venal
Foro-Ciudad.com - Ultima actualizacion:08/08/2020
Clausulas de responsabilidad y condiciones de uso de Foro-Ciudad.com