Foro- Ciudad.com

Massalavés - Valencia

Poblacion:
España > Valencia > Massalavés
11-06-10 01:34 #5522586
Por:AGENTE 001

INAUGURACION EDIFICIO POLIVALENTE
Bona nit.Buenas noches. No es he contestado antes porque mi trabajo me obliga a no tener horario fijo(ahora son las 1h75m del 11.069 En primer lugar agradeceros a los cuatro contertulios que me habéis contestado a mi opinión sobre la inauguración del ya famoso edificio, pero estoy un poco preocupado, porque tres de vosotros no os dirigís a mi, sino vuestra opinión es para rebatir lo que Jose me dirige como primera andanada, más que andanada son cuatro tiros de escopeta de cazar "pardalets" y te voy a decir por que, amigo José.¿Me permites lo de amigo?.Aunque sea "invisible", como cuando nos damos regalos por fiestas o despedidas.
Veo o mejor leo que practica-mente tu firmas el 70/80% de los artículos y respuestas,
y noto un posición en tus exposiciones (y me he leído bastantes)un poco dictatoriales, lo que dice Jose va a Misa.(perdona no quiero decir que tu vayas a Misa ya sabes.Luego, no aportas argumentos sólidos para convencer a tus contrincantes, te basas en lo que lees, y ya sabes que si uno lee basura, pues....eso.
Bueno, entremos en materia sobre tu escopeta Nacional.También soy tarros?

El primer balín de tu escopeta lo has fallado porque yo a ti si que te conozco, algunas veces compro prensa y tu me has atendido, por cierto muy correctamente. Creo que mas o menos tendrás 20 años, yo te supero o mejor te doblo la edad,por lo cual, antes de tu nacer, lo de país valencia,no existía, vamos como tú, que aun no habías llegado a este mundo.Entonces la mayor iiiiia decíamos "Comunidad Valenciana" y respira hondo y traga saliva, también la mayoría: "Antiguo Reino de Valencia",
lo siento Jose así era y así será o sino preguntaselo a tus padres.
Lo que me contestas A mi lado.....ido, sobre si soy a no soy del pueblo,lee lo que me dices que no te aclaras. Atiende, yo digo que "no conozco", no que sean o no del pueblo. también digo que vivo en Masalavés pero no soy del pueblo, y que llevo casi 4 años aquí y no te lo crees pues que quieres que te diga "incrédulo", pues te lo digo José eres un IN CRE DU LO. Ves ya está.
El último tiro te ha esplotado la escopeta en la cara.
Yo digo lo que veo y oigo, también lo que me comentan, contrasto opiniones y yo doy la mía. Yo no soy quien para dar soluciones, aunque a veces las tenga, pocas pero alguna tengo. Creo y estarás de acuerdo conmigo que las tienen que poner los que nos gobiernan en primer lugar y la oposición ejercer de oposición...si le dejan.

Espero vuestras opiniones y también la tuya Jose.

Me voy a dormir.1h.30m

Caray, siempre se me olvida algo. ¿Sabes algo sobre la "ambulancia particular de Massalavés". A mi ya me han llegado rumores.
Puntos:
11-06-10 12:47 #5524144 -> 5522586
Por:No Registrado
RE: INAUGURACION EDIFICIO POLIVALENTE
Yo tambien e oido rumores sobre la famosa ambulancia particular de massalaves,a la que parece que le paso algo....!!!
Puntos:
11-06-10 15:44 #5525238 -> 5524144
Por:No Registrado
RE: INAUGURACION EDIFICIO POLIVALENTE
el sr. alcalde parecia julian muñoz, escoltado por varias ...
Puntos:
11-06-10 15:46 #5525251 -> 5525238
Por:No Registrado
RE: INAUGURACION EDIFICIO POLIVALENTE
el Alcalde no ba dir res de res, vaya inaguracio
Puntos:
11-06-10 15:47 #5525260 -> 5525251
Por:No Registrado
RE: INAUGURACION EDIFICIO POLIVALENTE
millor pa lo que te que dir
Puntos:
12-06-10 02:28 #5529291 -> 5522586
Por:jose bosch

RE: INAUGURACION EDIFICIO POLIVALENTE
amic amic.. digam que no te conec.. entonses no.. no podem ser amics relament..


dictatorial? no aporte arguments? escric basura?

despres de esta declaracio de amistat.. vax a dirte que no em concidere uan persona dictatorial.. aixo si.. reconec que per diro de una manera no tolere els tipics comentaris de marcat aire feixitot i solc ser prou intolerant diria jo.. es un defecte pero reconec que no soporte les idees totalitaries que moltes persones de este foro volen imposar i e degut mes de una vegada posarme prou intolerant..

arguments.. bene i ban.. e argumentat molt i mes del que voldria.. per a res.. aixi que cuant crec que puc argumentar i respondre i tindre una conversa agradable interesant sense marcat aire fascistot.. resposta contra resposta argument contra argument.. ai! si aporte! en les que realment no sol aportar es be per el que e dit abans.. o be falta de temps o pasotisme dabant de lo que ja rosa la tonteria..

cuant a la basura per ara no puc calificarte com a basura.. donam temps per calificarte jo a tu.. ja demostres poc entrat en un "alies" (e i molt original!jeje)


Malegra el saber que te ates de lo mes correcte Muy Feliz gracies! sempre que puc intente fero..


tinc 20 anys si senyor.. espere que lo de doblarme en edat no te supose un trauma.. pero en fi per desgracia el pas del temps no fa que la gent arribe al idela somiat i la inteligancia en la seua millor plenitut..

aixo de que avanç el termini Pais valencia no existia.. meutens que esplicar.. realment a gustos colors i asta hui en dia on aplega el meu coneisiment de la materia (historia valenciana) preferisc casi regne valencia que comoditat valencian.. PERDO! Comunidad!

Antes de dirme incredul torna a pegar una miradeta al que vax escriure i intenta entendreu no et dones per vensut.. realment no as entes el que vax dir.. i si no arribes a entendre no puc (perdo no magrada) pedre el temps en estes coses..


Aixo de contrastar esta de lo mes be malegre per tu.. jo sempre intente donar solucions no per que crec que tic la rao absoluta (odie la gent que pensa sempre aixi) pero si puc aportar la meua solucio sempre intentare aportar el que puga i no se si realment em coneises pero solc tindre la costum de axudar a molta gent ja siga a nivell social.. com politic i en este cas e axudat a partits digam no molt a fins al meus pensament de 20 anys.. (es el que te l'amista i la bona gent)


Jo esperaba mes realment de els que governaben pero en fi del que esperaba a dia de hui no sa fet res.. inclus vex molt lluny darribar al que esperaba i si safet algo del que esperaba no an sigut ells concretament..

I el cas de la opocicio.. jej.. crec que esta dificil.. com tu dius
"si le dejan"

una ultima cosa si te sens ispirat per tornar a dirme incredul o cualsevol altra (al meu entendre) falta de respete magrada que la gent done la cara.. i si nos sempre podem tindre una bona conbersacio cara a cara si estic a la tenda.. de fet les tinc en gent tant del pp com del pspv (del poble estic referinme) i son de lo mes agradables i lo millor de tot sas lo que es..

no bene en cap "alies" (ni en les cares tapades, nose si per por?) a tindre una discusio (sana)..

Adeu!
Puntos:
12-06-10 02:29 #5529294 -> 5529291
Por:jose bosch

RE: INAUGURACION EDIFICIO POLIVALENTE
aa.. no vea nesesari obrir un nou tema de "INAUGURACION EDIFICIO POLIVALENTE" apesar que les respostes no tan agradat cap on anat dirigides..
Puntos:
12-06-10 07:11 #5529429 -> 5529294
Por:jose bosch

RE: INAUGURACION EDIFICIO POLIVALENTE
País Valencà es la denominació moderna de "Regne de València", i una de les que té una base de nomenclatura històrica. Com a exemples d'això, el frare Agustín Bella a la seva obra "Vida de fra Agustín Antonio Pascual" afirmava el 1699, tot i estar vigent les institucions forals del Regne de València, que:

... no li tenia el Senyor destinat per Apòstol de les Índies, sinó del nostre País Valencià ...

es un xicotet exemple.. nia molt mes pero en fi una xicoteta anotacio a lo que mas dit..antes de tu nacer, lo de país valencia,no existía, vamos como tú, que aun no habías llegado a este mundo.Entonces la mayor iiiiia decíamos "Comunidad Valenciana"

res.. che.. era un xicotet apunt a la teua plenitut mental que as alcansat ja que em dobles la edat.. Guiñar un ojo
Puntos:
12-06-10 19:15 #5532338 -> 5529429
Por:-DESERTOR-

RE: INAUGURACION EDIFICIO POLIVALENTE
Jo crec que s'haurien d'acceptar ambdues denominacions o les tres, perque és molt trist que cadascú de nosaltres no podem denominar la nostra terra com ens han ensenyat o com realment ho sentim... a mi a casa no em diuen igual com al carrer, de fet depenent amb els amics amb qui estiga em diuen d'una manera o d'un altra i no per això deixen de referir-se a la mateixa persona...
Puntos:
13-06-10 10:18 #5534906 -> 5532338
Por:Heli

RE: INAUGURACION EDIFICIO POLIVALENTE
Ni punto de comparación entre los nombres de persona y de instituciones. Estás son entidades de pertenencia a un grupo mucho mas formal que los nombres personales y por supuesto que de los "apodos" Son entidades con funciones tan importantes como legislar para solucionar los problemas de los que forman este conjunto territorial.
No es cuestión de amigos y familia, la política no debe ser cosa de andar por casa. Casi siempre se rige por mayorías y acuerdos entre partidos.
Puntos:
13-06-10 13:55 #5536014 -> 5534906
Por:jose bosch

RE: INAUGURACION EDIFICIO POLIVALENTE
Si pareis te queises de heli desertor.. home! asi esta regalanmos un poc de cultura general sobre la politica .. jaja "Casi siempre se rige por mayorías y acuerdos entre partidos." segur que no sabies aso ee ai desertor te portes mol mal.. XD

wno, al lio.. vax a regalar jo tame un poc de cultura.. com tox sabreu les denominacions de la Comunitat Valenciana han estat diverses al llarg del temps, tot i que actualment Comunitat Valenciana és l'única que està establerta com a tal en el seu Estatut d'Autonomia, cosa que ami no em pareis be pero la maxoria formada per el PP i PSPV aixi eu votaren.

El principal partit de la dreta, el Partit Popular, y també el principal partit de l'esquerra (PSOE- PSPV) va votar a favor del nou Estatut de 2006 en el qual s'estableix com a única denominació el terme Comunitat Valenciana, (si si.. ja se que no te sentit que es digen PSPV i faxen estes coses..) no donant suport així al Bloc Nacionalista Valencià en les seves pretensions de canviar la denominació a País Valencià. Així mateix, diversos membres de la Unió de Periodistes Valencians han afirmat que ja des de 1991, data en què governava el PSOE-PSPV a la Comunitat Valenciana, en la RTVV existeix una "llista negra" de paraules [8] que l'entitat pública considera que no s'han de difondre en els seus mitjans de comunicació. No obstant això, no és fins 1996, amb el Partit Popular en el govern valencià, quan s'inclou en ella el terme de País Valencià, i es donen lloc a talls, o la posada de veu en off, en entrevistes en el moment en què s'empra aquesta denominació, [9] especialment en la cadena de Canal Nou. A més, sindicats de l'educació van denunciar l'any 1998 el control de l'exercici de l'ensenyament per part de la Conselleria d'Educació, amb la finalitat que professors de valencià no utilitzen aquest terme en els centres docents. [10]


Article primer.

1. El poble valencià, històricament organitzat com a Regne de València, es constitueix en Comunitat Autònoma, dins de la unitat de la Nació espanyola, com a expressió de la seva identitat diferenciada com a nacionalitat històrica i en l'exercici del dret d'autogovern que la Constitució Espanyola reconeix a tota nacionalitat, amb la denominació de Comunitat Valenciana.


Aquest estatut, a més, esmenta en el seu preàmbul les denominacions de País Valencià i l'històric Regne de València en els termes següents:

Aprovada la Constitució Espanyola va ser, en el seu marc, on la tradició valenciana provinent de l'històric Regne de València es va trobar amb la concepció moderna del País Valencià i va donar origen a l'autonomia valenciana, com integradora dels dos corrents d'opinió que emmarquen tot allò que és valencià en un concepte cultural propi en l'estricte marc geogràfic que arriba.


Les denominacions emprades al llarg de la història han estat les següents: Regne de València, Regió Valenciana, Llevant, País Valencià, Mancomunitat de les províncies valencianes i Comunitat Valenciana

wno.. com segurament ja sabreu de sobra.. la denominacio de Regne de València es tractava del territori conquerit per tropes cristianes aragoneses i catalanes, comandats pel rei Jaume I d'Aragó l'any 1238. A part d'aquest territori se li dota d'independència administrativa, jurídica, i política en el marc de la Corona d'Aragó en els Costums de València, basats principalment en els Usatges de Barcelona i els Costums de Lleida. Posteriorment, en convertir els Costums en Furs de València...... i com sabeu tot aso va ser dissolts el 1707 per Felip V amb els Decrets de Nova Planta, assimilant a la legislació i estructura del Regne de Castilla.

No obstant això, el terme va seguir usant-comunament durant el segle XVIII i principis del XIX, com per exemple en les divisions en governacions, o en la divisió provincial proposta en 1833 per Javier de Burgos (va ser nomenat Secretari d'Estat de Foment sota el ministeri de Cea Bermúdez i va ser en aquest càrrec en el que va establir la divisió territorial per províncies, basant-se en els plantejaments del Nou Règim però prenent com a base l'antiga divisió en regnes d'Espanya.
No obstant això, de vegades es matisa el terme com "Antic Regne de València", per aclarir la inexistència de qualsevol consideració jurídica o política. A principis del segle XX el terme queda circumscrit a l'àmbit cultural, acadèmic o literari, especialment des de la Renaixença valenciana, així com l'emergent nacionalisme valencià, que l'usa indistintament amb "País Valencià". El seu ús amb finalitats polítiques torna durant la transició valenciana cap a l'autonomia, a principis dels anys 80 del segle XX per part del blaverisme, en aquest cas en contraposició al de País Valencià


En l'actualitat el terme "Regne de València" queda relegat en l'àmbit acadèmic, històric o cultural, i està recollit en el Preàmbul de l'actual Estatut d'Autonomia valencià de 1982, així com en el primer article, per evocar l'origen històric de la actual Comunitat Valenciana. No obstant això, encara avui en dia a les localitats castellanes frontereres entre la València i Castilla, especialment a la província de Conca i a la comarca valenciana de Requena-Utiel, s'utilitza l'expressió "baixar al Regne" quan algú marxava cap a una localitat valenciana..




El cas del País Valencià

Denominació moderna de "Regne de València", i una de les que té una base de nomenclatura històrica. Com a exemples d'això, el frare Agustín Bella a la seva obra "Vida de fra Agustín Antonio Pascual" [1] afirmava el 1699, tot i estar vigent les institucions forals del Regne de València, que:

... no li tenia el Senyor destinat per Apòstol de les Índies, sinó del nostre País Valencià ...

O l'exemple rescatat per Sanchis Guarner en la seva obra "La llengua dels valencians" que confirma l'existència del document satíric del 1767 amb el següent llarg títol, en valencià:

Carta no vista, lletra Uberta, combit general per a la i particular, que fa Quelo el Roig d'Albal, net de la tia Rafela, a tota la Cort de Madrit, per a que Vinge a veure o mirar la gran Festa Centenar de la Verche emparats, ulatant el lluita que estarà al País Valencià.

Així, encara que al principi es fa servir amb un significat merament geogràfic, a principis del segle XX dins del moviment obrer i dels primers moviments del nacionalisme valencià s'empra, a més, també amb un significat polític i cultural. Així mateix, les Joventuts Valencianistes l'any 1906 publiquen un mapa comarcal sota aquest nom (País Valencià). Així mateix, es popularitza durant la dècada dels 30, del mateix segle, a través de successives publicacions acadèmiques, culturals, i polítiques, especialment en els "Quaderns d'Orientació Valencianista" de l'Editorial Estel (actualment editats per la Universitat de València)

Va tenir un important ús oficial durant la II ª República, com reflecteix, per exemple, l'ús del terme per part del llavors Consell Provincial de València (actual Diputació Provincial) en un cartell d'Artur Ballester i Marco. També es pot veure una bona mostra d'això la seva utilització en els diferents projectes d'estatuts d'autonomia de la CNT a 1936., d'Esquerra Valenciana i d'Izquierda Republicana el 1937.

En els anys seixanta, arran de la publicació del tom "El País Valencià", escrit per Joan Fuster, en "Guies d'Espanya" de la Ed Destino, torna a popularitzar de nou fins al punt de ser el terme més extens i utilitzat en els mitjans de comunicació, especialment en la premsa escrita local de totes les tendències ideològiques, sense que la censura franquista objectar gran cosa.

A més, era el terme proposat en l'Estatut d'Autonomia de l'Assemblea de Parlamentaris del País Valencià que es va acordar a Benicàssim el 25 d'octubre de 1979. El terme només està recollit en el preàmbul de l'actual Estatut d'Autonomia, que no té caràcter normatiu, i no en l'articulat. D'altra banda, existia una entitat governamental valenciana, el Consell Preautonòmic del País Valencià, amb diverses competències fins a l'aprovació d'un Estatut d'Autonomia.


No obstant això, tot i que la UCD utilitzava el terme amb normalitat, a partir de 1980 tant el blaverisme com la dreta postfranquista rebutjaven dit terme per considerar que tenia vinculació amb el concepte polític dels Països Catalans que es venien plantejant des dels anys 60 . L'últim alcalde franquista de València, Miguel Ramón Izquierdo, justificava el rebuig perquè (atencio que esta refexio ami personal ment.. mencanta jaja)

"país es singular de países, entonces se habla de un País Valenciano dentro de los Países Catalanes".




En l'actualitat, el seu ús és considerable a hores d'ara, sent més comú en àmbits acadèmics, i també en àmbits locals (Avinguda, Plaça, carrer ... del País Valencià), polítics (Partit Socialista del País Valencià, Esquerra Unida del País Valencià, BNV ...), sindicals (UGT-PV, CCOO-PV, STEPV ...), periodístics, i de l'associacionisme.
País Valencià és més utilitzada pels valencianoparlants en algunes comarques, fins i tot per davant del terme oficial "Comunitat Valenciana", segons els diccionaris normatius del valencià més coneguts.


El terme de "Comunitat Valenciana" s'ha popularitzat a principis dels anys 90 del segle XX per diverses campanyes de turisme promogudes per la Generalitat Valenciana (amb el lema "Comunitat Valenciana, vacances tot l'any"). Finalment, l'any 2005 es va canviar la capçalera del principal butlletí escrit de la Generalitat, que es deia "Diari Oficial de la Generalitat Valenciana", pel de "Diari Oficial de la Comunitat Valenciana". Un atre dia ja parlarem de "Conflictos con el Partido Popular"
Puntos:
13-06-10 14:17 #5536130 -> 5536014
Por:Heli

RE: INAUGURACION EDIFICIO POLIVALENTE
La guerra política de la transición por el nombre del territorio fue tan fuerte, que se tuvo que buscar una alternativa a las denominaciones para poder aprobar el Estatut(tan estancado en el tema que no se podia seguir esperando). Renunciar a algo para poder convivir con todos es lo mejor que pudo pasar. Seguir con lo propio después es otra cosa.
Puntos:
13-06-10 14:30 #5536177 -> 5536014
Por:jose bosch

RE: INAUGURACION EDIFICIO POLIVALENTE
"Renunciar a algo para poder convivir con todos es lo mejor que pudo pasar"

Si el nom no ara no sigera comunitat valenciana crec que no llegiria este ultim comentari de la mateisa forma enfocat..
Puntos:
13-06-10 14:37 #5536199 -> 5536014
Por:Heli

RE: INAUGURACION EDIFICIO POLIVALENTE
Eso es politica-ficción.
Puntos:
13-06-10 14:38 #5536203 -> 5536014
Por:jose bosch

RE: INAUGURACION EDIFICIO POLIVALENTE
aixo es la realita de la teua hipocresia que persert sempre rebrota per tox els puestos...
Puntos:
15-06-10 09:09 #5546894 -> 5536014
Por:Heli

RE: INAUGURACION EDIFICIO POLIVALENTE
Perdona que cambie de asunto. Tu crees que llamar a alguien hipócrita no es insultar.
Puntos:
15-06-10 09:14 #5546909 -> 5536014
Por:Heli

RE: INAUGURACION EDIFICIO POLIVALENTE
Decir que algo es politca-ficción significa que es algo que no ha pasado y no se puede saber lo que hubiera resultado de haber ocurrido.
No sabes lo que yo hubiera dicho porque no ha ocurrido.

Tu entiendes que eso es hipocresía.
Puntos:
15-06-10 15:10 #5556994 -> 5536014
Por:jose bosch

RE: INAUGURACION EDIFICIO POLIVALENTE
siguent un/a hipòcrita com tu se sap el que auries dit..
Puntos:
15-06-10 18:06 #5558163 -> 5536014
Por:Heli

RE: INAUGURACION EDIFICIO POLIVALENTE
No me gustan los adivinos, espero que a ti tampoco.
Puntos:
15-06-10 21:56 #5560069 -> 5536014
Por:jose bosch

RE: INAUGURACION EDIFICIO POLIVALENTE
no fa falta ser adivida per bore com son les persones..
Puntos:
15-06-10 22:50 #5560563 -> 5536014
Por:Heli

RE: INAUGURACION EDIFICIO POLIVALENTE
Es fácil decirlo, otra cosa es que pueda hacerse.
Puntos:
17-06-10 12:30 #5570951 -> 5536014
Por:No Registrado
RE: INAUGURACION EDIFICIO POLIVALENTE
Copia y pega....!!!
Puntos:
17-06-10 22:24 #5575238 -> 5536014
Por:jose bosch

RE: INAUGURACION EDIFICIO POLIVALENTE
lo important de copia i pega es llegiro y seleccionar el que es creu convenient... pero si tu copies i peges a lo burro..eeem aiso es problema teu..
Puntos:
18-06-10 12:09 #5577969 -> 5536014
Por:No Registrado
RE: INAUGURACION EDIFICIO POLIVALENTE
claro que si chaval !! no dejes de copiar !!
Puntos:
24-06-10 01:20 #5613520 -> 5536014
Por:jose bosch

RE: INAUGURACION EDIFICIO POLIVALENTE
que no te solvide llegir.. chaval!... Riendote

mes que res o dic.. per no dir barbaritats com el agente001 lo de que el país valencià antes de que jo naigera no existia.. avoltes aiso de copiar y pegar pot fer que llegim i no digam pos.. xe.. cosetes que no son aisina.. val chaval?
Puntos:

Tema (Autor) Ultimo Mensaje Resp
Alguien sabe por que abandonan el polivalente, y ahora los abuelos donde van? Por: cleopatra007 25-06-12 18:55
maria candelaria
1
INAUGURACION DE LA SEDE SOCIAL DEL P.P. DE MASSALAVES Por: PP-MASSALAVES 28-11-10 12:18
No Registrado
6
INAUGURACION EDIFICIO POLIVALENTE Por: AGENTE 001 19-06-10 19:43
No Registrado
12
Simulador Plusvalia Municipal - Impuesto de Circulacion (IVTM) - Calculo Valor Venal
Foro-Ciudad.com - Ultima actualizacion:07/08/2020
Clausulas de responsabilidad y condiciones de uso de Foro-Ciudad.com