Foro- Ciudad.com

Massalavés - Valencia

Poblacion:
España > Valencia > Massalavés
28-05-07 01:10 #387697
Por:Locales2007

Resultado Elecciones Locales 2007 en Masalavés.
Escrutado  100%
Total votantes1.10988,30%
Abstención14711,70%
Votos nulos171,53%
Votos en blanco131,17%
Concejales a elegir  9
CandidaturasVotosConcejales
PSOE54449,82%5
PP53548,99%4





Puntos:
05-06-07 10:43 #405111 -> 387697
Por:duo_2004

RE:ENHORABUENA Resultado Elecciones Locales 2007 en Masalavés.
ENHORABUENA Ya era hora de quitar a esos del PP, ¡que barbaridad!..., menos mal, que el concejal de urbanismo va a ser otro y el alcalde tambien. Ahora falta limpiar el secretariado, y los tecnicos, que tambien...;
QUE SE ARREGLE LO DEL VERTEDERO ILEGAL del ALtero, SEGUN CONSELLERIA TIENE QUE LIMPIARLO Y CERRAR LA FABRICA.
Para el PSOE: Sr, Alcalde:
Haber si puede usted recuperar todas las empresas que iban a instalarse en Masalaves, a generar muchos puestos de trabajo tanto directos en el pueblo como indirectos, que ademas iban a traer a su vez a mas empresas, a generar dinero para el pueblo, nominas, cafes, almuerzos, impuestos, etc, No ponga tantos impedimentos para crear trabajo y dinero para el pueblo.
Masalaves se hara un pueblo rico si usted quiere. ESE ES SU RETO: DEVOLVER AL PUEBLO LO QUE ES SUYO

ENHORABUENA Muy Feliz
Puntos:
18-02-08 12:31 #697209 -> 405111
Por:No Registrado
enhorabuena a ti
ya era hora!!!! y todavia estamos esperando que salga a la luz el desastre y la mierda que habia en el ayuntaminto!!! ( segun psoe)
hace poco se realizo el pleno de economia que casualmente se termino con superhabit cada uno de los años de mandato del pp y casualmente tambien la asistencia de los "fanaticos" del psoe fue nula! porque seria?
como habitante nacido en massalaves (no igual que el alcalde actual)
quiero lo mejor para mi pueblo y no fantasias y mentiras que en tan poco mandato del psoe estan saliendo a la luz, esta claro que les viene el traje grande y mas se vera todavia.

Por cierto ya que citan al ex concejal de urbanismo solo comunicar que gracias a esta persona no se ha firmado un proyecto de urbanismo en el que el ayuntamiento salia claramente perjudicado!! a este ejemplo me remito que claramente les queda grande el cargo a los señores de psoe ya que el actual concejal no se habia dado ni cuenta o "si" porque ya sabemos como actuan los socialistas.
Puntos:
18-02-08 16:19 #697592 -> 697209
Por:No Registrado
RE: enhorabuena a ti
mira un del PP! que ara si que vos queixeu .. no?
ja no xupleu del poble i ara renegueu..
llàstima de poble Massalavés.. per culpa del "PPsoE" , per que mane qui mane, a el nostre poble sempre feu el mateix !furtar!, i els ciutadans del poble no podem fer res per defendre-mos, Davant de les constants agressions a la natura , sense oblidar l'especulació de la térra i de l'aigua ,per culpa de centenars! de projectes urbanístics.

"Vull fer arribar la meua protesta" per protegir el nostre territori, i poder tindre una transparència dels projectes urbanístics amb la ciutadania, i eixos del PP que toix sabem el mal que nan fet al poble, que se'n vagin!!



Puntos:
19-02-08 10:01 #699052 -> 697592
Por:No Registrado
para los indocumentados del PP
Al Exconcejal de urbanismo del PP -SOLO- comunicarte que soy yo quien ha sacado en la prensa todas tus fechorias y las de tu amigo de L´Alcudia, ese que tien la fabrica de escayolas. Y que estoy investigando cierto asuntillo que tiene por ahi y se lo voy a plantar en el periodico en cuanto tenga toda la documentacion y que ademas hare uso de mi privilegiada situacion dentro de los medios, para que esa fabrica este como y donde tenga que estar ^[ ¡¡¡¡¡¡EN LA MIERDA!!!!!!] (que por cierto, dile de mi parte a ese que presume de codearse con la cupula del PP que conoci a Zaplana hace 3 dias y no tiene ni idea de quien es, JJAJAJAJAJAJA, No se puede ser mas INDOCUMENTADO Jjajajaaja)

TEN´ANIRAS A TIRAR EL FEM DELS TAULELLS I L´ESCAIOLA ON TINGUES QUE ANAR I NETETJARAS TOT EL MERDER QUE HAS FET EN MASALAVES I TEN´HANIRAS EN..... MITJA LES CAMES,I CUMPLIRAS ELS ORDRES DE URBANISMES PERQUE PER AIXO ESTA LA LLEI , DEL CONTRARI ACAVARAS ENTRE REIXES. INDOCUMENTAT.
I DIXARAS DE DESCARREGAR EN MITJ DE LA CARRETERA, PERQUE TINC QUE DENUNCIARTE CADA VOLTA QUE ET VETJA.

Y esta para la nueva corporacion municipal:
Masalaves tiene expectativas de crecer, tanto en impuestos por empresas que se instalen alli, como en puesto de trabajo como en trabajo indirecto, como en familia inscrita y domiciladas en el pueblo, podemos pasar de se un pueblo enano a ser la envidia de todos los pueblos de España. Ese el reto que les espera y deben llagar al final creando empleo, generando dinero y bien estar social. ANIMO Y A POR ESO.
Puntos:
21-02-08 15:43 #704068 -> 699052
Por:No Registrado
para soy yo
de la mujer del exconcejal de urbanismo del pp al señor soy yo.
Bueno visto que no tienes ahora mucha faena y te puedes dedicar a estas tonterias , pues vamos a ver toda la documentacion que estas recopilando tu sabras para que.
decir que eres tu quien ha sacado todo a la luz no te da ningun merito, porque no das la cara en ningun momento ¿que tienes miedo a represarias?
fabricas de escallola hay en muchos sitios y en la mierda creo que no aparece en el mapa de ninguno.
Creo que tu si que eres un fanfarron.
Ademas si eres quien yo creo ya puedes estar buscando documentacion porque a todos los juicios que has ido en contra del L' Alteron y de Jose Francisco Hernandez ( que es el nombre del exconcejal) creo que en todos has quedado como tu dices "en el ..... entre las piernas".
una persona no tiene que ser tan rencorosa por no conseguir lo que ella quiere.
Si terminan entre rejas como tu aseguras (cosa que dudo)creo que tu le podrias dar algunos consejitos ya que sabes lo que es ¿no?.

y ahora si te atreves iguakl que firmo yo firmas tu.
paqui chafer
Puntos:
19-02-08 14:57 #699625 -> 697592
Por:No Registrado
y?
pues si soy del pp, ya que por seriedad no se puede ser de otro partido.
No me quejo solo soy un ciudadano y joven que quiere lo mejor para su pueblo que no le roben y a esto ultimo me remito ya que en las filas del psoe hay un concejal que muy bien sabe hacer esto "robar".

asi que como te digo los del pp no lloran solo se dan cuenta en manos de quienes han dejado el pueblo porque van a pasar los cuatro años de mandato sin hacer otra cosa que buscar y rebuscar en sacar cosas que no hay y eso es lo que me sabe mal que masalaves no va a seguir prosperando por estos incautos.
Puntos:
19-02-08 20:44 #700515 -> 699625
Por:No Registrado
"PPSOE" TOX SOU LA MATEISA PORQUERIA!
al jovent del PP, k tant diu lo de "y a esto me remito" ,
si! mol be! en aiso no et lleve la rao cuant dius que..

((" en las filas del psoe hay un concejal que muy bien sabe hacer esto "robar"))

per que ben sert es!... i aiso es lo que mes me fot que el PP mos fa el mateis... especular i furtar I SEMPRE ESTEM FOTUTS!!
que en les vostres FILES també hi ha un .. o mes.. que saben com manejar a la gent del poble.. comprant terres i especulant .. i ferse rics acosta del ajuntament del poble" (si! ja se que diràs que es mentira) i quant dius lo de "por seriedad no se puede ser de otro partido" jaja mol bo jaja ai casi me muic de la rissa... m'alegre que tingues isa confiança tan sega cap al PP! però tens raó! soles el PP sap com donar per el cul! en isa "seriedad" que el caracteritza..!

i ale aguantar estos 4 anys de patiment XD

PD: per que escrius en Castellà? aaa jeje k es mes de dretes?? XD

jaja alee wapet a pasaro be !!
Puntos:
20-02-08 09:16 #701266 -> 700515
Por:No Registrado
ppsoe no som tots igual
No es lo mismo pp que psoe ya que tanto t gusta decirlo todo junto y se be claro que no eres de ninguno de los dos, por eso te pregunto que cosas haria tu partido, no digo solo a nivel de pueblo si no provincial o del estado.
Esta claro que ya sabes quien es el que roba en el psoe ya que todo el mundo lo sabe.
Por la parte que tu dices que en el pp hay uno que hace lo mismo te lo voy a explicar:
si este robará por lo menos paga no como el otro del psoe que roba y ya esta, pero el caso es que el del pp no roba. Si la gente dice que esta xsona roba es por celos rabia llamalo como quieras pero recuerdo que esta persona paga por lo que compra y la persona que vende esta conforme con la operación, que tiene de malo que esa persona tenga dinero??? ademas si lo tiene es porque trabaja y me costa que mucho.
y termino diciendote que no es lo mismo ser trabajador que ser un ladron.
por cierto dentro de 4 años quando estemos en el poder del ayuntamiento me gustarias que estuvieras en la oposició en vez de los del psoe.
Puntos:
21-02-08 22:55 #705070 -> 701266
Por:No Registrado
RE: ppsoe no som tots igual
nose k dirte pero crek... k tant pp com psoe feu el mateis..
i estos 4 anys mes de lo de sempre...
Puntos:
20-02-08 17:30 #702058 -> 700515
Por:No Registrado
RE:
Per escriure en valencià com escrius tu, val la pena escriure en "Braile".
Jajajaja, uff¡¡¡ si Pompeu Fabra alçara el cap jajajaj,és moria del disgust jajajaj.


CATEDRÀTIC JAJAJAJAJAJAJA¡¡¡¡¡¡.
Puntos:
21-02-08 22:56 #705073 -> 702058
Por:No Registrado
RE:
Pasmado Pasmado ... jaja que si que si mol be..
Puntos:
21-02-08 22:59 #705082 -> 702058
Por:No Registrado
RE:
eres del poble?.. xe es k magradaria saber ki eres... nO?
Puntos:
22-02-08 00:34 #705309 -> 702058
Por:No Registrado
RE:
i tant, del poble¡¡¡ jajajaj
Puntos:
18-02-08 17:21 #697705 -> 697209
Por:No Registrado
RE: enhorabuena a ti MENOS MAL QUE ESTA AHORA EL PSOE
al Exconcejal de urbanismo del PP -SOLO- comunicarte que soy yo quien ha sacado en la prensa todas tus fechorias y las de tu amigo de L´Alcudia, ese que tien la fabrica de escayolas. Y que estoy investigando cierto asuntillo que tiene por ahi y se lo voy a plantar en el periodico en cuanto tenga toda la documentacion y que ademas hare uso de mi privilegiada situacion dentro de los medios, para que esa fabrica este como y donde tenga que estar ^[ ¡¡¡¡¡¡EN LA MIERDA!!!!!!] (que por cierto, dile de mi parte a ese que presume de codearse con la cupula del PP que conoci a Zaplana hace 3 dias y no tiene ni idea de quien es, JJAJAJAJAJAJA, No se puede ser mas INDOCUMENTADO Jjajajaaja)

TEN´ANIRAS A TIRAR EL FEN DELS TAULELLS ON TINGUES QUE ANAR I NETETJARAS TOT EL MERDER QUE HAS FET EN MASALAVES I TEN´ANIRAS EN..... ENTRE LES CAMES,I CUMPLIRAS ELS ORDRES DE URBANISMES PERQUE PER AIXO ESTA LA LLEI , DEL CONTRARI ACAVARAS ENTRE REIXES. INDOCUMENTAT.
Puntos:
19-02-08 14:40 #699590 -> 697705
Por:No Registrado
pobre infeliz
me doy cuenta y me das pena, el odio no te deja disfrutar, por eso me pareces un pobre infeliz!!!

la forma de hablar y de decir (que si el fem dels taulells i totes les demes varvaritats) tu mismo te das a conocer.
Haber si tus nuevos amigos los socialistas te dan ahora todo lo que te decian que te ivan a dar.

por cierto no hablemos del "rabo entre les cames" porque eso les pasa algunos si van a alberique,que si lo ven puede salir como tanto te gusta decir a ti.
Puntos:
19-02-08 16:26 #699785 -> 699590
Por:No Registrado
RE: pobre infeliz
JAAJAJAJA
TE VOY A METER EN LA CARCEL JAJJAJJAAJA
TE VOY A METER EN LA CARCEL POR CHUPOPTERO
JAJAJAJAJAJA
E IRE A VISITARTE CON UNA LIMA Y LIMON
POR CIERTO SOY MUJER Y DE MASALAVES Y YO TE VOY A METER EL RABO POR EL CULO
JAJAJA Y DESPUES IRAS A LA CARCEL COMO NO CUMPLAIS LAS LEYES.
Puntos:
20-02-08 09:02 #701253 -> 699785
Por:No Registrado
la odiosa
pra la "mujer" que tanto odia al ex concejal solo decirle que solo me faltaba saber que era mujer, porque a mi me daria vergüenza ser mujer y hablar como habla usted. Asi que con esa educación siga hablando asi que llegará lejos.
Puntos:
20-02-08 12:02 #701495 -> 701253
Por:No Registrado
RE: la odiosa
pues mi Si, de momento ya soy abogada y licenciada en economicas, hace 15, y tabajo en uno de los despachos mas prestigiosos de la comunidad valenciana. Riendote Enseñando la lengua
Puntos:
21-02-08 16:25 #704151 -> 701253
Por:No Registrado
RE: la odiosa
No me digas mas seguro que en el buffet te la han metido por el culo.
Puntos:
22-02-08 12:14 #705871 -> 701253
Por:No Registrado
RE: la odiosa
Una de dos o t'has tirat un farol o no eres de Masalaves, p.q. passant llista en Massalaves no hi ha cap en eixes característiques mentiroseta q. ja t'hem pillat), si tot el que dius és igual ja sabem a que atendrens en tú. Adeu.

Puntos:
22-02-08 12:38 #705929 -> 701253
Por:No Registrado
RE: la odiosa
no creas que conoces a todo el mundo, hay gente que va presumiendo y gente como yo que preferie ANTES "SER QUE PARECER", yo no vivo en Masalaves sino en ALfafar porque mi marido es de aqui.
Puntos:
22-02-08 12:44 #705940 -> 701253
Por:No Registrado
RE: la odiosa
miestra tu padre se la mamaba al jefe, que es el padre de mi marido
jajaajajajajajajaja
Puntos:
25-02-08 16:16 #711036 -> 701253
Por:No Registrado
RE: la odiosa
que penos perfavor, gent del mateix poble, i aixina va, tot ple de putes i d´extrangers, vegeu avore un poquet mes de serietat que es un poble i no es un cromo q es pot fer d tot, pero jo creec q poble mes fort q este no n´hi ha sobretot parlant de la gentola q s´ha clavat ara en l´ajuntament, sobretot el senyoret alcalde q volia tancar els puticlubs i ficar internet en tot el poble, jajajaja, si esque diuen uns dels altres pero qui mes parla es qui mes te q callar, ale, tots els q digeu uns i dels altres, primer mireu dins d casa i despres ja parleu, q asi mooooolts q van de psoe son els mes lladres q te puges tirar a la cara, sinos heu vore, a si i em pareix molt bonico lo del senyor alcalde aixo de dir q com tu no m´has votat no tens dret a dirme el q tinc q fer, molt be, entonces vosté pq sta ahi, per dur a uns quans del poble, q l´hi han donat el vot pq no els han donat el q volien per ser tots iguals, pero bueno, al fi i al cap es sap com son en este poble aixina que el temps comentara per aon van els tirs
Puntos:
25-02-08 17:53 #711230 -> 701253
Por:No Registrado
LES PUTES? SON DEL PP CLAR!
DESPRES DE TANTS ANYS EN L´AJUNTAMENT, HARA VENIU EN PUTES, SI LES HEU PORTAT VOSALTRES. QUE VE ET VINDRIA QUE MOS CALLAREM ARA. POS NO. RESPECTE A LO D´INTERNET. EM VINDRIA MOLT BE VORE EL PLE DESDE CASA O DESDE EL TREBALL, PERO AIXO SERIA MASA PAL PP QUE LA TECNOLOGIA VENGUERA DE PART DEL PSOE. JAJAJAJAJ. JA HAS APLEGAT TART PEPERO. A MES NO EM CONTESTES MES QUE JA M´ABURRISES. ADEU.
Puntos:
25-02-08 19:01 #711388 -> 701253
Por:No Registrado
falsos i mentiders
Vergonya tindries q tindre, si no les pensaven tirar, pq ho prometeren en les eleccions? al igual q lo del PP, pero vosaltre vullguen dir pero no sentir. M'extranya q vullgues vore els plens on vos toca desdir-vos de totes les mentides q havieu escanpat. I q és q tniu el cervell llavat. En compte de parlar de lo d'abans pq no els defenses de tot el q ara diguem, molt sencill pq no hi ha defensa posible.

Atentament, GRISHOM

P.D:Se les menjareu com a punys,i lo bó està x començar.

Puntos:
25-02-08 21:52 #711887 -> 701253
Por:No Registrado
RE: falsos i mentiders
Che!!! com dones per sabut q soc del PP?, per dir les veritats tens q ser del PP, pues entonces ja meu has dit tot, i tranquil que no puc aburrirte pq no se qui eres. Muy Feliz
Puntos:
26-02-08 01:16 #712177 -> 701253
Por:No Registrado
RE: LES PUTES? SON DEL PP CLAR!
Te acuerdas de la ultima riada, el gobierno era del PSOE, ya estaban instaladas en el puebo, concretamente en el bar de Raimundo, te acuerdas, i que conste no tengo nada sobre esas mujeres.
Puntos:
26-02-08 02:14 #712199 -> 701253
Por:No Registrado
RE: LES PUTES? SON DEL PP CLAR!
PD. Perdon no es el bar de Rimundo es el de la Raimunda.(Carretera General De Madrid)
Puntos:
26-02-08 02:57 #712214 -> 701253
Por:No Registrado
RE: falsos i mentiders
Grishon tu no saps que tots el que no pensem com ells, som del PP o dictadors, per cert, per al que respon a Grishon i que és tan "progre",una apunt, saps que segons el diccionari de la real acadèmia, per dictador s'entén " aquella persona que priva de llibertat als demés " i no se si saps que al concepte "LLIBERTAT" s'inclou també la "LLIBERTAT D'EXPRESSIÓ". Saps que significa?. Crec que coartar a la gent i manar-la callar, no s'inclou al concepte "LLIBERTAT" i et diré més, la teua actitud ,sols la representen els dictadors, i ja en dona igual que siguen de dretes o d'esquerres, igual de despresi mereixen per la meua part els uns com els altres. Clar que llegint les teues paraules, ens adonem, que quan dius "no parles més que m'aburrixes", mes be vols dir, calla ja que moleste , i jo li pregunte al meu amic Grishon, que per cert, no he pogut vore ni Tele Ribera, ni el CSI jajaj, esta persona, que segons ell és socialista i defèn el socialisme, i que per tant, representa el pensament socialista almenys al poble, sap, realment que representen i que signifiquen les paraules "socialista" i "socialisme", sincerament, no crec que per socialisme, s'entenga coartar la llibertat i fer callar als demès, però be, ja vegem que tant al foro, com al poble i per tant a l'ajuntament, és prou usual insultar i fer callar a tot aquell que no pense com ells, aunque l' alcalde remarque i intente fer vore que hi han "portes obertes" a l'ajuntament ,clar que dic jo, serà per això que no deixen entrar a l'anterior edil a l'ajuntament, anecdòtic veritat. Un altre exponent que reflexa eixa llibertat d'expressió i ixes portes obertes que hi ha a l'ajuntament del nostre poble és com determinat personatge que forma part del consistori actual, de forma textual diu "... je que la secretaria és meua i fa el que jo li mane ...", escolten "senyores", que no estem a CUBA, aunque ja sabem que mes d'un voldria estar allí. No en cansaré de repetir-los que "vostes", no són els amos del poble, que açò no és un "cortijo andaluz", ni vostes, són "los señoritos", un poc més d'humiltat, que vostès pareix que no recorden que estan per servir al poble, no per aprofitar-se'n d'ell, en fi que ja es veu, que la llibertat passa pel que ells diuen i si no, a callar, aunque clar també és veritat que ells no són capaços de ser objectius i vore la realitat, ells prefereixes mes be imaginar-se la i emular al gran Lewis Carroll en "Alicia en el país de las maravillas", clar, que es posen tant al paper d'Alicia que no s'adonen de la realitat i preferixen creures les seues mentires, també és veritat que es viu millor així, i per tan, "que hi han problemes", doncs res, és més fàcil respondre que "anteriorment ja existien". Que hi han "puticlubs" al poble, "senyores" que són del PP, i dic jo això és una solució senyors, doncs si és una solució, queden tots retratats.

Per cert, que del tema dels "puticlubs", ja parlarem , ja desglossarem punt per punt totes les veritats, veritats com:

"Anem a tancar-los tots", deia el programa polític del PSOE, era possible tancar-los deia l'alcalde actual, sabeu que, a data d'avui obertets que estan encara, ah i com be en recorda eixe "pardalet" que tinc jo investiga dia i nit i que ma dit "no t'oblides del contenidor de basura", senyors un "contenidor de basura",si si un "contenidor de basura", lligen be, que dic jo, no sabia jo, que un "contenidor de basura" tindria tan de poder, però be, del contenidor de basura ja parlarem el dia dels "puticlubs" que aunque no ho creguen està relacionat, i dic jo, menys mal que està este pardalet que en conta eixos xicotets detalls, per que clar com be saben, eixos xicotets detalls són els que els senyorets del PSOE de Massalavés, preferixen evitar.
Total que criticaven als del PP i ells actuen pels mateixos "interessos personals", lo dit, no patiu que el tema dona per a molt, que no pensen estos senyorets que van a callar-nos tan fàcilment, que crec que som molts els que no estem adoctrinats .


CATEDRÀTIC Preguntar Preguntar Preguntar
Puntos:
26-02-08 02:58 #712215 -> 701253
Por:No Registrado
RE: falsos i mentiders
Grishon a que queda més misteriós en els Preguntar Preguntar Preguntar Preguntar Preguntar Preguntar jajajaj



Catedràtic
Puntos:
26-02-08 15:52 #712942 -> 701253
Por:No Registrado
RE: falsos i mentiders
Jo creec que es pot dir mes fort i creec que ha quedat claret no?, i lo dels puticlubs, que escusa mes bona el dir que ja estaben antes, i entonces imaginat, ja q t´aburrisc, va imaginat que anteriorment el carrer no està asfaltat sino que es de terra, escusa per no arreglar segons tu, no?, perfecte, entonces lo que fa el nostre alcalde que es dir que va a fer unes coses i no les fà, pues si comença aixina, que deu ens pille confeçats, i te dire el que a fet, donar per el sac en botets inutils i que no aprofita pa res, si ara que pense, per trencar la suspensio dels autos i per gastar diners inutilment, vist lo vist, les coses importants del poble avorreixen a certes persones, i teu torne a dir, perque diga el que pense no es que siga "pepero", com tu dius, i un altra cosa, no sé si heu sabras pero escriure en majúscula es com si xillares i una persona que xilla es com un gos quan lladra tot el rato, en aquest cas xillant, simplement molesta.

Soci Nº1 del catedrátic Muy Feliz
Puntos:
26-02-08 16:41 #713025 -> 701253
Por:No Registrado
RE: catedràtic & company
Sóc Grishom, estic agradablement sorprés de com estan desenvolupant-se les coses, vos a costat arrancar però ara no hi ha qui vos pare.

En lo q respecta als contenidors, jo també sé prou coses, com gent q es dedicava a deixar-los oberts per a q els gats q hi havien per el seu carrer entraren i tragueren les deixalles fora, per axí ells fotografiar-ho i denunciar-ho als diaris com a culpa de l'ajuntament, entre moltes coses. Es curiós q aquells pròxims al PSOE q es queixaven de l'ubicació del famosos contenidors ara ja no els tinguen a la porta de sa casa.

Per altra part, l' aparell propagandístic del PSOE (P.la T.) informada per el seu veí (V.el M.) ja deia fa temps: " ara quan el nou ajuntament canvie de empresa de recollida de fem tota la bruticia s'acabarà" (hem fa por parar-me a pensar a q es referia exactament, pq en lo q respecta al fem he notat pocs canvis).

El tema de les putes: ja anem x la "riua"? mare meua, i és q la falta d'arguments és lo q té, com no poden rebatre rés del q diguem, doncs a mirar cap a darrere, i es q "ojos q no ven .... cagera q xafes".

Només dir q x desgràcia crec q teniem Zapatero remendón x a "tempora", pq antes morts q deixar q mane el PP, "q ve la dreta!!!"

El ZP cada vegada se ho té més cregut, ara diu "Buenas noches y buena suerte" com el famós periodista al q Rusell C. donà vida fa poc en una pel.lícula, tant d'odi als americans i ara açó.

Catedràtic, dos cosetes:

Eixos pardalets teus tiren de pico q no veges, felicitats!!!, i per altra part m'agrada com fiques un poc de cultura en aquest foro fent menció de llibres interesants.

Pensant en llibres i personatges, qui creus q podria ser Gollum al nou ajuntament dient:
¡¡¡ ES MIO, MI TESSSSSSORO!!!

Tinc q deixar-vos, tinc q investigar un cas molt extrany , hem trobat una persona morta presuntament d'un atac de risa mentre escoltava el q deia ZP en el debat d'anit. Per cert, ja no dubte tampoc de l'imparcialitat de la Campoy, la qual mentre ZP (igual q fa D.Enrique, li done aquest tracte pq és un personatge important d'Alberic, i recalque d'Alberic)no deixava de tirar-se flors de lo bé q ho havia fet, ella no deixava de'afirmar amb el cap, tant q pareixia els gossets estos q abans duien a la part de darrere dels cotxes).

Atentament,
GRISHOM (CSI LAS VEGAS) des de Masalaves "village"

Chulillo
Puntos:
26-02-08 16:48 #713037 -> 701253
Por:No Registrado
RE: falsos i mentiders
Catedràtic, q sí q així resultes molt més enigmàtic.

Soci nº1 del catedràtic, sent molt q no pugueres beure, però un altra vegada, aprofita i ja que dius q l'amo de l'ajuntament estava allí agranant (no sé jo si "para casa") i ells diuen tindre les portes obertes x a tots tindries q haverte acostat a preguntar-li-ho a d'ell, a veure x on s'en surtia ara.
Puntos:
27-02-08 02:25 #714028 -> 701253
Por:No Registrado
RE: El dia a dia a Massalavés
Bona nit , plagiant al ex president dels Estats Units de Nort Amèrica Ronald Reagan a l'any 1984 durant la seua ceremònia d'investidura i al Sr Mariano Rajoy al debat d'ahir, voldria fer-vos una pregunta , " Estem millor que fa quatre anys?", doncs jo crec que no,tot el que es prometé per part del PSOE a la campanya, es queda en això, en promeses, però inclús creguen que estem pitjor que fa quatre anys, estic content i és que veig que cada volta som més els alliberats,i es que com Neo a la famosa pel·lícula Matrix , cada volta som més els que decidim deixar Matrix i passar al mon real, i és que al igual que el personatge principal de la novel·la "Un mundo feliz" , per cert magnifica novel·la del consagrat "Aldous Huxley", i que si no heu llegit vos recomane, i comprendreu com actuen estos senyorets, jo hem negue a viure en un mon utòpic, on tot és perfecte , no per que no m' agradaria, si no per que el mon perfecte i utòpic que plantetgen estos senyors , no existix, i si existeix, passa per estar adoctrinats i com al llibre narcotitsats gracies a les mentides dels governants, i és que com al llibre esta situació irònica, es fa patent a la realitat i es que segons estos senyors ells son els únics que tenen la veritat , que estan capacitats per a governar i per tant els demés que pensem diferent a ells no som dignes de formar part deixa casta i per això ens se perseguix i ens s'insulta, i es que a l'ajuntament de Massalavés hi han castes, cosa a la qual, jo en negue , crec que visquem a una societat plural i tots tenim veu i dret a expresar-nos sense que s'insulte. I es que anàveu a per llana tots el que venguèreu el vostre vot i eixireu trasquilats, al igual que a la pel·lícula de Berlanga !Bienvenido Mister Marshall!, m'imagine a la cúpula en ple del PSOE del poble de Massalavés incluint "la mano que mece la cuna" i a la "mestreta", com be comenta el Sr Grishom , apuntant en una llibreteta totes les demandes dels que venien el seu vot, "doncs jo vuic que en lleveu el contenidor de davant de ma casa i que tanqueu el puticlub que en fa la competència", "doncs jo vuic que entreu a dit la meua filla" , " i jo, que en perdoneu els dinerets que dec" i sabeu que, que l'únic camvi que s'ha realitzat a dia de avui a sigut el sou del nostre alcalde i quatre o cinc bandes que s'han posat i s'han llevat en els diners de tots nosaltres, bueno i els dinerets perdonats , jaja, que dic jo que estaran perdonats, per que segons el nostre alcalde ja tenen llum eixies finques, total que han vingut els americans i han passat de llarg, i vosaltres que es pensaveu que eren les respostes a les vostres súpliques , doncs ja vegeu que no, i dic jo, tot això no és criticable?, bueno, no, per que clar ho fa la casta superior, les castes inferiors sols tenim dret que a treballar i callar, treballar i callar, doncs no "senyores" , no¡¡¡ , jo em negue a callar-me, en negue que Vicentet, ma dreta bueno en este cas esquerra ajaja, del alcalde siga l'amo del poble en la clandestinitat i faça i desfaça a gust d'ell, 2047 euros "senyores" per mitja jornada, i parlaven de l'anterior alcalde , que és cert, que com tots, tindria els seus defectes i està clar que no es pot gobernar per a tot el mon , però sincerament, jo crec que ixa persona no es mereixia totes les crítiques que resivia , mes que res, per que vivia per i para el poble, el que passa és, que la codicia de la gent és molt mala i así clarament es veu , però lo bo, és que per sort, el temps posa a cadascú al seu lloc.

I seguint en els 2047 euros , sincerament clar que jo també en dixaria de fer guardies, si fora ell i de fer menys hores a l'ambulatori, qui no , i lo mal no és això, sempre i quant no ho hagueren criticat ells anteriorment, lo mal és que a l'entrevista ho deia com si fora un sacrifici, fent gala, clar esta, d'eixa humiltat, sabeu que ? , que en pareix indignant, però be, és el que tenim i el que ens meresquem.

A expenses de que el pardalet en conte cuatre o cinc cosetes més i vos les puga contar, en despedisc fins dema, bona nit.



Catedràtic Preguntar Preguntar Preguntar Preguntar
Puntos:
27-02-08 02:28 #714029 -> 701253
Por:No Registrado
RE: catedràtic
Doncs no ho se, la veritat , va et deixe que ens maravelles en les teues deduccions, i se que mitjançant les teues técniques, conseguiràs saber qui és.






Catedràtic Preguntar Preguntar Preguntar Preguntar
Puntos:
27-02-08 02:30 #714031 -> 701253
Por:No Registrado
RE: catedràtic
Aunque l'amo de l'ajuntament no se jo si li sembla , tu que dius ?
Puntos:
27-02-08 11:05 #714298 -> 701253
Por:No Registrado
RE: catedràtic
Ie d´asi poquet com seu vaja cregent mes va per dins del poble vestit de cowboy d´arrere de tots aquells q no pensem igual que ells, mare meua, i que un tipejo que no sap aon te la ma dreta es pense que mane de l´ajuntament, entonces si vuic entrar a l´ajuntament l´hi s´ha de demanar permis a l´oreja?, jo heu tinc clar, si necesite anar a l´ajuntament passare com a veí de massalaves que soc i expresare la meua opinio que ja que som veins d massalaves, que menos que poder expresarmos, un altra, lo de la basura, no se si heu pasat per el poligono, "QUE BARBARIDAD POR FAVOR", es lo que em va vindre al cap, els contenidors, plens com la propaganda del renault, em pensava que rebentava el contenidor, un altra, d´avant de l´olano caudete en el caminet que entra a el cafestore, pareixia que "Hansel y Gretel" pasaben per alli i en volta de tirar migetes de pà, revaiaen botelles i altres objectes, em pareix molt fort, un altra, perque no solucionen els "clotets" de d´avant del paraiso, per al que l´aburrisc es per no aburrirte i que te calfes el cap aixina que no fa falta que em contestes digent-me que aixo ja estaba anteriorment pq jo no m´enrrecorde de pasar i pensarme que anaba a pedre les rodes, jo mire cap el futur, si mirara al pasat em serviria si disposara de una maquina del temps pero com l´unica maquina del temps de la cual dispose es el relonje i ell va avant pues jo al igual que tots, vuigem un futur bo. Un altra, el sou del senyor alcalde, ja que es l´alcalde del nostre poble que menys que estar per al poble i fer una exedencia forçosa i ocuparse els 4 anys de mandat del poble, no anar a dos bandes, o estas en un lloc o en l´altre, no se si esta treballant o que pero si esta treballant i al mateix temps d´alcalde, em pareix una poca vergonya i una falta de respete cara el poble de masalaves, ja que pareix que estiga ahi d´oportunista, diseu ja de clavarse en el huerta que per lo menos ell a fet coses, tant bones com males, pero ahi sta, i ja esta fet, i si el nou alcalde i la junta nomes tenen que clavarse en lo de antes, entonces que pinten ahi?, que fajen coses i que cumplisquen en lo que va dir, aixina que no ens prenga el pel i que actue com alcalde que és, i tots aquells que repliquen, per dir este coses no es que siga del PP, simplement es una opinio personal i jo en els alcaldes no veig si son del PP o del PSOE, simplement en un lloc com masalaves es tindria que proposar i no criticar, que ja no teniu 10 anys per dir si tu has fet açó, feu coses i demostreu que esteu ahi per que heu guanyat i no per sort, que a mi em pareix que a sigut per favoritisme.
Puntos:
27-02-08 14:47 #714720 -> 701253
Por:No Registrado
RE: catedràtic
PD, firmat Soci Nº1 Catedratic Muy Feliz
Puntos:
27-02-08 20:20 #715446 -> 701253
Por:No Registrado
RE: catedràtic
Hola gent de Massalavés, soci nº 1 ,Grishom, heu vist que ara estos xicots que tan parlaven i tan deien , s'han callat per complet, serà que tenim raó? , serà que no els queden arguments per respondre?, per que serà?, no fa una olerta un poc rara jajajaj, bueno esperant que diguen algo i que almenys es defenguen, seguirem indagant, que els meus amics els pardalets han fet una ardua feina i ja m'han dut informació , després la llegiré i ja vos informaré, perque crec que ni han cosetes molt interesants.




catedràtic Preguntar Preguntar Preguntar
Puntos:
27-02-08 21:03 #715586 -> 701253
Por:No Registrado
RE: catedràtic
qui calla es per que amaga algo, o perque no acepten la realitat i miren cap on els convé


firmat Soci Nº1 Catedratic Muy Feliz
Puntos:
27-02-08 22:05 #715779 -> 701253
Por:No Registrado
RE: catedràtic
Ja us ho deia jo,catedràtic & co, acabaremos con ellos,acabaremos con ellos.

Per cert, jo també tinc més coses x a dir, com per eixemple el tema dels Montes ila llum,fent com ells jo també tindria una flota de vehicles a la porta de casa. Pq no sols ara tenen al seu carrec la llum del poble, ademés sèn ocupen de la jardineria, o no els heu vist a les escoles i al parque amb la cistella podant els arbres, ale un parell d'arbrets més i dues hores més de l'operari, i ja tinc una altra lletra pagada.Es curiós, q el germanet de l'amo estigués a la juna del PP, i des de les eleccions ja no li hagen vist el morro, per a mi q seria un infiltrat. Guiñar un ojo Ara bé, aixó de ser i no ser no és la primera vegada q ho fa, no?, doncs no deuria sorprender'm.

Soci, les meues rodes també s'han quedat en el paraiso,i per cert per a que eixa millora, si segons els q escriuen x ahi dalt ja no van a vindre emreses a Masalaves x culpa del PP, i els del PSOE no hem digue q es X el.liminar un pas a nivell,pq ja ho sé, però això és o no una millora? Millora q ve sufragada X la Generalitat, de q és el trenet, FGV, però els clots estan a la carretera.

Bona nit, seguirem indagant.
Atentament,
GRISHOM, CSI Las Vegas destinat a Masalavés Chulillo
Puntos:
28-02-08 01:10 #716151 -> 701253
Por:No Registrado
RE: AAPP
bueno soy el del escrito: enorabuena a ti!!
y voy a seguir escriviendo en castellano xq como dice alguien es mas de derechas!! jajajaj

de momento solo decir que me alegro y apoyo los comentarios de GRISHOM y de SOCI Nº 1 DE CATEDRATIC cuanta razón!!!

y respecto a ese que se cree el nuevo alcalde que tanto le gusta patrullar que antes limpie su casa!!

Ah y tanto que decian que el alcalde de antes no nomandaba pues el de ahora............ y esq por la voca muere elpez.

por cierto para la gente que no lo conozca q sera mucha todavia ya que esta persona no tiene amigos ni nunca se le a visto cenando en fiestas en la plaza o como mucho en casa de ese que se cree el alcaldepues ese es el nuevo alcalde ese del cuello torcido y que para hablar se pone la mano en la voca para vostezar o no mira a la cara como acostumbra en los plenos.
Puntos:
28-02-08 01:20 #716164 -> 701253
Por:No Registrado
RE: catedràtic
por cierto soy aapp y me gustaria saber quien eres GRISHOM
Puntos:
28-02-08 10:24 #716423 -> 701253
Por:No Registrado
RE: catedràtic
aapp,Bienvenido al club, soy Grishom, y prefiero no darme a conocer, si no te importa. Puedes expresarte como tú quieras pq para eso valenciano y castellano son COOFICIALES en la COMUNIDAD VALENCIANA,por mucho q les pese a esos PROGRES del "País Valencià", por lo visto no han salido al "exterior": Alicante, Ademuz,Albacete y sólo son ejemplos con la A. Yo no desprecio mi lengua pero considero imprescindible dominar bien el español y el inglés, si queremos avanzar y abrirnos al exterior, p.ej. en nuestras empresas y negocios, y no quedarnos anclados en "la contornaeta", pq las empresas grandes son aquellas q tiene clientes más allà de su propia comunidad , q decir entonces de esos q nos quieren limitar a nuestra provincia, pues q ellos mismos se están cortando las alas.

Respecto al alcalde y sus promesas, o quien las hiciese en su nombre, decir, q "un hombre es esclavo de sus palabras, y dueño de sus silencios", y él ahora está esclavizado por las promesas q hizo, al igual q ZP lo está con los nacionalistas y los etarras, les tienen cogidos por los h...

Atentamente, GRISHOM

pd: Gracias x el voto de confianza al decirme quien eres, y por cierto siempre escribes muy tarde,¿no? Chulillo
Puntos:
28-02-08 13:36 #716773 -> 701253
Por:No Registrado
RE: catedràtic
Res els meus pardalets m'han parlat sobre la seguretat al poble de Massalaves, i estic alarmat, jo sabia que hi habia poca seguretat, això jo crec que ho sabiem tots, però clar al guanyar el PSOE i dir que era el remei per a tots el nostres mals, vaig pensar que estaria solucionat, però és que lo que m'han contat els meus pardalets és ufff¡¡¡ m'aborrone sols de sentir-ho, està nit ho contaré.



catedràtic Preguntar Preguntar Preguntar
Puntos:
28-02-08 15:15 #716945 -> 701253
Por:No Registrado
RE: catedràtic
EStic imapacient per llegir-ho, per cert éres tu el q escriu tan tard i no el del mensaje de antes, una xicoteta confusió.

GRISHOM, des de Masalavés,poble governat pel PSOE (encara q siga mal)
Puntos:
28-02-08 15:18 #716954 -> 701253
Por:No Registrado
RE: catedràtic
Grishom com tu en digueres una vegada, m'agrada ixe toc que li dones als teus comentaris, introduint grans frases de persones de renom , molt acertades per cert.


PD: Junts acabarem en estos "facinerosos", que ara estan cagaets i no diuen res , jo tot és intentar punxar-los, però res callaets que estan. Que progres més sosos i en pocs arguments tenim al poble, ells que s'abanderen estandart de la cultura, l'avaç i segons el que volia veure els "plenos" a s'ha casa del progres i la tecnologia , jajajja vaja que si jajajja.



Catedràtic Preguntar Preguntar Preguntar
Puntos:
28-02-08 15:44 #717010 -> 701253
Por:No Registrado
seguritat al poble
Pasmado jo nomes se que els nous que estan patrullant encara tenen menys autoritat que alfonso.
-per primera no poden ni dur el cotxe patrulla xq necesiten un permis especial que no tenen y no se si estan ni en nomina.
- cobren a 12 euros y algo la hora
- li han canviat el turno a alfonso xq si
- ara van uniformats com si foren policia local,portan un uniforme que no els correspon, no se si sera per donar mes autoritat o pa que. xq a la hora de la veritat no poden fer res
- he sentit per ahi que hasta han cachetat algun crio en el parque pero aixo no se si es deveres ( no heu permetiu)
- bueno que el alcalde en funcions (l'amo) no deveria ni poder pujar davant com el va avegades Pasmado
Puntos:
28-02-08 16:32 #717085 -> 701253
Por:No Registrado
RE: seguritat al poble
Sobretot dormint al poligon, mare que ja va el cowboy "apatrullando la ciudad". Riendote
Puntos:
28-02-08 18:58 #717426 -> 701253
Por:No Registrado
RE: catedràtic
Es que a ixes hores estan tots dormint i salvaguarde la meua identitat real, jajja som com els superherois jajajajajaj, i si nosaltres som superherois, qui son els "malos". jajajajajajajajajajaj



pd: tranquils que els informes estan apunt de sortir del forn, jajaj.

catedràtic Preguntar Preguntar Preguntar
Puntos:
28-02-08 19:53 #717564 -> 701253
Por:No Registrado
RE: catedràtic
"COMUNIDAD VALENCIANA"
tamare! Riendote Riendote
Puntos:
28-02-08 20:46 #717709 -> 701253
Por:No Registrado
RE: catedràtic
ja anem faltant , es que estos progres no saben altra cosa que insultar, que farem en ells jajajjjja, doncs si ell creu que ´s comunidad valencia doncs dixeu-lo ai que intolerants son , jajajjaj a



Preguntar Preguntar Preguntar
Puntos:
28-02-08 22:47 #718002 -> 701253
Por:No Registrado
RE: catedràtic
VISCA VALÈNCIA!! VISCA EL PAÍS VALENCIÀ!
VISQUEN ELS PAISOS CATALANS LLIURES I SOCIALISTES!
VISCA LA TERRA!!!
O ARA O MAI!!
Puntos:
29-02-08 00:01 #718191 -> 701253
Por:No Registrado
RE: catedràtic
Si et fa feliç doncs que visca home , però primer estudia que és el socialisme i quant o hages llegit 200 vegaes i ho entengues, parles en propietat, he xicon, ale pues, que si fora per tots vosaltres si que aniriem be, lo teu és meu i lo meu també eh xicon, si es que sou la llet.

No veus que a tu els catalans et donen tant , que preferixen tirar l'aigua a donartela , imaginateu , i aixo sols és una infima part de lo que fan .



Preguntar Preguntar Preguntar
Puntos:
29-02-08 01:08 #718304 -> 701253
Por:No Registrado
RE: catedràtic
Per a tu és aixo socialisme , doncs fes l'analisis de la paraula socialisme com t'ensenyaren a la "EGB", ay que igual tu eres de la "ESO" i en perdó "l'hem cagat" i no saps que és un lexema i un morfema jajajaj , i que deriven les paraules i tot això, doncs res ma de diccionari.





Preguntar Preguntar Preguntar
Puntos:
29-02-08 01:10 #718307 -> 701253
Por:No Registrado
RE: catedràtic
per cert l'informe està calentet però en falten unes cosetes jaja disculpeu jaja peró un te feina i, no pot fer.ho tot jajaj .







catedràtic Preguntar Preguntar Preguntar
Puntos:
29-02-08 01:15 #718315 -> 701253
Por:No Registrado
RE: catedràtic
No será ahora ni nunca. Poco amas a tu tierra, y si solo sabes gritar es preferible que no digas nada.
Puntos:
29-02-08 01:31 #718330 -> 701253
Por:No Registrado
RE: catedràtic
Haber… Catedrático, GRIHM, aapp, SOCI N1 DE CATEDRATIC, habéis visto el artículo de FUE DIPUTADO DEL PSOE, que os parece con los tiempos que corren.
EDOS.
Puntos:
29-02-08 12:18 #718823 -> 701253
Por:No Registrado
RE: catedràtic
Al dels paisos catalans, i espera q hem rente la boca pq me la acabe d'embrutar diguent eixes dos paraules, si tan lliures voleu ser, pq voleu fer-vos amos d'algo q no vos pertany, com és la C.va. i les Illes Balears. Toca rei, q la llavà de cervell és bona.

Que ha fet els catalans per tú, com ja te preguntava algú rés?, i ara tu diràs i els de Madrid? doncs des de q està ZP res, només q fotrens (i perdona'm l'exopressió) el l'ajuda del teus amics nacionalistes catalans i vascs, q sí miren per ells, es dir per a CATALUNYA (q no paisos catalans) i el País Vasc (q tampoc Navarra), per aixó nosaltres hem de votar el PP, pq gracies a d'ells hui la C.Valenciana es coneguda a tot arreu.

Per cert és curiós q de tot el q açí es diu només el preocupe lo de C.V. i no altres problemes q t'afecten més directament.

Atentament, GRISHOM Chulillo
Puntos:
29-02-08 14:32 #719072 -> 701253
Por:No Registrado
RE: catedràtic
Som un poble nació amb un trets diferenciats, com són la llengua, la cultura, la història, les tradicions, unes institucions pròpies... i aquests fets diferenciats no són ni reconeguts ni respectats per l'Estat espanyol, que es dedica a negar la seva existència i a treballar per la uniformització lingüística i cultural de tots els territoris i per salvaguardar la pretesa "unidad nacional".
El nostre país no gaudeix d'una àmplia autonomia política com Catalunya o Euskadi a causa de la voluntat dels partits espanyols i està subordinat a les polítiques centralistes i espanyolistes de Madrid.

La nostra llengua i la nostra cultura són tractades per alguns com a residus folklòrics destinats a desaparèixer de la vida quotidiana.
La llengua catalana ha de ser l'única oficial a valencia, abandonant de forma definitiva el ridícul secessionisme lingüístic, que no és més que "espanyolisme" amagat.

La Constitució espanyola ens nega, entre d'altres, dos drets fonamentals de la democràcia:

·per una banda, ens nega el dret d'autodeterminació, és a dir, el dret d'un poble a decidir lliurement quin és el seu futur.

·per altra banda, nega el dret del nostre país a compartir el projecte nacional amb la resta dels Països Catalans, que tenen en comú amb nosaltres la història, la llengua i la cultura.

Per tot això i perquè la lluita per assolir la independència del nostre país és un projecte jove i dìnàmic de superació dels vells esquemes

Atentament.. jo!

Exclamar
Puntos:
29-02-08 15:35 #719183 -> 701253
Por:No Registrado
RE: catedràtic
A tu:

El dret a làutodeterminació ve donat per el nostre estatut d'autonomia, i tu q reclamés autonomia en temes politics, econòmics etc , vols q nosaltres deixem d'estas supeditats a la nostra nació, per estar-ho a una altra Catalunya.
La nostra llengua i cultura tractats com a residus folklorics? Ja entenc q no t'agrade Lo rat penat qui defensa el valencià com a llengua propia i diferenciada. Dins d'uns quans dies ja tens ah'i les falles mostra de residu, i q el partit centralista q hi mana a la C.Val. està tractant de fer desapareixer, ires q no hi ha forma, i es q els valencians quan ens encabotem amb una cosa!!!

Per cert, jo sí q decideixc el meu futur i no vull q eixos dels catalans hem lleven la meua identitat com a VALENCIÀ, de la COMUNITAT VALENCIANA ,q menja MONA DE PASCUA de València, i no aixó q ells també li diuen mona, i q parla i escriu en el valencià q li ensnyaren els seus pares, peteneixc a una nació Espanya, i amb molt d'orgull.

Ara q pertnyem a l'Unió Eropea q ens hem fet més grans, per tindre més força , ara veniu vosaltres vullgent q dividir la nació.

VISCA ESPANYA, una grande y libre !!! (pese a qui pese)
Puntos:
29-02-08 15:36 #719187 -> 701253
Por:No Registrado
RE: catedràtic
per cert, sóc GRISHOM, Chulillo

Puntos:
29-02-08 15:47 #719218 -> 701253
Por:No Registrado
RE: catedràtic
Che, aço es el que em dona moooolta malixia, tu no vols ser català? pq no te´n vas a catalunya?, pq 4 serveis llavats penseu aixo heu tenim que pensar els VALENCIANS, teu escric aixina pq SOM VALENCIANS, i si tu vols anar a una PROVINCIA ESPANYOLA, com es Catalunya pues ten vas i ja sta, ningu teu nega, i tu creus q no es llibertat el que fas, un altra, pq coions en voleu arrastrar a tots els valencians?, aneu en els vostres amics els catalans que prou donen per el cul, perdó, sq em poden estos 4 serveis llavats, VISCA ESPANYA i VISCA VALENCIA!!!!!


Soci Nº1 Catedratic Riendote
Puntos:
29-02-08 15:52 #719233 -> 701253
Por:No Registrado
RE: catedràtic
ei una cosa.. aixo de "VISCA ESPANYA" no uentenk..
per k dius "una grande y libre" !!! .. i escris aixo de "VISCA ESPANYA".. el caudillo ise k tame dia lode una grande.. i tal.. me sona k dia k "LOS ESPAÑOLES ABLAN ESPAÑOL" no? wno nose k meu diga un destos catedratics o ki siga k pareix k tenen molt aparaula..
Puntos:
29-02-08 16:30 #719304 -> 701253
Por:No Registrado
RE: catedràtic
Es que jo sóc espanyola i valenciana, per aixó parle espnyol i valencià, i tu que eres?

No pots respondrem pq no tens identitat, vius a la provincia de València i et consideres català, doncs ves allí a veure q et diuen.

I veus veure com tu escrius hem demostra cada dia més, com tinc raó en els meus pensaments, tots eixos llestos q pretenen imposar el català a les escoles el q estan conseguint és q gent com tú, no sapia expresar-se en ninguna de les nostres llengues, si no sabem utilitzar les nostres llengües com ho anem a poder fer en les extrangeres, aixó és el q frena entre altres una nació.

I teu torne a repetir, sense vergonya i sense mirar cap enrrere com ho fas tú, mencionat al caudillo

VISCA ESPANYA, UNA GRANDE Y LIBRE!!!

ATT. GRISHOM Chulillo
Puntos:
29-02-08 17:03 #719368 -> 701253
Por:No Registrado
RE: catedràtic
Que tu que parles?, xino o japones?, sq no sabeu per on tirar, bueno si, mirant sempre enrrere, com no, pero sempre mirant cap on convé e?, no eres tu listet ni qué, una cosa, sq jo n´hi han vegades que no se en quin any estic, pq a mi em fa gracia, XICON QUE ESTEM EN EL 2008 no en el franquisme, que no es pot dir españa una grande y libre?, es poden asociar mooooooooooltes idees a la frase que diu grishom,
Grande: Que supera en tamaño, importancia e intensidad a lo normal.
Libre: Facultad natural que tiene el hombre de obrar de una manera o de otra, y de no obrar, por lo que es responsable de sus actos.

Creec que jo no veig ninguna cosa extranya, que vols ser inferior i no tindre llibertat?

Grishom, en les paraules que has dit creus que els significats son mals per dir grande y libre?
Puntos:
29-02-08 18:29 #719506 -> 701253
Por:No Registrado
RE: catedràtic
Mira,no et negue ni que tingam una llengua , ni que tingam una cultura pròpia, un folclore, unes costums, unes tradicions, de les quals m'enorgullisc..., però si en permiteixes "jo", vaig a dir-te quatre o cinc cosetes, aquí l'únic que discrimines eres tu i després et diré el per que.

Es que el teu discurs és ranci com el que més, això fa uns anys doncs molt be, la societat era distinta , es venia de temps complicats i la idea doncs bueno era acceptable,i si ho cantava Altall, LLuis miquel i cuatre seta o Raimon doncs estava molt be, però avui en dia jo crec que la societat ha camviat i no demana res d'això ,tu i quatre mes que no sabeu ni el que digueu i crec que no enganyeu ja a ningú. La gent vol pagar les hipoteques, viure millor i no tonteries d'autodeterminaciò.

Sobre l'autonomia política, saps que et dic, que si l'autonomia política que tu vols és la del 4%, la del barri del Carmel,la del CAC, que si no saps que és, no és ni més ni menys que una "xunta reguladora" que per funció te perseguir tots i cadascuns dels comerciants a Catalunya que rotulen en castellà els seus negocis entre d'altres coses, o la del senyoret Montilla i els quatre de ERC o la Euskadi "lliure" " ta askatasuna",com dirien alguns, on la gent te por de parlar i dir les coses, on la gent a de mirar que diu com i on per que si no pot ser que li peguen dos tirs, doncs mira, crec que en quede com estic, amb l'espanyolisme, aunque igual tu veus be aquesta violència , i defens el que ha ocurrit a les Universitat Gallegues i Catalanes amb la gent que lluita per la llibertat.

Per altra banda l'autodeterminació i el famós estatut de Catalunya , mira, jo sincerament l'he llegit , sols per que quan parle en persones com tu, vuic fer-ho en propietat, a veure, et vaig a fer un simil, clar que jo també vuic el que ells volen, vuic comprar-me un pis però que en fa falta menjar, doncs vaig a casa els meus pares i els saquege la nevera ,que ve la factura de la llum , papaaaa¡¡¡, que tinc que llavar la roba ,a casa els meus pares , a no¡¡¡ , si vols anar a viure solet, que siga en totes les conseqüències, i això es el que no volen els senyorets catalans , ells volen constar com a "Nació" però seguir xuplant del pot d'Espanya. Una pregunta que et faig i si tan nacionalistes són els teus polítics que et representen,la meitat imputats per actes terroristes "Terra lliure", el "Sr Puigcercos" és un d'ells, i tanta angunia els fa l'estat opressor , per que seguixen cobrant d'ell? ,eh , per que sou tots iguals i quedeu retrataets.

Independència, Independència. I qui paga els aranzels exteriors , com ens fem competitius de cara Europa sense l'estat i sense les subvencions Europees," no has vist el conflicte a Kosovo", com superem la barrera d'un Euro fort per a competir front a divises externes en menor valor com és el dolar a mercats estrangers, si un país com Espanya ja li be gran, ehh xicon, com?,t'has parat a pensar-ho?,o això tu creus que s'arrega soles, que tot és demanar l'autodeterminació¡¡¡, qui et va a axudar, els que prefereixen tirar l'aigua al mar adonar-te-la, ixos.



Pel que diem de "discriminar", jo crec que discriminar, és el que feu tots els que penseu com tu, és privar a la gent de llibertat siga quina siga, i a expressar-se com vulguen, en l'idioma que vulguen, sempre clar dins de la legalitat i dins la constitució que aprovaren els espanyols com a poble, inclòs el "Poble Valencià", o es que a tu el diuen algo si t'expresses en català, a mi encara no m'ha dit ningú res i he estudiat fins a l'Universitat en valencià/català.
Aleshores, si apliquem el que tu dius que fem per exemple a municipis pròxims al nostre com son Tous o a altres localitats que tenen la mateixa peculiaritat, on el 95% de la població parla en castellà, els privem de ser valencians de formar part dels "Països Catalans",els fem un mur, o els fem com a la pel·lícula "El gran dictador" de "Charles Chaplin", on els "nacis" marcàvem els comerços dels jueus i a d'ells en pintura per fer-ho saber, bueno que algo similar ja ho dugueu a Catalunya el famós "CAC", eixa és la naciò que voleu, la del caciquisme, la del grups socials, la de les ètnies, integreu-se d'una vegada , defengueu lo vostre sense escluir als demes, assumiu que sou una cultura que suma i no resta a la cultura espanyola i crec que a tots ens anirà millor.

Amic Grishom t'has adonat que sempre estem igual en estos "progres" i després els "dictadors" som els demés i ells volem com a lleguna unica el "català", estes son les solucions que proposen ells per a viure millor.


Catedràtic Preguntar Preguntar Preguntar
Puntos:
29-02-08 18:44 #719533 -> 701253
Por:No Registrado
RE: catedràtic
"mirar cap enrrere com ho fas tú" jajaj
aiso eu diu un tio k posa UNA GRANDE Y LIBRE!!! ""
xe molbe k si mol be.. k tens tota la rao del mon
k parles en español capsot! k si dius el mateis k franco no me vinges en trellats de dos llengues EN ESPAÑA ESPAÑOL I PUNTO jajaja

Puntos:
29-02-08 18:47 #719538 -> 701253
Por:No Registrado
RE: catedràtic
Per cert fent menciò al "Grande y libre", jo crec en que siga "grande y libre", clar està desterrant tota alusió als dictadors, que ja he condenat per activa i per passiva, sols dir que ens tenim que enorgullir de creixer com a país i ser lliures, que ha costat molt ser grans i lliures , com per a que ara la caguem.





catedràtic Preguntar Preguntar Preguntar
Puntos:
29-02-08 19:00 #719568 -> 701253
Por:No Registrado
RE: catedràtic
Això si si s'adoneu , ja em deixat de parlar dels poble i estem parlant de tonteries, s'heu adonat.




catedràtic Preguntar Preguntar Preguntar
Puntos:
29-02-08 20:18 #719737 -> 701253
Por:No Registrado
RE: catedràtic
catedratic tens tota la rao del mon per a que parlar de coses del estat si en el poble que que nomes som 1500 hb ja no se posen d' acort.
per cert estic molt interesada en lo del municipals bueno en la seguritat de masalaves cuant vas a publicar la informacio. Pasmado Pasmado
Puntos:
01-03-08 01:01 #720291 -> 701253
Por:No Registrado
RE: catedràtic_ EDOS.
Catedrática, se puede decir mas alto pero no mas claro, estoy conforme con tigo, y aun mas, con lo del frigorífico. Tu sabes cual es el cáncer de España, las 17 autonomías, las 17 Haciendas, los 17 modos de enseñar Alos niños y un largo ect. Parece mentira que después de ver lo que había detrás del muro, y conocer como se las gastan estos independentistas ,no entiendo la farsa de esta gente cuando ve lo que esta pasando en Cuba,o en Venezula, "DICTADURAS DE IZQUIERDAS" es eso lo que queréis, tu crees que te vamos a dejar ni lo sueñes, te digo mas, para que tu puedas decir lo que acabas de escribir y no tenias pelos donde tu sabes yo corría delante de los "GRISES" claro para no recibir un buen palo, por eso lo de Países Cátalas lo tenéis muy crudo.
Soy primero español y despues valenciano.
Puntos:
01-03-08 01:24 #720325 -> 701253
Por:No Registrado
RE: catedràtic_ EDOS.
NUEVO INTENTO DE AGRESIÓN EN CATALUÑA
Radicales independentistas, a Mayor Oreja: "Vosotros, fascistas, sois los terroristas"

Siguen los ataques contra dirigentes del PP. En esta ocasión ha ocurrido en Sant Pere de Ribes (Barcelona) donde el eurodiputado Mayor Oreja ha sido increpado e insultado por una docena de radicales independentistas. Los exaltados gritaban "vosotros fascistas sois los terroristas" a la par que ondeaban banderas independentistas. Según fuentes del PPC consultadas por Libertad Digital, la comitiva tuvo que "refugiarse" en una cafetería ante la insistencia de los radicales. Por su parte, un grupo de sindicalistas revienta un acto de Gallardón en Arganzuela, Madrid.

Esta es la democracia que queréis.
Puntos:
01-03-08 01:54 #720353 -> 701253
Por:No Registrado
RE: catedràtic_ EDOS.
Estos indocumentados quieren al estado epañol que capitule ante los nacionalismos, que pasa que las instancias democráticas están dispuestas a rendirse, Cataluña y el Pais Vasco serán segregados del conjunto español, formando micronaciones, el partido socialista en justa compensación ocupará durante generaciones el Puente de Mando de un estado residual,esta es la idea de "ZP" y España su corralito, esto lo conseguiran si el dia 9
gana el PS¿OE?.
Puntos:
01-03-08 03:03 #720392 -> 701253
Por:No Registrado
RE: catedràtic_ EDOS.
catedràtic, catedràtic jajaj que encara no he cambiat de sexe jajaja






catedràtic Preguntar Preguntar Preguntar
Puntos:
01-03-08 09:09 #720435 -> 701253
Por:No Registrado
RE: catedràtic_ EDOS.
Perdona utiliza el tipes, se me ha ido la a.
EDOS. Muy Feliz Pasmado Remolon
Puntos:
01-03-08 09:25 #720443 -> 701253
Por:No Registrado
RE: catedràtic_ EDOS.
jajajajaj Guiñar un ojo
Puntos:
01-03-08 16:03 #720900 -> 701253
Por:No Registrado
RE: catedràtic
Hola, sóc Grishom, i només vullc q hem respongues a una pregunta (t'avise q té trampa) en q et bases x a dir qui formen els paisos catalans?
Puntos:
01-03-08 16:46 #720971 -> 701253
Por:No Registrado
RE: catedràtic
xfavor xfavor ja se qui sou la rabia amb montes te ha descubert q guay xq q amargats esteu
Puntos:
02-03-08 19:22 #722280 -> 697209
Por:No Registrado
que no lees el periodico, pues salio en todos?!!!!MENOS LOBOS CAPERUCITA
el proyecto del que hablas lo ha tirado atras la Conselleria porque los terrenos donde se iba a poder edificar, ( por el lavadero, la parte del rio Verde, etc, es terreno rustico y catalogado como potencialmente peligroso con riesgo de inundacion, a demas de que en ese proyecto estaba tambien incluido la legalizacion camuflada de los terrenos del la fabrica el ALTERO, de tu amigo y amigo del señor alcalde y el señor ex-concejal de urbanismo, y el señor arquitecto del pueblo Sr.Or....., y el aparejador Sr. Em...., (que todos ellos estan imputados en un delito de cohecho), este PROYECTO HA SIDO PARALIZADO Y DESESTIMADO POR LA CONSELLERIA DE URBANISMO, MEDIOAMBIENTE Y CON UN INFORME DESFAVORABLE DE LA CONFEDERACION HIDROGRAFICA DEL JUCAR, asi que MENOS LOBOS CAPERUCITA QUE EN EL CUENTO SOLO HABIA UNO.

ademas de que el Barifio que tiene el señor ex-concejal de urbanismo, no tiene licencia de edificacion, de apertura, etc., por que esta en zona no edificable, pero se ha aprovechado de su condicion de concejal para firmar la licencia de obra. Y YO TE DIGO: CAERAS Y YO ESTARE DETRAS DE ESA CAIDA, E IRAS A LA CARCEL. JAJAJJASJAJAAJJAAJAJA Riendote Riendote
Puntos:
02-03-08 20:24 #722378 -> 722280
Por:No Registrado
RE: que no lees el periodico, pues salio en todos?!!!!MENOS LOBOS CAPERUCITA
si hablas del proyecto para hacer urbanizable la zona a la que te refieres te informo que estava sacado en el pleno y aprovado por todos los concejales incluidos los del PSOE.
ahora lo han retirado los del nuevo ayuntamiento no la conselleria como tu dices y segun ellos para la mejora de tal no para otra cosa. pero te digo que lo volveran a presentar de la misma manera que estava.

si toda esa zona esta en zona inundable como tu dices donde estan todos los demas pueblos de la ribera? porque que paren las obras en todos que van a salir en barcas.

ademas me gustaria saber segun tu en que delito de cohecho incluyes a toda la gente que nombras porque que yo sepa no les ha llegado ninguna información al respecto.

la ampliacion del restaurante RIO VERDE esta en zona rustica que no significa que no sea edificable, para ello se pidio el respectivo DIC y se pago. al igual que el permiso de obras.
si tan bien te informan los del ayuntamiento te habra dicho que el permiso esta pagado para la edificacion de 2300 metros y solamente se han edificado 970 metros, por si no te salen las cuentas son unos cuantos y a menos metros es menos dimero, dinero que aun posee el ayuntamiento porque no ha sido reclamado.
asi que haver si a partir de ahora vas a los plenos y te enteras bien de la informacion, o le dices a tus amigos del PSOE que te lo expliquen bien y con pelos y señales.
ademas el nuevo concejal de urbanismo tuvo que reconocer en el pleno que habia elavorado un proyecto que salia claramente perjudicado el pueblo de masalaves y solo le beneficiaba al constructor y fue el ex concejal de urbanismo del PP quien se lo tuvo que hacer ver y el tuvo que rectificar PORQUE SE LE DABAN 2800 metros PARA USO PRIVADO.
PAQUI CHAFER ( PESE A QUIEN LE PESE)
Puntos:
02-03-08 20:40 #722408 -> 722378
Por:No Registrado
RE: que no lees el periodico, pues salio en todos?!!!!MENOS LOBOS CAPERUCITA
Ajuntament de Masalavés
Informació pública de l’aprovació definitiva del pla parcial i
de l’adjudicació del programa d’actuació integrada de la unitat
d’execució número 1 del sector número 4 de les normes subsidiàries
de Masalavés. [2003/Q11446]
El Ple de l’Ajuntament, en la sessió extraordinària de 29 de
juliol de 2003, va adoptar l’acord sobre l’aprovació definitiva del
pla parcial del sector número 4 de les normes subsidiàries de Masalavés,
presentat per Manuel Sánchez Molina, en representació de
l’entitat mercantil Ullals Urbá, SL, va aprovar l’alternativa tècnica
pròpia presentada per l’entitat mercantil esmentada, i també va
adjudicar a l’entitat mercantil Ullals Urbá, SL, la condició d’agent
urbanitzador.
Cal entendre que l’aprovació municipal i l’adjudicació esmentades,
adoptades pel Ple, tenen caràcter definitiu atés que el programa
conté cèdula d’urbanització.
Cosa que es fa pública en compliment de l’establit en la Llei
Reguladora de l’Activitat Urbanística i la resta de normativa vigent.
Masalavés, 29 de setembre de 2003.– L’alcalde: Vicente Villalba
Huerta.
Ayuntamiento de Masalavés
Información pública de la aprobación definitiva del plan parcial
y adjudicación del programa de actuación integrada de la unidad
de ejecución número 1 del sector número 4 de las normas subsidiarias
de Masalavés. [2003/Q11446]
El Ayuntamiento Pleno, en sesión extraordinaria de 29 de julio
de 2003, adoptó acuerdo sobre aprobación definitiva del plan parcial
del sector número 4 de las normas subsidiarias de Masalavés,
presentado por Manuel Sánchez Molina, en representación de la
entidad mercantil Ullals Urbá, SL, aprobándose la alternativa técnica
propia presentada por la citada entidad mercantil, así como adjudicar
a la entidad mercantil Ullals Urbá, SL, la condición de agente
urbanizador.
Entender que la aprobación municipal y la adjudicación mencionadas,
adoptadas por el Pleno, tienen carácter definitivo dado
que el programa cuenta con cédula de urbanización.
Lo que se hace público en cumplimiento de lo dispuesto en la
Ley Reguladora de la Actividad Urbanística y demás normativa
vigente.
Masalavés, 29 de septiembre de 2003.– El alcalde: Vicente
Villalba Huerta.

PD.Pregunto esto tiene algo que ver con el tema.
EDOS.
Puntos:
02-03-08 21:22 #722491 -> 722408
Por:No Registrado
RE: que no lees el periodico, pues salio en todos?!!!!MENOS LOBOS CAPERUCITA
no,estamos hablando de temas diferentes.
Puntos:
03-03-08 23:42 #724987 -> 722491
Por:No Registrado
RE: que no lees el periodico, pues salio en todos?!!!!MENOS LOBOS CAPERUCITA
tinc rupilles a larmari
Puntos:
15-05-12 21:05 #10061606 -> 722491
Por:No Registrado
RE: que no lees el periodico, pues salio en todos?!!!!MENOS LOBOS CAPERUCITA
aquí todos hablan del vertedero de l'alteró, pero nadie dice ni mú del macrovertedero que hay debajo de la gasolinera de Repsol
Puntos:

Tema (Autor) Ultimo Mensaje Resp
Elecciones Europeas 2014 - Resultados electorales Massalavés Por: Foro-Ciudad.com 26-05-14 02:55
Foro-Ciudad.com
0
Elecciones y partidos más cercanos a ti.. Por: jose bosch 19-05-11 18:02
jose bosch
3
¿Porque no una tercera opción para las elecciones municipales en Massalavés? Por: No Registrado 21-04-11 01:39
No Registrado
14
Elecciones 2008 Por: No Registrado 03-03-08 14:01
No Registrado
6
Simulador Plusvalia Municipal - Impuesto de Circulacion (IVTM) - Calculo Valor Venal
Foro-Ciudad.com - Ultima actualizacion:07/08/2020
Clausulas de responsabilidad y condiciones de uso de Foro-Ciudad.com