Foro- Ciudad.com

Llaurí - Valencia

Poblacion:
España > Valencia > Llaurí
28-05-07 23:29 #395043
Por:No Registrado
VOTAR BLOC ERA VOTAR PP ??? ARA PERQUE NO PARLEU???
Als ignorants que feren campanya en contra del Bloc diguent que era donar el vot al PP, podríen ara asomar-se per ací.
Si el BLOC haguera entrat, el PP s'haguera quedat amb un regidor menys, i casi un 10% de la població (jove en la majoría) no s'haguera quedat sense representació.
Menut papelón te Gent ara per davant. Pacte amb qui pacte, les bofetaes aniran per ells.

Al final, el que ha quedat clar es que el poble NO vol canviar. Carlos ha sigut la única força "diferent" que ha entrat al consistori, pero no pergam de vista que MES DEL 80% DE LA GENT QUE VA VOTAR, VA VOTAR PP o PSOE, O SIGA, ALS CUTRES DE TOOOOTA LA VIDA.

O siga, la conclusió és clara: La gent NO vol que el poble evolucione. NO volen guardería, NO volen poliesportius, NO volen millor qualitat de vida, NO volen purgar l'Ajuntament d'especuladors o de violents.

Gent, al tindre la manilla, pot intentar que algo canvie...o morir en l'intent. Serà com rentar-se el cul en un bidet ple de taurons. Sort.
Puntos:
29-05-07 00:52 #395203 -> 395043
Por:No Registrado
RE: VOTAR BLOC ERA VOTAR PP ??? ARA PERQUE NO PARLEU???
Estimat amic:

Pel teu missatge deduïsc que eres del Bloc. No tinc res en contra de vosaltres com partit, és més, vos he votat a nivell autonòmic en més d'una ocasió. Però deixa'm dir-te sense mals rotllos ni acritud (que ací estem per a discutir de manera amigable) que crec que erres en el teu anàlisi.

No crec que degues tirar les culpes del resultat del Bloc a la campanya en contra vostra sinó a la vostra pròpia campanya. Tots sabem com és de difícil trencar el bipartidisme i com és de complicat arribar a la gent.

Però jo et pregunte, perquè vosaltres que no oblidem partíeu amb una regidor en l'Ajuntament no vos ha escoltat el poble i a Gent de Llaurí si ?. No t'ho prengues a mal però no hauríeu de reflexionar sobre este punt?. Ix una agrupació de no se sap on i trauen un regidor i vosaltres que suposadament compteu amb el suport d'un partit ja establit no podeu fer arribar el missatge.

Jo coneixia de vista a quasi tots els membres de la llista del Bloc menys al seu número 1 (i ho dic seriosament). Coneixia a quasi tots els membres de Gent de Llaurí ( al seu número 1 de vista) i es van acostar a parlar amb mi, em van comptar les seues propostes, vaig discutir amb ells certs punts i els vaig acceptar el vot però sense confirmar-los la meua disposició a confiar en ells. Clar que podria haver-me acostat als membres de la llista del Bloc, els conec de vista i supose que en època d'eleccions no hagueren negat parlar amb mi de qualsevol inquietud però (digueu-me gos si voleu) crec que són els partits els que s'han d'acostar al ciutadà i no al enrevés. En la meua bústia només vaig veure el fullet de Gent, només els de Gent es van acostar a parlar-me. Sabia que el PP no s'acostaria però el PSOE es va confiar en la meua simpatia per ells i el Bloc no se si perquè no em van veure o no vaig coincidir amb ells van ser incapaços de fer-me arribar el seu missatge.

Ací crec que ha radicat el problema del Bloc. Incapacitat per a fer arribar el missatge, així i tot quasi 90 vots i pels pèls no heu tret un regidor. Què haguéreu tret de mesclar-vos amb la gent?

A PP i a PSOE no els fa falta mesclar-se amb la gent, compten amb la tradició i els anys de govern com respaldo, però a les noves formacions si.

El poble clar que vol evolucionar, no cometeu l'error de creure que la gent és tonta per que no vos va votar perquè no ho és. Més de 200 persones van votar a Gent i al Bloc, si no heu tret més és la vostra culpa. Ni Gent ni el Bloc han pogut aconseguir el canvi. Des d'eixe punt de vista els dos heu fracassat, però Gent ha pogut fer-se amb un regidor. Sabran que fer amb ell? això s'ha de veure. haguéreu sabut vosaltres què fer amb ell? lamentablement no ho sabrem en esta legislatura.

Però mira, com a final ja (que comence i no puc parar jeje), feu autocrítica, reflexioneu sobre la vostra campanya i penseu perquè altres si i no vosaltres han aconseguit un resultat acceptable i si el considereu oportú continueu treballant. Llaurí necessita nova gent i noves idees, el regidor de Gent no és suficient.

Una salutació
Puntos:
29-05-07 09:06 #395328 -> 395203
Por:No Registrado
RE: VOTAR BLOC ERA VOTAR PP ??? ARA PERQUE NO PARLEU???
Estimat amic:

Tens tota la raó en què una bona campanya comença amb una bona estratègia a l'hora de fer arribar el programa a tots els veïns veïnes. I també és de veres que l'autocrítica és imprescindible si vols millorar la teua actuació per a un futur.
Puc assegurar-te que no ens quedarem plorant i tirant-li la culpa a un altre per què els resultats no han sigut els desitjats.

Però també m'agradaria dir-te que el Bloc no competirà mai amb determinades armes que considerem poc ètiques.

No és el nostre estil entrar en casa de ningú a parlar d’un altre partit i de les seues intencions una vegada entren a l’Ajuntament.

Ni tampoc hem airejat mai els draps bruts de la divisió del nostre col•lectiu, per a quedar com els autèntics.

Tampoc parlarem mai de que el mitin d’algún partit ja s’ha celebrat i la cap de llista ha eixit plorant...

No és el nostre estil anar “soto voce” advertint de un en un als conciutadans del perill d’altres forces polítiques inventant-nos pactes inexistents.

No hem ajudat “amablement” a votar per correu a ningú per a que li entren més ganes de votar-nos a nosaltres.
I per supost, no parlarem mal de cap membre d’una altra candidatura per a que pensen que som els millors.
Tot açò ha passat enguany durant la campanya electoral.

Pensem que les campanyes han de ser en públic i a cara descoberta, per a donar opció a que un altre s’explique o diga si no és de veres. (No creus que és perillosa una informació no contrastada per ningú? Podrien inventar-se al gust del consumidor)

Potser no hem fet una bona campanya de publicitat, i no ens hem donat a conéixer suficientment. També estic d’acord amb tú en què hem de reflexionar sobre moltes coses, però has de reconéixer que hem fet la carrera caminant mentre uns altres han tingut una “ajudeta” un poc injusta.

Gràcies per la teua crítica.

Marta Pinazo
Puntos:
29-05-07 09:25 #395347 -> 395203
Por:No Registrado
RE: VOTAR BLOC ERA VOTAR PP ??? ARA PERQUE NO PARLEU???
Estimat amic, acabes de xafar-me la contestació al company del Bloc. Estic completament a'acord amb el teu analisis politic, es més jo pensava dir-li que, com pot creure que la gent no vol guarderia, millores en la sanitat, tancament de la pedrera i totes les propostes que hem fet Gent i Bloc? El company del Bloc s'equivoca al pensar que la gent es tonta. La gent pot ser més o menys simple però no tonta. Si ho mires be, la cuarta part del poble ha votat el canvi, no esta mal en una campanya on la gent crec que s'ha decantat pel PP més per por a que governe el PSOE que per la bona gestió municipal. La campanya tan agresiva i ostentosa que ha fet el PSOE buscant la majoria absoluta a asustat a molta gent major que ha tornat a pensar en la guerra civil i contra aixó ni Bloc ni Gent poden fer rés. Tot aixó es una consecuencia de la gran crispació a la que estan portant-nos estos dos grans partits, amb aixó fomenten el bipartidisme i tenen el xollo del poder asegurat.
La meua resposta a la persona del Bloc va en el mateix to que la persona anterior i crec que tot aixó de rates i demés sobra, perjudica més que beneficia a la gent del Bloc. No esta de més cuidar les formes, les coses podem dir-se de moltes maneres.
Puntos:
29-05-07 09:46 #395380 -> 395347
Por:No Registrado
RE: VOTAR BLOC ERA VOTAR PP ??? ARA PERQUE NO PARLEU???
Estimats amics.

En primer lloc voldría dir-vos que la persona que ha escrit el primer missatge és evident que serà un simpatitzant del Bloc o un elector, pero no serà un membre de la llista ja que acordarem que tot el que posaríem els membres aniría signat en nom i cognoms.

No hi estic d'acord tal vegada amb algunes de les apreciacions, pero si amb altres.

Es cert que al Bloc tenim un ampli espai per l'autocrítica i som conscients de molts del errors comesos i no els tonarem a repetir. Però no és menys cert que el Bloc, en unes condicions de campanya més netes, estaríem dins.

La campanya política es bruta i nosaltres no hem volgut entrar en eixe drap. Tal vegada aixó siga un error, pero ens ho ha dictat la nostra consciència.

El que jo crec que el primer missatge vol dir es que la campanya "soto voce" com diu Marta intentant lligar el Bloc al PP ha ixit per la culata, ja que s'ha demostrat que el Bloc li podía haver arrebatat el 4rt regidor justament al PP.

Pero una cosa es la campanya bruta. Cadascú que faça el que vullga. I un altra cosa son les irregularitats en les eleccions. Aixó ja és més difícil de digerir.

El frau electoral també afecta a Gent de Llaurí, com agrupació xicoteta.
A mi no me dol el més mínim felicitar a Gent pel seu resultat. Els seus vots, junt amb els nostres son els únics lliures de sospita i si ho mirem amb deteniment vorem com, en cas de no haver votat tota la gent posada al cens de manera artificial, el percentatge conjunt de Gent i Bloc representaría ben bé un 25%. Evidentment el Bloc (i per tant la gent que el recolza), estaríen també representats a l'Ajuntament.

Respecte al tema de les descalificacions, 2 coses:

1.- Desde el Bloc ni les tolerem ni les soportem
2.- No se per què doneu per suposat que provenen de gent del Bloc (que ho dubte molt moltísim). No oblideu que a este foro també entra gent del PSOE i del PP, que a mi me consta.

Salutacions,
Richard
Puntos:
29-05-07 13:30 #395807 -> 395380
Por:No Registrado
RE: VOTAR BLOC ERA VOTAR PP ??? ARA PERQUE NO PARLEU???
Amics:

En primer lloc agrair-vos el to de les vostres respostes, tenia dubtes al escriure el missatge que aparegueren salvatges a rebentar la discussió. Encara sort que pel que sembla les "alimanyes" s'han quedat a casa i pareix que es puga discutir d'una manera civilitzada.

A Marta Pinazo:

Suposem certes això de les irregularitats. Jo personalment no les conec, però clar, jo no estic ací ficat i desconec els detalls de la nit electoral i la brutícia de la campanya. Membres d'una altra llista també m'han comentat aspectes del que tu has escrit pel que cada vegada tinc més clar que alguna cosa ha succeït.

Fareu quelcom ?, deduïsc que coneixeu dades que almenys jo menge ciutadà de Llaurí no conec. Seria interessant no sols "suggerir" sinó demostrar o en tot cas comentar obertament. Jo almenys ho agrairia enormement. Se que no tot el que haurà passat serà demostrable però es compliria la màxima de "quan el riu sona, aigua porta".

Quant a la campanya, al meu parer s'han repartit colps en totes les direccions. Els dos grans partits han apel·lat a la por a què governe l'altre. Devant estes circumstàncies els partits xicotets pagueu el "pato". Una llàstima que no hàgeu aconseguit representació. No deixeu de treballar, apreneu dels errors que les pròximes seran un altre tema.

Una salutació
Puntos:
29-05-07 16:17 #396140 -> 395807
Por:No Registrado
RE: VOTAR BLOC ERA VOTAR PP ??? ARA PERQUE NO PARLEU???
Estic d'acord amb el que comenta l'anterior contertulià. És una llàstima que no hageu pogut aconseguir representació a l'Ajuntament, ja que de l'altra forma tindriem un plenari més democràtic si cal, amb més representació de les diferents idees que es tenen al poble.

Estic cansar del monopoli dels grans partits majoritaris però, gràcies a ells, a l'Estatut tornem a tenir la Llei d'Hont i sols vorem als Ajuntaments els llistats més votats, que hagen superat la barrera del 5%.

Encara com ens hem pogut llevar del damunt a Vicent Climent i les seues formes de fer les coses, ja que es una persona major amb idees prehistòriques. necessitem gent jove amb ganes de treballar i aire fresc.

A vore que fan aquestos 4 anys els que entren.
Puntos:
29-05-07 18:41 #396466 -> 395807
Por:No Registrado
RE: VOTAR BLOC ERA VOTAR PP ??? ARA PERQUE NO PARLEU???
Gràcies als dos pels vostres comentaris.
Una llàstima no haver sentit aquest tipus d'opinions fonamentades i educades durant la campanya, ja que amb aquest esperit constructiu es com es poden fer coses.

Sens dubte el Bloc no ha mort. Estem completament orgullosos de comptar amb un recolzament real del 10% de la població de Llaurí (estic descontant ja l'engrossament del cens) a qui no volem defraudar. Tot i que no tenim representació, aixó no significa que no pugam fer una tasca important. La tasca que els nostres electors ens han encomanat i a la que ens deguem.

De moment continuem treballan per aclarir el resultat.

Salutacions,
Richard.
Puntos:
30-05-07 11:09 #397766 -> 396466
Por:No Registrado
RE: VOTAR BLOC ERA VOTAR PP ??? ARA PERQUE NO PARLEU???
Veí Richard:

Sòc l'anterior contertuli. Moltes són les coses que es poden fer però ... Qui es banya??? Com pots apreciar als resultats de les eleccions, ha habut un percentatge considerable de persones que han preferit no votar, un 12%. També caldria fer una lectura de com el Psoe s'ha mantés i el PP ha pujat de forma important, tot i que durant el seu mandat al Consistori sols ha fet que entrar i ixir dels Jutjats.

Què vull dir amb açò??? Que si aconseguiu mobilitzar a eixe 12% que són 144 vots, segur que obtindrieu representació al Consistori, tot i que fereu una gran errada en fer fora a l'anterior representant, ja que feia una oposició educada i desinteresada. Una persona que ja coneixia el Consistori i com funciona, no com Marta, que tot i no tenir res en contra d'ella, crec que s'hagués trobat una situació nova amb moltes coses que aprendre.

Difícil és la situació de la nostra localitat, més quan els nostres representants no es preocupen del que s'han de preocupar. Parlem del sector serveis??? Què pot vendre la nostra localitat per atreure habitants???

El Contertuli.
Puntos:
30-05-07 13:20 #398039 -> 397766
Por:No Registrado
RE: VOTAR BLOC ERA VOTAR PP ??? ARA PERQUE NO PARLEU???
Hola Contertuli,

Com a totes les eleccions, cadascú acaba fent la lectura que més li convé.
Jo, si m'ho permets, faré dos lectures.

PRIMERA LECTURA

D'una banda, la lectura de l'autocrítica. Aquesta ja l'hem fet, tal i com hem anat exposant ací. Som conscients de les errades comeses. Entre elles no haver sabut movilitzar a més gent.

Sobre si el fer fora a l'anterior cap de llista va ser una errada o no, jo no ho crec. En primer lloc perque ningú va fer fora a ningú. El grup es va partir i tant una part com l'altra va tindre la seua part de responsabilitat i no te cap sentit tornar a remenar-ho. Podem arribar a lo millor a més enteniment ara que abans, quan les postures estaven massa enconades. En qualsevol cas també es pot interpretar que Gent de Llaurí també va errar ja que de haver continuar el grup consolidat (com a BLOC), s'haguera doblat el nombre de representants, recollint més de 200 vots.

I sobre la capacitat de Marta per haver asumit la gestió, jo no tinc CAP dubte de que era i és la millor candidata que es presentava. Tal vegada no hem sabut transmetre el missatge o donar-la a conéixer, pero t'assegure que no he conegut persona més íntegra, sacrificada i convençuda que ella.

SEGONA LECTURA

El PSOE no s'ha mantes. Ha votat més gent que les anterior eleccions i ha perdut vots respecte a aquelles. Ademés, s'haurien de descomptar tots els vots irregulars que han tingut (censats artificialment).

El PP, realment tampoc ha crescut. Sí com a sigles (PP), pero no com a votants. El PP del 2007 suma exactament el que va traure el 2003 + el que va traure UV, ara integrada al PP. I si tenim en compte l'escàndol del vot per correu, també podríem considerar que el seu volum real d'electors és menor

Per tant, tenint en compte el % de vots del BLOC i de Gent de Llaurí, jo el que interprete es que, per una banda, el "grans" partits han dividit encara més el poble, enlloc d'unirlo per progresar, i d'altra banda el que sí ha augmentat és el nombre de persones que han apostat per canviar la situació i que han triat les candidatures joves, com el Bloc, que no tenía cap ambició de "manar" sino d'unir i apostar pel diàleg i el consens de la més ampla majoría.

Ja, per acabar, m'agradaría insistir en que el Bloc compta amb el suport suficient per continuar amb força i ganes. Si ha de ser desde fora del consistori, serà. El que no farem serà deixar abandonats als nostres votants. Desde fora l'Ajuntament també es poden fer MOLTES coses, ja no com a polítics sino com a ciutadans. Creguem que la ciutadanía te moltes coses a dir, i no només cada 4 anys durant les eleccions, sino durant la legislatura.

Les coses no acaben tras les eleccions. No és dir "ala, jo ja he votat, ara a vore que fan durant 4 anys". Es pot pasar de ser un espectador, a mullar-se i aportar coses. El poble, com tu dius, està tan necessitat que qualsevol iniciativa o aportació és bona.

Salutacions,

Richard.
Puntos:
30-05-07 16:23 #398423 -> 397766
Por:No Registrado
RE: VOTAR BLOC ERA VOTAR PP ??? ARA PERQUE NO PARLEU???
Després de raonar la segona lectura que has fet, estic amb el que dius. No conec a la Marta personalment però pel poc que et conec, Faré un vot de confiança i veurem a la fi del que podeu fer des de fora.

No és una situació fàcil la que se'ns presenta als ciutadans de Llaurí, més quan alguns estem ja cansats de veure sempre el mateix. Lo del cens ha sigut molt fort, tant per una banda com per l'altra i vore com l'Ajuntament investigava uns domicilis i altres no... la veritat és que hem diu molt del funcionament d'aquest consistori.

De tota forma, des de fora es pot fer també oposició, ja que com a ciutadans també tenim uns drets en quan a l'administació i fiscalitzar l'acció del govern, anant als plenaris, fent precs i preguntes i seguint de prop la evolució de les decisions polítiques.

De tota forma, el temps ens dirà com van els coses.
Puntos:
04-01-14 11:20 #11782084 -> 397766
Por:No Registrado
Re: votar bloc era votar pp ??? ara perque no parleu???
Comunista vota esquerra unida que no tÉnganyen els burgesos naziscatalanistes
Puntos:

Tema (Autor) Ultimo Mensaje Resp
ARA SI QUE HO TENIM CLAR VOTAR BLOC ERA VOTAR PP A LLAURI Por: No Registrado 10-12-14 17:01
No Registrado
49
Pregunta al BLOC de Llaurí Por: No Registrado 10-11-13 10:10
No Registrado
7
VOTAR BLOC ES VOTAR PP Y PATO A LLAURI Por: No Registrado 06-12-12 21:30
No Registrado
30
VOTAR ALCALDE 2011 Por: No Registrado 08-02-11 22:53
No Registrado
12
Simulador Plusvalia Municipal - Impuesto de Circulacion (IVTM) - Calculo Valor Venal
Foro-Ciudad.com - Ultima actualizacion:07/08/2020
Clausulas de responsabilidad y condiciones de uso de Foro-Ciudad.com