Foro- Ciudad.com

la Font d'En Carròs - Valencia

Poblacion:
España > Valencia > la Font d'En Carròs
18-07-11 11:47 #8385924
Por:fontland

BANDA
algu sap que esta passant en la banda del poble? pareix que cada dia siguen menys gent, la proveso del diumenge, contaets.
Puntos:
18-07-11 16:51 #8387738 -> 8385924
Por:2121

RE: BANDA
pues yo te lo dire: que están hasta los mismisimos de tanta procesión......estamos los demás , no lo van a estar ellos! tantos pecadores hay que necesitan estar dia si dia no, dandose golpes de pecho. Aburren a los muertos. Y todo el dia sin poder aparcar en la calle mayor y arriba en la plaza para que se paseen las 4 beatas durante 30 minutos y a las 8 de la tarde, con la fresca. Pais!!! Y lo que es peor , el alcalde elegido por el pueblo (por poco ,por cierto)haciendole el culo gordo a la iglesia. ¿no estamos es un estado laico?.
Puntos:
19-07-11 22:24 #8396565 -> 8385924
Por:fonters

RE: BANDA
Resposta de un aficionat a la música. Pense que lo que está pasant en la banda de música de la Font es que alguns dels que toquen son uns irresponsables. No tenen ni idea de lo que es una Institució. Dins de la banda de música pareix ser que hi ha una "banda". Per una part alguns de la "banda" perden els diners i fan creure que ha sagut sense voler. Si,si i no els han tornar. En este cas estic parlan de una senyoreta que hara toca la trompeta. Per altra part un senyoret te un chicotet lio en els números de lotería i tampoc trau trellat. Aquest senyoret pareix que esta moven als mes chicotes. Tot aixo está deteriorant a la Institucio. Lo que vol aquesta gent es una anarquía total i fer de la institució una charanga i fer de ella una font de ingresos ridiculs.
A per cert! Per qué l´ajuntament, la consejala de cultura de la anterior corporació María Consuelo i el alcalde Gaspar Pérez van consentir que una "Charanga" que estan cobrant per tocar en totes les seues actuacions estiga aprofitanse de un lloc que tots els gastos els paga tot el poble. Si treballen i cobren que els pagen ells la llum del lloc d´ensaig, aixi com la llum del aire acondiconat que tenen. No es tan benévolo el senyor alcalde en altres asociacions. Gaspar que estem en crisis i tenim que retallar i si no que paguen el lloguer.
Puntos:
20-07-11 07:51 #8397868 -> 8396565
Por:maremeua

RE: BANDA
perdona, el rectifique ara som dos xarangues les que estem utilitzan un local del ajuntament, però abans de parlar deuries d'informarte, si estem utilitzan les instalacions del ajuntament ens cedeix es per que ells volen i per part del Grup Musical La Font D'en Carròs em intentat fer concerts, però la incompetencia de la anterior concejala de cultura que d'espres de dixarli avisos en l'ajuntament per reunirmos en ella no ens ha contestat mai.( mentira un dia ens va dir per tocar el dia de la carrera popular pe´`o ens va cridar divendres per a tocar dissapte, pero d'un dia per a l'altre crec que no es poden fer les coses. )
Per altra banda lo que digueu banda del poble si no fora per la incompetencia de la presidenta no estaria pasant el que pasa la institucio la esta tirant per terra la presidenta i la sols jo crec que es hora que façen canvits, que si una cosa no funciona no es per culpa de les coses externes sino de les internes com junta directiva, director i profesors, volem que deixen lloc a altres per a que puguen i tinguen ganes de treballar.
SENYORA PRESIDENTA JO EN MON DE MES DE UN MÚSIC DE LA FONT I DE MES D'UN SOCI, PERQUE NO CONVOQUES ELECCIONS I DEIXES LA BANDA EN TRANQUILITAT?
Puntos:
20-07-11 07:57 #8397876 -> 8397868
Por:maremeua

RE: BANDA
A per cert que se m'havia oblidat, la banda paga algun lloguer de la exclusivitat de la casa de la cultura? per que tinc entes que la banda quant ix a tocar tambe cobra, en falles en moros de la font i aon ix a tocar pagueu algún arrendament pues crec que val la pena que calleu per que ara som dos xarangues en el poble i si ens unim en esforços vos podriem fer un poc de mal.
Una cosa es la escola de musica que es privada i no munisipal que esteu utiltzant intalacions públiques per a benefici de una institucio que cobra per cada educando, en un local que tampoc es vostre.
Puntos:
20-07-11 09:09 #8398016 -> 8397876
Por:fonters

RE: BANDA
Pareix ser que estas poc informà, MAREMEUA,perque les eleccions ja s´han convocat i cap de "la banda" s´ha presentat . El que volen es la anarquía total. Aixó es el que volen les charanges fer mal a la Institució. No tenen cap intenció per fer una BANDA DE MÚSICA COM CAL AL POBLE DE LA fONT. SOLS PENSEN EN LA REDICULESA MONETARIA. LA BANDA NO PAGA NINGÚN ARRENDAMENT PER UTILITZAR LES INSTALACIONS DE LA CASA DE LA CULTURA, PERO EN CONTRAPRESTACIÓ FA ALGUNS ACTES QUE NO ELS COBRA.
Puntos:
20-07-11 19:08 #8401717 -> 8398016
Por:fontanelles

RE: BANDA
mmmm 2121, eixa resposta no aclarix massa coses respecte de la banda de musica, pero si deixa vore q no tens cap afinitat per la iglesia, i inclus pot ser tingues rao.

per altra part, lo q diu fonters es de veres??? es perden els diners "sense voler"?? xq aixo si em sembla greu, tant lo de la xicona trompetista com lo del xicon de la loteria, aixo crec q la gent tindria q saber-ho, xq no es una bobada

i per lo q diu maremeua,
jo tb tinc entes q fa uns mesos se van convocar eleccions, pero no s'ha presentat ningu.
Apart, aixo de q les dos xarangues es poden unir, no se... pero si es duen a mort, no?
bueno, ixa es la impresio q dona, igual me equivoque, pero per comentaris q he sentit directament a gent de la xaranga mes nova (crec q es diu cabuts) dona la impresio q no poden ni vore als altres.

Saluts
Puntos:
26-07-11 22:08 #8436700 -> 8401717
Por:No Registrado
RE: BANDA
jo crec ,tb com a soci, q desde q pedro " el sacristà",és va deixar la banda ,tot ha anat d mal en pitjor, ha hagut gent en gana d treballar,però tb molta gent en gana de manar massa,s'han deixat anar grans musics per enveges i malentesos,que se'n han anat farts d certa gent amb ansies d protagonisme...m'agradaria q poguerem arribar a tornar a tindre la banda q guanya certamens i a l'hora té gent que va a moros ,falles i el q isca...però ho veig prou difícil,i un dels motius,encara q ara tb hi ha algun gran music,es q hi ha molts bons MUSICS de la font q ja no hi són,bé per problemes entre ells,bé per malentesos o bé per q la seva feina no els ho permiteix... salud a tots
Puntos:
27-07-11 14:22 #8440249 -> 8401717
Por:No Registrado
RE: BANDA
perdona pero crec que esteu prou mal mal pero ben remal informats perke les dues xarangues per a res es porten malamente tot al contrari, assagen en el mateix local, compartixen el material i no hi ha cap problema, abans de parlar informacio per favor! i avore si mes d'un es cau de cul si per una d'aquelles algun dia es posaren d'acord les dues xarangues
Puntos:
27-07-11 14:16 #8440196 -> 8385924
Por:No Registrado
RE: BANDA
Sí, la presidenta és l'encarregada de la desintegració de la banda.
Puntos:
27-07-11 16:47 #8441203 -> 8440196
Por:nimual

RE: BANDA
Els unics que an tingut la culpa de que la banda estiga mal son els de la nova xaranga,que soles saben criticar i queixarse de la faena de la presidenta.Ara tant que critiquen, que entre algu de ells a president avore si eu fa millor.
Puntos:
27-07-11 17:47 #8441601 -> 8441203
Por:No Registrado
RE: BANDA
jejjeje no mixen els conters, com pot ser que els culpables de tot siga de la "nova Xaranga",en la "nova Xaranga" encara hi han músics que estan tocant en la banda (A.A.M.Carròs)y per cert no dien ¡¡ni téc!! simplement van, toquen a concerts y ni diuen res mes, si els que renegaven de tot y els que es queixaven de tot segons "nimual" ja s´an desvinculat de la banda (A.A.M.Carròs)com es que envegada de anar a millor an anat a pijor, tirar la culpa algú es molt facil y gratuit, sobretot si sels vol fer algun tipus de mal o mala reputació,perque no crec que lo de la senyonerta de la trompeta y lo de la loteria (que diuen en anterios comentaris)també siga culpa de la "nova Xaranga".

El fet de que entre algú de ells de president, crec que despres de montarse el seu grup musical o "nova Xaranga" no tingen ganes de arreglar les despesses que han fet els demes, sobretot si ja els ho han fet aburrir.

No vullgau tirar sisanya, aquestos carrecs son molt cansinos y no gens gratifican, es mes facil que ja estiguen cansats i punto.

Per finalitzar estic totalment dacort amb el altre anonim que diu que no hi ha mala relació entre les dos "xarangues" si no que tot el contrari.
Puntos:
27-07-11 18:37 #8442127 -> 8441601
Por:Covatelles

RE: BANDA
Des de dins, tot lo que realment pasa es que hi ha gent mooooooolt envejosa en moooooolt d'afàn de protagonisme, poc de mirament col·lectiu i moooooolt de mirament egoista i econòmic. I ya que anomeneu a la senyoreta de la trompeta, també seria aconsellable anomenar a la senyoreta de la faluteta, als senyorets de la percusioneta, i a les xiquetes llandoses sense massa trellat.

La gent en sentiment col·lectiu es la que deuria portar la banda endavant, la gent egoísta, avariciosa i afàn de protagonisme... SOBRA.
Puntos:
27-07-11 20:04 #8442854 -> 8440196
Por:fontanelles

RE: BANDA
En relación al mensaje 8440249 y 8440196, creo que estais muy equivocados. Las dos charangas habeís hecho daño a la BANDA. La mayoría de los socios así como de algunos padres que llevamos a nuestros hijos a la escuela de música, lo que queremos y a lo que aspiramos es a tener una BANDA cohesionada: Una Institución. Es decir, que tenga unidad, cohesión. La Institución es uno de los principales elementos estructuradores de la sociedad y toda Institución ha de proporcionar a sus miembros satisfacción y facilitar las relaciones sociales. Para ello han de mantener la lealtad de quienes participan en ella. Lealtad que la mayoria de los "charangueros" no habeís tenido. La función de la BANDA de música de la Font era crear cohesión, y como dice Fina en su despedida " crear una BANDA en majúscules, on alló que importa és crear GRUP i al mateix temps, fomentar la CULTURA i la CONVIVENCIA" Pero como hay termitas "charangueras" que hacen daño ni se crea grupo ni cultura ni convivencia y por eso la Institución se está desintegrando. Pero no es la presidenta, sino las termitas "charangueras" que se encargan de arrasarlo todo.
Puntos:
28-07-11 00:21 #8444656 -> 8442854
Por:fonters

RE: BANDA
al missatge 8441601:
no se si no t'ixen els conters o no vols q t'ixquen.
en este cas, no crec q puga dir-se "unes persones estiguen desvinculades de la banda", quan a la ultima reunió van assistir entre d'altres dues persones q formaven part de la banda (ara pareix q no) i q "CASUALMENT" estan en la "nova Xaranga" I Q VAN ALEGAR Q NO TORNARIEN A LA BANDA FINS Q NO SE'N ANARA FINA, hasta un cego podria vore q molta desvinculacio no hi ha. si esteu desvinculats de veres, xq no deixeu de donar faena?? si esteu tan desvinculats de la banda, com pot ser q gasteu instruments de la A.A.M.C.?? pot ser siga per aixo no t'ixen els conters.

xapó Covatelles, la senyoreta de la flauteta crec q es de les principals responsables de tot açò, i estic ben pero "ben re-bé" informat.
Puntos:
28-07-11 20:47 #8449940 -> 8444656
Por:pecos

RE: BANDA
doncs jo et dic q xapo "fonters",xq és reponsable del q ha passat ara i en gran part del q va passar fa 8 ó 10 anys...el seu lema:"donde dije digo, digo diego" no sé si és així la dita però crec q m'enteneu...i tb estic ben reinforma't...com ja ha dit gent al foro:a la banda no li fan mal els musics si no,persones interessades i/o en afan d protagonisme...els pares q varen apuntar als seus fills a música als anys '80 tenien ganes d q els seus fills aprengueren música i el q és més important...DE TREBALLAR...ara ,per a ser justos,hi ha gent en gana de treballar,però molta més en ansies d protagonisme...i una cosa MOLT important q tota associació hauria d tenir en compte:MAI UNA SOCIETAT HA DE SER POLÍTICA,S'HA D'ESTAR SEMPRE FORA DE LA POLÍTICA ,S'HA DE LLUITAR PER LA SOCIETAT,MANE QUI MANE,LLUITAR PEL Q S'HA FORMAT:L'EDUCACIÓ MUSICAL (en aquest cas) I L'APRENENTATGE DELS NANOS,LA MILLORA COM A PERSONETES Q SÓN...si les idees polítiques volen clavar la mà en alguna societat a la fi...malament...é el q jo pense,potser m'equivoque,ningú és perfecte...salut a tots
Puntos:
29-07-11 11:14 #8452535 -> 8449940
Por:Fatima1900

RE: BANDA
Fonters, si tens algun problema en les dos persones que van anar a la reunió els ho dius personalment. Les coses davant millor que darrere. I perdona però el meu instrument fa anys que me'l van pagar els meus pares, informa't abans de clavar la pata i parlar en general. Faena donen els que vénen de fora i volen ara salvar la banda i ensenyar-nos a parlar amb accent valencià.
Puntos:
02-08-11 00:01 #8473406 -> 8452535
Por:No Registrado
RE: BANDA
Son moltissimes persones les que han deixat a la banda..que coincidencia no? informeu-se primer i no critiqueu tant..que de fora tot es veu de un altra manera
Puntos:
03-08-11 11:59 #8483781 -> 8444656
Por:No Registrado
RE: BANDA
Perdona fonters pero informat be en el grup musical Cabuts ningu esta gastant instruments de la banda tots tenen el seu propi
Puntos:
02-08-11 12:26 #8475113 -> 8442854
Por:tocen

RE: BANDA
En resposta al missatge 8442854:
Quants pares han soltat el mateix discurs que tú, i després han anat " con el rabo entre las piernas" a oferir el seu fill/a a les xarangues per a que es traga un diners durant l'estiu?
Tot això de la institució, la lleialtat...està molt bé, pero arriba un moment que cadascú ha de fer allò que més li interesse. Estar en una banda requereix un compromís, per això molta gent de les xarangues no està en la banda perque no pot complir dit compromís. El estar en una xaranga es exactament el mateix que tocar en una orquestra que va pels pobles, no es poden comprometre amb la banda perque durant gran part de l'any (i més en primavera i estiu) estan tocant i no poden acudir a la banda, es el seu mig de subsistencia, i més ara amb els temps que corren.
Com vas a dirli a un music d'orquestra-xaranga, que es deixe una actuació per a fer un concert o festival amb la banda i perdre els diners de l'actuació per a fer un concert gratis amb la banda? El tocar en una xaranga u orquestra es un treball com un altre. Hi ha que no va a la banda perque està treballant de cambrer, doncs els "xarangueros" no van a la banda perque estan treballant tocant.
Hi va haver una vegada, amb l'antiga directiva, que es va poder combinar tot, on els "xarngueros" podien assistir als assajos i concerts de la banda, es va fer un calendari on es posaven les actuacions de la banda i la xaranga per tal de no solapar-se.
Espere que si el teu fill/a continua estudiant música i el dia de demà el vol llogar alguna xaranga, li soltes el mateix discurs que has escrit al missatge i li digues que NO vaja.
Puntos:
02-08-11 13:55 #8475727 -> 8475113
Por:

Borrado por su Autor.
Puntos:
02-08-11 15:39 #8476350 -> 8475727
Por:tocen

RE: BANDA
Que conste que no estic defenent per a res al grup Cabuts, estic parlant de la situació en general del music que es dedica a tocar com un mig de subsistència.
Puntos:
02-08-11 20:43 #8480773 -> 8476350
Por:fonters

RE: BANDA
Referent al missatge 8452535 (Fatima1900).

No tinc cap problema en les persones que van vindre a la reunió, per lo menos van assistir, encara que he de dir que a molts dels que estavem alli ens va sorprendre vore-los.
No m'he amagat de dir res per darrere, perque lloc més públic que este seria fer un bando.
Si el teu instrument te'l han comprat els teus pares, me pareix molt bé, ara, si no es el teu cas, no entenc perque et dones per aludida.

En una cosa estic d'acord: faena donen ELS que venen de fora.
Puntos:
02-08-11 22:38 #8481472 -> 8480773
Por:No Registrado
RE: BANDA
En la banda fa falta una bona netetja per a que funcione com cal i es formen bons musics, principalment bons mestres..cosa que no hi ha,despres un director en diferent personalitat.. hi ha molts que el tenen aborrit, despres i principalment una directiva que sapiga comprendre als musics, i no la dictadura que estan fent, si no cambien estes coses la banda continuara com sempre, formant a musics i cuant siguen majorets sen aniràn per el seu interes.
Puntos:

Tema (Autor) Ultimo Mensaje Resp
vixca la banda de la font Por: No Registrado 14-01-10 12:48
cram
12
Simulador Plusvalia Municipal - Impuesto de Circulacion (IVTM) - Calculo Valor Venal
Foro-Ciudad.com - Ultima actualizacion:08/08/2020
Clausulas de responsabilidad y condiciones de uso de Foro-Ciudad.com