Foro- Ciudad.com

la Font d'En Carròs - Valencia

Poblacion:
España > Valencia > la Font d'En Carròs
18-02-11 14:17 #7104394
Por:No Registrado
Hui es un gran dia
Quina alegria m'acabe d'endur al enchufar la tele per a vore els simpsons. Tinc lloc per a 4 canals més!!!!!
Ja no em cabien més en el tdt, pobret.
Je,je,je, adéu-siau TV3
Vaig a montarme una empreseta de paraboliques, perq en tots els panca que hi han per la contorna segur que em forre.
Per a quant una manifestacio???
Puntos:
18-02-11 16:51 #7105407 -> 7104394
Por:EL RABAT

RE: Hui es un gran dia
Sense comentaris, tú sols el califiques.

Anem arrere com els carrancs.

Mirarem telebasura, C9. Els documentals de més qualitat els feien a C33. Però de segur que a tú t'agrada vore més la manipulació que hi fan a la televisió de tots el valencians. Al forat de nose quan de milions de euros ha fet C9 ó qualsevol TV autonòmica.

Per cert ara que està de modo les manifestacions per Las redes Sociales, hem podien fer una de la gent que està fins al collons de partidistes, ja que estos estan fent que els politics façen el que vullguen, es dir, per a que ho tingues clar el PSOE deuria que tindre 0 vots en les generals i el PPCV 0 vots en les autònomiques perque hi ha que vore com estos dos elements estan arruinant-mos a tots.

Un filòsof fa 2500 anys que li dien Platon, en el hombre de las cavernas ja ens dia que sols ens guiem per les sombres.
Això es el que veus tú NO REGISTRADO tens catarates ó no vols vore més de lo que et diguen, hui no es un gran dia.

HUI ES UN DIA MÉS ON TOTS ESTEM PERDENT EL VIURE MILLOR, EN UN ATRA SOCIETAT. ARA HI HA GENT INESPERTA QUE ESTÀ MANIPULANT-NOS I PORTAN-MOS A LA RUINA PER A ELLS VIURE MILLOR. ON ENS FAN LES SEUES LLEIS PER A QUE NINGÚ ELS PUGA DIR RES. ESTEM EN UNA PARTITOCRÀCIA, ON ELS BORREGOS FAN EL QUE ELLS VOLEN. ¿AIXÒ ÉS EL QUE TÚ VOLS?
Puntos:
21-03-11 00:48 #7327225 -> 7105407
Por:fonters

RE: Hui es un gran dia
Estic prou d'acord en tu.
Vergonya tinc de vore la fauna política que s'ha criat en Espanya.
Puntos:
21-03-11 12:46 #7328972 -> 7327225
Por:Leo_08

RE: Hui es un gran dia
El pitjor de tot és que nosaltres sóm tant sumament passius davant la situació i ningú s'atreveix a desmelenar-se i posar els punts sobre les "i". La prepotència de la classe política ens supera, pel que es pot vore.
Puntos:
21-03-11 14:33 #7329779 -> 7328972
Por:patro

RE: Hui es un gran dia
Leo_08
A mí, aparte de superarme la prepotencia de la clase política, me supera ver a algunos montados ya al carro esperando sacar provecho. Gente que ya fue concejal en otros tiempos y lo único que sabía hacer era lamer cul.. Gente que estará ahí, porque se han colocado en lugares estratégicos, que harán bien poco por el pueblo porque poco o nada se podrá sacar de ellos ya que no sirven ni para llevar mier.. al infierno y encima se creen tocados por la mano de Dios.
Si alguien va a entrar y decirme que "si yo valgo más que me ponga", les diré que, porque sé que no valgo, no me pongo. Todos tenemos limitaciones, sólo que algunos ni se las ven ni tienen vergúenza.
Yo le preguntaría a Pablo, del PSOE, si en el caso de ser elegido alcalde, lo será en dedicación exclusiva, o él seguirá trabajando en lo suyo y pondrá en representación suya al segundo de abordo.
Lo mismo le preguntaría a Paco Muñoz. Porque es importante saberlo a la hora de ir a votar. Y ya puestos, los demás partidos también deberían decirlo.
La prepotencia, Leo, consiste en creer que todo lo puedes cuando en realidad sirves para bien poco.
Un saludo
Puntos:
21-03-11 18:01 #7331280 -> 7329779
Por:roseta

RE: Hui es un gran dia
Pròxim dia 31 pleno ordinari de l`ajuntamente de la Font. Elecció de jutge de pau i altres coses.

Leo_08 i Patro. No hi ha classe política. Tot és un merder.

Uns posen als fills pensant en recuperar (resquitar-se) el lloc que tenien en l`anterior legislatura; altres, durant els cuatre anys que dura la legislatura, no els veus el pel, per a res, i de colp van els primers en les llistes. Volen menjar (la crisi apreta) i no saben com. És deplorable que diguen que volen treballar per la gent del poble.
Puntos:
22-03-11 12:50 #7336775 -> 7328972
Por:Chuk Norris

RE: Hui es un gran dia
Leo_08, en el seu moment jo personalment i altra gent del poble es va "desmelenar" per el tema de la planta de transferencies de fem que volien o volen fer al poble i quan vam fer la manifestacio al poble, vaig vore mes gent de fora que del poble. Despres vaig anar a Beniarjo a un altra manifestacio i alli vaig vore que la gent del propi poble ixia al carrer. Per lo tant, no es que la clase politica ens supera, es que la gent del poble te por a ixir al carrer i dir el que pensa per por al que li diran o a que li faran, aixo si que es trist...

Chuk dixit!
Puntos:
22-03-11 13:32 #7337177 -> 7336775
Por:Leo_08

RE: Hui es un gran dia
Possiblement siga així el que el teu dius, Chuk; no dic que no. Però no em referia a aqueix tipus d'accions quan deia el de "desmelenarse" (que també em sembla be manifestar-se). Més aviat em referia a esgrimir la capacitat que pot tenir la gent de fer ús del seu sentit comú i castigar amb el vot, per exemple, a aqueixos partits que ja aposten més per un bipartidisme que per altres opcions, més enllà del PP o del PSOE. Hi ha molts més partits polítics que aquests dos i una manera de superar el caciquisme polític és no votant als quals es creuen, per "h" o per "b" que ho tenen tot guanyat. I no em referisc a l'àmbit nacional, sinó també en l'àmbit autonòmic i a l'ambit del nostre poble.

Roseta; lo dices sobre la expresión "clase política" también tienes razón; pues yo suelo usar más últimamente "casta política" en vez de "clase política", pero en sentido absolutamente despectivo.

Patro, la teua definició final de "prepotència" m'és més que vàlida, perquè entenc que és açò la prepotència: "a creure que tot el pots quan en realitat serveixes para ben poc." El fotut és que encara així hem d'engolir-nos les seues barbaritats.

Salutacions a tothom. Leo_08.
Puntos:

Tema (Autor) Ultimo Mensaje Resp
La gran involución Por: No Registrado 28-12-13 21:05
No Registrado
1
Simulador Plusvalia Municipal - Impuesto de Circulacion (IVTM) - Calculo Valor Venal
Foro-Ciudad.com - Ultima actualizacion:08/08/2020
Clausulas de responsabilidad y condiciones de uso de Foro-Ciudad.com