Foro- Ciudad.com

la Font d'En Carròs - Valencia

Poblacion:
España > Valencia > la Font d'En Carròs
24-02-10 10:44 #4735460
Por:MAVEC2

on esta la escola nova
tots fan promeses pero ningu fa res perque lo de l'escola hi ha per a plorar pero lo del poligon industrial fa mes falta per crear llocs de treball sera l'unic poble de la safor que no te poligon industrial
Puntos:
25-02-10 12:58 #4746272 -> 4735460
Por:No Registrado
RE: on esta la escola nova
Però tenim carrera de enamorats. Que, dic jo, qué tindrá que vore correr amb el dia dels enamorats (dia de san valentín).
La carrera té que vore amb el maratón que es corre en Valencia, es la conclusió que jo trac. Sempre copiant el que fan els demés. SOM DE PENA.
Escoles noves, no. Burrera, prou.


Un vei
Puntos:
22-03-10 21:20 #4954958 -> 4746272
Por:No Registrado
RE: on esta la escola nova
carreres, festes ...tot fa falta,però sempre q es done prioritat a les coses més necessaries...i si, en aquest poble es fa al revés...jo fa 20 anys q no estic a l'escola i en farà uns 28 q van haver d'apuntalar el soterrani ,en mitat de les classes ens en haviem d'eixir perquè teniem estufes de llenya,q només servien per a escalfar-nos l'entrepà,pel fum q feien...de risa per no dir q per plorar,i al cap de tans anys sols hi ha com a novetat...senyores i senyors...:BARRACONS
som la vergonya de la Safor un pobles de quasi 4000 habitants demanant una escola,20 anys,una cosa tan important a la societat actual...molt de parlar de:"los valensianos somos los mejores en educasión..." JA JA JA JA JA JA...per favor obri'm els ulls i digue'm "JA N'HI HA PROU"
UNA ESCOLA NOVA,PERÒ JA"
Clar com el "senyor gaspar" vol anarse'n i pujar per q li paguen els trajes pensarà:el qui vinga darrere q s'apanye...bé està bé...així ens va
salut a tota la bona gent
Puntos:
26-04-10 20:31 #5179673 -> 4954958
Por:No Registrado
RE: on esta la escola nova
igual dona que mane els esquerres que els dretes tots son una colla de mentirosos i lladres "mucho prometer antes de meterme y una vez metido nada prometido"eixe es el dit que es diuen tots els politics en el seu interior.
Si es el PSOE papeles para todos,si es el PP grans subvencions per a fomertar el treball al emigrant.En conclusio que el qui paga el pato som els pobres desgaciats espanyols.
Asto com acabara??
Asta quin punt aguantara la gent asta que explotem??
Ara som racistes perque en un institut el director diu que el vel es una falta de respecte al pais que els acull,en eixe apartat li done la rao a eixe director,perque si eu mirem be avore qui pot dir per asi cuantes esglesies en campanar nian en marrocs?
Dic yo qui es el raciste el que va a un pais extranger i vol implantar la seua cultura i si vas de vacasions al seu pais tambe el obligen a respectar la seua cultura o el resto de europeus que som feliços com som?Ami en diuen raciste perque no li vaig donar foc a un moret,com li puc donar foc si ni fume i ni porte mechero?Esque ara els morets mos tenen que obligar a portar un mechero pa cuant ells vuigen demanarte foc donarli?Son els amos i senyorets dels tots els bancs que nian en els paseos i plaçes si per desgracia es asenten uns uelets que estan pasegant i volen descansar els fan alsar a la carrera perque eixe banc es de ells eixe cas a pasat en xirivella en el 4 auelos estaven sentats descansant cuant van apareixer una cuadrilleta de morets i els va pegar una ensala de osties als auelos per aberse sentat en eixe dichos banc un de eixos auelos ingresa en el clinic de valencia en coma i 5 dies despues el va enterrar.
Eixe es el futur que volem per a ESPANYA??

i perdoneu si nian faltes de ortografia pero en la meua juventut estudiar era un capricho que soles seu podien pagar uns pocs
Puntos:
26-04-10 20:53 #5179866 -> 5179673
Por:Jeff beck

RE: on esta la escola nova
Tenim el que tenim per votarli as que estan.
Pagem com a poble de primera,y les nostres instalacions ,no plegen a ser de poble de 4 categoria,en el pasto que cobren de contribucio.
Y no mos sap mal gastarmos 80 millons en cesped artificial.
No es un poquet car exe cesped???
Puntos:

Tema (Autor) Ultimo Mensaje Resp
¿ Esta millor La Font ? Por: No Registrado 24-10-11 19:23
roseta
1
DONDE ESTA REMINGTON????? Por: No Registrado 10-02-10 17:46
No Registrado
10
5 Proyectos aprobados en Font d'En Carròs, la con cargo al Fondo Estatal de Inversión Local Por: Foro-ciudad.com 06-04-09 20:05
No Registrado
38
UNA MANIFESTASIO AIR?? Por: remington 09-02-09 21:06
remington
27
Simulador Plusvalia Municipal - Impuesto de Circulacion (IVTM) - Calculo Valor Venal
Foro-Ciudad.com - Ultima actualizacion:07/08/2020
Clausulas de responsabilidad y condiciones de uso de Foro-Ciudad.com