Foro- Ciudad.com

la Font d'En Carròs - Valencia

Poblacion:
España > Valencia > la Font d'En Carròs
09-02-10 15:51 #4616261
Por:No Registrado
La polèmica verge de Rouco Varela
El cardenal i arquebisbe de Madrid, Antonio María Rouco Varela, ha autoritzat als seus religiosos que participin en la processó i el rosari de Prado Nou, a El Escorial, lloc on una suposada vident, Amparo Cuevas, assegura que se li va aparèixer la Verge. Tot va començar un diumenge de 1981. Luz Amparo Cuevas es trobava a Prado Nou i va veure una aparició que la va estremir. Segons les seves declaracions la Verge va aparèixer damunt d'un freixe i va transmetre el seu missatge, segons el qual Coves havia de parlar del que havia vist i difondre la fe entre els homes. A partir d'aquest moment sorgeixen dos grups en guerra: els detractors i els defensors de l'aparició de Cuevas. Durant anys s'han succeït les disputes legals i mentre els detractors de Cuevas acusen a aquesta i als seus de ser una secta els defensors del paranormal fenomen sostenen que han patit agressions per part dels seus enemics i mantenen que la Llei i l'Església són de la seva part. A aquests últims no els falta raó, fins a cert punt.

Així ho demostra el fet que Rouco Varela hagi donat suport a la celebració d'oficis religiosos a Prado Nou i hagi ignorat a l'Associació de Víctimes de les Suposades Aparicions de l'Escorial, que alerta a la seva pàgina web sobre el que ells consideren una secta emparada per la jerarquia catòlica. Els motius per donar suport a Cuevas els exposa Matías Pascual, sacerdot diocesà i un dels seguidors de la suposada vident. "Amparo Cuevas, una dona senzilla i sense estudis, demostra en els missatges que diu ha rebut de la Verge que s'ajusten totalment a la teologia catòlica, i moltes vegades parla molt millor que jo, que completar els estudis de Teologia", afirma. El cardenal i arquebisbe de Madrid, Antonio María Rouco Varela, ha autoritzat als seus religiosos que participin en la processó i el rosari de Prado Nou, a El Escorial, lloc on una suposada vident, Amparo Cuevas, assegura que se li va aparèixer la Verge. Tot va començar un domigno de 1981. Luz Amparo Cuevas es trobava a Prado Nou i va veure una aparició que la estremir. Segons les seves declaracions la Verge va aparèixer damunt d'un freixe i va transmetre el seu missatge, segons el qual Coves havia de parlar del que havia vist i difondre la fe entre els homes. A partir d'aquest moment sorgeixen dos grups en guerra: els detractors i els defensors de l'aparició de Cuevas.

Durant anys s'han succeït les disputes legals i mentre els detractors de Cuevas acusen a aquesta i als seus de ser una secta els defensors del paranormal fenomen sostenen que han patit agressions per part dels seus enemics i mantenen que la Llei i l'Església són de la seva part. A aquests últims no els falta raó, fins a cert punt. Així ho demostra el fet que Rouco Varela hagi donat suport a la celebració d'oficis religiosos a Prado Nou i hagi ignorat a l'Associació de Víctimes de les Suposades Aparicions de l'Escorial, que alerta a la seva pàgina web sobre el que ells consideren una secta emparada per la jerarquia catòlica. Els motius per donar suport a Cuevas els exposa Matías Pascual, sacerdot diocesà i un dels seguidors de la suposada vident. "Amparo Cuevas, una dona senzilla i sense estudis, demostra en els missatges que diu ha rebut de la Verge que s'ajusten totalment a la teologia catòlica, i moltes vegades parla molt millor que jo, que completar els estudis de Teologia", afirma.
Puntos:
09-02-10 18:33 #4618896 -> 4616261
Por:No Registrado
RE: La polèmica verge de Rouco Varela
Lo mismo da. Que vayan todos a la procesión. Todos juntitos. Que no se desperdiguen. Sectarios son todos. Amen.
Puntos:
09-02-10 19:14 #4619386 -> 4616261
Por:No Registrado
RE: La polèmica verge de Rouco Varela
¿Un sacerdote admite que hay una mujer que habla mejor que él? Amen.
Puntos:
09-02-10 19:19 #4619445 -> 4616261
Por:No Registrado
RE: La polèmica verge de Rouco Varela
I QUE DIUEN EIXOS MISSATGES? O SON "SECRETS"?
Puntos:

Tema (Autor) Ultimo Mensaje Resp
Foto: VERGE DEL REBOLLET Por: No Registrado 29-10-10 21:06
remington
4
Rouco Varela: "La clase de Religión es intocable" Por: No Registrado 05-05-10 11:30
No Registrado
104
Rouco Varela (de nuevo): "No se puede legislar en contra de la ley de Dios" Por: No Registrado 09-11-09 18:38
No Registrado
7
Simulador Plusvalia Municipal - Impuesto de Circulacion (IVTM) - Calculo Valor Venal
Foro-Ciudad.com - Ultima actualizacion:07/08/2020
Clausulas de responsabilidad y condiciones de uso de Foro-Ciudad.com