Foro- Ciudad.com

la Font d'En Carròs - Valencia

Poblacion:
España > Valencia > la Font d'En Carròs
29-12-08 23:51 #1582481
Por:remington

ALS SENYORETS DEL P.S.O.E
ya esteu anviant paperets per les cases i digent barrabasaes ya esteu criticant perque no es fa l'ascola REDEU 12 anys manant i no au tingut un parell de OVARIS per fer la escola?? o la escoleta per als nanos?? quee que la te que fer GASPAR en tres setmanes?? CHEEEEEEEE quina xuleria teniu ara tambe critiquen perque van a llevar un poc de acera per als coches,¿que voleu que les aceres tingen 9 metros de ampla i elcarrer 2.5 metros de ample??¿asina com voleu pasar en els todoterrenops que san comprat algun del PSOE??El pobre ome no guanyara prou per a rodes.Si reduin eixes aseres descomunals i podent aparcar mes coxes SERA LA UNICA FORMA DE DEIXAR LLIURE ELS XORROS DE COXES o es que els coxes son igual que les capsuletes que gasta SONGOKU??que la tires enterra PUFFF!!! ya tens coxe i cuant acabes estorna capsula.sigau realistes i persones que es vau enganyant fent les aseres eixes que asto es la font i no NOVA YORK que la font no te 10.000.000 de habitans i lo que es mes vergonyos que ara ens diuen que grasies a ells i als desbaratats eixos que son sosios del PSOE el senyor ZP te que donar casi 700.000€ pa la font i els volen que ses gasten fent la escoleta.I dic yo no seria millor gastarse eixos diners en jornals pa gent del poble que estiga en el paro??O es que totes les sosialistes estan prenyaes y tenen por de no tindre guarderia??I un altra cosa i la mes important ya amplegat eixos diners al poble??O es un altra mentira dels SOSIALISTES?En aixo ningu es guanya...ahhh un altra cosa en els diners que sa gastat el alcalde de ZARAGOZA(el senyor benlloc del partit P.S.O.E) en una taula i una cadira EN LA FONT ES VERA POGUT FER UNA ESCOLA PER A 1000 ALUMNES I UNA ESCOLETA PER A 1000 MES REDEU 2.5 MILIONS DE € EN UNA CADIRA I UNA TAULA si que son rics els sosialistes en la buchaca del altre
Puntos:
30-12-08 16:49 #1584119 -> 1582481
Por:No Registrado
RE: ALS SENYORETS DEL P.S.O.E
No m´estranya que gent com tu, La Font vaja com vaja. Dona vergonya vore com està aquest poble i que ens hagem de tragar els batxes dels carrers nous nous d´este poble i també comentaris tan desencertats, prepotents i amb un llenguatge tan soez com el teu. Gent com tu representa que li importa tres pebres que la font siga més que Almoines, Beniarjó o Bellreguard. Conec gent jove com tu, que amb el teu llenguatge ja se sap qui eres, i per cert, no sóc de La font però visc ací, la manca de poder de reflexió que tens i, sobretot, la mala educació propia de gent que critica massa i fa molt poc per la font i sobretot pels joves d´aquest poble.

VERGONYA ÉS EL QUE HEU DE TINDRE DE DEIXAR MORIR AQUEST POBLE!

pd: A Colau l´haurien de retirar-lo, este home representa la falta d´idees que ha patit este poble.
Puntos:
30-12-08 16:58 #1584145 -> 1584119
Por:No Registrado
RE: ALS SENYORETS DEL P.S.O.E
SI SENYOR !!!!!! OLE I EIXE COMENTARI NO SE QUI ERS PERO TENS TOTA LA RAO . MENYS MAL QUE HI HA GENT EN TRELLAT !!! Guiñar un ojo Guiñar un ojo Exclamar Exclamar Riendote
Puntos:
30-12-08 17:03 #1584155 -> 1584145
Por:No Registrado
RE: ALS SENYORETS DEL P.S.O.E
https://ubenmalonda.blogspot.com

Un article sobre la font i l´autor de l´anterior comentari cap a un jove del PP amb un llenguatge amb mala educació i soez.
Puntos:
30-12-08 17:36 #1584267 -> 1584119
Por:No Registrado
RE: ALS SENYORETS DEL P.S.O.E
QUE RAÓ DUS!!! ES CERT QUE NINGÚ S'ENRECORDAVA DEL JOVENS D'AQUEST POBLE, CLAR ESTÀ, FINS LA ENTRADA DEL NOU AJUNTAMENT; O ES QUE EL FET DE CREAR UNA REGIDORIA DE JOVENTUD NO ALGUNA COSA, O ES QUE NO S'HA FET UN FI DE SETMANA JOVE, QUI HAVIA PREPARAT, TREBALLAT I ORGANITZAT EL DINAR DE QUINTOS JOVENS A LA PLANA EL DILLUNS DE FESTES? QUI ELS HAVIA DONAT LA OPORTUNITAT D'ESCOLTAR-LOS? QUI HA ORGNITZAT EL BUS DE LA MARXA AL QUI S'HAN AFEGIT MULTITUD DE AJUNTAMENTS DEL VOLTANT? SOLS HI HA UNA RESPOSTA: L'AJUNTAMENT DEL PP.

A VORE CONTAM COSES QUE HAJA FET EL PSOE EN 12 ANYS PELS JOVENS? CERO!!!! A VORE DONCS QUI TE MÉS PRESSENT EL JOVENS AL POBLE, ELS DE DRETES O ELS DE ESQUERRES!!!!!!

PER QUANT ALS BATXES QUE DIUS DELS CARRERS NOUS NOUS, UN ALTRE RESULTAT DE LA MALA GESTIÓ DEL PSOE!!! POBRE GASPAR ES PASSARÀ ELS CUATRE ANYS REFENT EL QUE EL SOQUES DELS SOCIALISTOS HAN ENMERDAT! CLOTS (O COM DIUS TU BATXES), TUBERIES QUE ES TRENQUEN, AIGÜES FECALS QUE DESENVOQUEN EN LES PLUVIALS I REBENTEN LES ANDRONES, DOS ANYS I MIG AMB LLUM DE OBRA, CARRER DE DOS METRES EN QUE ELS VEINS ES TOQUEN, VORERES DE 6 METRES MÉS GRANS QUE ELS CARRILS PER ALS VEHICLES, PARC AJARDINAT PER A FER = AQUESTA ES LA HERENCIA QUE HA DEIXAT EL PSOE ALS VEÏNS DELS, COM NOMENES TU, CARRERS NOUS NOUS!!!

ARA I EN TAN SOLS ANY I MIG AMB GASPAR: ELS VEÏNS JA TENEN LLUM DE IBERDROLA, S`HA COMENÇAT A FER EL PARC AJARDINAT, S´HA ARREGLAT LES TUBERIES DE ENFRONT DEL TALLER DE COLAU, COMENÇARAN A ARREGLAR VORERES. VOLS MÉS!!!

PER CERT RESULTA QUE ERES DE FORA I VIUS A LA FONT, NO SERÀS EL RUBEN MALONDA, AL MENYS PARLES COM ELL.
Puntos:
30-12-08 18:12 #1584401 -> 1584267
Por:No Registrado
RE: ALS SENYORETS DEL P.S.O.E
En primer lloc, soc ruben malonda, l´autentic i l´inimitable "Malon" com m´anomenen aci a La Font. Els carrers nous nous, així és com l´anomenen els joves d´aquest poble aquest carrer. Crec que et falta recordar una cosa: el PGOU amb eixos hipermegaedificis que trenquen completament la estètica d´aquest poble va ser idea del PP i del tio Gaspar. La gran virtud d´Algemesí ha sigut tindre un creixement harmonic i sostenible que ha fet singular a la nostra ciutat i a la comarca. La Font ha errat en aquest plantejament estratègic que ha fet que siga aquest benvolgut poble de 4000 habitants insostenible en infraestructures i equipaments suficients per cobrir les necessitats del poble. Algemesí ha aconseguit complir eixe repte cosa que La Font NO. Aplaudisc la idea de fer el dinar de quintos del dilluns i el bus també, però ja fa molts mesos que els joves que no el gaudixen i a mes han de gastar-se els seus pocs diners en taxi. Una iniciativa bona, però improductiva pel poc de temps. Però, tire a falta una mica d´espenta i de valentia com a jove que eres, pel que fa a amplificar els horitzons de la nostra joventut i justament no és la edat com un regidor d´Algemesi va dir que la joventut era de 0 a 100, els de 101 anys ja eran majors a nivell de treball, formació, coneixement i sobretot oci. De les tres coses que he dit, no heu fet RES! Crec que això enriquiria als nostres joves per desviar les seues inquietuds pel seu autoprenentatge i pel seu sentit comú. No m´agradaria recordar un titular del Levante on ens van posar en mal lloc a tots, que m´entristix molt per les bones persones. Parles de joves, però no he escoltat parlar d´ajudar als estudiants universitaris i d´institut en el que li realment li faça falta com aules d´estudi, o unes minibeques perque se que el pressupost que teniu no dona per a molt. L´organ del Consell de la Joventut ha de ser obert i no tancat on se puguen dinamitzar l´activitat dels joves. Retornant a l´aspecte urbanístic i de trànsit, Colao hauria de consultar be les coses o com deia abans anar-se´n a sa casa, perquè és de vergonya que suspenga parcialment el Reglament de Circulació per aparcar a les voreres, que els cotxes aparquen com li vinga en gana i això és cosa de l´ajuntament i d´uns improductius policies. Lo que vol fer Colau al carrer més gran de la font, és de vergonya per no saber administrar els recursos publics d´aquest poble. ¿NO seria més facil eleminar una filera de cotxes per deixar passar els cotxes i fomentar els solars buits com a aparcament? i a nivell urbanistic, la vostra falta de previsió ha propiciat tot el que has dit. El poble de La Font mereix una segona oportunitat amb persones amb un compromís de veritat amb la ciutadania i no com alguns com el tal remington es dediquen a posar a caldo al PSOE i el que ha de fer és arremangant-se la camisa i a treballar com a servil del seu poble, perquè els regidors són els servidors del poble i han de prestar a la població un servei públic de qualitat.

PD: En aquest poble, hi ha gent d´esquerres i de dretes que volen treballar per donar el millor pel seu poble. Sóc militant del PSPV-PSOE d´Algemesí i que conste que no vaig en defensa de ningú, sinò pels ciutadans d´aquest bon poble que és La Font d´En Carròs.
Puntos:
30-12-08 18:24 #1584436 -> 1584401
Por:No Registrado
RE: ALS SENYORETS DEL P.S.O.E
AIXÒ DE QUE ELS CARRERS NOUS ELS VA DISSENYAR GASPAR, NO TE HO CREUS NI TU, NI NINGÚ! VINGA VA ET FEÏA MÉS LISTO! PER QUANT AL JOVENS UNIVERSITARIS, ET RECORDE QUE UNS DELS PROJECTES QUE HI VAN AVANT ES LA CREACIÓ D'UNA BIBLIOTECA MÉS GRAN AMB SALA D'ESTUDIS PER A UNIVERSITARIS I NO UNIVERSITARIS.

ET RECORDE LA BIBLIOTECA QUE HI HAVIA A LA FONT, POC MÉS QUE UN ZULO. ES QUE ELS JOVENS ESTUDIANTS I NO ESTUDIANTS QUE TENIEN, TENEN I TINGUEN GANES DE APRENDE, NO TENIEN EN TEMPS DEL POSE DE GAUDIR DE UNA BIBLIOTECA COM DEU MANA. LA RESPOSTA ES NO!! VOLS ENSSENYAR-NOS COM ELS TEUS SOCIS DEL PSOE A CREURE'NS TOT EL QUE ENS CONTES!!!

ARA RECIENTMENT S'HA INOGURAT UN CICLE DE CONFERÈNCIES SOBRE LA HISTORIA I EL PATRIMONI DE LA FONT, ES QUE AIXÓ NO ES FORMAR A LA GENT JOVE A RESPECTAR ELS VALORS I EL SENTIMENT FONTER? QUAN HA FET AIXÒ EL PSOE, RESPOSTA: MAI, CERO!!

PER FAVOR, SIGUES COHERENT I SI VOLS SENTIR-TE DE LA FONT, FES TU PRIMER AUTOCONCIÈNCIA I AUTOCRÍTICA, INFORMAT BE I NO EN CONTES "CUENTOS PARA NO DORMIR".
Puntos:
30-12-08 18:42 #1584512 -> 1584436
Por:No Registrado
RE: ALS SENYORETS DEL P.S.O.E
Estimat anònim! Les consignes típiques de "i si vols sentir-te de la font, fes primer autoconciència i autocritica, informat be i no en contes cuentos para no dormir", em dones a entendre que vols amagar als del foro i als del poble una veritat que voleu que ens creguem i em crega. La porteu clara! Les típiques consignes pueblerines de i si vols sentir-te de la font això és típic de ja fa segles, sóc un xic de segle XXI i no de segles passats com estas diguent i suposadament representant. Les activitats per als joves han d´anar més enllà de la seua història com a poble, amic, si nò a nivell de cultura general i d´ajuda pels habitants d´aquest poble. I per cert, i acabe, a mi no em falta que em conten veritats, perquè mirant com està el poble de ben fet, ordenat i sobretot harmònicament, dona vergonya!!!

PD: A mi, no em falta que em vengau la moto, perquè ja la tenia.
Puntos:
30-12-08 19:15 #1584641 -> 1584512
Por:No Registrado
RE: ALS SENYORETS DEL P.S.O.E
ENS VENIES CON UN JOVE APOLITIC, NI D'ESQUERRES NI DRETES, VINGUT D'ALGEMESÍ; I RESULTA QUE T'HAS DECLARAT CONFES DEL PSOE I, PEL QUE VEIG, CALFAET DELS BONS RESULTATS EN POC DE TEMPS DEL PP. DONS ESPERA PER AL QUE HA DE VINDRE!

NO SOLS TENIES LA MOTO, TAMBÉ LA IGNORANCIA. I SI ENS DIUS PUBLERINOS (RESULTA QUE NO EN S ESTIMES MOLT, LLAVORS), MILLOR SER "PUEBLERINOS" QUE COM TU, UN POBRE PROGRE DEL SEGLE XXI! DONAT QUE EN ALGEMESÍ MANEN ELS DEL PP, COM DIUS, I NO HAS POGUT AMB ELLS, ARA VENS A DONAR-NOS LA MONSERGA ACÍ, ARREA!!!!

NEM A VORE, COM POTS DONAR LA CULPA AL PP DE GASPAR DE LES DESGRACIES DEL POBLE, QUAN VENIN DE 12 ANYS DE GOVERN DEL PSOE, AMB LA HERÈNCIA QUE ENS HAN DEIXAT. POC MÉS I DE VERGONYA QUE TENDRIA JO DE DIR LES BARRABASADES QUE DIUS, A L'ANAR PEL CARRER NO HEM TROBARIEN EL CAP, DE TINDRE-LO DINS DEL TORAX, DE VERGONYA QUE PASSARIA!!!

MOLT BONA VESPRADA I SALUTACIONS.
Puntos:
30-12-08 19:37 #1584747 -> 1584641
Por:No Registrado
RE: ALS SENYORETS DEL P.S.O.E
Disculpa amic, i així acabe la conversa amb tu. Si m´han d´anomenar-me ignorant, per vore les coses que no heu fet be més enllà dels dotze anys (no parle dels 12 anys,si nò més enllà) i a més algunes criticables com és la ordenació del trànsit i la barbaritat del carrer nou més gran de La Font i a més, per ser un del PSOE que mai m´he amagat, perquè en el meu blog els enllaços es veuen ben clars. Em pots dir IGNORANT! Als Fonteros els tinc molt d´afecte, i quan referia a pueblerino feia referència a vosté, per sentir o no a la Font quan tothom ho sentim. Qui d´aquest poble no vol La Font? Estic en ella, i li tinc afecte per les seues persones i les seus dons personals, cosa que he resaltat en el meu article moltíssim. ¿Que és ser millor: un poble progre com Almoines amb una estructura economica millor definida que la nostra, o un poble on veiem a molts parats perquè sempre s´han fixat en la construcció i que alça el cap i defen un La Font millor amb una economia més diversificada i definida? Estàs magnificant tot d´una manera que em dones la impressió que no t´has llegit molt bé l´article que he escrit.

La monserga la done on em vinga en gana, siga on siga, com un habitant més d´aquest País i com a persona de fora, dir el que m´agrada les coses ben fetes d´este poble com els que no, perquè la meua familia viu ací. Quan va guanyar el PP a Algemesi a l´any 2007, no estava afiliat en cap lloc. La feina la tinc ara que estic on estic i orgullós de defendre els 20 anys d´un bon govern. El PSOE i el PP han comes els seus errors, alguns els han reconegut i han rectificat, i altres per orgull no. I et done un bon consell, jo no te conec i tu a mi, no ho se, però segur que no molt. Abans de parlar sobre la meua persona d´aquesta manera menyspreable i amb aquesta magnificiència de les teues paraules diguent una cosa que JO NO SÓC, millor seria coneixer-nos i parlar personalment, a mi m´agrada parlar amb tot el món siguen d´esquerres o de dretes, perquè en el món universitari estic més que acostumat. Quan vulgues em tens a la teua disposició si ens veiem pel carrer i realment la impressió que tens de mi, no és la adequada.

PD: Bon Nadal i pròsper any nou 2009. I que Zapatero us porte molts regals en infraestructures a la Font, que falta li fa.
Puntos:
30-12-08 19:51 #1584807 -> 1584641
Por:No Registrado
RE: ALS SENYORETS DEL P.S.O.E
A TOTES LES TEUES RESPOSTES I ESCRIT UTILICES MOLT LA PARULA MAGNIFICIENCIA, PARAULA MOLT PRÒXIMA A SOBERVIA, ORGULL, MENYSPREU, ALTIVITAT;

HI HA UN PROVERBI VALENCIA MOLT BO PER AQUEST ASUNT: EL MORT LI DIU AL DEGOLLAT QUI T'HA FET EIXE FORAT.

I UN CASTELLÀ TAMBÉ: DIME CON QUIEN ANDAS I TE DIRÉ QUIÉN ERES!

BON NADAL I UN FELIÇ ANY NOU PER A TU TAMBÉ.
Puntos:
30-12-08 21:32 #1585157 -> 1584641
Por:remington

RE: ALS SENYORETS DEL P.S.O.E
Mira tio Malonda ni el conec i ni mimporta qui eres i en bufa dos ous de aon eres escric valencia com man senyat els mestres de ascola i com escrien els valencians fa 100 anys si no eu antens ansenyat el valencia autentic i deixa de de ascriure en catala.....yo tinc 43 anys i fa 43 anys que visc en la font i no te que vindre un ñiñato de algemesi a dirme com esta la font perque tots sabem com esta la font que no som BURROS(alo millor en algemesi si)si eres sosiolisto tragateles perque en la font lo unic que an fet el PSOE es tot lo que ava proposat el PP en totes les seues candidatures menos privatizar el aigua i ara disme tu que a fet el SOE de la font per la juventut.¿anular la setmana cultural que iavia?aixo es fomentar la juventut?vinga tio que la culpa dels clots la te gaspar? i els claveu en colau perque a sigut el unic tio de la font SOSIALISTE que a tingut un parell de ous en dir lo que pasava en el PSOE per aixo el criticeu perque es vegeu prepotens en vore que una persona vos a deixat i vos a fet molt de mal en cara de vots per al partit i un altra cosa sabs lo que porta el partit sosialista a una nacio???yo teu dic...P.S.O.E= MES PARO,MES DELINCUENSIA,MES EMIGRANS(papeles para todos)MES DESFALCOS ALS DINERS DEL ESTAT(solbes,rubalcaba,de la vega,etc..etc...etc)I ASINA ASTA 45 PERSONAGES DEL SOE TOTS EIXES PERSONES YA ESTAVEN EN FILIPITO CATATUN I VAN DEIXAR ESPANYA AFONA PEROOOOOOOOOOOOOO ARA NO ES QUE LA TENEN QUE DIXAR AFONA AR EN EL PRIMER ANY DEL SEGON MANDAT YA ESTA PIXOR QUE EL ULTIM ANY DE FELIPITO OSTIAAAAAAAAAAAAAAAA EN MENOS DE UN ANY YA TENIM MES DE TRES MILIONS I MIX DE PARATS??¿CUANS NIAURAN EN EL 2010? YO CALCULE QUE 9 DE CADA 10 ESPANYOLS SI CONTINUA EL PSOE AL PODER ESTARAN EN EL PARO I OJALA MEN GANYARA PERO ES UNA REALITAT QUE VA VENINT I COM FORME ESTA EL PATI NO MANGANYARE.. i si no mira tots els ascrits que tnc i de moment no manganyat en ningun AAAAAHHHHHHHHHHHHH i ara nia que pagar la famosa cadira de la cumbre del G20 i avorem com mos ixira la famosa brometa de ZP per ferse una foto en buhs i parlar 3.85 segons en el america¿AIXO NO ES VERGONYOS?llitg totes les critiques que e posat i en totes lo unic que nia es una veritat com un cabas i si vols comfirmar algo de lo que adit es pot demostrar i mes en coses de defensa de espanya en eixe apartat si que estic ben anterat i mes en coses del M.O.A(mando operativo aereo)i tambe del M.R.R(mando de respuesta rapida)i en el F.A.R(fuerzas de ataque rapido)AHHHHH encara estem sense inibidors i sense aulles percutores de recambit aixo si que es vergonyos ¿sabs lo que val un inibidor o una ulla percutora??
Puntos:
30-12-08 22:53 #1585441 -> 1584641
Por:No Registrado
RE: ALS SENYORETS DEL P.S.O.E
Jo no te he faltat el respecte i el que no pense tolerar és que un home que podia ser mon pare em falte el respecte d´esta manera amb un llenguatge tan soez i te delata de la teua falta d´educació. En compte de clavarte amb un xic que proximament complira 20 anys, perquè no te claves en gent de la teua edat? És una vergonya!! En ma casa, m´han ensenyat a respectar als altres, ser tolerants i tindre afecte cap a allò que m´envolta, i com no, de defendre el que crec. NO te pense tolerar que se me falte el respecte a la gent d´Algemesí, perquè són igual de persones que els de La Font, Benicull, Valencià, Nova Iork i altres llocs. Estic a La Font i tinc un gran respecte per les seues persones que mereixen el millor i que puguen despuntar a nivell personal, social, acadèmic i professional. També, els tinc un gran afecte per ser grans persones amb la seua bona ironia de les coses típiques d´un poble, igual que en altres. Però que se li falte el respecte a les persones del meu poble que també La Font és el meu poble perquè jo estic aci, tampoc vull que se me falte a mi. El que demane com a jove que està en este poble, és coneixement, formació, cultura, polítiques socials i, sobretot, diversificar la seua economia, però no només a La Font, si nò al PAÍS VALENCIÀ i a ESPANYA! Ho faré jo, ho faran tots els que estan compromesos per una terra millor, amb benestar i que siga una terra per a les persones i no per les rajoles.

Lo que me digues en el Foro Ciutat, "m´importa un pebre" i els teus comentaris deixen moltíssims que desitjar amb el teu llenguatge vulgar i soez. I t´avise! Que siga la última vegada que te dirigisques cap a mi d´aquesta manera i també cap a un poble que no crec que el conegues per les seues gents i les seues persones.

si vols que et respecten, fes-te de respetar, amb eixe llenguatge, molt poc et respetaran.
Puntos:
31-12-08 09:21 #1586172 -> 1584641
Por:No Registrado
RE: ALS SENYORETS DEL P.S.O.E
Remington, per què no mostres millors modals?? Eixe, dius, que és el valencià que t'han ensenyat a l'escola? Eixos són els modals que t'han ensenyat? Pobre Remington....
Denfensa el que tu cregues que deus defendre, però respecta amb educació les opinions dels demés.
Malonda: has demostrat ser una persona amb educació i et mereixes el meu respete encara que no compartim del tot les mateixes idées. Eres d'Algemesí però vius a la Font i per això et preocupes pel poble que t'ha rebut. Sigues molt ben vingut a este poble i que siga per molts anys.
Puntos:
31-12-08 11:53 #1586530 -> 1584641
Por:No Registrado
RE: ALS SENYORETS DEL P.S.O.E
Volia acabar finalment la meua intervenció en aquest foro per donar les gràcies l´anterior missatge per la seua solidaritat cap a la meua persona i per valorar honestament el meu interés de qualsevol fontero de que el seu poble millore en infraestructures, prestacions socials i una ordenació del territori millor mane qui mane demane això, perquè el poble és sobirà i així serà, en cap moment ho he dubtat pel fet que estem gaudint d´una Constitució que ja portem 30 anys amb els seus drets i deures pels ciutadans i ciutadanes. Estic molt agraït per aquest poble per la rebuda donada ja fa un any i mig per les persones que ara són els meus amics, i també de la solidaritat de persones anònimes de l´últim comentari i també de blogs de La Font, amics, familia entre altres. Si estic a La Font, és per estar moltíssims anys i tots els que facen falta per arraigar els meus vincles amb aquest benvolgut i entranyable poble. I cal dir una cosa, la meua rebesàvia és de La Font, és a dir, una mica de "cabut" n´he tinc, jeej. La confrontació d´idees és obvia en una democràcia com la nostra i no tots podem tindre les mateixes idees. N´he podem tindre de paregudes i un bon debat d´idees i de propostes de manera sana i sense crispació enriquix la nostra democràcia i, com no , la participació ciutadana. Sóc d´Algemesí i tinc un deure amb Algemesí, millor dit un compromís que és defendre les meues idees i les meues conviccions des del diàleg i un bon tarannà com la resta dels meus companys i companyes. El meu blog és un espai personal amb possible tocs partidistes, però justament el meu article de La Font volia resaltar les deficiències i les virtuds d´un poble per contribuir com una persona més al seu desenvolupament i així de tot el País Valencià/Comunitat Valenciana.

Fins prompte!
Puntos:
31-12-08 12:50 #1586725 -> 1582481
Por:No Registrado
RE: ALS SENYORETS DEL P.S.O.E
MILLOR L'ESCOLETA QUE EN LO QUE S'HO GASTARAN ARREGLANT ACERES I PEATONALITZANT CARRERS, SI PEATONALITZANT CARRERS AL MATEIX TEMPS QUE LLEVEN ACERES, FER I DESFER, EIXA ÉS LA FEINA DEL PP I COLAU
Puntos:
31-12-08 13:07 #1586790 -> 1586725
Por:remington

RE: ALS SENYORETS DEL P.S.O.E
I SI VERENT VET BE EIXA CHAPUSA DE FER SERES DE 7.5 METRES DE AMPLES LES VEREN FETES DE 2 METRES DE AMPLES NO VERA SEGUT MILLOR? CABEN MES COXES I ELS XORROS NO NIAURIA TANT DE COXE APARCATS QUE LES COSES NIAN QUE PENSARLES EN EL CAP NO EN ELS PEUS I PERQUE LA ESCOLETA NO LA VA FER EL PSOE EN 12 ANYS?AON ESTAN ELS DINERS QUE VA DONAR DIPUTACIO I CONSELLERIA EN EL ANY 2005 PER LA ESCOLETA?O ES QUE TAMBE SELS VA EMBUCHACAR GASPAR?LO UNIC QUE SABEU DIR ES QUE LA CULPA LA TE GASPAR I EL DONE LA RAO PERQUE SI ELS DEL PP VEREN TINGUT EL MEU PENSAR NI ES VEREN PRENSENTAT A LES ELECCIONS MUNICIPALS I AVORE SI EN 1000 ANYS MES AL PODER EL PSOE VERA FET LA ESCOLETA,LA ESCOLA I ASFALTAR LA CARRETERA DE LA FONT-OLIVA QUE SI NO EN FALLA LA MEMORIA CUANT VA SER ALCALDE GASPAR PER PRIMERA VEGADA TAMBE LA VA ESFALTAR
Puntos:
31-12-08 17:34 #1587473 -> 1586790
Por:No Registrado
RE: ALS SENYORETS DEL P.S.O.E
COM ES NOTA QUE NO TENIU NI IDEA NI TU NI MALONDA. EN PRIMER LLOC LA ESCOLETA LA PAGARÁ UNA EMPRESA PRIVADA (QUE COSTARÁ CASI 600.000 €) A CANVI DE UNA CONCESCIÓ ADMINISTRATIVA. SI CON DIUEN EL CONCECIONARI NO CUMPLIX, COM DIU LA LLEI DE PATRIMONI DE LES ADMINISTRACIONS PÚBLIQUES, L'OBRA FETA REBERTIRÁ EN PROPIETAT DE L'AJUNTAMENT SENSE TINDRE QUE PAGAR NINGÚN TIPUS DE INDEMNIZACIÓ. LA ESCOLETA SERÀ PUBLICA CONCERTADA, QUE SI NO RECORDE MAL, LA ACTUAL QUE ESTÀ CAIGUENT I EN PRECARIES CONDICIONS, ES DE EXPLOTACIÓ PRIVADA!!! JEJE!!

AIXÍ DONCS TINDREN ESCOLETA NOVA SENSE TINDRE QUE ASUMIR NINGÚN TIPUS DE GASTO (VALOR CONSTRUCCIO 600.000 = A PAGAR PER L'AJUNTAMENT 0 EUROS), I A MÉS ELS DINERS SUBVENCIONATS PEL PSOE ESTATL, S'INVERTIRAN EN RENOVAR CARRERS, TUBERIES, AIGUES, ACERES NO SOLS DEL CASC ANTIC SINO DE TOT EL POBLE.

TOTAL QUE TINDREM ESCOLETES NOVES () QUE ADEMÉS RECORDE PER ALS NAVEGANT, PROBLEMA QUE NO HA SABUT EL PSOE ARREGLAR EN 12 ANYS) I A MES ARREGLAREM EL POBLE (QUE DESDE QUE IXQUERA GASPAR DE LA SEUA PRIEMRA LEGISLATURA NI S'HAN TOCAT, AIXINA ESTAN A TROÇOS).

SI NO VOLEU UNA TASA DE CALDO, DOS!!!! ARA AIXÒ ES BO, QUE TINGAU MALIXIA I ENVEJA. MINJEU CEBA!!!
Puntos:

Tema (Autor) Ultimo Mensaje Resp
EL P.S.O.E HUNDE ESPAÑA Y EL P.P DERRIBA EL CABANYAL Por: No Registrado 08-02-10 19:39
cram
9
QUE A FET EL P.S.O.E PER LES ASCOLES DE LA FONT???? Por: No Registrado 03-12-09 11:20
Leo_08
34
PERQUE EL P.S.O.E ES UN ESPECIALISTE EN FER DESAPAREIXER PROVES INCRIMINATORIES PER AL SEU PARTIT Por: No Registrado 04-10-09 11:38
No Registrado
23
per als senyors del p.s.o.e Por: No Registrado 06-01-09 17:54
No Registrado
0
Simulador Plusvalia Municipal - Impuesto de Circulacion (IVTM) - Calculo Valor Venal
Foro-Ciudad.com - Ultima actualizacion:07/08/2020
Clausulas de responsabilidad y condiciones de uso de Foro-Ciudad.com