Foro- Ciudad.com

la Font d'En Carròs - Valencia

Poblacion:
España > Valencia > la Font d'En Carròs
31-05-13 13:58 #11346053
Por:No Registrado
L'Escola cau a trossos
Els fòrums són un espai obert a les més diverses opinions, aquesta és l'essència del significat de tal paraula.

A la conversa "Poble d'analfabets e ignorants" encetada per "filferro", s'entra en un tema que poca cosa té a vore amb la campanya de protesta, la manifestació més patent de la qual ha estat penjar llançols als balcons amb el lema "L'ESCOLA CAU A TROSSOS", a més de les declaracions als mitjans de comunicació per fer-se ressò de les necessitats de renovació de les infraestructures educatives locals.

Independentment que la Font siga un lloc on les festes religioses mobilitzen prou la població (això en efecte depén del carisma dels organitzadors), la campanya a favor de les noves escoles, ja llarga en el temps, podria dur els llançols a la Comissió d'Educació i Cultura de les Corts a través dels diputats de l'oposició i exportar la protesta a través del corresponent inspector d'educació, que supose que ja s'ha fet des del consell escolar i l'AMPA. El que sembla que no funciona, és la via de l'executiu municipal que seria una opció amb possibilitats, però sembla que les prioritats estana ra en l'escoleta Ninos...cal pensar.

En qualsevol cas, caldrà molta sort per aconseguir-ho, tal com estan les coses, però Endavant! Si empreu la violència verbal, o aneu per les rames, aleshores estareu perduts.

Sort!
Puntos:
31-05-13 19:34 #11346552 -> 11346053
Por:roseta

RE: L
Estem perduts de totes maneres. Y el carisma, es veu que funciona però sols en qüestió de processons. Una ajudeta no ens vendria mal.

Moltes gràcies per el consell.
Puntos:

Tema (Autor) Ultimo Mensaje Resp
L'ESCOLA Por: No Registrado 02-12-09 08:01
No Registrado
24
L'ESCOLA NOVA, O VELLA Por: No Registrado 04-03-09 19:00
Pereelfonter
1
Simulador Plusvalia Municipal - Impuesto de Circulacion (IVTM) - Calculo Valor Venal
Foro-Ciudad.com - Ultima actualizacion:08/08/2020
Clausulas de responsabilidad y condiciones de uso de Foro-Ciudad.com