Foro- Ciudad.com

la Font d'En Carròs - Valencia

Poblacion:
España > Valencia > la Font d'En Carròs
11-08-12 16:51 #10415964
Por:2121

suciedad en el calvario
Siempre está sucio pero despues de que ayer se celebrara un cumpleaños en el parque hoy estan todas la papeleras con las bolsas de basura desparramadas por el suelo. Si se va convertir en una costumbre utilizar el recinto como sala de convenciones o controlan a los que ensucian o tendran que limpiar mas.
Puntos:
16-08-12 17:44 #10430528 -> 10415964
Por:PACO PEIRO

RE: suciedad en el calvario
Jo considere que si les bosses de fem les tiraren en els contenidors, no passaria el que diu vosté. Si foren quatre papers, es poden tirar en les papareres, però si són bosses, no crec que les papareres siga el lloc idoni per a això. En el dit lloc hi han quatre contenidors i sempre veig dos buits. Ara bé, sobre la brutícia del parc, jo considere que l'Ajuntament realitza ben sovint la neteja dels parcs, tant del Calvari, com del Rafalí-Muralla i els altres. El problema que tenim sobre la brutícia dels dites resintes, se deu al fet, que els pares no es preocupen en indicar als seus fills que hi han papereres o contenidors. A l'igual, que veient que els seus fills agafen la grava que es troba en el dit recinte murallat, per a tirar-la al carrer del costat, no els restifiquen. En compte d'indicar-los que el que estan fent no és el correcte, encara es riuen, perquè els fa gràcia. I el xicotet, que educació rep?. I així, segons he vist i per multituds comentaris que escolte, passa el mateix en tots els parcs. Açò sense mencionar als veïns que tenen gossos. En vegada de portar-los a l'horta o muntanya perquè facen les seues necessitats, els porten al verd dels parcs perquè no espunxen. Que se deu al fet que alguns ciutadans no respecten les normes de convivència pública? Jo, personalment no ho entenc. Que falla? Recordem que no és mes net el que mes neteja, sinó el que menys embruta.
I sobre el parc de la muralla, jo protegiria la muralla amb un parc al seu voltant i part d'ell, en el més pla, ho condicionaria com a aparcament públic, i així, podríem solucionar el greu problema que existix en l'aparcament de la plaça de l'església, i com no, es tindria més vigilància sobre el dit lloc. I després, sense cotxes, hi hauria suficient espai per a celebrar els esdeveniments que es desitjara. És la meua opinió. I la teua? Una salutació.
Puntos:
17-08-12 00:30 #10431835 -> 10430528
Por:elportalroig

RE: suciedad en el calvario
Allò de l'agenda local 21, els foros de participació ciutadana, etc en el nostre poble, donc que voleu que vos diga que vosaltres no sapigau; pura mentira!.

El recinte enmurallat, pot presumir d'esser una de les obres duta a terme al nostre poble, totalment d'esquenes a les necessitats dels seus habitants. El barri del Rafalí, a dia de hui, presenta uns problemes molts greus pel que fa a l'aparcament (carrers i voreres totalment ocupat per vehicles), alhora que es fa una obra que no resol rés, a part de esser antiestètica, en ple desacord amb la armonia arquitectònica del casc històric (ja m'explicareu allò dels 10 cm de gruix de les sorres i graves dutes de alguna pedrera de la comarca) i que genera problemes de trànsit als caminants que van cap al Calvari, ens els dies posteriors a un episodi de plujes, pel llavat de la grava (tota la grava del carrer no la foten els nanos).

N'estic plenament segur que si s'hagués preguntat als veïns de la zona, en absolut aquesta sigut la proposta més votada. I jo em pregunte? on estava l'ADL per a posar en marxa els mecanismes de participació ciutadana? i l'aparellador i/o arquitecte per a cuidar que l'actuació estigués en plena sintonía en l'entorn en que si troba?.

Com que ara ja es una mica tard i ja he escrit massa, si voleu parlem un altre dia del fet de que aquest recinte estiga la major part del temps tancat al públic.

En fi, més aparcaments, menys graves i més accessibilitat als recintes de domini públic. Bona nit
Puntos:

Tema (Autor) Ultimo Mensaje Resp
La Sábana Santa es una falsificación realizada en la Edad Media Por: No Registrado 12-03-12 22:46
Lovell
9
INDIGNANTE Por: remington 17-06-11 17:38
remington
2
Los nuevos cursos del inem 2011 Por: remington 08-02-11 09:57
remington
3
L'ESCOLA NOVA, O VELLA Por: No Registrado 04-03-09 19:00
Pereelfonter
1
Simulador Plusvalia Municipal - Impuesto de Circulacion (IVTM) - Calculo Valor Venal
Foro-Ciudad.com - Ultima actualizacion:08/08/2020
Clausulas de responsabilidad y condiciones de uso de Foro-Ciudad.com