Foro- Ciudad.com

Fortaleny - Valencia

Poblacion:
España > Valencia > Fortaleny
11-03-06 16:08 #200380
Por:RAZ

Sense comentaris
Navegant per internet, vaig entrar en la web del grup de teatre que va actuar a Fortaleny en les vespres de Sant Antoni. En el seu fòrum vaig trobar una cosa que van escriure 2 persones del nostre poble.

Ací ho he copiat per a què el llegiu.


PLET TAMBÉ A FORTALENY!!!!
Hola amics! Doncs sí, a Fortaleny(Ribera Baixa), es va interpetrar "l´estrany viatge" el 15 de gener per Sant Antoni i també va haver plet.En aquest cas pels sectors ultracatòlics. En la Missa de Sant Antoni el senyor rector va carregar contra l´alcalde perquè en l´obra es satiritzava al senyor arquebisbe de valència, amb l´argument que com és "home de Déu" no està dins dels satiritzables. Després tres persones han enviat una carta pública a l´alcalde demanant-li perdó públic per ofendre a Déu. I tot açò amb la risa general que tot açò pruduïx. Per cert l´estrany viatge és per a mi la millor obra de la història de Pot de Plom. ENHORABONA!!!!!ANEU SUPERANT-SE!!!
Publicat per PAU el 22/02/2006


Re: PLET TAMBÉ A FORTALENY!!!!
Atenció a Pau, que és un espia dels ultracatòlics. Té una tia que és monja, tota la seua família a combregat i practicat la fe catòlica i en sa casa durant molts anys sempre hi han hagut uns retrats dels papes Juan XXIII i Pio XII.
Publicat per Un del poble el 24/02/2006
Puntos:
12-03-06 22:11 #200832 -> 200380
Por:El_Foraster

RE:Sense comentaris
ma dit un pardalet ( posiblement en grip aviar), que l'any que ve podrem vore a Leo Bassi al palau de la musica de Fortaleny. Prepareu-se Riendote
Puntos:

Tema (Autor) Ultimo Mensaje Resp
Ara sí que es queden sense rectors !!!! Por: No Registrado 28-11-05 14:29
No Registrado
5
Simulador Plusvalia Municipal - Impuesto de Circulacion (IVTM) - Calculo Valor Venal
Foro-Ciudad.com - Ultima actualizacion:07/08/2020
Clausulas de responsabilidad y condiciones de uso de Foro-Ciudad.com