Foro- Ciudad.com

Fortaleny - Valencia

Poblacion:
España > Valencia > Fortaleny
01-12-05 18:13 #144260
Por:No Registrado
STOP FEIXISME
Contra tota la fatxeria que hi ha per ahí escampada i camuflada, que serien els més feliços del món si tejero havera triomfat, no tenen res a fer, només han de saber que els demés ja hem tingut 40 anys de fatxenda i que ara és el moment de la gent normal. I a Fortaleny hi ha de molts que estarien contents que Tejero havera guanyat, a que sí?
Puntos:
02-12-05 11:40 #144561 -> 144260
Por:No Registrado
N'hi han massa
Per desgràcia, pareix ser que encara queden prou feixistes en Fortaleny. La veritat, si una persona ha viscut la Guerra Civil o la dictadura, es podria entendre que siga feixista. Potser que alguns familiars o amics hagen segut assassinats pels rojos.

Però que una persona jove siga feixista em pareix increïble. L'experiència m'ha ensenyat que els joves feixistes (inclús els de Fortaleny) presenten certs problemes psicològics: o són inadaptats socials o uns merdes que tenen por de dir les coses a la cara o eren els que s'enduien tots el carxots de xicotets o més coses d'eixe tipus. En tot cas solen ser gent amb poca autoestima i amb molt d'odi reprimit.

Culpables o víctimes d'aquesta societat? Jo no ho sé.
Chulillo
Puntos:
03-12-05 01:31 #144874 -> 144561
Por:RAZ

Mes de lo que voldriem
Cal sofrir amnèsia o voler reescriure la història d'Espanya. La història està escrita, per a bé o per a mal i no cal reescriure-la encara que molts s'encaboten.

Mentre Tejero, disparava al sostre amb el famós crit de “todos al suelo, coño”, el President del Govern de la Nació d'Espanya, Adolfo Suarez i el seu Ministre de l'Interior (estos dos del partit del Centre Dreta), es van jugar la vida, per a defendre la democràcia, intentant calmar als colpistes i demanant que desallotjaren la sala, amb la tensió que tots sabem que va ocasionar. Altres, mentrestant, estaven en el sòl, davall dels seus escons, sense moure ni les orelles.

Al cap d'unes hores, una aparició per televisió de S.M. el Rei d'Espanya, Juan Carlos I, amb un comunicat, va avortar el Colp d'Estat, rendint-se així, els militars colpistes.

Doncs encara així, alguns fanàtics, intenten amb les seues mentires, confondre la gent que els del Centre Dreta, som uns feixistes i els que no van moure ni les orelles per Espanya ni per la Constitució, són uns valents.

Eixos que no creuen, ni amb el Centre Dreta, ni amb la Monarquia, són els que diuen feixistes a qui gràcies als insultats, hui poden insultar sense que els passe res.

Ens diuen feixistes, eixos que volen tancar mitjans de comunicació, amb la cara tapada, pel mer fet de no agradar-los el que diuen. Eixos que detenen a militants del PP, només per estar prop d'un Ministre en una manifestació pacifica. Eixos, que no condemnen els atacs a les Seus del PP. Ens diuen feixistes, eixos que han posat de moda que insultar a què no pensa com ells, és lo normal. Eixos, que fan Honoris Causa a l'Assassí de Paracuellos. Els que ens diuen feixistes, són eixos que es reunixen amb l'ETA en Perpignan, eixos que ascendixen a alguns de les forces de seguretat, que van ocultar algunes proves molt importants del 11M i que han tancat el cas, sense acabar de cridar a declarar a molts confidents. Eixos, que revifen les dos Espanyes, que gràcies a Déu, quasi ho havíem superat. Eixos que no respecten la religió que combreguen la majoria d'Espanyols, eixos que no creuen a Espanya ni en la Constitució, ni en la Democràcia,……. Eixos, eixos, són els que ens diuen feixistes a nosaltres.

Alguns no han superat que van perdre una Guerra Civil i volen provocar una altra, per a intentar guanyar-la. Doncs amb nosaltres no compteu. Nosaltres, estarem a Madrid, recolzant la Constitució i la Democràcia.

No ens agrada que se entre al Congrés ni amb pistoles com Tejero, ni amb tren de rodalia, com zETAp.
Puntos:
05-12-05 11:55 #145533 -> 144874
Por:No Registrado
Un, dos, tres, desperta borrego
RAZ, eres mal borrego!!! A vore quan deixes de tragar-te tot el que te diuen i comences a pensar per tu mateixa, ignorant. Que ja va sent hora d'eixir de l'ou, no creus?
Puntos:
05-12-05 13:01 #145570 -> 145533
Por:No Registrado
RE:Un, dos, tres, desperta borrego
Collons RAZ ja està bé de repetir el que diu la cope i les webs filofeixistes i digues alguna cosa amb un mínim de sentit comú, que tot el que dius són xorrades. Una cosa, perque la diga el fulano del diari de torn o algú que ix a la tele no vol dir que siga així. Pensa home i utilitza les neurones que per alguna cosa estan. Les coses que dius del colp d´estat de tejero són la parida més grans que escoltat en els últims temps. I el pitjor és que t´ho creus, fins ahí aplegues.Mare meua com està el pati...
Puntos:
05-12-05 18:16 #145690 -> 145570
Por:RAZ

Si que hi ha feixistes. Comprovat!!
Jo respecte el que escrius tu, però si tu no respectes el que escric jo, ets tu el feixista.

Jo no t'insulte a tu, però si tu m'insultes a mi, ets tu el radical.

I tu no saps el que diu la COPE, perquè la COPE et dona asco. Diu el que no t'agrada sentir i et dona asco escoltar-la, encara que el que diga, siga veritat.

Jo no dic el que escolte, perquè si ho fera, diria tantes barbaritats com tu.
Puntos:

Tema (Autor) Ultimo Mensaje Resp
Presupuesto detallado del Ayuntamiento de Fortaleny - 2015 Por: Foro-ciudad.com 22-09-16 11:45
Foro-ciudad.com
0
Foto: c-3 / fortaleny Por: No Registrado 21-01-10 14:48
No Registrado
0
Joven soltera y sin compromiso alquila media cama Por: JO MATEIX 27-08-06 21:15
JO MATEIX
0
el que ens furtarà el PAI Por: No Registrado 09-11-05 18:00
No Registrado
2
Simulador Plusvalia Municipal - Impuesto de Circulacion (IVTM) - Calculo Valor Venal
Foro-Ciudad.com - Ultima actualizacion:07/08/2020
Clausulas de responsabilidad y condiciones de uso de Foro-Ciudad.com