Foro- Ciudad.com

Faura - Valencia

Poblacion:
España > Valencia > Faura
04-11-09 14:42 #3737326
Por:valencianeta

Esquerra aconsegueix que Faura s’incorpore a la Xarxa Ramon Llull
Esquerra-Camp de Morvedre aconsegueix que Faura s’incorpore a la "Xarxa Ramon Llull"

Els representants locals d'Esquerra-Camp de Morvedre sol·licitaren aquest estiu a l'ajuntament de Faura la conveniència de que aquesta municipi s'incorporara a la Xarxa de Ciutats Valencianes Ramon Llull amb la finalitat d'integrar-se al patronat de la Fundació que porta el nom d'aquest literat.

Encara que els republicans no tenen representació a aquest poble, aprofitaren la possibilitat que sí contemplen els plens de presentar-hi precs tant a veïns com a associacions, a diferència del de Sagunt, on no cap aquest recurs i sí té secció local Esquerra.

"La bona predisposició i les majoria dels govern del PSOE han estat decisives per a fer la sol·licitud i esperar un resultat favorable", comentava el president d'Esquerra-Faura, Domènec Garcia, qui afegia en el torn obert de paraula que "l'equip de govern pot comptar amb l'ajuda d'Esquerra per a dinamitzar el treball que calga dur a terme amb la Fundació Llull".

Per la seua banda, el secretari d'Economia d'Esquerra-Camp de Morvedre, Joan Vea, aconseguia mitjançant la seua sol·licitud que el Ple votara l'ingrés a la Fundació, que aposta per "l’estudi, promoció en l'exterior i defensa de la nostra llengua". Per la seua part, l'alcaldessa de Benifairó, Mavi Llanes, va agrair les bones maneres i disposició d’Esquerra tant al llarg de la sol·licitud.

Finalment, la presidenta comarcal de la formació, Núria Arnau, afirmava que es plantegen la possibilitat de continuar presentant sol·licituds en altres municipis amb interés per tirar endavant amb la proposta d'integració en aquesta Xarxa.
Puntos:

Tema (Autor) Ultimo Mensaje Resp
Esquerra-Faura presenta el primer número del butlletí Les Valls Sí Por: valencianeta 10-02-10 13:44
valencianeta
0
Simulador Plusvalia Municipal - Impuesto de Circulacion (IVTM) - Calculo Valor Venal
Foro-Ciudad.com - Ultima actualizacion:07/08/2020
Clausulas de responsabilidad y condiciones de uso de Foro-Ciudad.com