Foro- Ciudad.com

Benimodo - Valencia

Poblacion:
España > Valencia > Benimodo
14-07-11 09:50 #8365034
Por:pardalet

Nova corporaciÓ municipal
La nova corporació ja està començant el seu camí, i esperem que, bel bé del poble, funcione i treballe mirant per Benimodo.

Per primera vegada ha desaparegut la lacra de la majoria absoluta; açò implica diàleg i raonament entre els tres partits, i arribar a un consens. Però també el perill de que s'acabe fent sempre la voluntat de grups que no han sigut els més votats quan s'imposen els interessos partidistes u ocults, o d'ideologies personals front a el bé i a l'interès general.

Esperem que s'impose el seny i el sentit comú, i tinguem una legislatura productiva, en la que els 11 regidors treballen conjuntament deixant de banda partits i ideologies per fer del nostre poble un poble on es recupere la pau social, un poble amb una convivència tranquil•la entre veïns i on el més important siga fer del nostre poble un poble obert i per a tots.

Esperem que siga aixina, ja que si no de poc hauran servit els vots de confiança que hem donat a AEB i al PP.
Puntos:
21-07-11 11:18 #8405487 -> 8365034
Por:benimodoli

RE: Nova corporaciÓ municipal
Si, i que se deixen de banda els enxufismes en tot allò relacionat amb l'Ajuntament. Que se mire de donar treball als fills del poble, i no a gent que ni és del poble ni, de vegades, viu ací. I que se valore a la gent més valida per a cada cas atenent a raons objectives, i no particulars.

Les regidores d'AEB pareix que son gent amb principis, honesta i treballadora, i miraran segur pel bé del poble i no per els interesos partidistes que dius. No crec que tinguen ambicions ni interessos ocults com potser tinguen als partits grans como PP i el PSOE a molts pobles (ascendir politicament, trasllats laborals...) ni de quedar bé en ningú perque a ningú deuen res...

Bé, ja vorem com va la cosa, pero esta clar que per a que funcione te que ser un treball de tots junts ja que niingun partit ha tret la majoria absoluta, i tambe sha de tindre en compte que el partit mes votat per la gent del poble es el PP.
Puntos:
24-07-11 10:28 #8421526 -> 8365034
Por:LUIS ANTONIO44

RE: Nova corporaciÓ municipal
La Nueva Corporacion Municipal ya ha comenzado su andadura,diciendo muchas mentiras.

La mayoria absoluta a desaparecido,pero hay alianza hecha por el grupo de izquierdas que no tenia que apollar a ningun otro grupo siempre que fuera por el bien de benimodo.

Todos lps que han dado el voto a las izquierdas han sido engañados como a chinos, ya que al dia siguiente de las elecciones estaban reunidos con el P.P.
Puntos:
25-07-11 18:30 #8428487 -> 8421526
Por:melmat

RE: Nova corporaciÓ municipal
Jo el que veig es una extranya aliança entre AEB i el PSOE que a mi, com a votant d'AEB em desorienta i en certa manera m'indigna. Jo he votat a AEB perquè no vull saber res del Psoe. Ningun dels regidors del Psoe es mereixen la meua confiança, ja que tots sabem perquè i com estan on estan, els interessos que poden o no tindre o les circumstàncies que els han dut a l'ajuntament.
Veig a la gent del PP de Benimodo com a ciutadans honrats, almenys a l'alcalde, que de tots es sabut qui i com es, i que ve d'una familia honesta, treballadora i molt volguda al poble. Estic segur de que treballara pel be del poble i sense interesos particulars, i encara que jo no l'he votat preferisc mil voltes que AEB pacte amb ell que amb el Psoe. I com jo molta gent del poble se que pensa igual.
De totes maneres jo crec que en aeb pensen aixina tambe, i mes despres de tot el que els han fet pasar els del psoe, per molt que ara no estiga jOse luis son els mateixos que abans li rien les gracies i menospreciaven a pau i a pepa.
Jo crec que per el be del poble mes val que gobernen junts aeb i pp. Als pobles les ideologies son secundaries, tots tenim amistat o som familia de lluny, i lo mes important es el treballar per el be de tots. I jo soc votant d'Aeb, i espere que conforme pase el temps no m'arrepentisca.
Puntos:
27-07-11 13:23 #8439819 -> 8428487
Por:luis antonio44

RE: Nova corporaciÓ municipal
que dios te oiga ruiseÑora o ruiseÑor
Puntos:

Tema (Autor) Ultimo Mensaje Resp
Benimodo Resultados Elecciones Municipales 2019 Por: Foro-ciudad.com 27-05-19 00:29
Foro-ciudad.com
0
BENIMODO - Resultados Elecciones Municipales 2011 Por: Foro-Ciudad.com 22-05-11 22:40
Foro-Ciudad.com
0
BENIMODO Listas Electorales Municipales 2011 Por: Foro-Ciudad.com 03-05-11 13:32
Foro-Ciudad.com
0
policia municipal Por: No Registrado 04-10-09 16:26
No Registrado
46
Simulador Plusvalia Municipal - Impuesto de Circulacion (IVTM) - Calculo Valor Venal
Foro-Ciudad.com - Ultima actualizacion:08/08/2020
Clausulas de responsabilidad y condiciones de uso de Foro-Ciudad.com