Foro- Ciudad.com

Benimodo - Valencia

Poblacion:
España > Valencia > Benimodo
25-01-09 20:47 #1681801
Por:No Registrado
benimodo
tengo pruebas de que paralizo las obras de la actual piscina municipal y que tuvo que venir una arqueologa mas competente para determiar loque eran aquellos restos en .realidad la chapuza le costo alas arcas del ayto 2500 euros si que es verdad que no fue ella directamente quien lo hizo fue otro icompetente amigo de ella de conselleria ya que alli fue con el cuento delos restos arabes
Puntos:
25-01-09 21:34 #1682041 -> 1681801
Por:No Registrado
RE: benimodo
No m'ho crec. Acàs qualsevol persona es pot presentar i para una obra? No serà la conselleria qui parà l'obra? Saps que la conselleria de cultura disposa d'inspectors de patrimoni, i que podem actuar d'ofici? Com és que tens "proves" i no saps si va ser eixa persona o no? Podries aportar eixes proves que són tan concloents que no saps ni qui ni què va dir?

No sé el que costà a l'ajuntament, tampoc sé si tenia l'obligació o no de fer eixa despesa. Però es veu clarament la intenció del teu missatge, i és atacar a una persona en concret d'AEB, i no fer ningun tipus de "justícia". Si tan interessat estàs en l'ètica de les actuacions, per què no demanes explicacions al PSOE de tot el que està passant? Quants diners costarà a l'ajuntament tot el que està passant?

És de xiste... "tengo pruebas de que paralizo las obras de la actual piscina municipal", "no fue ella directamente quien lo hizo fue otro icompetente amigo de ella de conselleria ya que alli fue con el cuento delos restos arabes". Tu coneixes perfectament que ella va anar a conselleria, saps el contingut de la conversa que va tindre amb el seu suposat amic...

Una pregunta... quina tírria li teniu a eixa persona? Acàs vos molesta que intente que les coses es facen d'acord amb la legalitat? Fins i tot anem a suposar que és veritat que va anar amb el conte de restes àrabs... és la seua feina, i l'excavació posterior (que no és que haja de vindre una arquòloga més competent, es pot contractar qualsevol, haguera pogut ser esta persona mateix) determina la rellevància o no de les restes. No sóc arqueòleg ni de lluny, però cal informar-se un poc abans de parlar, a no ser que la intenció siga la que és, distorsionar la veritat i atacar a una persona.

Ja està bé de tanta desinformació. Poc a poc cadascú va demostrant realment com és i què busca.
Puntos:

Tema (Autor) Ultimo Mensaje Resp
Propuesta de dominio Por: prestoso 29-04-10 18:31
prestoso
0
BOUS 2009 Por: No Registrado 28-10-09 18:08
Marloc
14
iberdrola Por: No Registrado 07-10-09 20:24
No Registrado
4
ESTIC FART Por: No Registrado 12-09-09 11:25
Abejita Maya
5
Simulador Plusvalia Municipal - Impuesto de Circulacion (IVTM) - Calculo Valor Venal
Foro-Ciudad.com - Ultima actualizacion:07/08/2020
Clausulas de responsabilidad y condiciones de uso de Foro-Ciudad.com