Foro- Ciudad.com

Benimodo - Valencia

Poblacion:
España > Valencia > Benimodo
25-01-09 20:31 #1681738
Por:No Registrado
jo tambe era d'esquerres
Vaja..ja veig que l'asunt està un poc malament.
Jo també era d'esquerres..o això pensava..però les esquerres del meu poble m'han decepcionat un poc..i algun concejal en particular, si es demostra la seua culpabilitat(tot el món és inocent, fins que es demostra lo contrari)també m'haurien enganyat...
Serà veritat que s'han omplit les butxaques mentre jo em quede sense part del meu patrimoni???
Serà veritat que han comes delicte urbanistic sabent-ho???
Ho sabien tots?? o sols l'alcalde???
Els diners que s'ha gastat en béns inmobles, l'alcalde, són diners públics???
Si totes estes preguntes la resposta es afirmativa...jo mai més confiaré en el PSOE, cosa que he fet fins ara...
I alguns concejals..que jo considerava gent de confiança...deixaran de ser-ho...
No jugueu en el poble..gent com jo confiava en vosaltres..Qué esteu fent????
Puntos:
26-01-09 18:23 #1685373 -> 1681738
Por:No Registrado
RE: jo tambe era d
Em sembla que hi ha molt d`'intoxicació, desinformació i diuenqediuen que diuen. Els càrrecs no són perpetus, dins d'un temps hi haurà eleccions, no crec que fassen les coses mal sabent'ho ni que se n'aprofiten del càrrec. I algunes de les preguntes que fas, amb tot el dret a fer-les em pareixen....mira no t'ho dic.
Com anava a gastar diners públics per comprar(se) inmobles?????????!!!!
Si haguera delicte urbanístic ho diria la justícia...en cara que tardara, clar.
No deixes de creure en les persones només pk les llengües enverinades diguen barbaritats. Pensa! La Pepeta
Puntos:
27-01-09 17:52 #1690129 -> 1685373
Por:No Registrado
RE: jo tambe era d
Hola qui sigues: Eixample amb exemples de sabiduria popular el que t'he dit. Ho he aprés del meu professor de llatí, home sabut pel seu temps. Deia "Pueblo pequeño, infierno grande". Jo en sé més: "Más vale caer en volcán rugiente que en la boca de la gente". I si ho vols dels nostres: "No et cregues res de lo que et diguen, i de lo que veges, la meitat".
Aixina és que si ha hagut algun delicte la justícia que fassa la seua faena, i tu tranquil/la que "Más vale loco conocido..." o "Cada cosa en su tiempo, y los nabos en Adviento". Teua. La Pepeta
Puntos:
27-01-09 18:41 #1690544 -> 1690129
Por:No Registrado
RE: jo tambe era d
Ja hi ha sentència, i pel que pareix, silenciada per l'ajuntament. Per cert, a la web, a la secció de notícies, no veig l'enllaç a la que fa referència a aquesta sentència. Supose que serà un lamentable error i no un intent de publicar solament aquelles notícies que els convé (censura).
Puntos:
27-01-09 19:09 #1690755 -> 1690544
Por:No Registrado
RE: jo tambe era d
Però...les sentències no són públiques. Pense que qualsevol persona que entenga del tema, dels advocats parle, podria treure una cópia. Més quan el poble és part interesada i afectada. Jo no vullc parlar del que no sé, ni en fie del "pel que pareix" "pel que diuen" "pel que es sent"...ho he patit en la meua pell. Quan tingues les coses clares per vistes i contrastades posa-ho ací, entre mentres "in dubito, pro reo" La Pepeta
Puntos:
28-01-09 00:03 #1692436 -> 1690755
Por:No Registrado
RE: jo tambe era d
L'ajuntament mateix reconeix l'existència de la sentència després d'aparéixer al levante. Em puc equivocar, com tot el món, però t'assegure que intente no parlar d'allò que no sé, i a més les acusacions sense proves, com les que pots trobar ací mateix en altre fil, em pareixen fora de lloc.

Ara no puc, però et posaré l'enllaç a la notícia del levante. I torne a dir: la sentència existeix, i pareix que l'ocultació per part de l'ajuntament també, apart de la possible censura de la notícia a la pàgina web, també. No sé si és suficient per a tu, si trobe la transcripció de la sentència la posaré, però crec que amb tot el que hi ha no es tracta ja de cap rumor ni res semblant.
Puntos:
28-01-09 09:37 #1693008 -> 1690755
Por:No Registrado
RE: jo tambe era d
"El juez anula la tramitación de un PAI de 600 casas por adjudicarse al arquitecto municipal"

El link: https://ww.levante-emv.com/secciones/noticia.jsp?pRef=2009011600_12_543350__Comarcas-juez-anula-tramitacion-casas-adjudicarse-arquitecto-municipal

Levante del dia 16 de gener.
Puntos:
28-01-09 09:57 #1693064 -> 1693008
Por:No Registrado
Borrado por Foro-ciudad.com
Puntos:
28-01-09 18:44 #1695312 -> 1693064
Por:No Registrado
RE: jo tambe era d
I a això li diuen delicte? Perdó: Això és un delicte?
No és que em parega bé. Prou cecs teníen d'estar per a donar-ho a un treballador o funcionari de la casa, quan fins jo sabia que això no es pot fer.
En fi, moltes més grosses, vistes i no vistes se n'han fet, pero moltes eh? Tampoc és que ho justifique. A lo millor no es "tan fiero el león como lo pintan?
Gràcies per tot. Jo seguiré confiant amb el PSOE. No és que siga perfecte però a tot cabàs hi ha taronges podrides, si porten prou temps, clar!". La Pepeta
Puntos:
28-01-09 18:56 #1695378 -> 1693064
Por:No Registrado
RE: jo tambe era d
Segons el jutge això no és legal.

"Prou cecs teníen d'estar per a donar-ho a un treballador o funcionari de la casa, quan fins jo sabia que això no es pot fer." Doncs mira, això han fet exactament.

No es tracta de confiar un partit o altre, els partits al final els formen persones, unes vegades gestionen millor i altres pitjor. Si confies en persones que actuen d'aquesta forma (com sabràs hi ha un altre judici en marxa també per presunte delicte urbanístic i contra el patrimoni), ja és cosa teua. Jo no confie en gent que, tal com es veu, no actua ni de bona fé ni pel benefici del poble, sinó per gastar els diners de l'ajuntament en benefici dels "seus".

Ara, si per a tu són més importants les sigles que les persones que s'aprofiten d'elles, com se sol dir, contra la fé no hi ha res a fer.
Puntos:
28-01-09 23:19 #1697095 -> 1693064
Por:No Registrado
RE: jo tambe era d
Jo no sóc de Benimodo, no sé res d'això.Vaig entrar al foro pk m'agradava, fins dos fils de bon humor vaig trobar.
Em complau tb com escrius i expliques.
Més que la fe, crec en l'esperança. I pk no en la caritat?
De sigles i persones hi hauria molt que parlar. Les persones que obren mal ho fan en perjudici de les sigles que representen. El poble té memòria i "tempus fugit". Diuen a més que el temps posa a cadascú al seu lloc. No patisques per mi, tinc les coses ben clares.
Gràcies per tot, "d'esquerres". La Pepeta
Puntos:
29-01-09 14:27 #1699393 -> 1693064
Por:No Registrado
RE: jo tambe era d
El problema, almenys el que jo veig, és que aquesta gent fa ús d'unes sigles que representen una cosa que no és en absolut res del que fan. No és la meua intenció dir-li a ningú què ha de fer, ni perdre l'esperança en unes sigles (siguen quines siguen) per un cas concret, és a dir, no té res a vore confiar en el PSOE a nivell autonòmic (per exemple) a fer-ho a nivell local si qui va en el seu nom penses que no representa els ideals del partit.

Per desgràcia, això és el que he trobat a l'actual corporació local, tant per casos que conec ben de prop com per casos que veig (encara que no m'afecten directament): un niu d'amiguisme (fins i tot pareix que arribant a la il·legalitat); una certa sensació de corruptela contínua, una actitud despòtica, caciquil, d'"estàs amb mi o contra mi"; una sobèrbia i hipocresia increïbles. En fí, tot el que no considere propi d'una llista que meresca la meua confiança i el meu vot i que, erròniament, pensava que quasi era patrimoni exclusiu d'altre gran partit que tots coneixem. I d'esperança i caritat, estes persones entenen bén poc, i jo (respecte d'elles) ja l'he perdut a la força.

Tot açò, en gran part, són sensacions meues, unes més fonamentades que altres, altres difícils de demostrar, però no per això desconegudes per a molta gent. En cada acte que fan van reforçant-se aquestes sensacions, i pel que sent comentar, no sóc l'únic.

Efectivament, el temps posa a cadascú al lloc, el problema és que juguen amb els diners, il·lusions, dignitat i futur de molta gent, i això és el present.
Puntos:
29-01-09 18:35 #1700885 -> 1693064
Por:No Registrado
RE: jo tambe era d

Ací està el problema, que, per pensar que això és patrimoni exclusiu del gran partit que tots coneixem, una se'n va a l'altre que, huí per huí, és l'únic que el pot parar.

Em dol enmig l'ànima que persones com les que tu dius representen al teu poble unes sigles que deurien ser sinònimes d'honradesa i rectitut.

Respecte a que siguen sensacions teues no està de més recordar que "La mujer del César......" Aquesta dita la feren els masclistes, però val. Vinc a dir que sembla que, pel que contes, això és el que es veu i ho veu qui vol vore, que qui no vol no ho veu..."Si quieres vivir contento, vuélvete jumento".

Ja et vaig dir que no sóc del poble, però les coses que contes i como ho contes conviden a creure en tu. La Pepeta
Puntos:
29-01-09 19:18 #1701196 -> 1681738
Por:No Registrado
RE: De Benimodo
Pues si eres d'esquerres abans has caigut en el joc dels que van contra les esquerres, creus que hi ha algun concejal que s'ha endut diners? coneixes eixes persones de tota la vida? i a la primera de canvi, deixes de confiar en ells, parat a pensar, tots tenen la seua feina, son treballadors normals que de sobte s'han vist envoltats en tota esta marabunta,no crec que juguen amb els interessos del poble, el que pense que hi ha qui vol manar en el poble per damunt de qui siga,per damunt del nom de moltes persones.Pero tot s'aclarira, la veritat nomes te un cami.
Puntos:
29-01-09 21:14 #1701991 -> 1701196
Por:No Registrado
RE: De Benimodo
Molt bé xè. Fins ara teniem "inaudita áltera parte". Ací un altre punt de vista. També s'expressa molt clarament. Així "On ego rem, on ego homínem" (a cada hombre lo que le corresponde). Poc sé del vostre poble, però si seguim així n'aprendré. La Pepeta
Puntos:
30-01-09 10:07 #1703890 -> 1701196
Por:No Registrado
RE: De Benimodo
No crec que cap regidor s'haja emportat diners de l'ajuntament, no em referisc a això. Ni tan sols pense que es dediquen a fer coses il·legals (encara que pareix que una si que ho és i hi ha un parell més que ja vorem com queden). Però no pel fet d'estar dins la llei s'actua de forma ètica, i coses que veig i altres que en conec són completament legals, igual que serien completament legals si s'hagueren fet d'altra forma que comptara més amb la gent i menys amb els interessos. Manar per damunt de qui siga, per a mi, vol dir exactament el que està fent l'actual corporació, i és manar el que els vinga bé per damunt dels interessos de la gent. Per a mi és molt important l'actitud de les persones, i com ja he dit, pel que veig i pel que conec, l'actitud d'esta gent dista molt del que jo considere com a bo.

La veritat només té un camí, però els actes tenen molts punts de vista depenent de la part que et toque.
Puntos:
30-01-09 21:44 #1707248 -> 1681738
Por:No Registrado
RE: jo tambe era d
De veritat creus que s'han emportat diners públics? Pues si que arriben lluny els teus pensaments!
Quan he llegit lo que dius de que si l'alcalde s'ha comprat algun be inmoble en diners públics si que m'ha entrat vergonya... Tu no t'has parat a pensar que este home és funcionari de tota la vida i que té un sueldo tots els mesos? Això voldriem tots!!! Que jo sapia este home ja era "ric" abans de ser alcalde o es que tu això no ho sabies?
Pero noooo, és precís que haja gastat ahi els diners teus i meus. Vaaa, toca.
En fi si no confies en ell ni en cap regidor actual pues no els tornes a votar, que estàs en el teu dret, però no cal que ataques tan brutalment a persones que dia a dia treballen per a fer un poble cada dia millor.
I ara dic jo? Què no han fet res bo en estos 5 o 6 anys??? Perquè sembla que només han fet il.legalitats!!!
Puntos:
31-01-09 16:55 #1709865 -> 1707248
Por:No Registrado
RE: jo tambe era d
Ja van posant=se totes les pedre al marge. Prompte tindrem acabada la solsida. Que ja ho diu la dita..."Les coses clares i el xocolate espés" i aaquesta "La raó no està mai tota al mateix costat". La Pepeta
Puntos:

Tema (Autor) Ultimo Mensaje Resp
Benimodo, poble fantasma Por: No Registrado 18-03-10 23:04
No Registrado
5
GAYS Por: No Registrado 15-09-09 22:07
No Registrado
3
CALLATE ZP Por: No Registrado 11-09-09 00:20
abejita maya
3
FESTES Por: No Registrado 28-08-09 11:14
No Registrado
5
Simulador Plusvalia Municipal - Impuesto de Circulacion (IVTM) - Calculo Valor Venal
Foro-Ciudad.com - Ultima actualizacion:07/08/2020
Clausulas de responsabilidad y condiciones de uso de Foro-Ciudad.com