Foro- Ciudad.com

Bèlgida - Valencia

Poblacion:
España > Valencia > Bèlgida
19-05-11 22:59 #7869687
Por:julandres

La llista dels Independents
Em va llamar l'atenció una llista de socialistes plena d'independents, que vista la foto pareix que siguen socialistes i de ultra-esquerres junts, una mescla un poc rara per al meu gust. S'hauran acollonat i s'hauran juntat per a arreplegar mes vots per a derrotar al PP? No crec jo, crec que al socialistes els interesa tindre a eixos ahí, perque sobretot el cap de llista te una familia prou llarga i el votaran i tindran mes vots, es a dir, el gastaran com a "cabeza de turco".
Perque poc tardara el segon en voler ferse en el poder, i algo ja s'ha dit pel poble que ha fet de joc brut per a furtarli vots a l'alcaldesa, i poc tardara tambe en clavar el cap la cap de llista de fa cuatre anys i algun que altre tambe.
El cap de llista no em fa sentir serietat i el segon em fa massa olor a mi a que no sap jugar net, tant que s'ha dit de corruptes en este poble, pregunteuli al segón de la llista dels socialistes, que eixe te mes cara que esquena i te una llengua per a enredrar a la gent, clar que a tots no els enredra perque saben com es, perque a mes de un a anat a buscar per a entrar en la llista i li a ha dit que no, per algo sera.

Respecte al programa electoral dir que la meitat de coses que es posen ja estan fetes o aprobades, com es el cas de:

El pla general d'ordenació urbana, que ja esta aprovat

Condicionar el cementeri? aixo ja esta aprovat i en tramits.

Millorar les istalacions escolars, que hi ha que dir, que tinguem de les millors escoles de la vall, encara mes? no sabrien que posar ja es veu.

Ordenar el transit pel casc urba. Que ja esta aprovat.

El wifi, ja s'ha proposat i el antic retor del poble ens cedia el campanar per a posar l'antena wifi, pero degut a que el van tirar del poble pues..

Colocar papereres per als excrements dels gosos, hi ha señals per ahi posades i justetament el que va de segon ell i la dona van per ahi en els gosos i els trauen justetament pels llocs on esta prohibit i hi ha xiquets i pixen i caguen als parcs, instalacions deportives i demés.

Ampliar l'horari de la escola infantil, mes? vorem com pagues a la gent despues.

Aprovada esta tambe la nova pavimentacio del futbet.

Acondicionar la font de baix, esta ya arreglada no?

Habilitar un casal jove, per a enchufar a algú alli i que estiguen sempre els mateixos, els jefes i els manats.

Recuperar el prestigi de carnaval, si millors carnavals i dansaes que aquests dos anys arrere no voreu ya mes, i ajudar als quintos, cuan jo he sigut m'han posat totes les facilitats del mon i estava l'actual alcaldesa, pero em deien, diners no en demaneu que no em tinguem pero per lo demes el que siga.

I mes coses que me deixat que no caldra que les diga ja, soles dir que si puguera votar votaria al PP, perque se que hi ha gent nova amb ganes de fer coses noves i sobretot, amb bones i grans influencies que es el que realment conta hui en dia, en fota o no es fota, pero es aixi.
Puntos:
20-05-11 00:12 #7871077 -> 7869687
Por:POTET

RE: La llista dels Independents
Eu xe! Dius que no pots votar i has sigut quinto? Hasta on jo se els quintos son als 19 anys, i si ja has sigut podras votar no? jajajajajajaja
Quina risa! Per la resta de coses que dius no cal ni contestar-te, perquè ja t'has donat a conéixer, que contar mentires i dir bobades és molt fàcil però es pillen molt prompte.
Ale a dormir. Bona nit a tots i a totes.
Puntos:
20-05-11 12:13 #7875719 -> 7871077
Por:julandres

RE: La llista dels Independents
Si, he sigut kinto i no puc votar asi en este poble perque no estic empadronat a este poble i votare si puc anar al poble on estic empadronat, el poble on vaig naixer, simplement he donat la meua opiniÓ, i jo crec que de bobades res, es simplement una opiniÓ i estem en democracia no?
A mi si que em dones risa, que et creus merda i no arribes a pet, aixina que antes de parlar de la gent informat de qui es, que tengo mania de que no sas qui soc ni eu sabras, i aixo que he donat alguna pista ja de qui soc.
Puntos:
20-05-11 13:21 #7876764 -> 7875719
Por:POTET

RE: La llista dels Independents
Perdona xato o xata, però tu dius que m'informe antes de parlar de la gent, pues digues clar qui eres, en nom i cognoms com vaig fer jo (que no he tornat a posar qui soc perque ja es sap) i entonces sabré qui eres igual que tu saps qui soc i podrem parlar clar i ras. Que és molt fàcil parlar i insultar a la gent baix un anònim. I no em crec ni merda ni pet, soc una persona que com tu be dius, expresa la seua opinió, igual que ho fas tu. L'única diferència entre tu i jo, és que jo no necesite faltar el respecte a ningú ni voler embrutar el nom de gent del poble per a defendre les meues idees.
I perfavor, intenta currarte un poc més les mentires que contes perquè et contradixes moltissim i se't pillen al vol.
Adeeuuuu!!
Puntos:
20-05-11 01:45 #7872189 -> 7869687
Por:perepauet

RE: La llista dels Independents
Bona nit Julandres he entrat al foro de pura casualitat,i mira per aón llics un apartat en el que parles de mi,no tinc ningun inconvenient en dirte qui soc i encara que m'ha registrat en el pseudonim de perepauet, que tots sabem qui es,el conteste jo,la seua dona i per al.lusions.Vaig a dirte que si que es deveres,que vaig al parque de dalt i alli no hia ningun cartell on es prohibisca la entrada als gossos i si, tambe vaig al futbito i faig una volteta,amb la diferencia de que vaig en tot el cuidado de baixar als bancals que hian baix del carrer de la pilota aon ells fan les seues necesitats (hia molta gent que en veu tots els dies) aixo fa ja molt de temps i si puc presumir de algo respecte als meus gossos es de tindrelos prou ben educats, si alguna vegada ho han fet fora dels bancals sempre porte borses per arreplegar-ho,aixi es que en este cas no puc ni dec permetre que digues coses que no son veritat, en respecte a lo demes no vaig a entrar, donçs no m'agradat mai la politica ni entre en descalificar a ningu pero se respetar les ideologies dels altres persones, donçs crec que tant uns com els altres per el mero fet de atrevirse a dur un poble ja es mereixen el respete de tots. Aixi que soles desitjarte que et serenes un poquet donçs no val la pena enfadarse o tindre rabia continguda perque al fi i al cap tots es coneguem i formen part del mateix poble.BONA NIT. Maricarmen Sevadilla i Soler


PD: ERES DUEÑO DE LAS PALABRAS QUE NO HAS PRONUNCIADO,PERO ESCLAVO DE
LAS QUE HAN SALIDO DE TU BOCA.
Puntos:
20-05-11 12:29 #7875967 -> 7872189
Por:julandres

RE: La llista dels Independents
el dia que anava jo en la meua novia per ahi pel carrer de la pilota no la vas arreplegar i que jo sapia esta be que paseges als gossos pel poble pero no ho fages per llocs on van els xiquets a jugar que despues fa una olor a gos i excrements a gos que dona pena, hasta li he dit a ma mare que ahi no porte la xiqueta, no es cuestio de que els tingues educats es cuestio d'higiene, encara que la arreplegues, si tenen puses o caparres aixo no es pot arreplegar i no dic que no els cuides, pero si tu els dus alli altres gosos que van solts pels poble tambe van alli perque senten la olor, higiene nomes maricarmen, llastima que no anara jo a la escoleta en tu.
a mi tampoc me agrada la politica, pero menos me agrada que se utilize a gent per a guanyar vots i que es diguen coses en els programes que ja estan fetes nomes perque son important i si cola pues ha colat, nomes vuic que si es jua que es jue net, no brut.
i dirte que de esclavo de les paraules res, que estem en democracia i tinguem dret a opinar i que jo sapia no he acusat a ningú, si s'ha sentit aludit es per algo.
Puntos:
20-05-11 14:28 #7877796 -> 7875967
Por:clickmas

RE: La llista dels Independents
Jaja! Que risa em dones “Julandres”.

Primer que res: a tu no t’han dit mai que QUI NO VOTA AL SEU POBLE, NO TÉ DRET A QUEIXAR-SE? Ves aplicant-te el conte.

Només dir-te que es molt fàcil criticar; que si els socialistes açò, que si els socialistes allò... perquè no et presentes tu?? A veure el que faries? Es molt fàcil parlar i criticar, però esta vist que ningú actua, ningú fa res pel seu poble. La llista dels socialistes s’ha creat per a traure a “flote” el seu poble. Amb un grup de gent entusiasta i amb ganes de reviure moltes coses que s’han quedat pel camí.

També dir-te que tu dius als teus comentaris que si el segon de la llista ha fet açò, que si ha anat per ahí demanant el vot... primer informa’t i pega una volteta, perquè jo crec que t’has confós de partit.
No cal escriure més, jo crec que està tot prou clar. “A palabras necias oídos sordos”.

Ah! I los dels gossos de Mari Carmen, pot ser que estiga mal fet, però clar!! S’ha d’acusar a ella perquè el seu home està clavat en una llista electoral. Hi ha que clavar “merda” amb el perdó de la expressió i fer mal a la gent.
De quant en quant pega mes voltetes amb la teva novia i segur que veuràs mes gent fent el mateix amb els seus gossos. ¿O ara resulta que es ella la única del poble que trau a passejar els animals?
Ai mare, quant que hi ha que aguantar.
Puntos:
20-05-11 15:38 #7878814 -> 7875967
Por:olof1

RE: La llista dels Independents
Mira julandres, que sembla que en ves de pareixer un jove mes be en recordes als macarres de la moral de la meua epoca, dius tantes coses contradictories que crec que ni tu mateixa sas el que dius. Sols dirte que per eixe cami lo unic que vas a conseguir es tindre rabia continguda, que no mes el portara a ser una persona que verbalment pots ser maleducat rayan en la ordinariez, (com ho has demostrat en els teus escrits) aixi es que si de deveres dius que eres jove ( jo crec que estas jougant al despiste) dedicat a pasar-ho be i a pasetjar amb la novia,perque una cosa es opinar i l'altra acusar com tu ho has fet sense ric ni roc. Adeu i que Deu t'ampare ¿jove?..... olof1
Puntos:

Tema (Autor) Ultimo Mensaje Resp
COMUNICAT DELS FESTERS DE SANT ANTONI Por: noestaocupado 03-02-10 09:59
No Registrado
5
LA AVISPA dels collons Por: No Registrado 24-04-09 19:37
Júpiter_de_Bèlgida
3
local dels joves Por: No Registrado 07-04-09 18:12
No Registrado
12
Simulador Plusvalia Municipal - Impuesto de Circulacion (IVTM) - Calculo Valor Venal
Foro-Ciudad.com - Ultima actualizacion:08/08/2020
Clausulas de responsabilidad y condiciones de uso de Foro-Ciudad.com