Foro- Ciudad.com

Almoines - Valencia

Poblacion:
España > Valencia > Almoines
19-05-11 23:48 #7870573
Por:miluitintin

Valoració de l'ús del foro
Havia sentit parlar d'aquest foro i he tingut curiositat per veure de què es parlava. He llegit els comentaris i no he pogut deixar passar obrir aquesta conversació.
Estic realment decepcionat amb la gent que ha escrit ací (en general, com en tot hi ha de tot). Sempre he estat orgullós de ser d'un poble com Almoines perquè anaves pel carrer i tota la gent es respectava i es saludava, però aquest foro m'ha demostrat que no és així. Vergonya deuria donar-vos parlar així dels vostres veïns simplement per unes eleccions, que no n'hem tingut des de fa molts anys o que?

On han quedat les bones maneres i el respecte pels demes? No veieu que haveu perdut els papers?

Es més, pel que sembla (que segurament ho desmentireu pero es veu a distància) la majoria de la gent que escriu ací és del PSOE. Pensava votar a aquest partit però sincerament, ara no pense fer-ho.
Dóna llástima vore on es pot aplegar per a guanyar uns quants vots...

Segurament no votaré, la política pel que es veu ací s'està convertint en una cosa veritablement desagradable.
Puntos:
20-05-11 00:04 #7870898 -> 7870573
Por:almoiner

RE: Valoració de l
Però bon amic, que és el que tens intenció de fer?!

Fes el favor d'anar a votar si no vols que el poble et lapide al mig de la plaça en nom de la democràcia.

Encara que cap partit ni representant t'inspire una mica de confiança, l'únic que has de fer és això de votar el menys roí.

Ja saps, si no votes no tens dret a res, formaràs part de la neo-lacra social.
Puntos:
20-05-11 11:18 #7874921 -> 7870573
Por:listodealmoines

RE: Valoració de l
doncs saps una cosa?tens total la raò del mon, aquesta campanya electoral s'ha assemblat més a una batalla campal que altra cosa. Pero no cal explicar que tots els anys per aquestes dates ocorre el mateix, no sé, la gent es torna boja!No obstant a diferència del que tu dius, jo no pense lapidar una llista de gent competent, pel simple fet que en aquest foro done la sensació de que es tracta de gent del PSOE, jo no ho crec així, més bé em dona la sensació de que es tracta de gent que no es que recolze al PSOE, sino que està en contra de la gestió que han dut els candidats que es troben ara a l'Ajuntament, i sembla com digué ahir Javier, que si estàn en contra del bloc automaticament son del psoe, per això si algu critica al bloc es un del PSOE. Qui crega això es que ahir no va assistir a l'acte, perque Javier deixà ben claret el seu descontent amb aquestes tonteries, i no sols amb les critiques que se li fan al PSOE, sino també amb les que li fan al BLOC, a EU o al PP, perque mes enllà d'unes sigles son gent del poble. Pense que Javier va clavar les seues paraules i em va semblar un actuació genial la de donar tot el seu suport al senyor Camilo, pues jo, siguent també del PSOE, pense que ha estat un acte bandàlic i infantil el de no saber fer altra cosa que deixar caure bulos i xorrades sense cap fonament. Des de ací m'agradaria dir-li a Camilo que no ho poense ni un moment més perque la veritat no val la pena, hi ha gent que creu que en dies de campanya electoral tot val, i no es així, u pot debatir la manera de fer les coses d'un partit o la ideología que utilitzen, però clavar-se en la vida privada d'un veí d'Almoines no es fer campanya politica es tenir ganes de protagonizar un "SALVAME".
Per ultim dir-te que es molt fàcil això de dir que segur teu desmentirem, doncs home o dona, no voldras que ens quedem callats quan tu amb les teues paraules i d'una manera molt discreta continues fent campanya en contra d'un equip de govern baix el meu punt de vista bastant competent. No obstant jo si que soc del PSOE i no vaig a entrar en tonteries crec que amb el que he dit es mes que suficient. I amic vota a qui vullgues, pero vota.
Puntos:
20-05-11 16:13 #7879493 -> 7874921
Por:mongf

RE: Valoració de l
Hay que ir a votar. Si no votais, luego no os quejeis.
Puntos:
20-05-11 17:08 #7880430 -> 7874921
Por:miluitintin

RE: Valoració de l
Bo listo de almoines, no se si el penses que jo estic bobo o són tots els que ho estan.

Primer dius que eres una mare de l'escola, després parles als teus missatges com si fores un home...

Primer dius que no el trobes a cap llista i que passes de la política perquè a la definitiva tots els polítics van a lo mateix, i ara el declares públicament del PSOE???

Bé, no hi ha qui t'entenga...

És més, dius que la gent que parla ací no és del PSOE, sino que ho sembla, doncs tu acabes de dir que ho eres i molts dels missatges que has escrit em pareixen desprestigiants cap a la teua competència.

Torne a repetir el mateix, el foro no em pareix un lloc adequat per a fer campanya i pense que les formes que es seguiexen són del tot qüestionables.
Puntos:

Tema (Autor) Ultimo Mensaje Resp
No m`agrada tal com va el FORO Por: No Registrado 27-12-11 17:34
No Registrado
3
Simulador Plusvalia Municipal - Impuesto de Circulacion (IVTM) - Calculo Valor Venal
Foro-Ciudad.com - Ultima actualizacion:08/08/2020
Clausulas de responsabilidad y condiciones de uso de Foro-Ciudad.com