Foro- Ciudad.com

Almoines - Valencia

Poblacion:
España > Valencia > Almoines
09-02-11 11:22 #7033754
Por:No Registrado
¿¿la clava de l'ampa??
El viernes 4 de febrero me quedé estupefacto al leer el artículo de Levante EMV en el que se decía que los alumnos del colegio de Almoines promocionaban, de 1er a 2º curso de ESO, en un 70% y que la media del IES Joan Fuster era del 50%.
Si analizamos los datos significa que los alumnos del resto de colegios promocionan en menos del 50%, dado que la media la sube el colegio de Almoines.
Conociendo a parte del profesorado del IES y la opinión que existe de los alumnos de Almoines, tenía claro que esto era un error. No sabía si el error era intencionado o que los firmantes fallan en matemáticas y estadística.
Publicar un artículo con unos datos tan increíbles, y no darse cuenta de lo irreal de los mismos, me lleva a pensar que estamos ante una manipulación de la información.
El sábado 5 de febrero Levante EMV saca un nuevo artículo rectificando los datos del anterior. En este artículo los alumnos de Almoines promocionan por debajo de la media del IES Joan Fuster.
¿Que pretendéis, poneros unos méritos inexistentes o infravalorar al resto de los colegios que no opinan como vosotros?. ¿Porqué no hacéis públicos los resultados de los controles realizados por Consellería?. ¿Se os pone la cara colorada?.
Un poco de humildad.
Puntos:
10-02-11 17:38 #7043028 -> 7033754
Por:No Registrado
RE: ¿¿la clava de l
A mi també em va estranyar això que dius, i m'agrada vore que s'ha rectificat. Supose que a la revista de l'escola també ho rectificarn al proper número. Pese a qui pese, no són pocs els mestres de l'I.E.S. de Bellreguard els qui comenten el poc nivell dels alumnes d'Almoines.
Puntos:
11-02-11 18:17 #7050182 -> 7043028
Por:No Registrado
RE: ¿¿la clava de l
si, es una pena, pero aixi es. El nivell dels alumnes d'Almoines es algo deficient. I cuant arriben al IES de Bellreguart tenen prou problemes en poder seguir el ritme. Al meu fill li esta pasant.
Puntos:
13-02-11 10:35 #7058799 -> 7033754
Por:No Registrado
RE: ¿¿la clava de l
És cert això? És cert que les dades eren incorrectes i s'ha rectificat?
Jo que pensava que anàvem per bon camí i ara resulta que no, que és al contrari!!!
Una llàstima... Valia més no saber res que haver conegut dades il·lusionants que han acabat resultant falses.
Però voldria, des d'ací, fer un toc d'atenció sobre les afirmacions que es llancen. No crec que hi haja hagut manipulació per part de ningú (ni dels mestres, ni de la directiva, ni -molt menys- de l'AMPA). Eixa afirmació presuposa la mala intencionalitat de persones que, en realitat, estan preocupant-se i esforçant-se per a que funcione un sistema educatiu en el qual creuen (o això ens conten). Tal vegada s'equivoquen. Tal vegada no saben gestionar bé un mètode de treball que, en teoria, sembla ben orientat. Tal vegada no acaben de posar-lo en pràctica com toca... però acusar-los de manipular dades... això és un excés.
A mi, personalment, no m'interessen en absolut els controls de Conselleria, perquè tampoc crec que siguen 100% fiables. Sí que m'interessa, en canvi, que es facen controls interns de resultats, que s'estudie i s'analitze el grau d'efectivitat i els beneficis educatius del sistema d'aquesta escola. L'AMPA ens acaba de passar una enquesta molt encertada -a la qual crec que deuriem contestar tots-, encara que es queda un poc curta perquè sembla que sols valorarà el grau de satisfacció de pares i mares, la qual cosa és necessària, però no suficient.
Per acabar, no hem de fer tant de cas als articles que es publiquen en la premsa perquè moltes vegades la informació no és contrastada i apareixen alguns errors.
A l'escola, un toc també: no es feu "eco" tan prompte de les notícies publicades si no les contrasteu també primer.
Puntos:
14-02-11 03:42 #7064175 -> 7058799
Por:No Registrado
RE: ¿¿la clava de l
A quins controls interns et refereixes? als que es poden fer els mateixos mestres? entonces no cal ferlos.......... Qui té la potestat per ferlos es Consellería per aixó es une ESCOLA PUBLICA i no privada.
Fa prou anys que segueixen el seu sistema educatiu i no fan cas del que els diuen els altres profesionals del ensenyament que no son de la escola d'Almoines ni segueixen els resultats dels seus alumnes una vegada acaben ací a Almoines i van a altres centres. Rectificar diuen que es de sabios pero ja saben el tall de cabuts que tenim a Almoines.
Tens prou pues un altre ratet més.
Puntos:
15-02-11 08:18 #7080304 -> 7064175
Por:No Registrado
RE: ¿¿la clava de l
Parle d'anàlisis que es poden fer des dins del centre. A l'estil de l'enquesta que nomenava de l'AMPA, però més completa, incloent anàlisi de dades de promoció dels xiquets que se'n van a altres centres...
Si la direcció del col·legi fora honesta, faria estudis sobre els resultats i la bona marxa de l'escola. És cert que no els fa, i per això els reclame. O si els fa no ens ho fan saber, no sé... sempre he tirat a faltar eixos autocontrols perquè ens ajudarien a tots a saber on estem i cap a on anem.
Puntos:
16-03-11 16:47 #7299180 -> 7080304
Por:No Registrado
RE: ¿¿la clava de l
L'article no anava signat.
Qui el va fer ?
L'escola va donar la rectificaciÓ oportuna.
Va ser el claustre qui va fer l'article ?
Puntos:

Tema (Autor) Ultimo Mensaje Resp
L'ULTIMA CLAVA DEL AJUNTAMENT Por: No Registrado 15-02-11 18:09
No Registrado
13
Simulador Plusvalia Municipal - Impuesto de Circulacion (IVTM) - Calculo Valor Venal
Foro-Ciudad.com - Ultima actualizacion:08/08/2020
Clausulas de responsabilidad y condiciones de uso de Foro-Ciudad.com